Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπότε άλλο να είσαι 17αχρονο το μυαλό σου στις γκόμενες και άλλο να είσαι 20 που ωριμάζεις σιγά σιγά, αν και πάλι μπορείς να δώσεις για ΑΕΙ/ΤΕΙ

αλήθεια, μέχρι τι ηλικία μπορείς να δώσεις πανελλήνιες ;

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει ηλικιακος περιορισμος, τουλαχιστον δεν υπηρχε τα χρονια που ημουν εγω μαθητης, αφου ειχαμε και κατι 40ρηδες που εδιναν (μαγκια τους οσοι ερχοντουσαν διαβασμενοι γιατι καποιοι ερχονταν για αλλο λογο, αθανατη Ελλαδαρα).

Οπως και στο ΤΕΙ που σπουδασα ειχαν κατι 40ρες-45ρες εργαζομενες για συμφοιτητριες (τοτε τις χλευαζα με την παρεα μου σε στυλ "τι ηρθε να κανει η τελειωμενη εδω περα κλπ", αρα ξαναλεω ΜΑΓΚΙΑ τους μεγαλη).

Anyway δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει ηλικιακος περιορισμος, τουλαχιστον δεν υπηρχε τα χρονια που ημουν εγω μαθητης, αφου ειχαμε και κατι 40ρηδες που εδιναν (μαγκια τους οσοι ερχοντουσαν διαβασμενοι γιατι καποιοι ερχονταν για αλλο λογο).

Οπως και στο ΤΕΙ που σπουδασα ειχαν κατι 40ρες-45ρες εργαζομενες για συμφοιτητριες (τοτε τις χλευαζα με την παρεα μου σε στυλ "τι ηρθε να κανει η τελειωμενη εδω περα κλπ", αρα ξαναλεω ΜΑΓΚΙΑ τους μεγαλη).

Anyway δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε.

B)

Δημοσ.

Ξαδερφη Α: Πηγε σε ενα ιεκ της πλακας, "σπουδασε" αισθητικη και σημερα εχει στο χωριο δικο της μαγαζι και συντηρει τον εαυτο της και τη μανα της,

Ξαδερφη Βου: Περασε φαρμακοποιος στη πατρα και σημερα το μονο που εχει ειναι προυπηρεσια σε κεντρικο φαρμακειο της θεσσαλονικης και την εμπερια της ληστειας.

Υγ.Η Βου ειναι μεγαλυτερη της Α.

Fu...ing Ugly Truth

(καμια φορα λεω τι χαζη που δε πηγα αισθητικος ή ηλεκτρολογος...πφ!)

Δημοσ.

Ξαδερφη Α: Πηγε σε ενα ιεκ της πλακας, "σπουδασε" αισθητικη και σημερα εχει στο χωριο δικο της μαγαζι και συντηρει τον εαυτο της και τη μανα της,

Ξαδερφη Βου: Περασε φαρμακοποιος στη πατρα και σημερα το μονο που εχει ειναι προυπηρεσια σε κεντρικο φαρμακειο της θεσσαλονικης και την εμπερια της ληστειας.

Υγ.Η Βου ειναι μεγαλυτερη της Α.

Fu...ing Ugly Truth

(καμια φορα λεω τι χαζη που δε πηγα αισθητικος ή ηλεκτρολογος...πφ!)

Kλαιν μαιν δεν συγκρινεις ομοια πραγματα. Το ανοιγμα επιχειρησης δεν εχει αμεση σχεση με τις σπουδες (ή "σπουδες") αλλα με τα κονε, το χρημα που εχεις να βαλεις μπροστα κλπ. Και να μη σπουδαζε σε ΙΕΚ η Α παλι θα ειχε πιασει την καλη.

Η δε Βου αν δεν ηταν σπουδαγμενη, υποθετω οτι θα αναζηταγε για καθαριστρια-πωλητρια και θα ετρωγε και ακυρα.

• Like 1
Δημοσ.

Kλαιν μαιν δεν συγκρινεις ομοια πραγματα. Το ανοιγμα επιχειρησης δεν εχει αμεση σχεση με τις σπουδες (ή "σπουδες") αλλα με τα κονε, το χρημα που εχεις να βαλεις μπροστα κλπ. Και να μη σπουδαζε σε ΙΕΚ η Α παλι θα ειχε πιασει την καλη.

Η δε Βου αν δεν ηταν σπουδαγμενη, υποθετω οτι θα αναζηταγε για καθαριστρια-πωλητρια και θα ετρωγε και ακυρα.

Μα και η Βου θελει φαρμακειο(ανοιξει επιχειρηση) και εχει το χρημα αλλα ειναι δυσκολο να ανοιξει και να "πιασει"

Δε συγκρινω σπουδες αλλα τη σημερινη κατασταση.

Η Α επιασε επειδη υπαρχουν καποιες που σκαν χ ευρω για μανικιουρ/πεντικοιυρ/αποτριχωση κλπ (ενω μπορουν να τα κανουν μονες τους) ενω η Βου που θελει, δε μπορει να βρει και να ανοιξει φαρμακειο σε καποια περιοχη της θεσσαλονικης....

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι το να ανοιξεις φαρμακειο δεν ειναι το ιδιο απλο (απο γραφειοκρατικης αποψης) με το να ανοιξεις πεντικιουραδικο (sic). Και γενικα δε νομιζω οτι ο καθε σπουδαγμενος φαρμακοποιος παιρνει κ αδεια για ανοιγμα φαρμακειου.

• Like 1
Δημοσ.

έπρεπε να είχε πάει για δικηγόρος, θα είχε κάθε μήνα σταθερό μισθό από το κράτος 2000ε+

(άκουγα στην τηλεόραση ότι ένας νεος δικηγόρος αρχίζει με 2000ε~, αυτά είναι λεφτά ρε!!!! σίγουρα κιόλας, από το κράτος!!!)

βασικά, οι φαρμακοποιοί δεν έχουν σταθερό μισθό όπως οι αστυνομικοί/ δικηγόροι ε?

σχετικά με την Α, είναι αυτό που λέμε... ο Έλληνας την καλοπέραση δεν την αφήνει...

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι το να ανοιξεις φαρμακειο δεν ειναι το ιδιο απλο (απο γραφειοκρατικης αποψης) με το να ανοιξεις πεντικιουραδικο (sic). Και γενικα δε νομιζω οτι ο καθε σπουδαγμενος φαρμακοποιος παιρνει κ αδεια για ανοιγμα φαρμακειου.

Το αυτο!
Δημοσ.

Απορω πως συνεχιζουν εν ετει 2012 οικογενειες να "επενδυουν" χρηματα σε ιδιωτικα ΙΕΚ. Και απορω πως υπαρχουν νεοι που επενδυουν χρονο σε αυτα...

Καλυτερα αυτα τα 2 χρονια να δουλευεις αποθηκαριος...Σοβαρα.

το καλυτερο απ ολα ειναι το ιεκ λογιστικης

που πα ρε καραμητρο

εχεις απο πανω σου 500 τμηματα λογιστηκης τει και αλλα τοσα αντιστοιχα αει.

• Super Moderators
Δημοσ.

έπρεπε να είχε πάει για δικηγόρος, θα είχε κάθε μήνα σταθερό μισθό από το κράτος 2000ε+

(άκουγα στην τηλεόραση ότι ένας νεος δικηγόρος αρχίζει με 2000ε~, αυτά είναι λεφτά ρε!!!! σίγουρα κιόλας, από το κράτος!!!)

[...]

Επειδή την έχεις ξαναγράψει αυτή τη σαχλαμάρα και, απ' ότι φαίνεται, το πιστεύεις κιόλας, περιμένω να διαβάσω πού ακριβώς δίνουν 2.000+ ευρώ στον νέο δικηγόρο από το κράτος.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα!

Παιζει με τα γεωγραφικα κριτηρια κυριως...

Οσο για την αδεια για να ανοιξεις δε το ξερω,να πω την αληθεια.Ειναι περισσοτερο κληρονομικο το θεμα ή να βρεις να αγορασεις ετοιμο.Αυτο προσπαθουσε και αυτη να κανει αλλα δυσκολα...

Δημοσ.

Επειδή την έχεις ξαναγράψει αυτή τη σαχλαμάρα και, απ' ότι φαίνεται, το πιστεύεις κιόλας, περιμένω να διαβάσω πού ακριβώς δίνουν 2.000+ ευρώ στον νέο δικηγόρο από το κράτος.

Είσαι πολύ τζέντλεμαν, το ξέρεις?

Δες και λίγο τηλεόραση, όχι μόνο Internet...

Δημοσ.

@^: Έχω γνωστή απόφοιτο νομικής. Τα 2 πρώτα χρόνια απασχολούταν σε δικηγορικό γραφείο (δεν ξέρω με τι καθεστώς) κι έπαιρνε ~600€. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει ανέβει στο ~800άρι. Αν μπορούσε να πάρει 2k φαντάζομαι θα το κανε. Αν θες, πες μας πως γίνεται και σίγουρα θα ναι πρόθυμη να σου δώσει τον πρώτο της μισθό δώρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...