SlimData Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αν δεν ήταν και είναι σουτέρ ο Διαμαντίδης, ποιος ήταν δηλαδή;
stamatinho Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αν δεν ήταν και είναι σουτέρ ο Διαμαντίδης, ποιος ήταν δηλαδή; Ο 3D εγινε οσο μεγαλος εγινε απο ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του. Φυσικα το εριχνε το τριποντακι οταν επρεπε αλλα δεν ειναι σουτερ Ουτε ο Μποντιρογκα ηταν σουτερ,μπορουσε να δεσει κομπο τον αμυντικο μεσα στη ρακετα αλλα δεν ηταν σουτερ. Εγω μιλαω για σουτερ π.χ Κουτλουαι που θα σου καρφωσουν 4 τριποντα σε 4 επιθεσεις και τελος.
maxdore217 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ο καθένας με την άποψη του όπως καλά λες . Απλά με απασχολεί το γεγονός ότι μπορεί να μας κλέψει οικονομικά ...άλλωστε όποιος περιμένει θαύματα στις προσθήκες ( παιχτών ) μάλλον ονειρεύεται. Επειδή έχει στενέψει το κασέρι πρέπει να γίνουν σωστές και ψαγμένες προσθήκες Αν σκεφτείς ότι ούκιστς- μπράμος - μπατιστς -ραιτ κ.α. πρέπει να φύγουν και με γνώμονα ότι και φέτος δεν είχες 2 πεντάρι ( μιλάμε για 5 θέσεις ) στις οποίες αν θέλεις του χρόνου να είσαι σε καλό ευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να τις επανδρώσεις και αυτό γίνεται με καλούς αλλά και σχετικά ακριβούς παίχτες ! ( μια μένα ο Καθάλης επειδή δεν έχει το σουτ δεν μου κάνει για Άσσος ) άλλωστε το τελευταίο του συμβόλαιο σε Ευρώπη ήταν 2.2 εκατ. και μην πει κανένας ότι θα έρθει γιατί πονάει την ομάδα γιατί έφευγε νύχτα με το κτελ! Το ότι δεν είναι χαρισματικός σκόρες το βλέπει ο καθένας στο wikipedia !
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Sorry, αλλά επειδή πραγματικά δείχνεις σοβαρός στις τοποθετήσεις σου, δε θα τρολάρω καθόλου. Αλήθεια λοιπόν, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά τράκη, με αφούς τράκη. Σόρρυ, υπάρχει. Ο τράκης, δείχνει ότι είναι τραμπούκος, αλήτης και λοιπά, ενώ οι αφοί τράκη, τραμπουκίζουν με τρόπο, με ΜΜΕ, με τους οπαδούς τους. Και 2η διαφορά, είναι ότι ο κόσμος του παο λοιδωρεί τον τράκη για αυτές τις συμπεριφορές, ενώ ο κόσμος οτυ οσφπ, επικροτεί καθε τρακικη συμπεριφορά από τους αφούς τράκηδες. Κάτσε και αναλογίσου απο την στιγμή που ανέλαβαν τις τύχες του μπασκετικου ΟΣΦΠ οι αφοί τα όσα έχουν κάνει, και αν προκαλούσαν τα πρώτα πραγματικά δύσκολα χρόνια. Όχι τουιτς (που δεν υπήρχε τουίτερ άλλωστε) , αλλα αν προσπάθησαν με την ιδέα των εξυγιαντών να κάνουν φασαρίες σε κάθε ντέρμπι (κατάλαβες την σπόντα..). Θυμήσου την στάση τους όταν οι νάνοι κατέβαζαν Πιτσίλκα και Πηλοΐδη. Δεν θα σου πω αν δικαίως ή αδίκως έχασε κάποια πρωταθλήματα ο ΟΣΦΠ, το αφήνω στην δικια σου κρίση και του καθενός. 50ευρα στην μάπα των ρεφ έριχναν και οι κοντοι άλλωστε, αλλα αυτο που συμβαίνει στο σήμερα είναι πέρα απο κάθε ντροπή. Αν εγώ, εσύ και οποιοσδήποτε άλλος κοινος θνητός, διαπράταμε τα μισα από όσα έχει ήδη προλάβει να κάνει ο τράκης, τώρα δίχως αμφιβολία θα είχαμε καταδικαστει σε πολλα χρόνια φυλάκισης. Δεν ξέρω αν ακαταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε. Φυλακή. Όταν είχε έρθει για πρώτη φορά στο ΣΕΦ, η υποδοχή και η συμπεριφορά απέναντί του απ'τους αφους ήταν υποδειγματική. Έλεγες ότι καλό μπορει να προκύψει για το ελληνικο μπάσκετ... το ευχαριστώ ήταν να ξεκινήσει ένα πόλεμος σαπίλας, από ένα ανήθικο άτομο. Τι θα έκανες στην θέση τους, όταν ξέρεις πως το κεφάλι της ΕΟΚ δεν σε θέλει κυρίαρχο, και ότι η επένδυσή σου (όλα τα εκ.€ των αθλητών ανα χρονιες) είναι εκτεθειμένη και κανεις δεν πρόκειται να σε προστατέψει; Τι θα έκανες όταν γνωρίζεις πως ο Τράκης βρίζει μανάδες παιχτών σου, και ότι απλα είναι πάνω απ'τους κανονισμούς; Το καλύτερο ποστ το έχω διαβάσει απ'τον Φίλιππο: http://www.insomnia.gr/topic/458076-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82/page-1052?do=findComment&comment=53233198 ^ | | | Αυτη ίσως θα έπρεπε να είναι η στάση τους. Αλλα απο αυτο, μέχρι να τους εξισώνεις πιθανότατα με τον χειρότερο παράγοντα που έχουμε στον ελληνικο αθλητισμό, είναι μεγάλη διαφορα. Και είναι ανέντιμο απ'την μερια μας ως φανς να θυμομαστε επιλεκτικά. Η οποία εξίσωση εντωμεταξυ έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες απο δημοσιεύματα των ΑΡΔ. Καθόλου διαμόρφωση κοινης γνώμης...
SlimData Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εντάξει, ενδεχομένως αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά αυτά που βλέπουμε. Αν μου έλεγες ότι δεν είναι σουπερ επιθετικός θα συμφωνούσα, εξάλου ήταν και παράπονο/παρότρυνση του ζέλικο να παίρνει περισσότερες προσπάθειες αλλά ο ίδιος δεν το έκανε. Αλλά στο σουτ, πραγματικά μου φαίνεται περίεργη η γνώμη σου. Αν συνυπολογίσεις πως ο μήτσος ποτέ δεν είχε τα πολύ γρήγορα πόδια ώστε να απελευθερωθεί και να σουτάρει ελεύθερος, οπότε τα περισσότερα του σούτ είναι σε πίεση, τον θεωρώ σίγουρα τον καλύτερο Έλληνα σουτέρ τα τελευταία χρόνια. Επίσης, σε ότι αφορά τον κουτλουάι και παίχτες τύπου κουτλουάι, υπάρχει κι εδώ μια μεγάλη διαφορά. Για τους ίμπο του μπασκετ, οι προπονήτες έβγαζαν συστήματα ώστε να βγούνε ελεύθεροι για το σουτ κάτι που σπάνια γινότανε με τον μήτσο αφού αυτός έπρεπε να δημιουργήσει
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αυτά τα σενάρια επιστροφής του Νικ (αυτού του κατσαπλιά) είναι πέρα μα πέρα τραγικά . Όποιος τον έχει δει στο γήπεδο ξέρει τι λέω ....άσε που δεν νομίζω να δεχθεί χαμηλό συμβόλαιο ( εκτός και αν ο φίλαθλος κόσμος του παναθηναϊκού δώσει κάτι παραπάνω απ το υστέρημα μου του για να έρθει με κανέναν 1.2 εκατ. και να μας κλέψει κανονικά !!!!! Μακάρι να μην έρθει πίσω γιατί πραγματικά δεν κάνει σουτέρες της πλάκας με χαμηλές δυνατότητες αργού κατεβάσματος μπάλας ( μλιάχ ) και όλα αυτά πέρα απ το οικονομικό κακό που θα κάνει σε περίπτωση επιστροφής ! Άλλωστε ο παιχταράς 5 πόντους βάζει εκεί που είναι ας κάτσει στο Αμέρικα καλύτερα! Αν ειναι να φυγει ο Ουκιτς και το ιδιο μπατζετ παει στον Καλαθη κανεις αρκετα καλο deal για την περιφερεια σου. Αν ειναι να δωσεις παραπανω λεφτα, θα συμφωνησω οτι δεν θα τον ηθελα. Το ερωτημα ειναι το εξης. Μπορει ο Καλαθης να δωσει τις πολυποθητες αξιοπιστες και ποιοτικες ανασες στον Μητσο; Αυτο πρεπει να ψαξουμε πρωτα-πρωτα στην περιφερεια μας. Την τελευταια του χρονια στον ΠΑΟ εγω δεν τον εμπιστευομουν παντως στο συγκεκριμενο ρολο. Δεν ξερω ποσο αλλαξε στο ΝΒΑ, αλλα θα προτιμουσα να αναζητησουμε κατι πιο χειροπιαστο στο θεμα γκαρντ απο την αμφιβολια/ανασφαλεια που προκαλει ο Καλαθης. Να το πω χοντρα, τον Καλαθη στο μυαλο μου τον εχω στην κατηγορια Μπραμος. Ασταθης, αψυχος, αψυχολογητος. Αλλα την μερα που πιανει αποδοση τριβεις τα ματια σου για τον Κομπε που εχεις στην ομαδα σου. Ολα καλα, αλλα εμεις θελουμε σταθερες και αξιοπιστες ανασες στον Μητσο. 1
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αυτά τα σενάρια επιστροφής του Νικ (αυτού του κατσαπλιά) είναι πέρα μα πέρα τραγικά ... Η ΒΙΑΝΕΞ μπορει να τον κάνει να "ξανανιώσει". Πλακίτσα, αλλα το Αμέρικα μάλλον πέθανε απ'την μέρα που πιάστηκε ντοπε.
SlimData Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Η οποία εξίσωση εντωμεταξυ έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες απο δημοσιεύματα των ΑΡΔ. Καθόλου διαμόρφωση κοινης γνώμης... Δε νομίζω, μάλλον όσο προσπαθεί κάποιος να τους εξισώσει τόσο προσπαθείς εσύ να τους παρουσιάσεις διαφορετικούς. Προσωπικά έχω διαμορφώσει πολύ κακή άποψη για τους αγγελόπουλους χωρίς να διαβάζω εφημερίδες και χωρίς να ακούω ραδιόφωνα. Φταίνε. Και το είπα και προχθές, όχι, δεν είναι ίδιοι με τον γιαννακόπουλο. Αλλά αν τους φτάνει να είναι 5% λιγότερο κάφροι, εμένα μου περισσεύει. Στο κάτω-κάτω, ιστορικά, αυτοί που απογοήτευαν περισσότερο ήταν αυτοί που δημιουργούσαν τις περισσότερες ελπίδες. Από τον γιαννακόπουλο περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό; Όχι βέβαια.... Από αυτούς όμως, περιμέναμε οι περισσότεροι και ελπίζαμε σε άλλα πράγματα. Επίσης είπα προχθές, ότι εγώ ήμουν ένας παναθηναικός που σας ζήλευε στα πρώτα τους χρόνια γιατί τους σύγκρινα με τον δικό μας και με έπιανε πονοκέφαλος. Τώρα...
Canvas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ο Καλάθης αγωνιστικά ανέβηκε πάρα πολύ στο NBA, λόγω τραυματισμού του βασικού PG του Memphis(δεν θυμάμαι τώρα το όνομα και δεν θα googlaρω για να παιξω τον ξυπνιο) και μάλιστα για ένα μήνα είχε βγει και Best Rookie. Τα δε ποσοστά του στα 3ποντα είναι πάρα πολύ βελτιωμένα (προσοχή, την περίοδο που αντικατέστησε τον βασικό PG) Οπότε μην τρελαθούμε , μια χαρά λύση είναι αγωνιστικά, στην τελική σιγα τα κελεπούρια που κυκλοφορούν ελεύθερα ή έχουν χαμηλή τιμή αγοράς και μπορούμε να τα πάρουμε, ώστε να μας πέφτει και λίγος ο Καλάθης..Ήμαρτον.. Το θέμα είναι άλλο : Αν ψάχνεις τον επόμενο βασικό PG της ομάδας δεν πας σε παίκτη που ψάχνει να γεμίσει μια χρονιά απλά ,γιατί έχει να εκτίσει ποινή γύρω στις 15-20 αγωνiστικές στο NBA. O Καλάθης θα επιστρέψει εκεί, αμερικανάκι είναι , εκεί νιώθει ότι ανήκει. Το φώναζε από τότε που τον είχαμε.. Οπότε δεν είναι επένδυση , είναι βραχυπρόθεσμη προσθήκη. Αν θες να εκμεταλλευτείς την τελευταία (?) χρονιά του Μητσάρα, πρέπει να απευθυνθείς αλλού. Επίσης : Θα τελειώνουμε με αυτή τη μαλακία με τον Ιβάνοβιτς;Τον τρελό θα φέρουμε τώρα; Το τύπο τον θεωρώ τέζα γραφικό , και μέτριο τεχνικό, αλλά το χειρότερο είναι ότι η ομάδα έχει άριστο - οικογενειακό κλίμα και θα είναι έγκλημα να της φορτώσεις πατερφαμίλιες τύπου Ιβάνοβιτς. Ούτε ο Αλβέρτης ως team manager δεν θα την παλέψει..
stamatinho Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Τετοιες εποχες λεγονται πολλα. Ενα ονομα που ακουγεται ειναι και του Λανγκφορντ.
DKNI Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημητρης Διαμαντιδης γεννημενος Μάιο του 1980 1η εμφανιση στην Εθνικη: Καλοκαιρι του 2001 (Μεσογειακοι) Τελευταια: Σεπτεμβρης του 2010 Έπαιξε 10 χρονια, απο 21 ετών ώς 30 Βασιλης Σπανουλης γεννημενος Σεπτεμβρη του 1982 1η εμφανιση στην Εθνικη: Καλοκαιρι 2004 (Ολυμπιακοι) Τελευταια (?): Σεπτέμβρης 13 Έπαιξε 10 χρονια, από 22 εώς 31 Ο ενας ειναι ταλιμπαν Ελλαδας, ο αλλος ειναι προδοτης Ακομα και αν ο Σπανουλης γυρισει του χρόνου και του παραχρόνου (πιο μετά μαλλον θα παιζει καταχρηστικα καθως τα χρονια θα είναι πολλα) θα μιλαμέ για για διαφορα 2 ετων Τουλαχιστον ο Διαμαντιδης οταν ειπε τελος, ειπε τελος. Και το πηγε σερι Δεν μπαινοβγαινει στην Εθνικη αναλογα με το αν ειναι ο ηγετης, αν νιωθει οτι εχει μελλον, αν νιωθει οτι τον αδικου ή οτιδηποτε 5
firewalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Να δούμε αν θα κατηγορήσει κανείς σε παιχνίδι της Εθνικής τον Βασιλάκη, που την άφησε. 3
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ... Τώρα... ...μετά απο 10+ έτη και την τουλάχιστον μετριοπαθή στάση που έχουν κρατήσει, και προφανώς χωρις να έχουν υιοθετήσει τρακικές τακτικές (γιατί μη γελιόμαστε, λεφτά και θέληση να υπάρχει, μονόσβερκοι βρίσκονται) απέναντι σε ρεφς-δημοσιογράφους, ας τους βγάλουμε ίσα και όμοια με έναν καραγκιόζη. Αυτο δε γίνεται, λυπάμαι. ... Ο ενας ειναι ταλιμπαν Ελλαδας, ο αλλος ειναι προδοτης Ταλιμπάν λογικά απ'την ατάκα του Γιαννάκη ε; Αλλα γιατί προδότη τον Μήτσο;
stamatinho Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ταλιμπάν λογικά απ'την ατάκα του Γιαννάκη ε; Αλλα γιατί προδότη τον Μήτσο; Για τον playmo-Bill νομιζω πηγαινει.
SlimData Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ...μετά απο 10+ έτη και την τουλάχιστον μετριοπαθή στάση που έχουν κρατήσει, και προφανώς χωρις να έχουν υιοθετήσει τρακικές τακτικές (γιατί μη γελιόμαστε, λεφτά και θέληση να υπάρχει, μονόσβερκοι βρίσκονται) απέναντι σε ρεφς-δημοσιογράφους, ας τους βγάλουμε ίσα και όμοια με έναν καραγκιόζη. Αυτο δε γίνεται, λυπάμαι. Μην με παρεξηγείς, δεν προσπαθώ να σε πείσω ούτε περιμένω να συμφωνήσεις μαζί μου. Και ακριβώς γι'αυτό θεωρώ ότι κάνουν μεγαλύτερο κακό από τον γιαννακόπουλο. Γιατί θεωρείτε, εσείς, ότι είναι "καλοί" οπότε οι πράξεις μπορούν πολύ ευκολότερα να ξεσηκώσουν σε αντίθεση με τον δικό μας που πρεζάκιας ανεβαίνει, κοκάκιας κατεβαίνει. Τον έναν δεν θα τον ακολουθήσει κανείς ή έστω, ελάχιστοι.. Οι άλλοι, οι "καλοί" συσπειρώνουν. Παρεπιπτόντως, δεν είναι αστείο που κάψανε 2-3 αμάξια και δεν έχει πολυσυζητηθεί; Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν ήταν πρεζόνια του γιαννακόπουλου αλλά αγανακτισμένοι του αγγελόπουλου Anyway, όπως το βλέπει ο καθένας
Προτεινόμενες αναρτήσεις