theodoros1997 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 η ερωτηση τα λεει ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Διαβάζεις; ΑΥΤΗ η ερώτηση τα λέει όλα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theodoros1997 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μεσεα κατασταση ρωταω γιατει η καθηγιτρια στο φροντ. μου ειπαι να πηδιξω μια ταξη και να το δοσω φετος για αυτο ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση athlios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω σε βλεπω για προφισενσι ομως. Ξανασκεψου το μη χανεις τσαμπα τα χρονια σου. 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Θόδωρα είσαι μεγάλο τρολλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theodoros1997 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ακουω συμβουλες γιατει εχω ακουσει οτι το λεξιλογιο ειναι παλουκι ισχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ετσει είναι αλλά εσει δεν θα έχεις πορβηλμα γιατει ησαι καλώς στην ωρθωγραφεια. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλακείες σου λαινε αδερφαί. Έχει εξετάσις σε 2 μίνες, δώσσε γεια προφισιενσει κατεφθειαν. Για να σου φάναι τα λευτα τα λαίνε αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 theodoros νομίζω υπάρχει αντίστοιχο «lwoer» για την ελληνική γλώσσα. Αυτό να δώσεις. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 theodoros νομίζω υπάρχει αντίστοιχο «lwoer» για την ελληνική γλώσσα. Αυτό να δώσεις. δυστυχως φιλε topic starter πρεπει να ακουσεις τον φιλο μας isay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javavall Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μεσεα κατασταση ρωταω γιατει η καθηγιτρια στο φροντ. μου ειπαι να πηδιξω μια ταξη και να το δοσω φετος για αυτο ρωταω Άμα σου έδωσε το ΟΚ η καθηγίτρια για να πηδίξεις... εμάς δεν μας πέφτει λόγος, θα (σε) ξέρει καλύτερα. Το πήδημα δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 η ερωτηση τα λεει ολα Μάθε πρώτα ελληνικά. Ύστερα μάθε ότι γράφεται lower και όχι lwoer. Τέλος μην ξαναπατήσεις σε αυτό το φροντιστήριο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δαιν μπωρο να γραψο απω τα γαιλεια τωσει ορα. Δαιν μπωρο κλεο. Πιγαιναι μαθαι νωιματοικοι αδαιρφαι ινε παναιφκωλω. Μιν κλισι τω τωπεικ ακωμα πλισσσσσσσσσσ.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 η ερωτηση τα λεει ολα Ποια ερωτηση; Ακομα ψαχνω το ερωτηματικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Σορρυ αλλά ο τύπος είναι 15 χρονών, δεν ξέρει να γράφει ελληνικά, δεν ξέρει να γράφει αγγλικά και θέλει και να πηδήξει τάξη; Μόνο για τρολ μου κάνει...... εκτός κι εάν έχει βγει από τα ΠΙΚΠΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα