ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπον πριν καιρο ειχα κανει φορματ και ειχα βαλει καλα και ωραια windows 7 στο pc μου.. (κατεβασμενα οποτε οχι αυθεντικα) Δυο μερες πριν εκλεισα το pc αργα το βραδυ και κοιμηθικα. Ξυπναω το αλλο πρωι και παω να το ανοιξω.. Και μου βγαζει εκεινο το μενου που σου λεει να επιλεξεις με τι λογισμικο θελεις να ξεκινησεις.. Ειχε 2 επιλογες.. Και οι 2 ηταν windows xp professional.. Οταν πηγαινες να διαλεξεις οποιαδηποτε απο τις δυο σου ελεγε οτι λειπει ενα αρχειο και δεν μπορει να ξεκινησει.. Αποφασισα λοιπον να κανω φορματ (αν και ζοριστικα με το θεμα των αρχειων μου γτ δεν μπορουσα να μπω ουτε με ασφαλη λειτουργεια).. Τεσπα μετα απο διαδικασια με linux (για να μπορεσω να σωσω τα αρχεια μου) εκανα φορματ και εβαλα ξανα windows 7.. Ανοιγω λοιπον τον υπολογιστη μετα το φορματ και μου ξανα εμφανιζεται εκεινο το μενου.. Και βλεπω οτι η επιλογη με τα windows xp professional δεν εξαφανιστηκε.. (απλα προσθεθηκαν τα windows 7 στην λιστα) Και ειμαι σιγουρος οτι καθαρισα τον σκληρο γτ εκανα και αλλο φορματ μετα το πρωτο.. 2 φορματ συνολικα και δεν εφυγε αυτο το προβλημα.. Wndows xp professional δεν ειχα εδω και τεσσερα+ χρονια.. Δεν ξερω απο που μπορει να εχουν μεινει αρχεια εφοσων καθαρισα καλα τον σκληρο.. (τον εναν απο τους δυο γτ ο δευτερος εχει τα αρχεια μου και τπτ αλλο) Καθαρισα ακομα και ενα partition που ελεγε system reserved.. Δεν ξερω τι μπορει να φταει και χρειαζομαι την βοηθεια σας.. Ευχαριστω!!! Ps: Επισης μετα το φορματ οταν φορτωνει το pc τα windows 7 δεν μου αναγνωριζει πουθενα τον δευτερο σκληρο μου.. Αλλα αυτο ειναι δευτερευον προβλημα.. Αρχικα θελω βοηθεια να ξεφορτωθω τα ''windows xp professional''.. (που εδω και ποσα χρονια δεν ειχα..) Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2012 από ΡΙ ΑΠ
nikomas50 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε με το EasyBCD και αν δεν απαλλαγείς τοτε με το Windows 7 Manager
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε με το EasyBCD και αν δεν απαλλαγείς τοτε με το Windows 7 Manager Αυτα ειναι softwares ετσι? Τι ακριβως θα κανω? Σορρυ που ρωταω αλλα δεν θελω να κανω καμια χαζομαρα και μετα να ξαναποσταρω.. Οποτε 2-3 οδηγιες θα ηταν οτι πρεπει.. Ευχαριστω!!!
nikomas50 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι είναι software (Το EasyBCD είναι free ενώ το Windows 7 Manager είναι shareware) Δες αυτό και στο ίδιο θέμα αυτό Θα διαγράψεις ό,τι έχει σχέση με ΧΡ και θα κάνεις αποθήκευση.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι είναι software (Το EasyBCD είναι free ενώ το Windows 7 Manager είναι shareware) Δες αυτό και στο ίδιο θέμα αυτό Θα διαγράψεις ό,τι έχει σχέση με ΧΡ και θα κάνεις αποθήκευση. Thx θα το παλεψω και αν δω οτι δεν βγαζω ακρη θα ξαναποσταρω.. Νταξ το προβλημα αυτο λυθηκε.. Τωρα θελω να με βοηθησετε με τον δευτερο σκληρο μου.. Μπαινω my computer και δεν μου τον βγαζει.. Εχω μεσα 400+ gb αρχεια..
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μπες στην διαχείριση δίσκων , πίνακας ελέγχου ->εργαλεία διαχειριστή -> διαχείριση υπολογιστή-> διαχείριση δίσκων από τα αριστερά. Εκεί λογικά θα σου τον βγάλει χωρίς γράμμα μονάδας οπότε κάνε δεξί κλικ πάνω του και δώσε γράμμα μονάδος.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Παράθεση Μπες στην διαχείριση δίσκων ,πίνακας ελέγχου ->εργαλεία διαχειριστή -> διαχείριση υπολογιστή-> διαχείριση δίσκων από τα αριστερά.Εκεί λογικά θα σου τον βγάλει χωρίς γράμμα μονάδας οπότε κάνε δεξί κλικ πάνω του και δώσε γράμμα μονάδος. Οκ ετοιμος thx!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα