Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκα τουαλέτα με 0-0 και βγήκα με 0-2. Κατάφερα να χάσω 2 γκολ...

ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ! Δεν το είδα live to γκολ!

Να γίνει 2-2 πρέπει τώρα.

Έγινε! Πάμε για 3-2 ή 2-3 τώρα!

Δημοσ.

Δεν μπορ´ω να σταυρώσω καλό link για το Μπαρσελόνα-Ρεάλ. :(

Ας γίνει 1-1 γρήγορα τουλάχιστον.

Μια χαρα μου δουλευουν τα 3-4 λινκ που εχω...

Δημοσ.

Δεν έχουν σχέση αυτά τα πράγματα με τον αθλητισμό που είναι το ιδεώδες της συμφιλίωσης των λαών. 

Κακώς σήκωσαν σημαίες κρατών τόσο μαζικά, κακώς μπερδέψαν την Ελλάδα, και κακώς μπερδεύουν χώρες και θρησκείες με τον αθλητισμό. Ζημιά στην εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, αυτό κάνουν. 

Το σύμβολο της ομάδας τους και ας αφήσουν την Ελλάδα εκεί που είναι.

Δημοσ.

Η Ελληνικη σημαία πάντως τυγχάνει σημαία της Ελληνικής εθνότητας! Οι Κύπριοι ειναι ομοεθνείς για όσους δε το ξέρουν...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σε κάθε μήνυμά μου πας και ποστάρεις απο κάτω. Μην ξανασχοληθείς μαζί μου, είναι η 3φορά που στο ζητάω. Με άτομα σαν εμένα δεν αξίζει να χάνεις τον χρόνο σου, οπότε σε παρακαλώ ξεκουβάλα.

Ούτε καν διαβάζω τι γράφεις. Αυτό το μήνυμα είναι κρυφό γιατί έχετε επιλέξει να αγνοείτε μηνύματα από τον Cossutius.Να γίνει εμφάνιση παρολαυτά;

Δημοσ.

Αν δε διαβάζεις τι γράφω γιατί μου απαντας τότε;;; Χαχαχεχαχεχε!!!

Ασε που δεν σε quotara κάπου... Εγραψα το σωστο μόνο...

Δημοσ.

Καλό, ελπίζω να ξεκινήσει με τον καταδικασθέντα Λαυρεντιαδη και τον υποδικο κο κο Μαρινακη, οι οποίοι απαξιώνουν "τοις πραγμασι" την Σούπερ Λιγκα.

Δημοσ.

Ο υποδικος Βαγγελης ειναι προς αθώωση μετα τα καλα λόγια του μεγαλύτερου του αντιπάλου και πρώην προέδρου του ΠΑΟ! Απλα για να καταλαβαίνει και ο τελευταίος που μιλάει για παράγκες ότι αυτή περιλαμβάνει τους πάντες και όχι μόνο αυτόν που θα ήθελαν:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...