SFETS 21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 καλημερα φιλοι μου..εχω ενα προβλημα με το ps3 μου..εκει που εβλεπα ταινιακι ξαφνικα μου εβγαλε γραμμες και χαθηκε η εικονα..σημειωση το εχω συνδεδεμενο με τον sanyo z3 projector..αυτο εγινε πριν 4-5 μερες..δεν μπορουσα ομως να το κλεισω κανονικα και εβγαλα το καλωδιο συνδεσης..το ανοιξα πριν 2 μερες το καθαρισα το φυσιξα.. αλλα οταν τωρα το ανοιγω μου γραφει ''epilepsy''..του κανω κανονικα επανακινηση οκ..παιζει για 20-25 λεπτα και μετα παλι τα ιδια..ξερει κανεις τι να κανω?
mtzs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εννοεις οτι δεν στο εβγαζε πριν και το εκανες firmware upgrade αφου το καθαρισες? Το epilepsy warning το βγαζει με firmware 4.0 και πανω σε ολες τις εκδοσεις ΠΣ3. οσο για το αλλο, συνδεσε το ΠΣ3 στον προτζεκτορα σου απ την αρχη και δοκιμασε να κανεις reset video settings Κλεινουμε ΠΣ3 + Τηλεοραση. Αποσυνδεουμε και τα 2 απο την πριζα Αφαιρουμε το καλωδιο HDMI και απο τις δυο συσκευες Το ξαναενωνουμε και στις 2 συσκευες που βρισκονται εκτος πριζας Ενωνουμε και τις 2 συσκευες στη πριζα ξανα Ανοιγουμε TV και επιλεγουμε καναλι HDMI στην TV Ανοιγουμε το ΠΣ3 κρατωντας το on/off πατημενο συνεχως για 5 δευτερολεπτα εως οτου ακουσουμε 2 μπιμπ Το ΠΣ3 μπουταρει σε Standard Definition και μας ρωταει αν θελουμε να αλλαξουμε σε HDMI mode, και εκει επιλεγουμε yes http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dMexfcOzreE Αν δε δεις και με αυτο γιατρεια δοκιμασε αλλο καλωδιο HDMI Τι μοντελο κονσολας ειναι ακριβως;
maxairas7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Αν δε δεις και με αυτο γιατρεια δοκιμασε αλλο καλωδιο HDMI Τι μοντελο κονσολας ειναι ακριβως; τωρα μου βγαζει οτι εχει σημα αλλα στα 480π και η οθόνη ειναι μαυρη δεν ξέρω τι συμβαινει και εχουν σαπσει τα νευρα μου ειανι το σλιμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα