Voorhees Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα να βάλω internet απλα δεν έχω τηλέφωνο και δε μου χρειάζεται κιόλας. Μπορώ να βάλω χωρίς σταθερό; Να έχω μόνο σύνδεση internet. Ακόμα ξέρει κανένας ποιά είναι η φθηνότερη; Ευχαριστώ
hawkpilot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα να βάλω internet απλα δεν έχω τηλέφωνο και δε μου χρειάζεται κιόλας. Μπορώ να βάλω χωρίς σταθερό; Να έχω μόνο σύνδεση internet. Ακόμα ξέρει κανένας ποιά είναι η φθηνότερη; Ευχαριστώ Καλησπέρα, δε νομίζω ότι υπάρχει isp που να δίνει κανάλι dsl χωρίς σταθερή γραμμή. Η μόνη σου διέξοδος είναι μέσω κινητής τηλεφωνίας εφόσον πιάνεις καλό σήμα 3g στην περιοχή που σε ενδιαφέρει.
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 αν εννοεις να μην μπλεξεις καθολου με τηλεφωνικη γραμμη οχι δεν γινεται εκτος απο 3g.αν λες να πας σε παροχο και να μην εχεις τηλ τοτε ναι γινεται.θα σου δωσουν τηλ απλα δεν εισαι υποχρεωμενος να βαλεις τηλεφωνο επανω.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Η hol νομίζω δίνει μόνο internet χωρίς σταθερό : http://www.hol.gr/GR/home/Internet/Pages/default.aspx
panosno1com Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Η hol νομίζω δίνει μόνο internet χωρίς σταθερό : http://www.hol.gr/GR/home/Internet/Pages/default.aspx μηπως ειναι shared-llu πως το λενε? oxi double play δλδ πληρωνεις νετ στη χολ κ παγιο στον οτε? Το πόσταρα από galaxyS & Insomnia App!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 μηπως ειναι shared-llu πως το λενε? oxi double play δλδ πληρωνεις νετ στη χολ κ παγιο στον οτε? Το πόσταρα από galaxyS & Insomnia App! Μπορεί και να έχεις δίκιο.έχει αυτό το πρόγραμμα και το adsl plus.Η διαφορά είναι στα 5 ευρώ και επίσης στο site δεν έχουν περισσότερες πληροφορίες.
weber122 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 μπορείς να πάρεις το πακέτο adsl π.χ. της forthnet που πληρώνεις μόνο το internet. θα σου βάλουν σταθερό αλλά αφού δεν θα το χρησιμοποιείς τότε δεν θα χρεώνεσαι κιολας
humanoid Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα να βάλω internet απλα δεν έχω τηλέφωνο και δε μου χρειάζεται κιόλας. Μπορώ να βάλω χωρίς σταθερό; Να έχω μόνο σύνδεση internet. Ακόμα ξέρει κανένας ποιά είναι η φθηνότερη; Ευχαριστώ Το πιο πρακτικό είναι να πας σε Site: αυτή τη λύση. Θα σου κοστίσει φθηνά, θα έχεις 30GB δωρεάν data και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το modem ακόμη και αν μετακινείσαι
argirisparxas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το πιο πρακτικό είναι να πας σε Site: αυτή τη λύση. Θα σου κοστίσει φθηνά, θα έχεις 30GB δωρεάν data και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το modem ακόμη και αν μετακινείσαι Είχα πολύ πικρή εμπειρία με το Mobile internet της wind. Μακριά θα έλεγα. Ειδικά εάν είσαι επαρχία.
achillevs72 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ειχα hol μονο internet. το τηλ. νουμερο ειχε απενεργοποιηθει (δεν μπορουσα να κανω τηλ κλησεις). Το τηλ νουμερο (που αντιστοιχουσε στη γραμμη) , το ειχα βεβαια και φαινοταν στον λογαριασμο αλλα απενεργοποιημενο για τηλ κλησεις. Σε τηλ επικοινωνιες που ειχα με την χολ παντα πρωτα ζητουσαν να τους πω το τηλ νουμερο.
panosno1com Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ειχα hol μονο internet. το τηλ. νουμερο ειχε απενεργοποιηθει (δεν μπορουσα να κανω τηλ κλησεις). Το τηλ νουμερο (που αντιστοιχουσε στη γραμμη) , το ειχα βεβαια και φαινοταν στον λογαριασμο αλλα απενεργοποιημενο για τηλ κλησεις. Σε τηλ επικοινωνιες που ειχα με την χολ παντα πρωτα ζητουσαν να τους πω το τηλ νουμερο. πότε ειχες; υπάρχει ακομη κατι τετοιο; ησουν σε ιδιοκτητο της hol ? (γιατι αν δεν ησουν, δε πληρωνες παγια στον οτε?)
npapagri_xtra Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 εγω στην τρελας εχω ιντερνετ και καλα 24αρι βγαινει γυρω στα 20 και με νουμερο το οποιο μπορουν να με καλεσουν οι φιλοι απλα εγω δεν τοχρησιμοποιω γιατι εχει αστικη χρεωση η κληση μου.
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Η hol νομίζω δίνει μόνο internet χωρίς σταθερό : http://www.hol.gr/GR...es/default.aspx σε φοιτητικο οχι.το φοιτητικο ειναι shared llu.τωρα σε full llu ναι οποιαδηποτε εταιρεια μπορει να σου δωσει μονο ιντερνετ ή να σου δωσει και τηλεφωνο και απλα να μην το χρησιμοποιεις. μηπως ειναι shared-llu πως το λενε? oxi double play δλδ πληρωνεις νετ στη χολ κ παγιο στον οτε? Το πόσταρα από galaxyS & Insomnia App! ναι το φοιτητικο της ετσι ειναι.ειχαμε και καπου αλλου συζητηση και ειχα ποσταρει και link που το ελεγε. Μπορεί και να έχεις δίκιο.έχει αυτό το πρόγραμμα και το adsl plus.Η διαφορά είναι στα 5 ευρώ και επίσης στο site δεν έχουν περισσότερες πληροφορίες. λογικα με 5 ευρω παραπανω ειναι το Full llu.κοινως σου λενε μην παρεις φοιτητικο εκτος αν θες και οτε υποχρεωτικα αλλα ελα στο ιδιοκτητο με 5 ευρω παραπανω και θα εχεις πχ δωρεαν αστικα κτλ κτλ.κατι παρομοιο εκανε και η Forthnet.αντι να δωσει Shared llu και να μπλεκει με οτε και να παιρνει και ο οτε λεφτα σου λεει δινω φοιτητικο το οποιο ειναι ενα κανονικο προγραμμα απλα με φτηνοτερη τιμη μπορείς να πάρεις το πακέτο adsl π.χ. της forthnet που πληρώνεις μόνο το internet. θα σου βάλουν σταθερό αλλά αφού δεν θα το χρησιμοποιείς τότε δεν θα χρεώνεσαι κιολας μπορει να το εχει μονο για εισερχομενες. Το πιο πρακτικό είναι να πας σε Site: αυτή'>http://www.wind.com....laio/']αυτή τη λύση. Θα σου κοστίσει φθηνά, θα έχεις 30GB δωρεάν data και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το modem ακόμη και αν μετακινείσαι γιατι επιμενεις οτι το Mobile ειναι πρακτικο??30 gb για φοιτητη ουτε οι σημειωσεις δεν ειναι.δεν θα θελει ο ανθρωπος να δει καμια ταινια κτλ κτλ? Είχα πολύ πικρή εμπειρία με το Mobile internet της wind. Μακριά θα έλεγα. Ειδικά εάν είσαι επαρχία. το Mobile κανονικα ειχε φτιαχτει για αυτους που ταξιδευουν και αλλαζουν μερη οχι για καποιον που ειναι σε ενα μερος αλλο που εχει αλλαξει η χρηση του τωρα.απο εκει και περα πρεπει καποιος αν παρει Mobile να δει αν εχει σημα εκει που θα παει αν ειναι σε ενα σταθερο μερος η να δει αλλιως με ποια εταιρεια εχει σημα εκει.μετα πρεπει να ξερει οτι δεν θα εχει πολλα giga αλλιως θα του βγει πιο ακριβα απο οτι το adsl.συν οτι πολλοι μεσα στα σπιτια εχουν χαλια σημα ειδικα σε ισογεια υπογεια κτλ.οποτε ειναι ενα ρισκο.ακομα και οταν ταξιδευεις και το χρειαζεσαι ειναι ρισκο διοτι δεν ξερεις αν εκει που θα πας θα παιζει *καμπανα" η θα πηγαινει σαν dial up. Ειχα hol μονο internet. το τηλ. νουμερο ειχε απενεργοποιηθει (δεν μπορουσα να κανω τηλ κλησεις). Το τηλ νουμερο (που αντιστοιχουσε στη γραμμη) , το ειχα βεβαια και φαινοταν στον λογαριασμο αλλα απενεργοποιημενο για τηλ κλησεις. Σε τηλ επικοινωνιες που ειχα με την χολ παντα πρωτα ζητουσαν να τους πω το τηλ νουμερο. ναι σου ειχαν δωσει τηλ απλα εσυ δεν το χρησιμοποιουσες.η σε νεες ενεργοποιησεις δινουν ενα dummy Νουμερο.στην Hol βεβαια πρεπει να σου δωσουν ενα νουμερο εστω και dummy διοτι δεν υπαρχει username/password οποτε αν δεν εχεις και νουμερο τηλεφωνου δεν θα μπορουν να σε βρουν στο συστημα. πότε ειχες; υπάρχει ακομη κατι τετοιο; ησουν σε ιδιοκτητο της hol ? (γιατι αν δεν ησουν, δε πληρωνες παγια στον οτε?) αν δεν εισαι σε ιδιοκτητο παντα εχεις το παγιο του οτε.επισης οτι σου δινουν τηλ δεν σημαινει οτι πρεπει να το χρησιμοποιησεις.μπορεις να μην βαλεις καν τηλεφωνο πανω.δεν θα γλυτωσεις λεφτα δηλαδη αμα δεν εχεις τηλεφωνικο νουμερο.θα γλυτωσεις λεφτα αμα δεν το χρησιμοποιεις. εγω στην τρελας εχω ιντερνετ και καλα 24αρι βγαινει γυρω στα 20 και με νουμερο το οποιο μπορουν να με καλεσουν οι φιλοι απλα εγω δεν τοχρησιμοποιω γιατι εχει αστικη χρεωση η κληση μου. σε ολες ειναι μεχρι 24.το μεχρι 24 σημαινει απο οτι δεν παιζει καθολου ή παιζει 0,5 Mbit Μεχρι 24.
panosno1com Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μιας που σε πετυχα φιλτατε Αλεξ και πιστευω οτι θα ξερεις. Εαν σε διαμερισμα ξερω γω,δεν υπαρχει καν τηλεφωνικη γραμμη, κοινως ειναι κομμενο αφου ο ιδιοκτητης το ενοικιαζει. Μπαινει ενοικιαστης και θελει να βαλει ιντερνετ. Χρειαζεται προηγουμενος λογαριασμος απο τον ιδιοκτητη ; (ο λογαριασμος θα ναι περσινος κιολας δε υπαρχει καποιος νεοτερος) ? μιλαω για ιδιοκτητο δικτυο καποιου παροχου , δλδ να μου δωσει και τηλεφωνο και ιντερνετ απλα τηλεφωνο δε θα χρησιμοποιω.... ?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 @poulinos.Η hol έχει 2 προγράμματα για internet.Το adsl internet όπου στην περιγραφή αναφέρει μόνο την δυνατότητα για internet (17 ευρώ η 6άρα και 20,10 η 24άρα) και το adsl plus όπου αναφέρει επιπλέον για δυνατότητα αστικών-υπεραστικών κλήσεων(24,70 ευρώ) με χρέωση των κλήσεων.Επιβεβαιώνω και εγώ από μέρους μου πως η hol έδινε παλιότερα μόνο internet χωρίς σταθερό,σε ιδιόκτητο δίκτυό της χωρίς να εμπλέκεται ο ΟΤΕ και το κόστος ήταν λίγο λιγότερο από το πρόγραμμα που σου έδινε να παίρνεις σε σταθερά με χρέωση.Για αυτό το λόγο είπα ο topic starter να το κοιτάξει,μην τυχόν και το κάνει ακόμα.Μπορεί να κάνω λάθος.Τουλάχιστον ας ρωτήσει για να του(μας) λυθεί η απορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα