furiousboy13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα σας...Πριν από λίγες μέρες έβαλα στο site της χρυσής ευκαιρίας μια αγγελία πουλώντας ένα προϊόν 65 ευρώ..Το θέμα είναι ότι ένας έδειξε ενδιαφέρον αλλά μου είπε ότι είναι από τον Καναδά και ήθελε να στείλει το προϊόν στο γιο του στη Νιγηρία δίνοντας μου 150 ευρώ για να το στείλω μέσω ελτα..Μάλιστα στο mail του μου έδωσε τη διεύθυνση του γιου του και μου ζήταγε και τα στοιχεία του λογαριασμού μου για να μου βάλει τα λεφτά..Τι με συμβουλεύεται να κάνω;;
sistah Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν απειρα threads με αυτο το φαινομενο.. Nigerian Scam λεγεται. Μην κανεις καμια συναλλαγη μαζι του. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2012 από sistah
άδικος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κσ κσ κσ κσ... Μα καλά δε ψιλιάζεσαι όταν ο άλλος σου προσφέρει υπερδιπλάσιο ποσό; Εννοείται είναι nigerian scam. Αλλά αν θες να γελάσεις μπορείς να παίξεις μαζί του & να τον κοροϊδέψεις. Παίξτο αφελής & συνέχα το εικονικά
furiousboy13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ok ευχαριστώ πολύ παιδιά και εμένα με υποψίασε για αυτό ρώτησα τους ειδικούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα