Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα δυνατότητας, εδώ υπάρχουν πανεπιστήμια που διδάσκουν νεκρανάσταση, παρθενογέννεση και κατακλυσμούς.

Στα σχολεία που σου μαθαίνουν το Πυθαγόρειο θεώρημα, την οργανική χημεία και την σωματιδιακή φυσική, υπάρχει μάθημα θρησκευτικών.

Στους περισσότερους ανθρώπους δίνεται η επιλογή να διαλέξουν αν θα είναι ηλίθιοι ή όχι. Το συντριπτικό ποσοστό των Αμερικανών στο τέξας ξερωγώ, έχει πρόσβαση στο wiki.

• Like 3
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 15/12/2012 στις 9:51 ΜΜ, ThReSh είπε

όταν ο ίδιος ο Πάπας δεν τους δίνει, ποιος φταίει? προφανώς δεν μιλάω μόνο για Ελλάδα έτσι...

Ε καλα τωρα το πας αλλου πρωσοπικα τον συχενομαι οχι επιδη και καλα εινασι "αντιπαλος" αλλα για τις κοσμικες εξουσιες που εχει.

Για το θεμα που λες ειχαν κανει ενα ρεπορταζ στομεγκα νομιζω πριν 2-3 χρονια που ηταν συνταρακτικο!!!!

Στις 15/12/2012 στις 10:59 ΜΜ, nicoc89 είπε

γιατι συμπεριφέρονται έτσι όμως? δεν είναι μορφωμένοι άνθρωποι ? γιατι να λιθοβολήσεις κάποιον στην εποχή μας? 2013 έχουμε , όχι 1800 ...

άλλο πριν 500 χρόνια , τότε νομιζαν οτι η γη είναι επίπεδη

Ε ειναι πολλα μισος γιατι ο αλλος εκανε κατι που ηθελες εσυ αλλα δεν μπορεις, καταπιεση απο το συστημα που ξεσπαει στους αδυναμους και πολλα αλλα να οπως εδω σε εμας λογω της κρισης εχουμε αυξηση του φασισμου και πολλοι απο αυτος εχουν ακαδημαικες σπουδες.

Στις 15/12/2012 στις 11:19 ΜΜ, Lucifer είπε

Δεν είναι θέμα δυνατότητας, εδώ υπάρχουν πανεπιστήμια που διδάσκουν νεκρανάσταση, παρθενογέννεση και κατακλυσμούς.

Στα σχολεία που σου μαθαίνουν το Πυθαγόρειο θεώρημα, την οργανική χημεία και την σωματιδιακή φυσική, υπάρχει μάθημα θρησκευτικών.

Στους περισσότερους ανθρώπους δίνεται η επιλογή να διαλέξουν αν θα είναι ηλίθιοι ή όχι. Το συντριπτικό ποσοστό των Αμερικανών στο τέξας ξερωγώ, έχει πρόσβαση στο wiki.

Ε δεν ειναι ετσι οπως τα λες παιζει ρολο και η κοινωνια που ζεις οπως εδω εχουμε τις γριες που πανε στην εκκλησια και καλα και σε θαβουν ή τις κουτσομπολες που σε ειδαν να καπνιζεις οταν ησουν 16 ε ετσι και εκει εχουν τετοια και τους "θολονουν" το μυαλο.
Δημοσ.
  Στις 16/12/2012 στις 1:28 ΠΜ, insomniaK είπε

Κουτσομπόλες;

Στην εποχή μου λεγόταν μαυράκι αυτό που σου θολώνε το μυαλό.

Ε άμα έχεις την άλλη που σε παρακολουθεί και φοβάσαι να κλάσεις κιόλας τότε όταν σου δίνετε η ευκαιρία να την λιντσάρεις το βλέπεις σαν "δώρο".
Δημοσ.
  Στις 16/12/2012 στις 9:04 ΠΜ, Dakonblackblade είπε

Γενικότερα με το που κάποιος αρχίζει και λέει ''Θεός'' , αρχίζουν τα σκατά. Ένα άχρηστο πράγμα είναι η θρησκεία.

Προσωπικά από την Χριστιανική θρησκεία (αυτή μου μάθανε στα σχολεία, οι γονείς μου, οι συγγενείς και το ευρύτερο περιβάλλον όταν είμουν μικρός και ούτε είμαι ειδικός σε άλλλες θρησκσίες ), κρατάω την διδασκαλία του Ιησού , είτε υιός του Θεού-πράγμα που δεν δέχομαι, είτε άνθρωπος με όραμα, είναι το αγαπάτε αλλήλους , το πλησίον σας και να βοηθάτε ο ένας τον άλλο. Οι πλούσιοι δε να δίνουν από το πλεόνασμά τους στους φτωχούς , αλλά και οι φτωχοί από το υστέρημά τους , πράγμα που έχει μεγαλύτερη αξία.

Δεν νομίζω να δίδαξε ότι είναι αμαρτία να πηδιέσαι πριν να παντρευτείς, ούτε ότι είναι αμαρτία να φοράς προφυλακτικό, ούτε πρέπει να σταυροκοπιέσαι συνέχεια, ούτε να κατακεραυνώνεις τους αμαρτωλούς, ούτε να ασχολείσαι με το πόσες φορές πάει στην εκκλησία ο άλλος και το τι κάνει στη ζωή του.

Όλα αυτά τα δίδαξαν κάποιοι άλλοι 300 χρόνια μετά με μοναδικό σκοπό να χειραγωγήσουν τον κόσμο.

Όσο για τον Ισλαμισμό, αν στην ουσία του διδάσκει τα ίδια πράγματα, καλώς το κάνει, αλλά σίγουρα όπως και στον Χριστιανισμό έχουν διαστρεβλωθεί επίτηδες οι βασικές αρχές τους, το ίδιο και με πιό βίαιο και απάνθρωπο τρόπο έγινε και στον Ισλαμισμό. Όταν λες σ'΄ενα παιδάκι ότι αν ζωστεί 50 κιλά εκρηκτικά και σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους , τότε θα πάει στον παράδεισο , έ αυτὀ δεν είναι θρησκεία, είναι πλύση εγκεφάλου και μεγάλη απανθρωπιά.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 16/12/2012 στις 11:58 ΠΜ, HALF EVIL είπε

Προσωπικά από την Χριστιανική θρησκεία [...] κρατάω την διδασκαλία του Ιησού , είτε υιός του Θεού-πράγμα που δεν δέχομαι, είτε άνθρωπος με όραμα, είναι το αγαπάτε αλλήλους , το πλησίον σας και να βοηθάτε ο ένας τον άλλο. Οι πλούσιοι δε να δίνουν από το πλεόνασμά τους στους φτωχούς , αλλά και οι φτωχοί από το υστέρημά τους , πράγμα που έχει μεγαλύτερη αξία.

Δεν νομίζω να δίδαξε ότι είναι αμαρτία να πηδιέσαι πριν να παντρευτείς, ούτε ότι είναι αμαρτία να φοράς προφυλακτικό, ούτε πρέπει να σταυροκοπιέσαι συνέχεια, ούτε να κατακεραυνώνεις τους αμαρτωλούς, ούτε να ασχολείσαι με το πόσες φορές πάει στην εκκλησία ο άλλος και το τι κάνει στη ζωή του.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Σε άλλα νέα,

vd2t9.png

• Like 1
Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

So what?

Το σχολείο έχει μορφωτικό χαρακτήρα.

Που το κακό στο να διδάσκεται κάποιος τι λέει η επίσημη θρησκεία της χώρας του και τι λένε οι ποιο γνωστές θρησκείες στον κόσμο?

Για να επιλέξει άλλωστε κάποιος να είναι άθεος, σημαίνει πως έχει δει τι λένε κάποιες γνωστές θρησκείες, δεν έχει πεισθεί και έκανε την επιλογή του....η μήπως όχι??

Ασε που η θεολογία συνδέεται με την ιστορία, την αρχιτεκτονική κτλ κτλ. Αρικτα συνδεδεμένα.

Εκτός και αν κάποιοι θεωρούν οτι στο σχολείο πρέπει να ξέρεις να λύνεις εξισώσεις 3ου βαθμού, παραγώγους και ολοκληρώματα που λέει ο λόγος, αλλά να μη ξέρεις τι στο λούτσο πιστεύει τόσος κόσμος στον πλανήτη.

Ακόμα και για τον Παρθενώνα να κάνεις αναφορά, θα πρέπει να ξέρεις για ποιον λόγο χτίστηκε. Θρησκευτικοί λόγοι, δε μπορει να αμφισβητήσει κάποιος οτι υπήρχαν :)

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 16/12/2012 στις 9:04 ΠΜ, Dakonblackblade είπε

Γενικότερα με το που κάποιος αρχίζει και λέει ''Θεός'' , αρχίζουν τα σκατά. Ένα άχρηστο πράγμα είναι η θρησκεία.

Μμμμμ δεν συμφωνω οταν εισαι μονος σου και οταν λεω μονος ενωω μονος τοτε η πιστη σου σε κραταει.

Αυτο ειναι βεβαια προσωπικη γνωμη και μπορεις να διαφωνησεις μαζι μου απλα σου λεω τη γνωμη μου μεσα απο δικα μου βιωματα.

Προσωπικά από την Χριστιανική θρησκεία (αυτή μου μάθανε στα σχολεία, οι γονείς μου, οι συγγενείς και το ευρύτερο περιβάλλον όταν είμουν μικρός και ούτε είμαι ειδικός σε άλλλες θρησκσίες ), κρατάω την διδασκαλία του Ιησού , είτε υιός του Θεού-πράγμα που δεν δέχομαι, είτε άνθρωπος με όραμα, είναι το αγαπάτε αλλήλους , το πλησίον σας και να βοηθάτε ο ένας τον άλλο. Οι πλούσιοι δε να δίνουν από το πλεόνασμά τους στους φτωχούς , αλλά και οι φτωχοί από το υστέρημά τους , πράγμα που έχει μεγαλύτερη αξία.

Όλα αυτά τα δίδαξαν κάποιοι άλλοι 300 χρόνια μετά με μοναδικό σκοπό να χειραγωγήσουν τον κόσμο.

Όσο για τον Ισλαμισμό, αν στην ουσία του διδάσκει τα ίδια πράγματα, καλώς το κάνει, αλλά σίγουρα όπως και στον Χριστιανισμό έχουν διαστρεβλωθεί επίτηδες οι βασικές αρχές τους, το ίδιο και με πιό βίαιο και απάνθρωπο τρόπο έγινε και στον Ισλαμισμό. Όταν λες σ'΄ενα παιδάκι ότι αν ζωστεί 50 κιλά εκρηκτικά και σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους , τότε θα πάει στον παράδεισο , έ αυτὀ δεν είναι θρησκεία, είναι πλύση εγκεφάλου και μεγάλη απανθρωπιά.

Κοιτα και εγω πιστευω μονο στα θετικα και οτι ποτε ο θεος δεν θα ηθελε το κακο καπιου και οτι αμα κανεις αυτα που λεει η θρησκεια μας (ΧΟ) δηλαδη να αγαπαςτο αλλον, να τον βοηθας και να μην θες το κακο του τοτε εισαι οκ.

Στις 16/12/2012 στις 1:30 ΜΜ, Lucifer είπε

Σε άλλα νέα,

vd2t9.png

Αυτος ειναι συγουρα η ψυχακιας ή μεγαλο τρολ ή και τα δυο!
Δημοσ.
  Στις 16/12/2012 στις 1:30 ΜΜ, Lucifer είπε

Σε άλλα νέα,

vd2t9.png

Τους Λουκάδες, Ματθαίους , Παύλους και Μάρκους του έχω γραμένους εκεί που δεν πιάνει η μελάνι. Ούτε δέχομαι ότι μεταφέρουν κατά λέξη αυτά που είπε ο Ιησούς. (Αν τον δεχτούμε σαν ιστορικό πρόσωπο). Αυτά που τους συνέφερε έγραψαν. Το είπα και παραπάνω. Κάθε άποψη ότι τα νεκρά παιδάκια πάνε στον Παράδεισο στην αγκαλιά του Ιησού είναι η μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να πεί κανείς, ή το μεγαλύτερο ψέμα για ευννόητους λόγους. Ο Ιησούς δεν άφησε τίποτε γραπτό. Ότι γραφτηκε γι'αυτόν γράφτηκε πολύ αργότερα , παραποιημένο εξυπηρετόντας συμφέροντα. Δεν είμαι και ο ειδικότερος, αυτά τα λίγα έχω διαβάσει. Αν είναι λάθος πλανώμαι οκ. Δεν πιστεύω ότι κατέβηκε στη Γή κανένας αντιπρόσωπος κανενός Θεού ποτέ , ούτε ότι πρόκειται αυτό να γίνει ποτέ για τον απλό λόγο ότι την έννοια "Θεός" δεν την αντιλαμβάνομαι .

Αυτό που προσπαθώ να κάνω στην ζωή μου είναι το αυτονόητο για μένα. Να μην κάνω κακό στους άλλους με οποιονδήποτε τρόπο.Έτσι απλά και αφελώς.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά από την Χριστιανική θρησκεία [...] κρατάω την διδασκαλία του Ιησού

Στις 16/12/2012 στις 6:18 ΜΜ, HALF EVIL είπε
Ο Ιησούς δεν άφησε τίποτε γραπτό.

Στις 16/12/2012 στις 6:18 ΜΜ, HALF EVIL είπε

Τους Λουκάδες, Ματθαίους , Παύλους και Μάρκους του έχω γραμένους εκεί που δεν πιάνει η μελάνι.

Βοήθησέ με.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...