ms13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Βοηθηστε με καποιος σας παρακαλω! Καθε μερα σερνεται ολο και περισσοτερο...
flik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Στις υπηρεσίες, δες η υπηρεσία του Κέντρου ασφαλείας τι εξαρτήσεις έχει και φρόντισε και αυτές να είναι ενεργοποιημένες. Νομίζω το RPC είναι και ίσως και κάτι άλλο θα το κοιτάξω αργότερα.
discoboyminimal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 cmd>msconfig.exe>απο υπηρεσιες οτι ειναι της microsoft enable, εκκινηση στοιχειων microsoft security client enable.
ms13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Εχω παρομοιο προβλημα και στα 8 που εβαλα (σε αλλο υπολογιστη). Στα σημαντικα μηνυματα δεν μπορω να ενεργοποιησω το windows defender (παταω ενεργοποιηση και δεν κανει τιποτα)... Plz help
z4rx07 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 αυτό που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω το έκανες;
ms13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Τα εκανα στο λαπτοπ που εχω τα 7, αλλα τιποτα...Μαλλον θα εχει καποιο ιο, αλλα με τα αντιικα που εβαλα δεν βρεθηκε κατι. Τωρα του εχω βαλει το avast free, αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω το κεντρο ασφαλειας. Απλα με παραξενευει που στον καινουριο του εβαλα τα 8 και ουσιαστικα δεν εχει κλεισει πανω απο 10 ωρες ανοιχτο και ουτε εχω κατεβασει τιποτα περιεργο (μονο 2-3 βασικα προγραμματα, firefox, μtorrent...), δεν μου ενεργοποιειται ουτε το windows defender, ουτε ενα free antivirus που μου εδινε δωρο η μητρικη για 1 μηνα.
thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Τα εκανα στο λαπτοπ που εχω τα 7, αλλα τιποτα...Μαλλον θα εχει καποιο ιο, αλλα με τα αντιικα που εβαλα δεν βρεθηκε κατι. Τωρα του εχω βαλει το avast free, αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω το κεντρο ασφαλειας. Απλα με παραξενευει που στον καινουριο του εβαλα τα 8 και ουσιαστικα δεν εχει κλεισει πανω απο 10 ωρες ανοιχτο και ουτε εχω κατεβασει τιποτα περιεργο (μονο 2-3 βασικα προγραμματα, firefox, μtorrent...), δεν μου ενεργοποιειται ουτε το windows defender, ουτε ενα free antivirus που μου εδινε δωρο η μητρικη για 1 μηνα. Είχες κάνει καθαρό format όταν έβαλες τα windows 8; Γιατί άμα δεν διέγραψες τα αρχεία που είχες στα windows 7 και έκανες απλά upgrade, μπορεί άνετα ο ιος να μεταφέρθηκε και στα 8.
ms13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Τα 7 τα ειχα στο λαπτοπ. Πηρα καινουριο υπολογιστη free dos και περασα τα 8...
vaggospat13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ανεβασε 1-2 φωτογραφίες απο τις διεργασίες που τρεχουν τα 8αρια, μπας και βγαλουμε καμια ακρη Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2012 από vaggospat13
ms13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 πως μπορω να στειλω τα screenshots? Δεν βρισκω που να τα κανω επικολληση για να τα κανω μετα αρχεια jpeg. Δεν εχω εγκαταστησει ακομα το office (word) στο οποιο ειχα συνηθησει να κανω αυτη τη διαδικασια...
vaggospat13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 πως μπορω να στειλω τα screenshots? Δεν βρισκω που να τα κανω επικολληση για να τα κανω μετα αρχεια jpeg. Δεν εχω εγκαταστησει ακομα το office (word) στο οποιο ειχα συνηθησει να κανω αυτη τη διαδικασια... καντα στη ζωγραφικη
ms13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Α ναι το ξεχασα οτι μπορουσα κι ετσι... Οριστε
vaggospat13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Α ναι το ξεχασα οτι μπορουσα κι ετσι... Οριστε απεγατεστησε τα Trend Micro Titanium Security (ειναι και αυτο antivirius μαλλον αυτο φταιει) κανε επανεκινηση και πες μου αν σου δουλευει το windows defender στα 8αρια
ms13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 απεγατεστησε τα Trend Micro Titanium Security (ειναι και αυτο antivirius μαλλον αυτο φταιει) κανε επανεκινηση και πες μου αν σου δουλευει το windows defender στα 8αρια Κομπλε! Σε ευχαριστω
vaggospat13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Απλα να ξερεις οτι ,ΠΟΤΕ δεν βαζουμε πανω απο ενα antivirius
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα