Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας

ενα λαπτοπ turbo x ξαφνικα κόλλησε καιι τωρα εμφανίζει το κλασικο μηνυμα οτι το λαπτοπ εκλεισε ξαφνικα και να επιλεξω αν θα γίνει κανονική εκκίνηση η σε safe mode Κλπ

αν επιλεξω κανονικη εκκινηση , προσπαθει να φορτώσει τα xp μετα εμφανιζει στιγμιαια την μπλε οθόνη με κινεζικους χαρακτήρες

αν επιλεξω safe mode κανει παλι το ιδια

περασα σε ενα Usb το memtest86 , επελεξα να κανει Boot απο το usb αλλα τπτ

προφανως θα πρεπει να κανω bootable το usb?

πως αλλιως μπορω να βρω τι φταίει;

Δημοσ.

Έχεις εγγύηση ? Αν ναι το πας να σου ελέγξουν - αλλάξουν δίσκο. Δεν έχεις εγγύηση ? βγάζεις τον δίσκο και τον ελέγχεις σε ένα άλλο Pc. Antivirus είχες επάνω ? κ αν ναι πιο ?

Δημοσ.

απο οσο γνωριζω δεν ειναι εντος εγγυησης

σκεφτηκα να τεσταρω τον δισκο αλλα δεν εχω Usb ανταπτορα να τον συνδεσω στο δικο μου λαπτοπ

θα το δοκιμασω ομως αυριο

antivirus δεν ξερω ποιο εχει επανω, θα μαθω ομως αυριο

Δημοσ.

Στη θέση σου θα εβγαζα το δισκο και θα τον συνέδεα ειτε με USB ειτε με Sata σε άλλο pc και θα έκανα ενα disk check. Αν ολα ειναι καλα τσεκαρεις και για virus. Κάνε αυτά και ενημέρωσε.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το εδωσα στον τεχνικο στην εταιρεία που εργάζομαι

μου ειπε οτι εχει χαθεί ενα partition απο τον σκληρο δίσκο. και οτι θα παρει back up και επειτα θα προσπαθησει να κανει recovery και βλέπουμε αν θα χρειαστει τελικα αλλαγη δίσκου

το λαπτοπ ειχε δωθει για format πριν 20 μέρες και ειχαν περαστει winxp , πριν ειχε win7 Και πριν απο τα win7 παλι winxp

ο τεχνικος εδω επιμένει οτι δεν εχει γίνει format

Δημοσ.
:) Ανάλογα τι εννοεί ο καθένας format, σε όλον τον δίσκο η στο partition που εγκαθιστάτε το λειτουργικό μόνο.. και καθαρή εγκατάσταση η,η,η, άλλαγη λειτουργικού ? Any way πες να πάρουν μόνο τα αρχεία που πιθανόν χρειάζεσαι και να γίνει ολικό φορματ και αν χρειάζεται ο δίσκος μια "αναγέννηση" για καμιά παράταση δηλαδή..
Δημοσ.

προφανως ο τεχνικος στην εταιρεια εννοει ολικο format

και πιθανοτατα ο αλλος αλλαγή λειτουργικου

ουσιαστικα μετα το recovery απλα παιρνει παραταση ο δίσκος; αρα καλυτερα να αλλαχτεί;

επισης μου ειπε η κοπελα που της ανηκει το λαπτοπ οτι οταν το πηρε μετα το format εμφανιζε συνεχως μηνυματα οτι λειπουν αρχεια

Δημοσ.

επισης μου ειπε η κοπελα που της ανηκει το λαπτοπ οτι οταν το πηρε μετα το format εμφανιζε συνεχως μηνυματα οτι λειπουν αρχεια

Στανταρ εχει χτυπησει ο σκληρος κ ειναι ελλεινοι που δεν στον αλλαζουν.

Δημοσ.

συναδελφος ειναι , δεν εχει κερδος απο αυτη την δουλεια

μου ειπε θα τον τεσταρει αυριο να δει αν θα εξακολουθησει να εχει προβλημα

θα σας ενημερωσω αυριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...