pontez2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Παίχτες σα το Σπανούλη ρισκάρουν το όνομά τους, την ομάδα τους, τη καριέρα τους σε ένα σουτ. Και συνηθως πετυχαίνουν. Θα μπορουσε να τα έχανε και τα 3 σημερα και να τον έβριζαν όλοι. Τα έβαλε όμως. Αυτό τον κάνει νικητή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Και ένα ακόμα.Πόσα ήθελες δηλαδή να έχει κάποιος που ειρωνευόταν και στηλίτευε άτομα επειδή έκαναν ξανά εγγραφή στο forum..Φυσικά και αν δεν πικάριζε τόσο τους συμφορουμίτες του για αυτόν τον λόγο δεν θα έλεγα τίποτα.Αλλά πάντα σε αυτήν την ζωή ο τροχός γυρίζει για όλους...Τεσπα τέλος το offtopicΣε ποναει ο permabanned χρηστης στον οποιο αναφερεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Του λείπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xstreamgamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εμένα αγορίνα μου δεν με πονάει τίποτα άλλοι πονάνε απόψε πολύ..Και να φάω μόνιμο ban και να μην φάω καμία διαφορά φτιάχνω άλλο account....Αλλά εσύ ο είρωνας των χρηστών οι οποίοι είχαν και άλλο account να εμφανίζεσαι με δεύτερο;Τσκ τσκ τσκ τσκ.Anyway περαστικά σε πολλαπλά επίπεδα... Του λείπει. @kirileman δεν νομίζω να έχουμε καμία διαφωνία μαζί και δεν θέλω να χαλάσω το ενθουσιασμό που έχω απόψε.ότι άλλο θες σε π.μ Ίσα ίσα που μέχρι στιγμής έχω μεγάλο σεβασμό για αυτά που λες και γράφεις.Μην το χαλάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν χρειαζετε να τους ξερω ολους μια βολτα στα διαφορα σχολια στο ιντερνετ αμεσως ασχοληθηκαν με τον παναθηναικο κοιτα τον απο πανω σου το μυαλο τους εκει ειναι.25 χρονια ασχολουμαι με τα αθλητικα απο τα 10 μου τους ξερω πολυ καλα πιστεψε με Οταν ασχολεισαι εσυ με την Ατλετικο Κερατσινιου ειναι καλα ε? Δεν πειραζει,και εμεις σας ξερουμε καλα,και ακομα καλυτερα ξερουμε που θα σας βρουμε. ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ο mvp του ιντερνετ και η ομαδουλα του τρωνε 20. Με ρεαλ στον τελικο λοιπον. Θα ξυπνησουν κ σ αυτους μνημες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ο mvp του ιντερνετ και η ομαδουλα του τρωνε 20. Με ρεαλ στον τελικο λοιπον. Θα ξυπνησουν κ σ αυτους μνημες μακάρι αλλά δεν το βλέπω..Δεν είμαστε στην κατάσταση που ήμασταν πρόπερσι ούτε έχουμε την ομάδα που είχαμε τότε. Θα είναι και εκτός έδρας..Πολύ δύσκολα. Και μέχρι εδώ που φτάσαμε είναι τεράστια υπέρβαση και τους αξίζει ένα μεγαλο μπράβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rainman28 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Φερτε και την ρεαλ με την διαιτησια μετα την τσσκα.θα φτυσει το γαλα που βυζαξε και αυτη.επειδη ειναι τελικος ελπιζω τα κορακια να μην ξεφτυλιστουν οπως σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εμένα αγορίνα μου δεν με πονάει τίποτα άλλοι πονάνε απόψε πολύ..Και να φάω μόνιμο ban και να μην φάω καμία διαφορά φτιάχνω άλλο account....Αλλά εσύ ο είρωνας των χρηστών οι οποίοι είχαν και άλλο account να εμφανίζεσαι με δεύτερο;Τσκ τσκ τσκ τσκ.Anyway περαστικά σε πολλαπλά επίπεδα... @kirileman δεν νομίζω να έχουμε καμία διαφωνία μαζί και δεν θέλω να χαλάσω το ενθουσιασμό που έχω απόψε.ότι άλλο θες σε π.μ Ίσα ίσα που μέχρι στιγμής έχω μεγάλο σεβασμό για αυτά που λες και γράφεις.Μην το χαλάς Πρωτα απολα δεν σε ξερω, πρωτη φορα βλεπω το nick σου παροτι αναγνωστης του φορουμ κατα το παρελθον, οσο πρωτη φορα βλεπεις κι εσυ το δικο μου. Αποτι μπορω να καταλαβω οι αυθαιρετοι παραλληλισμοι σου προερχονται απο γενικοτερη συγχυση κι εκνευρισμο που σου εχει προκαλεσει ο/η χρηστης στον/ην οποιο/α αναφερεσαι και -κυριως- μνημονευεις τοσο καιρο μετα, απο τοτε που τον/την απεκλεισαν απο το φορουμ! Φιλικα, βρες τον/την και πες του/της τα, οτι καλυτερο εχεις να κανεις μπας και ξαλαφρωσεις, διοτι εντοπιζω πολυ πονο και πικρα. Δευτερον, σε οτι αφορα εμενα τον Dos Canones, δεν ποναω απο τιποτα αποψε, τουναντιον ειναι μερα χαρας απο τη στιγμη που ελληνικη ομαδα θα βρεθει σε τελικο Ευρωλιγκας. Σε αντιθεση με αλλους που μια τετοια μερα χαρας για το ελληνικο μπασκετ, αντι να ασχοληθουν με το προφανες, ασχολουνται με τρακηδες, ΕΟΚ, αυτια και permabanned accounts. Ως εκ τουτου τα περαστικα στα επιστρεφω απλοχερα με την ευχη να βρουν τοπο. Μπραβο στον Ολυμπιακο λοιπον και μακαρι να το σηκωσει. Facepalms για τους κλασσικους οπαδους που διαλεγουν τετοια μερα για να βγαλουν τον πονο και τα 'σωψυχα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xstreamgamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 μακάρι αλλά δεν το βλέπω..Δεν είμαστε στην κατάσταση που ήμασταν πρόπερσι ούτε έχουμε την ομάδα που είχαμε τότε. Θα είναι και εκτός έδρας..Πολύ δύσκολα. Και μέχρι εδώ που φτάσαμε είναι τεράστια υπέρβαση και τους αξίζει ένα μεγαλο μπράβο. Δεν έχουμε κανένα άγχος....Την υπέρβαση μας την έχουμε κάνει.Αντίθετα αυτοί παίζουν μέσα στην έδρα τους είναι το φαβορί αλλά όλοι ξέρουμε τι παθαίνουν τα φαβορί εναντίον μας.Anyway Κυριακή κοντή γιορτή! Πρωτα απολα δεν σε ξερω, πρωτη φορα βλεπω το nick σου παροτι αναγνωστης του φορουμ κατα το παρελθον, οσο πρωτη φορα βλεπεις κι εσυ το δικο μου. Αποτι μπορω να καταλαβω οι αυθαιρετοι παραλληλισμοι σου προερχονται απο γενικοτερη συγχυση κι εκνευρισμο που σου εχει προκαλεσει ο χρηστης στον οποια αναφερεσαι και -κυριως- μνημονευεις τοσο καιρο μετα, απο τοτε που οι mods -επιτελους- τον απεκλεισαν απο το φορουμ! Φιλικα, βρες τον και πες του τα, οτι καλυτερο εχεις να κανεις μπας και ξαλαφρωσεις. Δευτερον, σε οτι αφορα εμενα τον Dos Canones, δεν ποναω απο τιποτα αποψε, τουναντιον ειναι μερα χαρας απο τη στιγμη που ελληνικη ομαδα θα βρεθει σε τελικο Ευρωλιγκας. Σε αντιθεση με αλλους που μια τετοια μερα χαρας για το ελληνικο μπασκετ, αντι να ασχοληθουν με το προφανες, ασχολουνται με τρακηδες, ΕΟΚ, αυτια και permabanned accounts. Ως εκ τουτου τα περαστικα στα επιστρεφω απλοχερα με την ευχη να βρουν τοπο. ότι πεις.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τι έγινε; perma ο midi? τι διάολο, πρέπει να παρακολουθώ λίγο παραπάνω.. (Μεταξύμαςκαλαναπάθειδεντονπηγαινατονμπουστη!!!) Sent from my iPad using Insomnia 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 πρωτη φορα βλεπω το nick σου παροτι αναγνωστης του φορουμ κατα το παρελθον, Δάκρυσα Kλέβει και ατάκες τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δάκρυσα Kλέβει και ατάκες τώρα. Ποιος ειστε εσεις κυριε; @xtετοιοgamer: Kαι μια που ως νεος χρηστης δεν σε γνωριζα ανετρεξα με ενα γρηγορο search σε παλαιοτερα ποστ σου για να σε γνωρισω εστω και τωρα. Αλλα αγαπητε συμφορουμιτη , ομολογω οτι μπερδευτηκα. Τι ομαδα εισαι τελικα; -ΑΕΛ; -Πρωην ΑΕΛ και νυν "χωρις οπαδικη προτιμηση"; -Πρωην ΑΕΛ, πρωην "χωρις οπαδικη προτιμηση" και νυν Ολυμπιακος; -Και ΑΕΛ και Ολυμπιακος και χωρις οπαδικη προτιμηση; -Oλα τα απο πανω + αντιMidi? Από έναν οπαδό της Α.Ε.Λ.Χωρίς να έχω δει το ματς γιατί δεν με ένοιαζε κιόλας θα νόμιζα ότι ο γαύρος πήρε το ματς με πουστιά σύμφωνα με τα όσα διαβάζω εδώ μέσα.Κουλάρετε λίγο και απολαύστε την μοναξιά της κορυφής και το + 5.Δεν χρειάζεται τόση μιζέρια.Δηλαδή αν δεν ακυρωνόταν το γκολ και έληγε 1-3 τι θα άλλαζε; Καλά μας έχετε πρήξει Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί για την επταετία και όλο το χαμό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Ακούστε και κάτι από κάποιους που δεν υποστηρίζουμε κανένας από τους δυο σας. Θάνο χωρίς να έχω οπαδική προτίμηση εδώ και πολλά χρόνια (ίσως επειδή είμαι ρομαντικός συμπαθώ την Λάρισα) αν και δεν είμαι από εκεί Δεν έχουμε κανένα άγχος....Την υπέρβαση μας την έχουμε κάνει.Αντίθετα αυτοί παίζουν μέσα στην έδρα τους είναι το φαβορί αλλά όλοι ξέρουμε τι παθαίνουν τα φαβορί εναντίον μας.Anyway Κυριακή κοντή γιορτή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xstreamgamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δάκρυσα Kλέβει και ατάκες τώρα. Λες και ήρθαμε χτες εδώ και δεν ξέρουμε τρόπο που γράφεις ο καθένας και που κολλάει τα emoticon του φανερώνοντας το στυλάκι του το άκρως ειρωνικό.Τεσπα πολύ ασχοληθήκαμε πάμε γερά για την Κυριακή @xtετοιοgamer: Kαι μια που ως νεος χρηστης δεν σε γνωριζα ανετρεξα με ενα γρηγορο search σε παλαιοτερα ποστ σου για να σε γνωρισω εστω και τωρα. Αλλα αγαπητε συμφορουμιτη , ομολογω οτι μπερδευτηκα. Τι ομαδα εισαι τελικα; -ΑΕΛ; -Πρωην ΑΕΛ και νυν "χωρις οπαδικη προτιμηση"; -Πρωην ΑΕΛ, πρωην "χωρις οπαδικη προτιμηση" και νυν Ολυμπιακος; -Και ΑΕΛ και Ολυμπιακος και χωρις οπαδικη προτιμηση; Νέος χρήστης που έχει την ίδια συνήθεια με permanbanned χρήστη να ανατρέχει σε παλιότερα post οκτώ γράμματα...Ποιος να είναι ποιος να είναι...Ρε zus μήπως τον βρήκες;Και από που και ως που απαγορεύεται να είμαι πρώτα από όλα η ομάδα του τόπου μου (Λάρισα) και να υποστηρίζω και τον Ολυμπιακό;Εκτός και αν όλοι οι Ολυμπιακοί υπάρχουν μόνο στα παρακείμενα στενά του Πειραιά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ο δυοκανόνας μπάινει δυναμικά και κάνει αποκαλύψεις! Μεγάλε γιατι όλοι ότι σε ξέρουνε; Ο Θωμαιδης είσαι;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις