Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ένα πρόβλημα με το να εγκαταστήσω 1.65V RAM (Kingston HyperX Genesis ) σε μητρική που δέχεται 1.5 (Gigabyte Z77X-D3H). Άλλοι λένε ότι θα δουλέψουν με το 1.5 που προσφέρει η μητρική και θα τρέχουν χαμηλότερα από τα 1600MHz, άλλοι ότι θα δημιουργήσει θέμα με το memory control του i5 (όλα αυτά τα γράφω "copy-paste" από ξένα φόρα).

Ρώτησα ένα φιλαράκι και μου λέει, "από να μπλέξεις με θέματα ηλεκτρονικής καλύτερα να λύσεις ένα πρόβλημα "χωροταξίας" παίρνοντας τις Corsair Vengeance (1.5V) και αντί για την CoolerMaster Hyper 212 (που μάλλον δε θα τις χωρέσει) να δεις κάποια άλλη ψύκτρα."

Επέλεξα να ακολουθήσω τη συμβουλή του λοιπόν.

Υ.Γ. Το κουτί που θα στεγαστούν θα είναι το Corsair Carbide 400R ή το Corsair Obsidian 550D

Δημοσ.

Είναι ΚΑΙ για ψαγμένους. Από Χ και πάνω. Άλλά και τι μ' αυτό. Απλά είναι μνήμες που τραβάνε πολύ πιο ψηλά από τα αναγραφόμενα. Εσύ παίξε τις stock

Αλλά και οι παραπάνω LP γιαυτό που θέλεις μια χαρά είναι. Εναλλακτικές σου δίνω

Δημοσ.

Για την ιστορία και μόνο για να μην μένουν εντυπώσεις καθώς διαβάζουν αρκετοί οι Vengeance έχουν πρόβλημα χωροταξίας με μερικές ψυκτρες σε atx mobos μόνον όταν χρησιμοποιούνται 4 dim μνήμης.

Δημοσ.

Και για να συμπληρώσω τον Teokos, εγώ με 4 Vengeance και ένα γαιδουράκι ψύκτρα (Hyper6) δεν είχα θέμα. Σήκωσα λίγο πιο ψηλά τον ανεμιστήρα. Μετά άλλαξε συ Hydro οπότε εκεί δεν τίθεται θέμα.

Είναι λίγο το να προσέχουμε για να έχουμε το όλο θέμα.

Δημοσ.

Και για να συμπληρώσω τον Teokos, εγώ με 4 Vengeance και ένα γαιδουράκι ψύκτρα (Hyper6) δεν είχα θέμα. Σήκωσα λίγο πιο ψηλά τον ανεμιστήρα. Μετά άλλαξε συ Hydro οπότε εκεί δεν τίθεται θέμα.

Είναι λίγο το να προσέχουμε για να έχουμε το όλο θέμα.

που να είχες και θέμα δηλαδή. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...