Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο πού προκύπτει τόση απαισιοδοξία? Βάσει ρόστερ, ειδικά η περιφέρεια σου, είσαι πολύ καλός.

Eτυχε να δω σχεδον ολα τα παιχνιδια μας τη φετινη σεζον, γιαυτο.

ΥΓ. Δεν ειμαι απαισιοδοξος, τουναντιον. Αν φτασουμε ως το τοπ8 θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος για τη φετινη σεζον, τηρουμενων των αναλογιων.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ρε μιντι τα ίδια έλεγες και πέρυσι (είχαμε βγει εκτός όμως από την τότε ομαδάρα Μπάρτσα με 3-2) εμείς έχουμε ψυχή και σου λέω ξανά ότι πολλές φορές έχουμε παίξει με την πλάτη στον τοίχο και παιχνίδια δίχως αύριο.  Αν ξανά λέω η ομάδα δεν μπορεί να νικήσει την επόμενη αγωνιστική την πεθαμένη ( από το αυτό που είδα με τον ΟΣΦΠ)  ''Μάλαγα''  τότε το πιθανότερο σενάριο είναι ότι στο πρωτάθλημα ο γαύρος θα μας κάνει σκούπα!Καθώς και στο ΣΕΦ γιογιό την τελευταία αγωνιστική. ( έχω δει και εγώ όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα,το λάθος ήταν η 2 εύκολες ήττες που έκανε ο παναθηναϊκός, τι μάλαγα εμείς τους έχουμε αναστήσει αλλιώς αυτοί δεν μπορούν με Σαμπόνις και λοιπά νιάνιαρα να πάνε κάπου ( και με μεγάλα σουτ !) τι λέμε τώρα.

ΕDIT  : και γιατί να πάμε μέχρι τους ''8'' (?) ας πάμε μέχρι εκεί που μπορούμε .

Δημοσ.

Δυσκολευομαι να σου απανταω ρε φιλε γιατι τα μισα που λες, ειναι αποψεις με αλματα στη λογικη.

Πχ επειδη εγραψα οτι χθες μπορουσαμε να μην αφησουμε τη Μπαρτσελονα να ξεφυγει στο σκορ, μου λες οτι πώς γινεται να πιστευω οτι η Μαλαγα θα μας δυσκολεψει. wtf?

Τωρα λες οτι αν χασουμε απτην Μαλαγα, θα μας κανει σκουπα ο γαυρος. wtf vol2.

Λες επισης οτι επειδη σου φανηκε καφενειο η Μαλαγα με μια αλλη ομαδα, θα ειναι καφενειο και μαζι μας. wtf vol3.

Και καφενειο να ειναι μαζι μας, παλι δεν καταλαβαινω απο που αντλεις την πεποιθηση οτι ο τωρινος ΠΑΟ ειναι σε καλυτερη κατασταση απο αυτη τη Μαλαγα που βλεπεις.Με εξαιρεση το αποτελεσμα επι της Φενερ (ενα παιχνιδι με αρκετες ιδιαιτεροτητες και ασυνηθιστα πραγμα, πχ κρεσεντο Μπραμος), τι αλλο σε εχει κανει να νομιζεις οτι τα "καφενεια" τα εχεις στανταρ ασσο μεσα στο ΟΑΚΑ? Η ηττα απο την Κουτσα? Η με το ζορι νικη επι της Εφες? Η 20ρα απο την Μπαρτσελονα? H περιοδος φορμας που εχει η ομαδα και ιδιως η ρακετα?

Δεν λεω οτι θα χασουμε απτην Μαλαγα, λεω οτι το παιχνιδι θα ειναι δυσκολο. Οχι επειδη αντιμετωπιζουμε την Μαλαγα, αλλα επειδη σε καθε ματς αντιμετωπιζουμε τον δικο μας κακο εαυτο. Για αρχη καταλαβε οτι η ομαδα ειναι σε μεταβατικο σταδιο με αλλο προπονητη, αλλες οδηγιες και αλλη διαχειριση ροστερ. Αν σεβεσαι την ομαδα, δωστους τουλαχιστον πιστωση χρονου αντι να δενεις σκοινι-κορδονι προκρισεις στο τοπ8 επι καφενειων που σου εχουν σκασει 16 ποντους λιγες εβδομαδες πριν.

Δημοσ.

Χωρίς να λέει κάτι απαραίτητα, η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών λέει αυτά που λέει ο Midi. H ομάδα έχει ταβάνι κυρίως στην επίθεση(είναι μέτρια), και το πολύ να πάμε μέχρι τους 8.

Δημοσ.

Aυτά όμως που δε λέει η πλειοψηφία των Παναθηναικών, είναι πως και πέρυσι και φέτος το ρόστερ σου είναι μία χαρά - ειδικά απο όταν προστέθηκαν οι Λάσμε Γκίστ Μασιούλις Κάρρυ, έχοντας φέτος και τους Φώτση-Μαυροκεφαλίδη-Μπατίστ είσαι μια κόπια του b2b πρωταθλητή (και μάλιστα καλύτερη του αυθεντικού, μια που δεν έχεις αμούστακα άβγαλτα παιδάκια και No-name αμερικανούς που πρέπει να τους κάνεις κατα τη διάρκεια της σεζόν και παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας και ομάδα).

Εκεί που υστερείς σαν ομάδα (και που δεν το λέει κανένας) είναι στη θέση του σκόρερ-ηγέτη. Ο ΔΔ είχε πέρυσι όλες τις προυποθέσεις να πάει την ομάδα του στο Φάιναλ 4 και δεν το έκανε. Φέτος αν δεν το κάνει, δεν θα έχει καμία δικαιολογία. Ξαναλέω, το ρόστερ του Παο είναι πάρα πολύ καλό, το πρόβλημα σας κατά την άποψη μου, είναι πως βαδίσατε στα δικά μας χνάρια επακριβώς, και δεν έχετε παίκτη που να έχει την ηγετική φυσιογνωμία του Σπανούλη στο σκοράρισμα, γι'αυτό και αντιμετωπίζετε τόσα προβλήματα στην επίθεση.

Το παιχνίδι του ΔΔ δεν ήταν ποτέ τόσο επιθετικογενές, ώστε να μπορέσει να κουβαλήσει το βάρος μιας ομάδας μόνος του. Δεν το έχει κάνει ποτέ, δεν ήταν ο ρόλος του αυτός ούτε στις Εθνικές (όσο έπαιζε) ούτε στον Πάο που πλαισιωνόταν απο γκάρντς-περιφερειακούς με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα (Σπανούλης, Σάρας, Λάκοβιτς, Σισκάουσκας). Επομένως, οτι έχει αυτό τον ρόλο πέρυσι και φέτος, είναι για μένα απ΄ τα σημαντικοτερα λάθη που έχουν γίνει.

Δημοσ.

Το θέμα για τον ΠΑΟ είναι (θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα αυτοκτονήσει την ερχόμενη βδομάδα - γιατί μόνο με αυτοκτονία θα χάσει από τους Μαλάγες) να κλέψει (περί grand theft θα πρόκειται δε...) παίζοντας στοχευμένα ΜΙΑ νίκη εκτός έδρας λοιπόν (οι νίκες στο ΟΑΚΑ και οι λοιπές ήττες εκτός, είναι εκ των ων ουκ άνευ συνθήκες). Από ποιά ομάδα; Από την υπερηχητική Ρεάλ του Σέρχι; Ή από τις ντουλάπες του Μεσίνα;

Πέραν από την λογική, η οποία λέει ότι και στις δύο περιπτώσεις "δεν" με έναν λειψό ΠΑΟ, και πέραν από το όνειρο θερινής νυκτός να ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ όποιον από τους 2 πετύχει, καθώς στην κατάσταση που είναι ο ΠΑΟ, ΔΕΝ είναι για να το τραβάει μακρυά (5 παιχνίδια), εγώ θα έλεγα ότι είναι καλύτερο αντί να βλέπει το "γενικό στυλ" του αντιπάλου, να δει τις επί μέρους αδυναμίες του καθ' ένα.

Η Ρεάλ λοιπόν, πες πως καταφέρνεις και της κόβεις τους αιφνιδιασμούς με άμυνα (αμυνάρα χρειάζεται αλλά τεσπα), έχει την επιλογή να σε απαυτώσει και έξω από την περιφέρεια. Το αν θα της βγει ή όχι βέβαια, είναι άλλο θέμα, της στιγμής. Επίσης, άλλο να φρενάρεις (πες πως το κάνεις) το ξεφρενιλίκι της - κι άλλο να την υποχρεώσεις σε ματς πχ κάτω των 70 πόντων. Διότι όταν ο ΠΑΟ θα έχει λυώσει, η Ρεάλ με τα φρεσκότερα πόδια και το "μεγαλύτερο ροτείσιον", θα πατήσει το τούρμπο μπουστ και όξω απ' την παράγκα πουστ. Αυτό τουλάχιστον πιθανολογώ αν παίξουν τελικά μαζί (που το θεωρώ το πιθανότερο/"λογικότερο"). Καθώς, είπαμε, θα πάει να στοχεύσει σε ΕΝΑ "διπλό" ο ΠΑΟ. Ένα παιχνίδι, που είπαμε θα πρέπει να βρει τρόπο να το "κλέψει", κι όχι να επιβληθεί (διότι δεν γίνεται). Ε σοτ ιν δε νταρκ φάση, ελπίζοντας σε κατάστασεις "λίγο επαφή, λίγο τρίποντα και τη σούφρα μου".

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι άλλο ο περσινός ΠΑΟ που την στρίμωξε (στην κανονική περίοδο "δε", "απλώς") - όπως άλλη και η περσινή Ρεάλ. Συν το ότι φέτος είναι (λογικά) πιο υποψιασμένη, μετά το χουνέρι του Λονδίνου.

Φέτος λοιπόν ο ΠΑΟ όχι μόνο δεν έχει τον χοντρό που της είχε κάνει ζημιές της "βασίλισσας", αλλά....έχει Λουκά (ό,τι και να πεις είναι λίγο), έχει Μπατίστ στα 248 του χρόνια, έχει........ε αυτά. Δεν έχει άλλα! Αντιθέτως η Ρεάλ δεν έχει πχ Μπέγκιτς, αλλά τον "Κε Μάκη Μου", που διανύει περίοδο αναβαθμισμένης καριέρας.

Στην άλλη περίπτωση, έχει να αντιμετωπίσει τους βόες-συσφιγκτήρες Ρώσους. Ναι, αλλά, εκεί έχει να ελπίζει σε έναν Θεοδόση που θα του την δώσει και θα δώσει το παιχνίδι. Επίσης έχει να ελπίζει σε έναν Χριάπα, o οποίος δεν είναι και στην καλύτερή του χρονιά (δεν είναι χάλια, αλλά δεν είναι και σούπερ ΠΑΝΤΑ). Χωρίς Θεοδόση  η μπάλα δεν περνάει πουθενά - χωρίς Βίκτωρα δεν γίνεται δουλειά ΓΕΝΙΚΩΣ. Και η ΤΣΣΚΑ μπορεί να είναι σαφώς ποιοτικότερη και με περισσότερες λύσεις από τον ΠΑΟ, αλλά είναι ομάδα που του ταιριάζει/μοιάζει πιο πολύ (=παρόμοιος τρόπος παιχνιδιού= άμυνα και όχι τρέξιμο). Συν το ότι έχω την εντύπωση πως είναι πιο "μισθοφόροι" από τους της Ρεάλ οι παίκτες της. Ή μάλλον, είναι λιγότερο "διψασμένοι μισθοφόροι" (και περισσότερο "χορτασμένοι", κι εννοώ από χρήμα) από τους της ισπανικής. Βέβαια έχει κι έναν Μεσίνα θα μου πεις στον πάγκο, αλλά...

Όπως και να 'χει, με Ρεάλ βλέπω να διασταυρώνεται πάντως όπως είπα, ούτως ή άλλως. Οπότε να 'χαμε-να λέγαμε...

Δημοσ.

Η Τσσκά επιδιώκει να παίζει τα παιχνίδια της στο 5on5, σε σετ μπάσκετ και σε αυτό έχει δουλευτεί όλη τη χρονιά και είναι μαζί με τη Μπαρτσελόνα, οι πιο ποιοτικές ομάδες σε αυτό το στίλ.

Ο Παο έχει εξειδικευτεί στο να πάει το παιχνίδι του αντιπάλου του στο 5on5, ενώ μόνο σε τέτοιο μπάσκετ μπορεί να λειτουργήσει και επιθετικά.

Η ρεάλ δεν έχει 5ον5 παιχνίδι, ή έστω αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες σ΄αυτό.

Δημοσ.

Χωρίς να λέει κάτι απαραίτητα, η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών λέει αυτά που λέει ο Midi. H ομάδα έχει ταβάνι κυρίως στην επίθεση(είναι μέτρια), και το πολύ να πάμε μέχρι τους 8.

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω πώς το ταβάνι της Ευρώπης είναι διαφορετικό από αυτό της Ελλάδας ....οι απέναντί  μιλάνε για 3 συνεχόμενο την ίδια ώρα σχεδόν εμείς λέμε θαύμα θα είναι να πάμε μέχρι τους ''8'' ?,

Αυτά με τι σφαίρα της φαντασίας μου μιντι με κάνουν να γελάω δυνατά , :-D  γιατί πέρυσι μαζί μιλάγαμε ( Εσύ μπορεί να έχεις γράψει άποιρα ποστ εδώ εγώ όμως όχι και θυμάμαι πολύ καλά! ) ... άποψη μου είναι ότι κρίνεις εσύ λάθος τον Παναθηναϊκό όχι εγώ , αφού εμείς είμαστε χάλια έχεις δει και όλα τα παιχνίδια τις Μάλαγα να μας πεις πόσο καλύτερη Ομάδα είναι ? 

@MiDi_MiLiZ όπως και να έχει χθες είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω για τον Παναθηναϊκό :ότι αν το ήταν ποιο μυαλωμένος και με καλύτερες επιστροφές κάτι μπορούσε να κάνει ( αυτό είπε και εσύ ) αυτό ήθελα αν πιστεύω και εγώ ! 

Την ίδια ώρα όμως μας προσγείωσε με ένα ποστ ο @washcloud ( δεν θέλω να το πώ αλλά ...χμ πως το λένε τώρα με τρόπο ...είχε δίκαιο ήταν καλύτερη και η υπέρβαση δεν μπορούσε να γίνει ,αυτό όμως δεν ισχύει και με τους Μαλαγάνους! 

Δημοσ.

Βασικα εσυ δεν κρινεις τον Παναθηναικο. Κρινεις την Μαλαγα, κρινεις την Μπαρτσελονα, κρινεις τους απεναντι οπαδους, βαζεις τα ταβανια Ευρωπης και Ελλαδας στο ιδιο υψος και απο ολα αυτα καταληγεις στα συμπερασματα σου για...την ομαδα του ΠΑΟ και το 7ο!

Περυσι , επειδη το λες και το ξαναλες, θυμησε μου τι σου εγραφα ακριβως και τι συζητουσαμε εμεις οι δυο.

Δημοσ.

Τεράστια διαφορά. Άλλο να πέσεις πάνω σε Τσσκα, άλλο να πέσεις πάνω σε Ρεάλ.

Θεωρώ οτι σας ταιριάζει περισσότερο η δεύτερη (όσο και αν ακούγεται αντισυμβατικό).

Αυτήν την περίοδο να θυμίσω ότι παίζουμε χωρίς "κανονικό" προπονητή και -είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω ντεφορμαρίσματος - με τους όχι σε σταθερά καλή αποδοση : Λάσμε , Γκίστ, Ούκιτς, Κάρυ.

Να κάτσω να κοιτάξω αν θα πέσω με μειονέκτημα έδρας με την ΤΣΣΚΑ ή την ΡΕΑΛ;

Να κάτσω να διαλέξω αν θα με βάλει το καλάθι ο Κρστιτς ή αν θα με τρέξει ο Ροντρίγκεζ;

Άχαρη συζήτηση και χωρίς νόημα.

Αυτές είναι μεταβλητές για ασκήσεις άλλων εποχών. Αυτό λέω.

Τώρα αν είναι να αρχίσουμε κουβέντα για την φανέλα μας και τον ψυχισμό μας , οκ...

Σε σειρά 5 αγώνων φυσιολογικά θα περάσει ο καλύτερος και δεν μας θεωρώ καλυτερους απο τους Ρώσσους & τους Ισπανους.

ΥΓ. Εποχές Ζοτς θα σου έλεγα εντελώς διαφορετικά πράγματα..

• Like 1
Δημοσ.

@MiDi_MiLiZ Κάποια ποστ για Αργύρη πριν το παιχνίδι με  Μπαρτσελόνα (  3-0! έλεγες, ότι δεν πάμε πουθενά έτσι έλεγες ,ότι το πρωτάθλημα το χάσαμε έλεγες!  ) και όμως φέτος είπες δεν έπρεπε να φύγει όχι τώρα! wft που λες και εσύ  B) .

Με το παραπάνω ποστ δεν μου απαντάς σε τίποτα όμως ρώτησα κάτι συγκεκριμένο ''έχεις δει την Μάλαγα και πολλά παιχνίδια και έχει  αυτήν την άποψη  που λες ή είναι κόλπο απαισιοδοξίας?  Είδα και εσένα που δεν κρίνεις της μπαρτσελόνα (απάντησα στο πάνω ποστ μου ) Κρίνω τους απέναντι γιατί έχω δει αρκετά ματς και αυτόν οπότε έχω μια εικόνα .....

τέλος πάντων έχεις τον δικό σου ανορθόδοξο τρόπο , εδώ που φτάσαμε πολύ ακόμα νομίζουν ότι ο ομπράντοβιτς έχασε χθες σκόπιμα να περάσει ο Παναθηναϊκός ( μόνο αυτό μένει να ακούσω !) 

Αυτό το κρίνω τους απέναντι οπαδούς ? δεν το κατάλαβα καθόλου ( άλλωστε δεν έχω ούτε ένα ποστ στο γαυροθέμα) 

Τέλος και για να στο κάνω ευκολότερο ...ναι πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει γιατί θα νικήσει το καφενείο που λέω! ( γιαυτό δεν χρειάζεται ούτε χρόνος ούτε τίποτα )  γιατί έχουμε καλύτερο υλικό και καλύτερη ομάδα .

Δημοσ.

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω πώς το ταβάνι της Ευρώπης είναι διαφορετικό από αυτό της Ελλάδας ....οι απέναντί  μιλάνε για 3 συνεχόμενο την ίδια ώρα σχεδόν εμείς λέμε θαύμα θα είναι να πάμε μέχρι τους ''8'' ?

...το θέμα κατ' αρχάς δεν είναι "τί λέει ο καθ' ένας", αλλά το πόσο βάση έχουν αυτά που λέει όμως...

Φαντάζεσαι ο ΠΑΟ να φτάσει (λέμε τώρα) τελικό Φ4, και ο ΟΣΦΠ να μην περάσει κάν πέραν του ΤΟΠ-8; Μετά αναρωτήσου τί θα λένε οι "απέναντι" που είπες...

Σε γενικές γραμμές πάντως, στο ίδιο καζάνι βράζουνε από αγωνιστικές δυνατότητες οι δύο ελληνικές ομάδες της Ευρωλίγκας : είναι δύο "αρκετά καλές ομάδες" - με προβλήματα και ελλείψεις και με ταβάνι δυνατοτήτων όμως. Την Α1 μην την πολυανακατέβεις - δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Πόσο μάλλον που (εκτός του ότι παίζουν "ειδικές συνθήκες" μεταξύ των δύο αντιπάλων, μέχρι στιγμής ο ΠΑΟ είχε φέτος "την τύχη" να έχει δώσει την πλειονότητα των αγώνων στο δικό του γήπεδο, φέτος - τον δε 1ο αγώνα στο ΣΕΦ, τον έχασε) "από εδώ και πέρα" είναι που μετράνε τα παιχνίδια...

Έτσι μάλιστα ήταν ΚΑΙ πέρσι, ΚΑΙ πρόπερσι : Ούτε ο "τελευταίος ΠΑΟ του Ζοτς" ήταν κάτι πολύ σπουδαίο - ούτε ο ΟΣΦΠ του Ίβκοβιτς ήταν ομάδα που στα χαρτιά έσκιζε κι έδερνε (...μέχρι που τσαλάκωσε την Σιέννα στα πλέη-οφ). Και πέρσι, έφτασε ένα κλικ πριν το Φ4 ο ΠΑΟ (αλλά δεν πήγε παραπέρα), κι ο ΟΣΦΠ επανέλαβε το ΘΑΥΜΑ της..."μεταμόρφωσης του Σωτήρος" στο Φ4 του Λονδίνου (όπως είχε με θαύμα πάρει την κούπα το '12. Γαμάτο, το έξιζε με το παραπάνω, γουστάραμε όλοι οι μπασκετόφιλοι - ΘΑΥΜΑ παρ' ολ' αυτά...).

Τα ίδια ισχύουν και φέτος : οι 2 ομάδες "κανονικά και λογικά", με βάση όσα έχουν δείξει ως τώρα, είναι για να παλαίψουν στα πλέη-οφ, να ματώσουν, αλλά όχι απαραίτητα να περάσουν. Αλλά και να περάσουν στο Φ4, μέχρι εκεί και τέλος. Το ότι θαύματα γίνονται, δεν σημαίνει ότι θα γίνονται πάντα. (...ειδικά ο ΟΣΦΠ έχει εξαντλήσει κάθε έννοια θαύματος. Ο δε ΠΑΟ από την άλλη, είναι θεωρητικά πιο αδύναμος από πολλές μπάντες, από τον ΟΣΦΠ, στην Ευρώπη).

*...σόρι και που χώνομαι, αλλά καλά κάνει ο Μίντι και είναι "επιφυλακτικός". Ακόμη και "για τη Μάλαγα" (την οποίαν ΕΓΩ λέω ότι θα την περάσει, έστω και μ' 1αν πόντο, αλλά θα την περάσει). Η οποία -εκεί είναι που διαφωνείτε- ΔΕΝ είναι καφενείο : ίσα-ίσα, δεν έχει "παικταράδες", αλλά ένα καλό σύνολο... Η διαφορά -θεωρώ εγώ- είναι ότι ο ΠΑΟ, είναι ακόμη καλύτερος και μπορεί περισσότερα από αυτήν την "ΜΗ-καφενειακή ομάδα του καλού συνόλου"...Τουλάχιστον εντός ΟΑΚΑ.

• Like 1
Δημοσ.

@MiDi_MiLiZ Κάποια ποστ για Αργύρη πριν το παιχνίδι με  Μπαρτσελόνα (  3-0! έλεγες, ότι δεν πάμε πουθενά έτσι έλεγες ,ότι το πρωτάθλημα το χάσαμε έλεγες!  ) και όμως φέτος είπες δεν έπρεπε να φύγει όχι τώρα! wft που λες και εσύ  B) .

Με το παραπάνω ποστ δεν μου απαντάς σε τίποτα όμως ρώτησα κάτι συγκεκριμένο ''έχεις δει την Μάλαγα και πολλά παιχνίδια και έχει  αυτήν την άποψη  που λες ή είναι κόλπο απαισιοδοξίας?  Είδα και εσένα που δεν κρίνεις της μπαρτσελόνα (απάντησα στο πάνω ποστ μου ) Κρίνω τους απέναντι γιατί έχω δει αρκετά ματς και αυτόν οπότε έχω μια εικόνα .....

τέλος πάντων έχεις τον δικό σου ανορθόδοξο τρόπο , εδώ που φτάσαμε πολύ ακόμα νομίζουν ότι ο ομπράντοβιτς έχασε χθες σκόπιμα να περάσει ο Παναθηναϊκός ( μόνο αυτό μένει να ακούσω !) 

Αυτό το κρίνω τους απέναντι οπαδούς ? δεν το κατάλαβα καθόλου ( άλλωστε δεν έχω ούτε ένα ποστ στο γαυροθέμα) 

Τέλος και για να στο κάνω ευκολότερο ...ναι πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει γιατί θα νικήσει το καφενείο που λέω! ( γιαυτό δεν χρειάζεται ούτε χρόνος ούτε τίποτα )  γιατί έχουμε καλύτερο υλικό και καλύτερη ομάδα .

Θα βοηθησεις πολυ τον εαυτο σου, αλλα κυριως εμενα, οταν καταλαβεις το νοημα της φρασης "αντιπαλος δεν ειναι η Μαλαγα, αλλα ο εαυτος μας". Εχω κανει πολλα ποστ για να στο εξηγησω, αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει ελπιδα πλεον.

Το τελευταιο που θελω να πω συζητωντας ( ; ) με εσενα, ειναι αν δεν παρουμε το 7ο, να σεβαστεις την ομαδα και τους παιχτες της. Bασικα ολοι οσοι βαζουν για ταβανι το 7ο (με μοναδικο επιχειρημα το: "εχουμε ψυχη εμεις") που με την πρωτη ηττα συνηθως κραζουν οτι φοραει πρασινα και αρχιζουν το δογμα "πεταχτε τις φανελες". Μπορει να μη ψηνεστε να δειτε ρεαλιστικα την κατασταση αλλα τουλαχιστον κατανοηστε σε τι σταδιο βρισκεται η ομαδα (εξωαγωνιστικα εστω, εκει δε χωρουν τα διαφορα κριτηρια του καθενος) και συγχωρεστε τους αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και δε σηκωσουν το 7ο.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα .

Τα ίδια ισχύουν και φέτος : οι 2 ομάδες "κανονικά και λογικά", με βάση όσα έχουν δείξει ως τώρα, είναι για να παλαίψουν στα πλέη-οφ, να ματώσουν, αλλά όχι απαραίτητα να περάσουν. Αλλά και να περάσουν στο Φ4, μέχρι εκεί και τέλος. Το ότι θαύματα γίνονται, δεν σημαίνει ότι θα γίνονται πάντα. (...ειδικά ο ΟΣΦΠ έχει εξαντλήσει κάθε έννοια θαύματος. Ο δε ΠΑΟ από την άλλη, είναι θεωρητικά πιο αδύναμος από πολλές μπάντες, από τον ΟΣΦΠ, στην Ευρώπη).

Δεν μιλάω όμως για το Φ4 τώρα αλλά για το επόμενο παιχνίδι.( και απότι διάβασα λες αυτό που λέω και εγώ ότι αν ο Παναθηναϊκός χάσει προφανώς θα μιλάμε για αυτοκτονία ) τώρα  για ΡΕΑΛ ή ΤΣΣΚΑ δεν έχω βγει ακόμα έξω να πανηγηρίσω τις νίκες :) αλλά ακόμα και αν χάσουμε θα είναι από μια σοβαρή ομάδα με πολλά εκατομ. στα ταμεία και με μειονέκτημα .

@MiDi_MiLiZ

Η ομάδα φέτος έχει χάσει 10 παιχνίδια ,δεν έχω ποστάρει ούτε κράξει κάτι λέει αυτό ..τώρα πώς έβγαλες συμπέρασμα τέτοιο ένας θεός ξέρει , απ την στιμγή που είσαι ο πρώτος που κλαίει την μοίρα του  . 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...