Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμίστε μου λίγο νίκες στις μεταξυ μας ευρωπαϊκες αναμετρήσεις με ξένους διαιτητές.

Χωρις ειρωνία ή κάτι άλλο. Απλα τι έχουν καταφέρει οι ομάδες στα μεταξυ τους στην Ευρώπη.

(με αφορμη το ποστ του Midi).

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Θυμίστε μου λίγο νίκες στις μεταξυ μας ευρωπαϊκες αναμετρήσεις με ξένους διαιτητές.

Χωρις ειρωνία ή κάτι άλλο. Απλα τι έχουν καταφέρει οι ομάδες στα μεταξυ τους στην Ευρώπη.

(με αφορμη το ποστ του Midi).

Στην προσφατη ιστορια εχουμε 3 παιχνιδια (τα 2 φετινα συν τον ημιτελικο του Βερολινου) οπου ο ΠΑΟ εχει 2 νικες (Βερολινο και ΟΑΚΑ φετος) και ο ΟΣΦΠ μια στο βαθμολογικα αδιαφορο παιχνιδι του ΣΕΦ με το τριποντο του αυτακια.

Επι Ευρωλιγκας οι αλλες 2 συναντησεις ηταν τη σεζον 01-02 που ο καθενας κερδισε στην εδρα του. Σεζον της οποιας το τελος βρηκε πρωταθλητη Ευρωπης τον ΠΑΟ.

Οι παλαιοτερες συναντησεις ειναι εκτος θεσμου Ευρωλιγκας και στην προ Ζοτς εποχη που προφανως μας ειχατε.

Δημοσ.

Μια χαρά σου απάντησε, ξέρεις να διαβάζεις, για κοίτα πάλι προσεκτικά.

υ.γ. πραγματικά πιστεύεις πως να σας φύγει ο Περπέρογλου είναι όντως μικρό το κακό ? :D

Δημοσ.

Αν το απο πανω δεν ηταν απαντηση τοτε ποιο ειναι;

Απο τοτε που αρχισα την αυτοκρατορια μου στο μπασκετ (Ζοτς εποχες κι επειτα) σε εχω 3-2 στις ευρωπαικες αναμετρησεις μας. Με την μια νικη σου να ειναι αδιαφορη και να στην χαριζει ο Μπραμος (αντι για 4-1 δηλαδη που θα μπορουσε ευκολα να ειναι).

Τι αλλο θες να σου πω; Να παμε στις εποχες Ιωαννιδη-Πολιτη; Ηδη εγραψα οτι με ειχες τοτε, οχι μονο στην Ευρωπη. Aλλα το post του Midi απο το οποιο πηρες την αφορμη για την -χωρις ιχνος ειρωνειας- ερωτηση, μιλα καταφανως για την περιοδο της αυτοκρατοριας , δηλαδη Ζοτς κι επειτα.

Δημοσ.

Μια χαρά σου απάντησε, ξέρεις να διαβάζεις, για κοίτα πάλι προσεκτικά.

υ.γ. πραγματικά πιστεύεις πως να σας φύγει ο Περπέρογλου είναι όντως μικρό το κακό ? :D

Επειδή ξέρω το απάντησα. Είναι πιο επιτυχημένος σύλλογος στην καλαθοσφαίριση ο ΠΑΟ, μονο κολλημένοι δεν θα το παραδεχτούν.

Αλλα τον έχει πιάσει μια μανια τον Μιντι να εξισώνει όλα εδώ και μέρες. Ειδικά αφους με Τράκη. Μόνο σκατα με χρυσό δεν έχει γράψει.

Αυτο που πόσταρε είναι ψευδες, γιατι απλά στα μεταξύ μας ευρωπαϊκά ματς, υπερέχει ο ΟΣΦΠ. Σε αυτην την "ατυπη" κατηγορία, είναι ο ΠΑΟ πελάτης. Δεν έγινε και κάτι.

Και ναι για τον Περπε το πιστεύω, καλο θα ήταν να παραμείνει, αλλα και αν αποχωρήσει δεν χάθηκε ο κόσμος.

Πρόσφατα άλλωστε αποχώρησαν πολύ σημαντικότερες μονάδες (βλέπε Χάινς, Παπανικολάου). Δεν θα πω το ίδιο αν την κάνει ο Σπαν. Εκει θες χοντρη ενίσχυση αν θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί.

Υ.Γ όταν είχαν έρθει πακέτο Περπε-Ουίνστον, θεωρούσα τον Κένεντι καλύτερο ταλέντο έναντι του Στράτου.

Φυσικα η εξέλιξη ήταν αντίθετη, καθως ο δικος μας δούλεψε πολύ.

Δημοσ.

Αυτο που πόσταρε είναι ψευδες, γιατι απλά στα μεταξύ μας ευρωπαϊκά ματς, υπερέχει ο ΟΣΦΠ. Σε αυτην την "ατυπη" κατηγορία, είναι ο ΠΑΟ πελάτης. Δεν έγινε και κάτι.

Αυτο που ποσταρα, μονο εσυ δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι αναφερεται στην περιοδο που ο ΠΑΟ υψωσε αναστημα στο μπασκετ, δηλαδη στην Ζοτς εποχη μεχρι σημερα. Εγραψα 3-4 φορες οτι πριν ησουν δυνατοτερος στο μπασκετ.

Το δε ποστ εγραψα οτι ειναι copy-paste απο αλλου, ειναι προφανως περιπαιχτικό και προφανως λεει αληθειες σε υφος πειραγματος και καζουρας.

Αυτες τις -χωρις ιχνος ειρωνειας παντα ε- προσθαφαιρεσεις τυπου Τσουκαλα, στους Τσουκαλαδες.

Δημοσ.

Αμα μιλας για εποχες που ειχαμε Ευθυμη Κιουρμουτζογλου και Πολιτη οκ μας νικουσατε,ηταν μεχρι

να καταλαβουν τα λαθη τους οι Γιαννακοπουλοι.

Ελπιζω να ξεκινησει να τα καταλαβαινει και ο ανιψιος τα λαθη του και να παρουμε και με αυτον αλλα 6-7 ευρωλιγκες

να μη φας φτασετε ουτε σε 1 αιωνα :)

Link.png Site: Πρώτος στόχος για Παναθηναϊκό ο Καλάθης

Δημοσ.

Μακαρι να παρουμε Καλαθη παλι οπως λενε,παρτε και ενα Μποχωριδη και τελος.

Αν και βαθια μεσα μου πιστευω παρα τις δηλωσεις του Μαντζαρη δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα.

Δημοσ.

Αλλα τον έχει πιάσει μια μανια τον Μιντι να εξισώνει όλα εδώ και μέρες. Ειδικά αφους με Τράκη. Μόνο σκατα με χρυσό δεν έχει γράψει.

Sorry, αλλά επειδή πραγματικά δείχνεις σοβαρός στις τοποθετήσεις σου, δε θα τρολάρω καθόλου.

Αλήθεια λοιπόν, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά τράκη, με αφούς τράκη.

Σόρρυ, υπάρχει.

Ο τράκης, δείχνει ότι είναι τραμπούκος, αλήτης και λοιπά, ενώ οι αφοί τράκη, τραμπουκίζουν με τρόπο, με ΜΜΕ, με τους οπαδούς τους.

Και 2η διαφορά, είναι ότι ο κόσμος του παο λοιδωρεί τον τράκη για αυτές τις συμπεριφορές, ενώ ο κόσμος οτυ οσφπ, επικροτεί καθε τρακικη συμπεριφορά από τους αφούς τράκηδες.

Δημοσ.

Sorry, αλλά επειδή πραγματικά δείχνεις σοβαρός στις τοποθετήσεις σου, δε θα τρολάρω καθόλου.

Αλήθεια λοιπόν, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά τράκη, με αφούς τράκη.

Σόρρυ, υπάρχει.

Ο τράκης, δείχνει ότι είναι τραμπούκος, αλήτης και λοιπά, ενώ οι αφοί τράκη, τραμπουκίζουν με τρόπο, με ΜΜΕ, με τους οπαδούς τους.

Και 2η διαφορά, είναι ότι ο κόσμος του παο λοιδωρεί τον τράκη για αυτές τις συμπεριφορές, ενώ ο κόσμος οτυ οσφπ, επικροτεί καθε τρακικη συμπεριφορά από τους αφούς τράκηδες.

Αν όπου Τράκης βάλεις Μαρινάκης και όπου Αλαφούζος βάλεις Αγγελόπουλος, έχεις την απάντησή σου.

Επίσης πώς να πολεμήσεις έναν τραμπούκο, αλήτη, ζάκια, όταν ελέγχει όλο το σύστημα? Ε, θα πέσεις και στο επιπεδό του κάποιες φορές, δεν γίνεται αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα σενάρια επιστροφής του Νικ (αυτού του κατσαπλιά) είναι πέρα μα πέρα  τραγικά . 

Όποιος τον έχει δει στο γήπεδο ξέρει τι λέω ....άσε που δεν νομίζω να δεχθεί χαμηλό συμβόλαιο ( εκτός και αν ο φίλαθλος κόσμος του παναθηναϊκού δώσει κάτι παραπάνω απ το υστέρημα μου του για να έρθει με κανέναν 1.2 εκατ. και να μας κλέψει κανονικά !!!!! 

Μακάρι να μην έρθει πίσω γιατί πραγματικά δεν κάνει σουτέρες της πλάκας με χαμηλές δυνατότητες αργού κατεβάσματος μπάλας ( μλιάχ )  και όλα αυτά  πέρα απ το οικονομικό κακό που θα κάνει σε περίπτωση επιστροφής !

Άλλωστε ο παιχταράς 5 πόντους βάζει εκεί που είναι ας κάτσει στο Αμέρικα καλύτερα!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα σενάρια επιστροφής του Νικ (αυτού του κατσαπλιά) είναι πέρα μα πέρα  τραγικά . 

Όποιος τον έχει δει στο γήπεδο ξέρει τι λέω ....άσε που δεν νομίζω να δεχθεί χαμηλό συμβόλαιο ( εκτός και αν ο φίλαθλος κόσμος του παναθηναϊκού δώσει κάτι παραπάνω απ το υστέρημα μου του για να έρθει με κανέναν 1.2 εκατ. και να μας κλέψει κανονικά !!!!! 

Μακάρι να μην έρθει πίσω γιατί πραγματικά δεν κάνει σουτέρες της πλάκας με χαμηλές δυνατότητες αργού κατεβάσματος μπάλας ( μλιάχ )  και όλα αυτά  πέρα απ το οικονομικό κακό που θα κάνει σε περίπτωση επιστροφής !

Άλλωστε ο παιχταράς 5 πόντους βάζει εκεί που είναι ας κάτσει στο Αμέρικα καλύτερα!

Ποτε δεν ηταν ο σουπερ ντουπερ σουτερ ο Καλαθης κατι που δεν ηταν ουτε ο Διαμαντιδης.

Νομιζω πως η προσθηκη του θα προσθεσει παρα πολλα στοιχεια στην ομαδα που ελειπαν φετος.

Δες μια το τελικο του φ4 με Μακαμπι αν δεν το εχεις δει να καταλαβεις τι εννοω.

Για 3pointer υπαρχουν κ αλλοι οπως ο Γιανκοβιτς.

Δε ξερω..εγω θα ελεγα ναι στην επιστροφη του.

Καποιοι διαφωνουν οκ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...