stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα. Εγω εχω τον i7 920 και μου δουλευει παντα φουλ ενω φιλος εχει τον i7 950 και εκεινου δουλευει αναλογα με τις εργασιες που κανει. Εκεινου στον πινακα ελεγχου/συστημα και ασφαλεια/επιλογες παροχης ενεργειας, οταν παταει αλλαγη ρυθμισεων σχεδιου και εν συνεχεια αλλαγη ρυθμισεων παροχης ενεργειας για προχωρημενους στη λιστα του εμφανιζεται και μια επιλογη διαχειρηση ενεργειας επεξεργαστη που οταν παταει το + εμφανιζονται τα: κατασταση ελαχιστων, κατασταση μεγιστων και πολιτικη ψυξης. Εμενα εχει μονο το πολιτικη ψυξης με την επιλογη ενεργο. Τι γινεται? Μπορω να το κανω και εγω καπως σαν εκεινου? Το ιδιο μου εμφανιζει και στο εξικονομιση και στο εξισσοροπιση και στο υψηλες επιδοσεις. Σε κανενα δεν λεει κατασταση ελαχιστων και μεγιστων επιδοσεων.
stm00192 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ενεργοποιησε τα ΕIST και C1E στο BIOS!
stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Να εισαι καλα για την αμεση απαντηση. Αν εχω καποιο θεμα ξαναγραφω.
stm00192 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Να εισαι καλα για την αμεση απαντηση. Αν εχω καποιο θεμα ξαναγραφω. Εσυ να είσαι καλα που είσαι ευγενικότατος .. οχι σαν καποιους αλλους εδω μέσα !!
stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχως δεν βρηκα κατι που να λεει EIST και C1E στα bios. Το μονο που βρηκα ειναι ενα Cx1 που ηταν disable. Μπορει να λεγονται καπως αλλιως (αναλογα με τη καθε μητρικη κλπ)? Edit: Απο οτι βλεπω εδω το c1e ειναι cxe στην μητρικη μου οποτε το ενεργοποιω. Μπορει να μην εχει σε μενα το EIST? Mηπως το να αλλαξω μονο απο disable σε enable το cxe αρκει?
stm00192 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι το Cx1 κανε το enable! μισο ψαχνω το εγχειρήδιο της μητρικής σου να δω για το ΕIST!!
stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ, παω να το κανω. Μια μονο ερωτηση επ'αυτου. Εγω πιστευω οτι εχει μαμα πολυ ψηλα το ρευμα στον επεξεργαστη (1.256) και το εχω κατεβασει εδω και 2 χρονια στο 1.176 χωρις κανενα προβλημα. Τωρα που θα ενεργοποιησω το CxE, να βαλω στον επεξεργαστη 1.256 ή να το αφησω οπως το εχω?
stm00192 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον στη μητρική σου το EIST αναφερεται ως intel speedstep ... αν ειναι απενεργοποιημένο , ενεργοποιησε το... Οκ, παω να το κανω. Μια μονο ερωτηση επ'αυτου. Εγω πιστευω οτι εχει μαμα πολυ ψηλα το ρευμα στον επεξεργαστη (1.256) και το εχω κατεβασει εδω και 2 χρονια στο 1.176 χωρις κανενα προβλημα. Τωρα που θα ενεργοποιησω το Cx1, να βαλω στον επεξεργαστη 1.256 ή να το αφησω οπως το εχω? Αστο ως εχει δεν πειραζει!
stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ, παω στα bios να ψαξω και ενημερωνω. Αν δεν το βρω το eist κανω το αλλο μονο ή οχι? Edit: Ερχομαι με τα νεωτερα.. Βρηκα το intel speedstep και το εκανα enable και βρηκα το CxE και ειχε απο disable να το κανω: -Auto -c1 -c1e -c3 -c6 και το εκανα C1E. Σωστα ή επρεπε να επιλεξω κατι αλλο? Απο οτι φαινεται δουλευει (0.88 voltage λεει τωρα το cpu-z) και τωρα υπαρχουν τα: κατασταση ελαχιστων και μεγιστων επιδοσεων.
ninos30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Εεεεε, έχεις OC και μάλιστα καλούτσικο... Δεν νομίζω ότι πρέπει να τα ενεργοποιήσεις.
stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι, οχι. Παει το oc. Τωρα που εκανα φορματ τον γυρισα στα εργοστασιακα 2.66 (για την ακριβεια τον γυρισα απο Ιουλιο στα 2.66 μαμα, πριν το φορματ για σιγουρια για τις ζεστες). Πριν κανω αυτα σημερα ωστε να μην δουλευει ολη την ωρα φουλ και να ξεκουραζεται, ειχα θερμοκρασιες στους πυρηνες απο 42 εως 46 και τωρα εχω απο 37 εως 42. Kατσε να το αλλαξω και στην υπογραφη..(να βγαλω το oc) Αληθεια ρε παιδια γιατι μαμα 1.256? Και στα 3.4 με 1.176 τον ειχα χωρις κανενα θεμα.
stm00192 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Εεεεε, έχεις OC και μάλιστα καλούτσικο... Δεν νομίζω ότι πρέπει να τα ενεργοποιήσεις. Why not? Nino δεν έχει πρόβλημα ρε συ... εγω στα 4Ghz τον δουλέυω και το έχω ενεργοποιημένο χωρις ασταθειες εδώ και μια 3ετια... Καλο θα του κάνει... να πεσουν και λιγο τα temps γτ ο 920 είναι οτι πρεπει για τις κρύες νύχτρς του χειμώνα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα