Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Του Γκάλη έχει δώσει ο θεός και μέχρι και το χέρι του 'χω σφίξει (όταν ακόμα αυτό έβαζε καλάθια εννοώ).

Μην ραμπατζάρεις λοιπόν από ΜΙΑ υπόθεση που κάνεις, γιατί φτάνεις σε ΠΟΛΛΑ λάθος συμπεράσματα (...αν και γέλασα με το περί Γιουτχιούμπ...).

Κατά τ' άλλα, η ατάκα ότι ΤΟΤΕ υπήρχαν πιο "αθληταράδες" είναι για κλάμματα (...σκέφτομαι, ας πούμε τον Κοκολάκη όμως και τελικά γελάω και πάλι). Δεν αξίζει καν σοβαρού σχολιασμού αυτό που είπες φίλε.

Τα βάζεις ακόμη και με τα αυτοννόητα = την εξέλιξη των γενεών προς το καλύτερο.

Σόρι κι όλας γιατί μάλλον παρόμοιες ηλικίες έχουμε αλλά μάλλον είσαι απλά γκαλοκολλημένος, αν κρίνω από τον τρόπο που γράφεις για τον Νικ (...εγώ πάλι, απλά τον λατρεύω. Χωρίς όμως κολλήματα. Να η διαφορά).

Εδώ καν δεν πρόσεξες το "τους έκανε χαζούς", και μου αναλύεις περί ντρίμπλας κτλ, μπαίνοντας σε "υπερασπιστικό mode" για τον Νικ...Τσκ.

Τεσπα.

Μα έτσι αντιμετωπίζεται από τον Μπαρτζώκα η Α1. Φιλικοί αγώνες δοκιμών. Μόνο ο wash κάθεται και βλέπει σοβαρά αυτά τα ματς για να μπει μετά να γράψει για τη λατρεία του, τον Σπανούλη. :P

...το σκατό στον κώλο, "δοκιμών"...;

Σε πάω για άλλα σου, αλλά στα αθλητικά σου είσαι πολύ γαύρος* ναούμ' ρε.

*(...κολλημένος εννοώ. Μην το πάρει κανείς στραβά)

(...τον δε Σπάμμερ κακώς νομίζεις ότι τον έχω στο μάτι κτλ. Δεν είναι ΑΥΤΟΣ η "λατρεία" μου - εσείς που γράφετε τα απίθανά σας γι' αυτόν είστε...:ρ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Δεν μείωσα τον Γκάλη, ακριβώς το αντίθετο. Είπαμε είναι μύθος. Ο αντίστοιχος σημερινός μύθος δεν θα έπαιζε 37 λεπτά με 35 πόντους μ.ο. Θα έπαιζε 30 λεπτά και θα έβαζε 25 πόντους μ.ό., γιατί έχει αλλάξει το μπάσκετ. Και προφανώς δεν υπάρχει παίκτης στην Ευρώπη με 25 πόντους μέσο όρο, άρα δε συγκρίνω και κανέναν με τον Γκάλη.

2. Σοβαρά τώρα μιλάς για την Α1; Εγώ σου λέω να κάνει και 5 ήττες ο Ολυμπιακός και να βγει 5ος ή 6ος (θέση που δεν σταυρώνει με τον ΠΑΟ πριν τον τελικό τέλος πάντων). Θα μας απασχολήσει για ποιό λόγο; Μην τυχόν και αποκλειστεί από τον Πανιώνιο ή το Ρέθυμνο; Αφού το πλεονέκτημα έδρας έχει χαθεί, δεν ασχολείται κανείς.

3. Επίσης, ειδικά για τον φετινό Ολυμπιακό, η Ευρωλίγκα θα έπρεπε να μετράει 95% ως στόχος της χρονιάς και νομίζω ότι προα τα εκεί κοιτάζουν. Έχει την ευκαιρία να κάνει το 3-peat και να μπει στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ ως μια από τις μεγαλύτερες ομάδες όλων των εποχών κι ας χάσει 3-0 το πρωτάθλημα πάλι. Θυμάται κανείς τι έκανε στο πρωτάθλημα η Γιουγκοπλάστικα ή η Μακάμπι των παικταράδων πριν 10 χρόνια; Αν ο ΠΑΟ είχε χάσει και 5 πρωταθλήματα αυτά τα 15 χρόνια, θα τολμούσε κανείς να πει ότι δεν είναι η πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα; Το πρωτάθλημα, ειδικά στις συνθήκες ζούγκλας που επικρατούν, είναι μόνο για τους φανατίλες του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ που τους νοιάζει να την λένε ο ένας στον άλλο. Και αντικειμενικά, 2 τραυματισμούς να έχει το κρίσιμο δεκαήμερο ο ένας σου αντίπαλος και είσαι πρωταθλητής. Μόνο οι 10 μέρες αρκούν.

4. Για τον Σπανούλη, ξέρω ότι δεν τον λες άσχετο, ούτε είσαι από τους κομπλεξικούς που θα τον λένε Φραγκοφονούλη και κότα ό,τι κι αν κάνει. Καταλαβαίνω ότι ως παίκτης έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν γουστάρεις, κάτι απολύτως λογικό. Κι εγώ ως στυλ, αν ήμουν παίκτης θα ήθελα να είμαι Διαμαντίδης ή Παπαλουκάς πολύ περισσότερο από Σπανούλης. Ή γούσταρα τον Μάτζικ περισσότερο από τον Τζόρνταν. Το θέμα μου μαζί σου είναι ότι έχεις μη ρεαλιστικές απαιτήσεις από τον Σπανούλη. Ο άνθρωπος μετά τον πρώτο μήνα, που ήταν ακόμα τραυματίας, έχει 19,5 πόντους και 6 ασσιστ μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, με 75% στα δίποντα, 55% στα τρίποντα και 80% στις βολές. Και σχεδόν σε κάθε ματς βάζει απανωτά clutch σουτ και η ομάδα του είναι αήττητη. Τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς δεν ξέρει κανείς, αλλά αυτή την περίοδο σπέρνει. Index σαν αυτό που είχε με τη Φενέρ γίνεται 3-4 φορές σε όλη τη σεζόν στην Ευρωλίγκα (δες τα στατιστικά) και συνήθως σε ματς με ασόβαρους αντιπάλους. Το να λες απλά ότι δείχνει πιο ώριμος θα είχε νόημα αν μιλούσαμε για τον Τζόρνταν.

...έλα πάλι ρε Φίλιππε...

Είπα 'γω ότι ΜΕΙΩΣΕΣ τον Γκάλη; Σε αντίθεση με πολλούς (διαπιστωμένα), εγώ ξέρω να διαβάζω : ΜΥΘΟΣ και ΘΕΟΣ δεν κολλάνε με μείωση. Οπότε κάτι ΑΛΛΟ είπα.

Πάμε παρακάτω :

Το ότι έπαιζε περισσότερο από ότι ΠΙΘΑΝΩΣ θα έπαιζε σήμερα (...και δική μου βέβαια αίσθηση είναι ότι όντως θα έπαιζε λιγότερο) δε σημαίνει ότι λεπτό συμμετοχής και πόντοι ε (κρίμα που δεν υπάρχει στατιστικό "φύρας" σκοραρίσματος / χρόνο συμμετοχής για να το δούμε). Πιθανώς λοιπόν ΠΑΛΙ θα έβαζε περισσότερους απ' ό,τι οι περισσότεροι σήμερα (...θες πχ να πούμε "30"; 30. Λέω.). Γιατί ο Νικ ήταν διαβολικά γυμνασμένος για τα τότε χρόνια, πέραν του ταλέντου του. Για το μυαλό του και τό πώς έβλεπε το γήπεδο και τους αντιπάλους, ούτε κουβέντα νομίζω. Τέτοια αντίληψη τη σήμερον ημέρα, δεν βλέπω πουθενά και σε κανέναν. Ο άνθρωπος επίσης είχε κωλόχερο. Απίστευτη αίσθηση και αυτοπεποίθηση στο σουτ. Χώρια που δεν τον προλαβαίνανε στις απότομες κινήσεις, στα σπασίματα, στα άλματα. Συμπέρασμα, τα ποσοστά του ήταν που τον κάνανε θεό, κι όχι η απόλυτη συγκομιδή πόντων.

Ε όλα αυτά, φρονώ ότι θα τον κάνανε "άνω των 25 πόντων" και σήμερα.

Σταματάω όμως γιατί νιώθω μπαίνω κι εγώ στο ΑΚΥΡΟ trip της σύγκρισης εποχών που τις χωρίζουν δεκαετίες (διότι λείπει η πράξη από την εξίσωση, όχι γι' άλλο λόγο...). Γι' αυτό σου είχα πει "μείνε στο Μύθος και Θεός καλύτερα".

- - - - - - - - - - - -

Περί Α1, εγώ βλέπω ότι τρώει σκούπα ο ΟΣΦΠ πέρσι από ΠΑΟ, κι ενώ πριν ακόμη και οι παναθηναϊκοί την είχαν σίγουρη την σκούπα,,,αλλά εις ΒΑΡΟΣ τους, και αφού περνάνε οι ολυμπιακοί (οι περισσότερο κολλημένοι, συμφωνώ) από διάφορα στάδια ("τραΚΟμπουκισμοί" / "παράγκα" / "τα παιδιά ήταν κουρασμένα από το ΦΦ" και λοιπά χαριτωμένα,,,"περιέργως" έχουν οι περισσότεροι καταλήξει στο "...ε σιγά τώρα, την Α1..." και στο "...οι συνεχόμενες Ευρωλίγκες μας νοιάζουνε". Ε όχι ρε Φίλιππε, παιδιά είμαστε; Κατ' αρχάς για ποιούς "αδιαφορούν/φυλάν δυνάμεις"; Για 'μένα τον ουδέτερο, ή για 'σένα τον "ψύχραιμο"; Για τους άλλους δεν γίνεται τίποτα; Τους δουλεύουν απλώς; Τους λένε "πάμε για όλα", κι από πίσω ο Μπαρτζώκας μηχανεύεται αποκλειστικά πώς θα πάρει από τον ας Ζοτς, Πασκουάλ, Λάσο και Μεσίνα; Μία είναι η αλήθεια : όλοι για όλα τα ματς πάνε. Γιατί τους νοιάζουν όλα. Πόσο μάλλον εθνικά πρωταθλήματα. Αλλά ακόμη και "κύπελα" σου λέω εγώ, κι ακόμα-ακόμα και τα ντέρμπι "αιωνίων". Τί μου λες δηλαδή τώρα; Ότι δεν τον νοιάζει τον ΟΣΦΠ να χάσει ματς κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ; Ή πού την βάζεις την αίγλη του να πάρει ματς στο ΟΑΚΑ; Το ίδιο πάει και με το κάθε ματς, κι ας είναι και "ματσάκι", όπως με ΚΑΟΔ ή Κηφισιά. Στα οποία δεν είναι το θέμα κάτι άλλο, παρά το ότι προσπαθήσανε αλλά δεν τραβάγανε. Και τους νοιάζει και τους κόφτει κι όλας, γιατί δεν τολμώ να σκεφτώ τη διεστραμμένη πιθανότητα "λογικής" ότι μπαίνει ομάδα πρωταθλητικού επιπέδου στο πρωτάθλημα και λέει "ε και 5οι-6οι να βγούμε στα τέτοια μας - και πάλι πλεονέκτημα έδρας δεν θα έχουμε". Διότι με τέτοια μενταλιτέ, μόνο ουραγός γίνεσαι Φίλιππε, κι όχι πρωταθλητής. Και με τέτοια μενταλιτέ, μπορεί όντως να χάσεις κι απ' τα πλέη-οφ ακόμα, από τους "κανονικά" δευτερότριτους. Για να είναι κανείς μπλαζέ με παιχνίδια, πρέπει έστω να έχει κριθεί ΠΡΩΤΑ μια κατάσταση. Πχ "περάσαμε στους 16, οπότε στη μπούτσα μας πώς θα παίξουμε με τη Ζιελόνα".

Να το σταματήσω όμως ΚΑΙ αυτό, γιατί όπως πάμε θα βγει όλος ο ΟΣΦΠ ζεν που θα λέει "ε οκ χάσαμε τα πάντα. Καί τί έγινε; Πεθάναμε; Του χρόνου πάλι"...

- - - - - - - - 

Η Ευρωλίγκα έχει όντως προτεραιότητα, γιατί και πιο ισχυρές ομάδες παίζουν, και η "αξία" της είναι πιο πάνω, και περισσότερα εισιτήρια φέρνει, και πιο γρήγορα τελειώνει από τα εγχώρια. Αλλά άλλο "προτεραιότητα", κι άλλο "καρφί δε μου καίγεται για τα λοιπά".

Όσο για το τί έκαναν οι Γιούγκοι και οι Εβραίοι και τί έκανε κι ο ΠΑΟ, να στην δώσει την απάντηση ο ΠΑΟ : άσε τί ΘΑ γινόταν "αν έχανε και μερικά εντός", και δες τί ΕΚΑΝΕ (...και δεν εννοώ τίποτα περί "επιτυχίας" του, όπως ΕΓΩ το βλέπω. Διότι και για 'μένα όντως επιτυχημένμη θα ήταν, όπως ΚΑΙ ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ "επιτυχημένος" την τελευταία 3ετία). Μόνο πληζ μη μου πεις ότι "ε και ο ΟΣΦΠ δεν χτύπαγε τα πρωταθλήματα, επειδή....ήξερε ότι στην Ευρωλίγκα δεν θα είχε τύχη" ξερωγώ... Πολύ "πολιτικάντικο" το κάνεις το πράμμα. Είπαμε, ούτε φλέβες να κόψει κανείς αν δεν σαρώσει η ομάδα του, αλλά μην το πάμε και στο άλλο άκρο. Και κυρίως όχι για να ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ τις "αποτυχίες" της.

- - --- - -- - - - - 

Kαι τελειώνουμε με Σπαμ :

ΚΑΘΟΛΟΥ "μη ρεαλιστικές απαιτήσεις" δεν έχω ωρέ! ΠΟΥ με είδες να ζητάω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ; 2-3 χρόνια τώρα με έχεις σταμπάρει να γκρινιάζω για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κάνει. Ή αν θες, για τις εξόφθαλμες μαλακίες που έκανε και οι πωρωμένοι λέγανε "α, ψιχαλίζει".

Με είδες να ΑΠΑΙΤΩ να βάζει 30 πόντους σε κάθε ματς ας πούμε; Αυτό που λέω εδώ και μέρες είναι "όταν βάζει 30, γίνεται ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης - αλλά όταν έχει 2/9 και 13 πόντους και η ομάδα του πάει να πάθει ακριβή νίλα από τυχαίους, ξεχνιόσαστε. Γιατί, πόντοι δεν είναι και αυτοί; Και στατιστικά; Δεν θα έπρεπε να κρίνετε ΚΑΙ εκεί; Ή επειδή έκανε ένα γαμάτο παιχνίδι -πολύ ειδικών συνθηκών, μην τρελλαθούμε, είχε να σκίσει κι έναν Ζοτς ε- θα τρελλαινόσαστε;".

[,,,εμένα του "απαιτητικού", μου ΦΤΑΝΕΙ ένας Σπανούλης του μέσου όρου των 15 πόντων, των 5-6 ασίστ, κι ας μην παίρνει και καθόλου ρημπάουντ -που τα παίρνει σωρηδόν τελευταία- ΑΡΚΕΙ ταυτόχρονα να έχει 1 το πολύ 2 λάθη και ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ βεβιασμένες επιλογές (ανεξάρτητα πού θα καταλήξουν αυτές). Αν εσένα αυτό σου φαίνεται πολύ "όλο αυτό", πάω πάσο.]

Κοίτα λοιπόν να δεις που ΑΚΟΜΑ δεν καταλαβαινόμαστε με πολλούς : δεν τα έχω με τον Σπανούλη (και ΝΑΙ, να το ΞΑΝΑΠΩ, η ουσία για 'μένα δεν είναι οι 30 που μπήκαν την Παρασκευή ή τα 2/9 της Κηφισιάς, τα οποία παρεμπιπτόντως ΔΕΝ "προτιμάω να κρατάω", όπως μάλλον πολλοί νομίζουν - η ουσία είναι ότι δείχνει ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ "φέτος" και από άποψη ατομικών προσπαθειών, και, ΚΥΡΙΩΣ, από εκτέλεση δημιουργίας. Ακα δεν πάει η μπάλα στου διαόλου τη μάνα αλλά στα χέρια συμπαικτών που την αξιοποιούν). Με όσους γράφουν ό,τι θέλουν τα έχω. Και είναι πολύ νωρίς Φίλιππε για να μου λες να δω τα στατιστικά. Όταν θα ολοκληρώσει την χρονιά με παρόμοια, ναι τότε θα έχουν πράγματι αξία. Γιατί ΑΝ δεν πάει έτσι, τότε θα είναι πολύ λιγότερη απ' ό,τι επικαλείσαι. Αλλά ΕΓΩ θα συνεχίσω τότε να κρατάω το "μικρό", όπως σου φαίνεται εσένα, καλάθι της "ωρίμανσης".

@ wash

Είμαι τόσο γαύρος, όσο Σπανουλικός είσαι εσύ :P

Εγώ αυτά που είδα με Κηφισιά, αυτό μου δείχνουν. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για το ποιος έχει δίκαιο. Και προσωπικά θα ανατάλλασσα όλες τις Α1 του ΠΑΟ με μια τρίτη σερί ευρωλίγκα

• Like 1

Στο ματς με τη Κηφισιά ήταν φανερό ότι οι παίκτες προσπάθησαν να κρατήσουν δυνάμεις και καλώς έκαναν. Οι παίκτες κάνουν πρωταθλητισμό και οφείλουν να προστατεύουν το σώμα τους για να παραμένει δυνατό στα ματς με μεγαλύτερη δυσκολία. Τρία γκαρντ έπαιξαν στο ματς με τη Φενέρ, επίσης τρία με τη Κηφισιά και με την ομάδα του Μιλάνο σήμερα θα δούμε τι ψάρια πιάνει ο Κόλινς. Ο Περπέρογλου παίζει τόσο καιρό δύο θέσεις. Με τόσους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα και έχοντας οι παίκτες στο μυαλό τους το επόμενο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο οι παίκτες έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να κερδίσουν το ματς με τη Κηφισιά. 

Ο Σπανούλης έπαιξε 34 λεπτά με τη Φενέρ. Στα ματς της Ευρωλίγκας μέχρι τώρα έχει κάνει πολλά καλά παιχνίδια (εξαιρούνται τα πρώτα όταν ήταν επηρεασμένος ακόμα απ' τον τραυματισμό του).

Τα στατιστικά του είναι εδώ, http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=JUO&seasoncode=E2013 .

Ε στο παιχνίδι με τη Κηφισιά είχε 2 / 9. Σε κάποια παιχνίδια θα τύχουν κι αυτά τα ποσοστά. Η συνολική παρουσία του Σπανούλη μέχρι τώρα τη φετινή σαιζόν είναι θετικότατη κι όντως δε κάνει τα λάθη που είχαμε συνηθίσει. 

Δύσκολο το σημερινό ματς στο Μιλάνο. Η Αρμάνι έχει καλούς παίκτες αλλά σαν ομάδα είναι ακόμα ασύνδετη. Αργότερο που θ' αποκτήσει συνοχή θα δυσκολέψει αρκετά τα φαβορί του ομίλου. Καλώς τη πετύχαμε τώρα και είναι ευκαιρία να κάνουμε το πρώτο μας διπλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλα ξερεις κατι που μου προκαλει γελιο,οτι στο μπασκετ γινονται 1 2 3 λαθη στο οακα και ο Μπαρτζωκας οι Αγγελ. και γενικα ολοι οι κοκκινοι διαμαρτυρονται οπου σταθουν και οπου βρεθουν.Σε αυτο το ρημαδι το ποδοσφαιρο που εχουν δει τα καημενα τα ματακια μας τα αισχοι παντα μα παντα εμεις οι βαζελοι κλαιμε χωρις κανεναν λογο απολυτος.

Εμένα πάλι μου προκαλεί γέλιο, που όταν σας λέμε για τις βολές και την διαιτησία στο μπάσκετ, το γυρνάτε στις αναλύσεις και "κοίτα τα στατιστικά και τον τρόπο παιχνιδιού σας", ενώ ταυτόχρονα στο ποδόσφαιρο ψειρίζετε όλες τις κάρτες, τα φάουλ και τα πέναλτι, λες και δεν είναι φυσιολογικό μια σαφώς ανώτερη ομάδα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και συντριπτική κατοχή έναντι στον αντίπαλο της.

Αλλά ξέχασα στο μπάσκετ είναι όλα πεντακάθαρα (αν και μας κάνει κάτι νερά η Ευρωλίγκα τα τελευταία 2 χρόνια) και στο ποδόσφαιρο σάπια και βρώμικα. Και εκεί όχι πάντα δηλαδή, μέχρι το 1996 ήμασταν Αγγλία/Γερμανία αλλά ήρθε ο αλήτης ο Κόκκαλης και μόλυνε το ποδόσφαιρο και μας έκανε Ουγκάντα.

Επεξ/σία από nash-gf

Εμένα πάλι μου προκαλεί γέλιο, που όταν σας λέμε για τις βολές και την διαιτησία στο μπάσκετ, το γυρνάτε στις αναλύσεις και "κοίτα τα στατιστικά και τον τρόπο παιχνιδιού σας", ενώ ταυτόχρονα στο ποδόσφαιρο ψειρίζετε όλες τις κάρτες, τα φάουλ και τα πέναλτι, λες και δεν είναι φυσιολογικό μια σαφώς ανώτερη ομάδα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και συντριπτική κατοχή έναντι στον αντίπαλο της.

Αλλά ξέχασα στο μπάσκετ είναι όλα πεντακάθαρα (αν και μας κάνει κάτι νερά η Ευρωλίγκα τα τελευταία 2 χρόνια) και στο ποδόσφαιρο σάπια και βρώμικα. Και εκεί όχι πάντα δηλαδή, μέχρι το 1996 ήμασταν Αγγλία/Γερμανία αλλά ήρθε ο αλήτης ο Κόκκαλης και μόλυνε το ποδόσφαιρο και μας έκανε Ουγκάντα.

Στην λεωφόρο, ψειρίσαμε τις κάρτες τα φάουλ και τις κίτρινες γιατι 1) Ο Μάνταλος είχε επανειλημμένος "Μπέϊκο"(Ολυμπιακος ΒΟλου-ΠΑΟ)  και "γάβρικο" (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 2-2) παρελθόν  και σημαντικότερο 2) Ο Παναθηναϊκός είχε 48% κατοχή και 1-2 περισσότερες τελικές απο εσάς.

Δεν δικαολογείται το 10-25 στα φάουλ και το 4-0 στις κάρτες(4-2 είναι αλλα η μία είναι στον Ρομπέρτο και η άλλη στο 91' αστείες και οι 2 για να ξεκαρφωθεί). Για να μην αναφερθώ στην φάση του Γκολ που προήλθε απο αράουτ προερχόμενο απο ανύπαρκτο φάουλ, θέατρο του Σαλίνο. Η μπάλα έπρεπε να είναι στα δικά μας πόδια την έδωσε σε σάς, βάλατε γκολ εσέις.

Στο μπάσκετ ζητήσατε να εκτελέσετε βολες χωρίς να κάνετε διεισδύσεις. Πάρτι άστοχων τριπόντων. 0 διεισδήσεις, 0 τρίποντα 0 ριπάντουν (ο Παναθηναϊκός μάζεψε τα 2πλάσια, εκ των οποίων τα 15 ήταν επιθετικά)

Σε αυτό, δεν φταίει η διαιτησία, (στα 3 μηδενικά) και η αναφορά σε αυτή, γέλοιο προκαλεί.

... να μην αναφερθώ στην φάση του Γκολ που προήλθε απο αράουτ ...

lol, just lol

Με μέτρο η κλάψα, σε αγωνιστική που ευνοήθηκε ο ΠΑΟ ή έστω αδικήθηκε ο αντίπαλός του (ασχέτως αποτελεσματος) πάλι λόγο για διαιτησία.

Στο ντέρμπι έπρεπε να βγει κόκκινη. Μπορώ να έχω και 90-10 κατοχή, αν σου τραβήξω κλωτσια είμαι για κάρτα. Το ένα δεν αναιρει το άλλο.

Έχετε και δεύτερη ευκαιρία, και μάλιστα ευνοϊκή βάσει προγράμματος του ΟΣΦΠ.

@Τζένκινς έχεις δίκιο ρε, το ξέχασα. Καλά δεν ξέρουμε αν φτάσει και ο ΟΣΦΠ, μιλάμε για στάνταρ μια αναμέτρηση ακόμα. Αν νιώθουν ότι αδικήθηκαν (που δεν έγινε κάτι τέτοιο αλλά τέσπα) θα έχουν ξανα την ευκαιρία.

Είχα κάτσει και είχα παρακολουθήσει το ματς ΠΑΟ-Μιλάνο. Πολύ ωραίος αγώνας. Εκτός ότι έκανε μεγάλο ματς γενικά ο βάζελος και ήταν σε καλή βραδια σχεδόν όλοι τους, παρακολουθούσα πιο πολύ την Ιταλική ομάδα. Περιφέρεια με παίχτες που θα ζήλευε κάθε Ευρωπαϊκός σύλλογος, δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα, σε κανένα όμως, μέχρι τελευταία επίθεση. Πιστεύω πως αν προλάβουν να βρουν μια στοιχειώδη χημεία ως σύνολο, μπορούν να περάσουν στον επόμενο γύρο. Το πιστεύω αυτό.

Τον Λάνγκφορντ τον ήθελα για αντι-Λο. Λέμε τώρα :ph34r:

Ο Βασίλης Σπανούλης κατέλαβε την 3η θέση στην ψηφοφορία της ιταλικής La Gazzetta dello Sport για τον καλύτερο Ευρωπαίο παίκτη. Σάρωσε ο Τόνι Πάρκερ, τον ακολούθησε ο Μαρκ Γκασόλ.

Διάβασε περισσότερα στο: Τρίτος καλύτερος Ευρωπαίος ο Σπανούλης | gazzetta.gr

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...