Προς το περιεχόμενο

Microsoft Security Essentials

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις υπηρεσίες, δες η υπηρεσία του Κέντρου ασφαλείας τι εξαρτήσεις έχει και φρόντισε και αυτές να είναι ενεργοποιημένες.

Νομίζω το RPC είναι και ίσως και κάτι άλλο θα το κοιτάξω αργότερα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω παρομοιο προβλημα και στα 8 που εβαλα (σε αλλο υπολογιστη).

Στα σημαντικα μηνυματα δεν μπορω να ενεργοποιησω το windows defender (παταω ενεργοποιηση και δεν κανει τιποτα)...

Plz help

Δημοσ.

Τα εκανα στο λαπτοπ που εχω τα 7, αλλα τιποτα...Μαλλον θα εχει καποιο ιο, αλλα με τα αντιικα που εβαλα δεν βρεθηκε κατι. Τωρα του εχω βαλει το avast free, αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω το κεντρο ασφαλειας.

Απλα με παραξενευει που στον καινουριο του εβαλα τα 8 και ουσιαστικα δεν εχει κλεισει πανω απο 10 ωρες ανοιχτο και ουτε εχω κατεβασει τιποτα περιεργο (μονο 2-3 βασικα προγραμματα, firefox, μtorrent...), δεν μου ενεργοποιειται ουτε το windows defender, ουτε ενα free antivirus που μου εδινε δωρο η μητρικη για 1 μηνα.

Δημοσ.

Τα εκανα στο λαπτοπ που εχω τα 7, αλλα τιποτα...Μαλλον θα εχει καποιο ιο, αλλα με τα αντιικα που εβαλα δεν βρεθηκε κατι. Τωρα του εχω βαλει το avast free, αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω το κεντρο ασφαλειας.

Απλα με παραξενευει που στον καινουριο του εβαλα τα 8 και ουσιαστικα δεν εχει κλεισει πανω απο 10 ωρες ανοιχτο και ουτε εχω κατεβασει τιποτα περιεργο (μονο 2-3 βασικα προγραμματα, firefox, μtorrent...), δεν μου ενεργοποιειται ουτε το windows defender, ουτε ενα free antivirus που μου εδινε δωρο η μητρικη για 1 μηνα.

Είχες κάνει καθαρό format όταν έβαλες τα windows 8; Γιατί άμα δεν διέγραψες τα αρχεία που είχες στα windows 7 και έκανες απλά upgrade, μπορεί άνετα ο ιος να μεταφέρθηκε και στα 8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ανεβασε 1-2 φωτογραφίες απο τις διεργασίες που τρεχουν τα 8αρια, μπας και βγαλουμε καμια ακρη

Επεξ/σία από vaggospat13
Δημοσ.

πως μπορω να στειλω τα screenshots? Δεν βρισκω που να τα κανω επικολληση για να τα κανω μετα αρχεια jpeg. Δεν εχω εγκαταστησει ακομα το office (word) στο οποιο ειχα συνηθησει να κανω αυτη τη διαδικασια...

Δημοσ.

πως μπορω να στειλω τα screenshots? Δεν βρισκω που να τα κανω επικολληση για να τα κανω μετα αρχεια jpeg. Δεν εχω εγκαταστησει ακομα το office (word) στο οποιο ειχα συνηθησει να κανω αυτη τη διαδικασια...

καντα στη ζωγραφικη

Δημοσ.

Α ναι το ξεχασα οτι μπορουσα κι ετσι...

Οριστε

απεγατεστησε τα Trend Micro Titanium Security (ειναι και αυτο antivirius μαλλον αυτο φταιει)

κανε επανεκινηση και πες μου αν σου δουλευει το windows defender στα 8αρια

Δημοσ.

απεγατεστησε τα Trend Micro Titanium Security (ειναι και αυτο antivirius μαλλον αυτο φταιει)

κανε επανεκινηση και πες μου αν σου δουλευει το windows defender στα 8αρια

Κομπλε!

Σε ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...