Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι μαλλον προτιμοτερο το οικονομικο μοντελο των Γιαννακοπουλων με τα εικονικά συμβολαια και τους μειωμένους φόρους...

αυτο ποιος το λέει;

Άλλον θυμάμαι να δινει μαύρα σε Παπαλουκά για να γλυτωνει εφορία και μετα είχαμε πρόσφυγες

Ύποπτο ματς του γαυρου. Εξαφανισμένο απο παντού

Οταν είχαν βγει ύποπτα 2 ματς του Πας το ενα με Παναθηναϊκό επι μέρες ακούγαμε στα ΜΜΕ για ύποπτο ματς του Παναθηναϊκού

Βόρεια Κορέα λέμε

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ε ναι, πού να βλέπεις τώρα γεγονότα και εξωδικαστικούς συμβιβασμούς για να μην καταδικαστούμε, δηλώσεις θα δεις και ισολογισμούς με γνώσεις οικονομικών προνηπίου.

Δημοσ.

Δεν είμαι και δεν το παίζω, αλλά έχω υπογραφή Γ' κατηγορίας ναούμε και λέω ότι λες ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

Είμαι όμως Large, σου πληρώνω το 150άρι της μήνυσης, θα μας παραθέσεις όλα τα στοιχεία σου και τα δεδομένα και θα πάμε μαζί να κάνουμε καταγγελια στον Δ. Γ και σε όποιον άλλον θες.

Επιτέλους, η σαπίλα και η διαφθορά ας ξεσκεπαστεί από ακόμα έναν ερυθρόλευκο και ας μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να σταματήσει ο εμπαιγμος από εμάς τους Παναθηναϊκούς.

Μέσα;

Δημοσ.

Τι δεν καταλαβαινεις? Γιατι πετας το μπαλακι στην εξεδρα? Σε ρωταω πως γινεται να δηλωνει ο Γιαννακοπουλος οτι εχει μπατζετ 35 εκατομμυρια, και να φαινονται 7μιση. Πως γινεται η μια ομαδα να χει 140 εκατομμυρια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου, και η άλλη 35? Έχεις να απαντησεις κατι ουσιαστικό ή οχι?

Δημοσ.

Εγώ τι δεν καταλαβαίνω;

1. Έχεις πιαστεί να κάνεις αυτό που κατηγορείς, το έχεις αποδεχτεί και το έχεις λύσει εξωδικαστικώς.

2. Κατηγορείς χωρίς στοιχεία κάτι. Θα σου αποδείξω εγώ ότι δεν παραθέτεις στοιχεία; Εσύ θα μας πεις,κύριοι, έχετε δηλώσει (στην εφορία ε; όχι στα λόγια) τα πειστήρια α, β, γ και αποδεικνύεται από τα εξής πειστήρια ότι 1 . 2 . 3.

Οτιδήποτε άλλο , είναι ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, το μπαλάκι είναι σε σένα και όχι στην εξέδρα και τις παπάτζες σου να τις γράφεις στο redplanet .

ΕΔΙΤ: ειδικά για το θέμα του ισολογισμού, ένα τρολάκι με πολλά account που αναπαρήγαγε παρόμοιες παπάτζες από το mpeplanet - και είχε και υποστήριξη από ομοϊδεάτες σου - ρουμπώθηκε επαρκώς από μια τεχνοκρατική απάντηση και ούτε αυτό πλέον δεν μιλάει για αυτό.

Ψάξου.

Δημοσ.

Συνεχιζεις να μην απαντας σε τιποτα. Οταν προσβαλλεις τον άλλον, για τις γνωσεις του, τοτε προφανως η στοιχειωδης ευγενεια επιτασσει να του υποδειξεις τα λαθη του ή τουλαχιστον να απαντας στα ερωτηματα που σου θετει. Οταν ΔΕΝ απαντας, εισαι εκθετος και για τους χαρακτηρισμους σου ΚΑΙ για την αδυναμια σου να απαντησεις.

Σοβαρα, ποσο πιο εωλο επιχειρημα (ή για να σου επιστρεψω τις φιλοφρονησεις) ποση λογική που μεχρι και ενα νηπιο θα ειχε, χρειαζεται καποιος για να αντιληφθει πως δε μπορω εγω ουτε εχω το χρονο/διαθεση και να μπορουσα, να τα βαλω με ενα συστημα που διαφεντευει το ελληνικο μπασκετ? Πραγματικα ποση?

Υ.Γ. Συνεχιζεις να μην απαντας σε τιποτα. Κριμα τις γνωσεις..

Δημοσ.

Κρίμα, νόμιζα ότι θα είχες κάτι παραπάνω για αυτά που λες από μια προφορική δήλωση του Δ. Γ.

Δεν πειράζει, ακόμα και τα όνειρα σου να εκπληρωθούν, στην χειρότερη για μας θα είμαστε ίσοι με εσάς.

Facts, who needs them.

Και όπως βλέπεις, δεν το πάω καν προσωπικά, ούτε εσένα προσέβαλλα αν το πήρες έτσι με το οικονομικά νηπίου.

Το μπάτζετ που αόριστα αναφέρεις και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι μέρος μόνο μιας ευρύτερης εικόνας των οικονομικών μιας ομάδας και πολύ ανώτερα από αυτά που μπορεί να καταλάβει ο μέσος προπαγανδιστής δημοσιογραφίσκος.

Για να σου απαντήσω επί της κατηγορίας σου που είναι έωλη, πρέπει να την διατυπώσεις ρητά πρώτα, δυστυχώς για σένα με στοιχεία.

Δημοσ.

Και απ'την άλλη, πόσο περισσότερη κοινή λογική χρειάζεται για να αντιληφθεί κάποιος πως το επιχείρημα των ισολογισμών είναι από σαθρό εως ανέκδοτο και να μην το χρησιμοποιεί;

Γιατί αν είχε κάποια βάση, νομίζω αυτός που το ανακάλυψε και δημοσίευσε θα πήγαινε στην δικαιοσύνη και δεν θα αρκούνταν να δημιουργήσει εντυπώσεις που μόνο κάποιοι εύπιστοι θα αναπαρήγαγαν..

Δημοσ.

Κοίτα , ο Chris - και ορθά όπως λέει , δεν έχει το μέγεθος , το χρόνο και τη δύναμη να τα βάλει με το σύστημα.

Οι Αγύρτες που το παίζουν άγιοι, με όλο το νομικό μηχανισμό του Ολυμπιακού, δεν μπορούνε;

Δημοσ.

Εκει ομως το ερωτημα σου αντιστρεφεται - Δεν μπορουν το ιδιο να κανουν οι ιδιοι αγυρτες του αντιπαλου στρατοπεδου για τον Μαρινακη? (και αν δεις στο διπλα νημα, σαφως πιστευω πως αντιστοιχο μαγειρεμα γινεται στο ποδοσφαιρο του Ολυμπιακου - και ειναι ενας απ τους λογους που δεν ειμαι ουτε ΟΣΦΠ ουτε ΑΕΛ στη μπαλα. Δεν παρακολουθω καν ποδοσφαιρο και δε θα γινω χειροκροτητης κανενος κλέφτη)

Δημοσ.

Στο άλλο νήμα να απαντάς ανάλογα σε αυτούς που λένε ψέμματα.

Εδώ, όταν κατηγορείς χωρίς αποδείξεις, θα έχεις και απαντήσεις επί του σοβαρού.

Εγώ κάπου εδώ την κάνω, συνέχιζε να χειροκροτείς τους Αφούς που τα μαγειρέψανε στην εφορία και να κατηγορείς άλλους που νομίζεις ότι το έκαναν.

Και με αυτά  που γράφεις, εμμέσως παραδέχεσαι ότι αυτά που λες δεν αποδεικνύονται και ας προσπαθείς να ξεφύγεις με συμψηφισμούς επιχειρημάτων στο ποδόσφαιρο και τρολοαιτιάσεις απέναντι.

Δημοσ.

Τι δεν καταλαβαινεις? Γιατι πετας το μπαλακι στην εξεδρα? Σε ρωταω πως γινεται να δηλωνει ο Γιαννακοπουλος οτι εχει μπατζετ 35 εκατομμυρια, και να φαινονται 7μιση. Πως γινεται η μια ομαδα να χει 140 εκατομμυρια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου, και η άλλη 35? Έχεις να απαντησεις κατι ουσιαστικό ή οχι?

Ειλικρινά, το ότι ΑΚΟΜΑ παπαγαλίζεται τη μπουρδολαγνεία / επιστήμη του θέμου και του γάβρου, είναι , αστείο...ή τραγικό...ή κωμικοτραγικό...

Είχα απαντήσει  σε ενα γαμάτο τρολλ κάποτε που έλεγε μπούρδες περί μετοχικού κεφαλαίου 300χλδ που ΕΛΕΓΑΝ και οι ίδιοι οι ηθικοί αυγουλομάτηδες.

Φυσικά κλέβει την εφορία ο τράκης. το ίδιο κάνουν και τα παιδιά - αυγά, ή ο θείος σωκράτης και ο παύλος παλαιότερα, με τα ψηλά μπάτζετ. Πάμε τώρα πάλι?

γιατί βρίζεις μόνο τον τράκη?

γιατι έχει αθηναικές πινακίδες, που έλεγε και το παλιό γαμάτο σκετσάκι των ΑΜΑΝ.

Δεν γράφω στα αθλητικά πια, αλλά αυτη τη μπουρδο-παραφιλολογία, δεν την παλεύω, με την καμία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...