dismemberer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Και του Τζειμς υψηλο το κασε Μπορεί να λέω και μαλακίες, αλλά 400κ δε παίρνει αυτός?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μπορεί να λέω και μαλακίες, αλλά 400κ δε παίρνει αυτός? Λογικα καπου εκει αλλα εχει κανει απιστευτη σεζον σε μια περιοδο που δεν βρισκεις ουτε με αιτηση 5ρι που να κανει τα βασικα. Θα τον θελουν αρκετες ομαδες αρα.
dismemberer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μένουν πολλά τοπ 5αρια ελεύθερα αυτό το καλοκαίρι midi. Davis, Lampe, Hines,James,Jawai,Krstic, .. Δε λέω ότι θα πάτε να χτυπήσετε τον όντως πανάκριβο Davis,η τον Krstic.. αλλά λογικά όσο θα σφάζονται οι Τουρκορώσοι για να τους κλείσουν/ανανεώσουν κάποιος από τους τοπ θα μείνει και για σας.
DKNI Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Λάμπε ftw γιατι δεν έχουμε ψηλό με ποσταρισμα εκτός Κώστα Απο νορμαλ περιπτώσεις Χαινς-Λάμπε αλλα δύσκολο Χαινς οπότε πάμε για τον Πολωνο
dismemberer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δε καταλαβαίνω πάντως γιατί σνομπάρετε τον Τζαβαι. Κάπου στα 600 παίρνει και είναι μια χαρά παιχτάρα. ps - Ρε μλκ όχι, δε γίνονται αυτά. Έχω πάρει ένα βιβλίο και διαβάζω αυτές τις μέρες και λέει ο βασικός χαρακτήρας " Έπαιζα κέντρο στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου μου" Μαντέψτε πως ήταν στα αγγλικά η συγκεκριμένη φράση 1
FilipposMD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ναι μωρέ, πλάκα κάνω. Καλά που δεν έχει περισσότερες λεπτομέρειες, θα μπορούσε να περιγράφει την επίθεση της ομάδας λέγοντας ότι το κέντρο έκανε οθόνη και ο φύλακας είχε την επιλογή να οδηγήσει ή να παίξει "διαλέγω και κυλώ". 2
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 [...όχι όμως "διαλέγω" Φίλιππε. Δεν κολλάει άλλωστε...Το "pick" είναι ξέχωρη αθλητική έννοια για να περιγράψει τη συγκεκριμένη κίνηση, και, παρ' όλο που είναι ολίγον ασαφής η προέλευσή του (μου είχε κάνει εντύπωση η χρήση του και το είχα ψάξει, αλλά συγκεκριμένη άκρη δεν έβγαλα) (το σκεπτικό δηλαδή της χρησιμοποίησης του συγκεκριμένου ρήματος/ουσιαστικού, με βάση την ενέργεια που είχε στο μυαλό αυτός που το καθιέρωσε), έχει την έννοια του "παρεμποδίζω" = I set a screen δηλαδή, ως ρήμα εν προκειμενω. Σαν ουσιαστικό, μάλλον ως "φράγμα" είναι ο καταλληλότερος όρος.απόδοσης. Τώρα πώς τους προέκυψε,,,μια υπόθεση που μπορώ να κάνω είναι ότι μάλλον είχαν στο μυαλό την έννοια του "ξεκλειδώνω" (crack open - όπως μια κλειδαριά, εξ' ου και "pick a lock") -τον guard με την μπάλα εν προκειμένω- ή ακόμα πιο αφηρημένα, ίσως "χτυπάω (σκρηνάροντας) και φεύγω"...Κωνσταντάρας φάση δηλαδή...]
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μένουν πολλά τοπ 5αρια ελεύθερα αυτό το καλοκαίρι midi. Davis, Lampe, Hines,James,Jawai,Krstic, .. Δε λέω ότι θα πάτε να χτυπήσετε τον όντως πανάκριβο Davis,η τον Krstic.. αλλά λογικά όσο θα σφάζονται οι Τουρκορώσοι για να τους κλείσουν/ανανεώσουν κάποιος από τους τοπ θα μείνει και για σας. Aπο ολους αυτους το πιο υγρο ονειρο δειχνει Ντειβις (και Κρσιτς οκ). Απο κει και περα σε ελαφρως πιο ρεαλιστικα μονοπατια θα πηγαινα προς Λαμπε γιατι ειναι παιχτης με το στοιχειο που λειπει απο την φροντ λαιν μας -δεν ηξερα οτι ειναι ελευθερς-. Ποσταρισμα, πικ εν ρολ, εφεση στο σκορ. Αυτο ακριβως λειπει απτον ΠΑΟ τωρα. Χαινς-Τζειμς ωραιοι παιχτες αλλα οσο υπαρχουν Λασμε-Γκιστ τους θεωρω καπως overkill και τους 2, αλλα δεν παυουν να αποτελουν καλες option αν πχ παμε για Λαμπε και δεν μας βγει. Ο Τζαουαι μου θυμιζει τον χοντρο, και εχει και χειροτερη βλακοφατσα κιολας, δεν τον θελω Πιο σοβαρο τωρα, ειναι ενας μετριος παιχτης που δινει λυσεις σε καποια παιχνιδια υπο προυποθεσεις. Αν ειναι να ξεφορτωθουμε το χοντρο και να παμε με μια λογικη να τον βρουμε αλλα σε βελτιωμενη version δεν ειναι κακη ιδεα. Πιστευω ομως οτι ειναι παλαιας κοπης αυτα τα σεντερ, τα 2.20 ή τα 200κιλων. Σημερα εχεις ΑΑ σεντερ απο 1.98 και πας ως τα 2.12-2.13max. Οι ογκωδεις (πλην Τομιτς) εχουν πλεονεκτηματα που ομως δεν ισοσταθμιζουν στο σημερινο ευρωπαικο μπασκετ τα μειονεκτηματα. Αρα εγω καταληγω στο τριπτυχο Λαμπε-Τζειμς-Χαινς με τη σειρα που τους αναφερω. Αλλα ολα αυτα ΑΝ μεινει ο Λασμε και ΑΝ φυγει ο χοντρος και ΑΝ μεινει ο Τσαρτσαρης. Και στα 3 μαζι δινω μηδενικες πιθανοτητες, οποτε θεωρω οτι συντομα θα εχουμε νεα δεδομενα για τη θεση 5. Α και στη θεση Σκορδιλη, ας φερει καναν Καββαδα, εστω να μπορει να παιζει 4-5 λεπτα ανα αγωνα και να εχει και potential βελτιωσης.
LRoi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Λάμπε ftw γιατι δεν έχουμε ψηλό με ποσταρισμα εκτός Κώστα Ποιον Κώστα? Αν εννοείς Τσαρτσαρή, πάπαλα: Σταμάτησε το μπάσκετ ο Τσαρτσαρής
Caiden Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ο Τσαρτσαρης ανακοινωσε οτι σταματαει οποτε τα πραγματα περιπλεκονται λιγο οσον αφορα το ροστερ της επομενης χρονιας
dismemberer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 εγω θελω Davis & James Davis,James,Lasme,Gist,Kari,Maciulis,Ukic,guinn Δε βγαίνω αδερφέ, κόψε κάτι.. Πάντως για τον Λαμπε που λέτε, έχω την αίσθηση (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι ανήκει στους 1+ μυριο παίχτες.
adios_le_pidos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καλά έκανε και σταμάτησε γιατί δεν μπορούσε άλλο. ( ελάχιστα πράγματα έκανε φέτος με εξαίρεση πες 3-4 αγώνες ). Θέσεις 5-4-1 θες καλούς παίχτες μεταγραφή, και μάλλον και αλλαγή στο 3 τον Ματσιούλης με κάποιον καλύτερο όσον αφορά τα επιθετικά καθήκοντα παίχτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις