Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Και η Ευρωλίγκα προάγει τη βία με το λεπτό σιγής. Ξεφτίλα Μπερτομέου, δεν στα είπε καλά ο Μπάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Η επιστολή αυτή είναι η απόλυτη δικαίωση του ΠΑΟΚ. Αυτές οι δουλειές, δεν γίνονται μεταξύ γνωστών, 3 λεπτά πριν τον αγώνα στο μιλητό. Κάθονται και γράφουν επιστολές, υπογράφουν ,παίρνουν απόφαση σε επίπεδο της λίγκας που διοργανώνει τους αγώνες και τα ανακοινώνουν όλα αυτά σε όλους τους εμπλεκόμενους 3 τουλάχιστον μέρες πριν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Η επιστολή αυτή αποτελεί κόλαφο για όσους υποστήριξαν ότι δεν έχει καμία δουλειά ο ΠΑΟΚ να δεχτεί να τιμηθεί η μνήμη του νεκρού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Όποιος το είπε αυτό είναι ιταμός. Έλα όμως που αλλού είχε πάει το πράγμα κι η κουβέντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πρωτον, η επιστολη της Ευρωλιγκας, οπως σωστα ειπωθηκε δικαιωνει ολους αυτους που λεγανε οτι η διαδικασια αυτη γινεται παντοτε επισημα απο πλευρας Λιγκας. Και κυριως τον Πρελεβιτς.Δευτερον, η Ευρωλιγκα ως διοργανωση επιληφθηκε ενος τραγικου γεγονοτος που συνεβη στα πλαισια της. Το λιγοτερο που θα μπορουσε να κανει, ειναι ενος λεπτου σιγη προς τιμη του νεκρου. Αναμενω κι αλλες ενεργειες απο πλευρας Μπερτομεου σχετικα με το συγκεκριμενο συμβαν, ειδικα εναντιον της τουρκικης ομαδας και του ανεκδιηγητου προπονητη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πραγματικός τραγέλαφος. Να κάνουν με το ζόρι κάποιοι το άσπρο, μαύρο. Ποιοι ήταν αυτοί που όρμησαν σαν ταύροι εν υαλοπωλίω να με ειρωνευτούν που έλεγα για επίσημες διαδικασίες, και έγραφαν για Βουλές και δημοψηφίσματα; Ποιοι ήταν αυτοί που ρωτούσαν αν "σοβαρά τώρα" πρέπει να ακολουθούνται διαδικασίες; Ποιοι ήταν αυτοί που τη γελοία προχειρότητα των Αγγελόπουλων κοίταζαν να τη δικαιολογήσουν με τα χάλια της λίγκας μας, τον Τράκη, το σάπιο σύστημα κτλ. και ό,τι άσχετο τους ερχόταν στο μυαλό; Ποιοι ήταν αυτοί που, αντιλαμβανόμενοι έστω και αργά το ανεδαφικό των λόγων τους, έπιαναν το τιμημένο "ναι μεν, αλλά"; Τα "δε συμφωνώ ακριβώς" και τελικά "διευκρίνιζαν" πως το "ακριβώς" είχε να κάνει με το ότι αυτή την προχειροδουλειά με τον ΠΑΟΚ, έπρεπε να την είχαν σκεφτεί από μόνοι τους οι Αγγελόπουλοι; Μη βρουν το σθένος να παραδεχτούν το λάθος. Όχι. Τι λέτε τώρα, είναι δυνατόν σε κουβέντα που έχει πάει στο "πες μου τι ομάδα είσαι" να παραδεχτείς λάθος; Εδώ είναι τα μηνύματα, προχθεσινά. Διαβάστε, μήπως και καταλάβετε. Αλλά, για να καταλάβεις, πρέπει πρωτίστως να θέλεις. Και έρχεται τώρα ένας από αυτούς, να παρουσιάσει επίσημο έγγραφο, υπογεγραμμένο από όλες τις άμεσα εμπλεκόμενες πλευρές (και όχι αδελφά σωματεία) που καλεί σε τήρηση σιγής στη διοργάνωση όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό (και όχι σε άσχετες διοργανώσεις), ενημερώνοντας εγκαίρως (και όχι 5 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα) για μια επίσημη απόφαση. Και όλο αυτό, στο μυαλό ορισμένων, αποτελεί κάποιου είδους "κόλαφο" για όσους τα έγραφαν αυτά από την αρχή, καταδικάζοντας τις δουλειές του ποδαριού και τους απαντούσαν άλλα αντ' άλλων αυτοί που έλεγαν τα αντίθετα. Κι αυτό το έγγραφο, που δικαιώνει όσους έλεγαν εγκαίρως ότι οι Αγγελόπουλοι φέρθηκαν απαράδεκτα πρόχειρα και πήγαν να εμπλέξουν άσχετους στα δικά τους θέματα, και μάλιστα, όπως μας βεβαιώνει "βέρος" Ολυμπιακός, καθ' υπόδειξη κάποιων οπαδών τους, αντί να κοιτάξουν αυτοί που προχθές έγραφαν τα αντίθετα, τα το "θάψουν" και να πουν "πάμε παρακάτω", το βγάζουν στη φόρα και το χαρακτηρίζουν κόλαφο για εκείνους που τα έγραφαν από την αρχή. Διαζύγιο με τη λογική. Και εδώ οι έγκαιρες επισημάνσεις μου για το πώς γίνονται αυτές οι δουλειές. [...] Τέτοιες κινήσεις, πρέπει να γίνονται οργανωμένα. Αυτά τα περί "ανθρωπιάς", είναι ιστορίες. Ανθρωπιά (ή σεβασμός) και "καθ' υπόδειξη" δε χωράνε μαζί. Μόνοι σας τα γράφετε, όσοι νομίζετε πως το να γράφεις το αυτονόητο είναι ένδειξη φθόνου για την όποια ομάδα. Και κακώς ταυτίζετε τις ομάδες με τα τερτίπια των ιδιοκτητών τους, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. [...] Και επειδή συμβαίνουν όλα αυτά, ας κάνουμε και δημόσιες σχέσεις καθ' υπόδειξη των οπαδών. Λαμπρή λογική, δεν μπορώ να πω. Εναλλακτικά, εφόσον οι Αγγελόπουλοι θεωρούν πως αδικούνται και συμβαίνουν όλα αυτά και το κατεστημένο τους κυνηγάει και, και, και, έπρεπε να υποβάλλουν επίσημο αίτημα. Κι ας έλεγε "όχι" το καστεστημένο, θα είχαν και πάτημα να τους ξεμπροστιάσουν. Αλλά, αυτά προϋποθέτουν σχέδιο και ψυχραιμία. Εκείνοι, όμως, προτίμησαν την ανακοίνωση της μιας αράδας και τη σιωπή ένα 5λεπτο πριν τον αγώνα. [...] Αρκετά με το σουρεαλισμό των αθλητικών, καλή σας συνέχεια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Όποιος το είπε αυτό είναι ιταμός. Έλα όμως που αλλού είχε πάει το πράγμα κι η κουβέντα Ζουν ανάμεσά μας Πραγματικός τραγέλαφος. Να κάνουν με το ζόρι κάποιοι το άσπρο, μαύρο. Αν απαντάς σε εμένα, κακώς το κάνεις. Πρώτος σου αναγνώρισα αυτά που έγραψες περί διαδικασίας. Σε αυτό έχεις δίκαιο. Κανονικά έπρεπε να τηρηθούν τα διαδικαστικά, όπως σου έγραψα και παραπάνω. Αυτό όμως θα μπορούσε να παρακαμφθεί με τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ, πράγμα το οποίο δεν έγινε. Και τελος, εγω σαν απλος φιλαθλος χεστηκα για την αδελφοποιηση χουλιγκανων. Δεν με ενδιαφερει να κρατησω ενος λεπτου σιγη στα ελληνικα γηπεδα, για οπαδο ξενης ομαδας που σκοτωθηκε απο οπαδους ξενης ομαδας σε αλλη χωρα, επειδη καπου-καπως-καποτε συνδεεται ο νεκρος χουλιγκανος με καποιους εγχωριους ζωντανους χουλιγκανους. Αν ειναι να υπαρξει ευαισθητοποιηση σε αυτα τα φαινομενα, να ειναι συνολικη και οχι κατ'επιλογη επειδη υπαρχει αδελφατο αναμεσα στους οπαδους των δυο ομαδων. Η Ευρωλίγκα τιμά και χουλιγκάνους, όπως φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μήπως θέλεις να μου πεις, πού ακριβώς μου "έγραψες και παραπάνω" ότι έπρεπε να τηρηθούν τα διαδικαστικά; Γιατί εγώ "παραπάνω" κάτι σχόλιά σου ότι δεν μπορεί η ηθική να γράφεται σε κανόνες και κατάστιχα διαβάζω. Κάτι παράπονα που οι Αγγελόπουλοι δεν πήραν από μόνοι τους την πρωτοβουλία για αυτή την προχειροδουλειά που επιχειρήθηκε. Και, βέβαια, ειρωνείες για τον ΠΑΟΚ που ζήτησε να τηρηθεί η διαδικασία. Υποκρισία η άρνηση. Σε ό,τι οδήγησε στην άρνηση, δεν υπάρχει καμία ευθύνη, καμία υποκρισία. Αγνά αισθήματα. Στοργή και προδέρμ. Θέλω να πω με αυτό, ότι μια ξεκάρφωτη αράδα, την οποία πουθενά δε στηρίζουν τα προηγούμενα που έγραψες, δεν μπορεί να προβάλεται ως επιχείρημα ότι κακώς σε συμπεριλαμβάνω στην κριτική μου. Μα ακόμη και εκεί όπου υποτίθεται πως αναγνωρίζεις ένα μερίδιο ευθύνης στους Αγγελόπουλους (όχι για την προχειρότητα και την ελαφρότητα με την οποία χειρίστηκαν το θέμα, αλλά για το ότι δεν πήραν την πρωτοβουλία για όλη αυτή την ελαφρότητα και προχειρότητα, αλλά το έκαναν καθ' υπόδειξη) το γυρνάς στο τιμημένο "ναι μεν, αλλά" που έγραφα και πριν: "Αυτό όμως (σ.σ.: η προχειρότητα και η ελαφρότητα) θα μπορούσε να παρακαμφθεί με τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ, πράγμα το οποίο δεν έγινε". Οπότε, απολύτως φιλικά, θα προτείνω να κάνεις αυτό που θα έπρεπε να είχες κάνει όταν αποφάσιζες να δημοσιεύσεις ένα κείμενο το οποίο δικαιώνει απόλυτα όσους έγραφαν τα αντίθετα από εσένα και τους περισσότερους άλλους σε αυτό το νήμα, δηλαδή να το αφήσεις να ξεχαστεί. "Απάντησε" ό,τι νομίζεις σε αυτά που γράφω. Εγώ δεν πρόκειται να επανέλθω στο θέμα, άλλωστε το μάταιο της προσπάθειάς μου είχε φανεί από προχθές και απλώς ήρθε το σημερινό να το επιβεβαιώσει. Κόλαφος. Ναι, κόλαφος, αλλά για ποιους; Κι ακόμη χειρότερα, αυτοί για τους οποίους το κείμενο είναι πράγματι κόλαφος (καλή ώρα τα άτομα που στελεχώνουν το τμήμα δημοσίων σχέσεων της ΚΑΕ, για τα οποία ουδείς "βέρος" διανοήθηκε να γράψει μισή λέξη, μήπως και κάποιος αλεξιπτωτιστής τον κακοχαρακτηρίσει...) έχουν τη δυνατότητα και τη θέληση να το αντιληφθούν; Καλή συνέχεια σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αν απαντάς σε εμένα, κακώς το κάνεις. Πρώτος σου αναγνώρισα αυτά που έγραψες περί διαδικασίας. H αναγωριση σου και παραδοχη σου στα περι διαδικασιας ειναι τοσο ευδιακριτη που μολις λιγες ωρες πριν εκανες ποστ με δεικτικα σχολια προς το προσωπο που δηλωσε οτι δεν ακολουθηθηκαν οι επισημες διαδικασιες. Πρεπει λοιπον να διαλεξεις, χωρις φυσικα να σου απαγορευει κανεις να κανεις τουμπες απτο 1 ποστ στο αλλο. Οσον αφορα το αλλο σκελος, αυτο που δηθεν ειρωνευεσαι κατι που εγραψα κι εγω: Η Ευρωλιγκα ως διοργανωση εχει (μεχρι στιγμης) την ελαχιστη τυπικη αντιδραση για ενα συμβαν που ελαβε χωρα κατα τη διεξαγωγη της. Χουλιγκανος/ξεχουλιγκανος ειναι δευτερευον σε οτι αφορα την ιδια την Ευρωλιγκα. Εγω , στο ποστ που παρεθεσες, αναφερω οτι ουδεμια σχεση με την Α1 εχει το αν σφαζονται στην Τουρκια χουλιγκανοι ξενων ομαδων για αλλη διοργανωση. Και οτι δεν με απασχολουν, ως φιλαθλο, τα επικοινωνιακα παιχνιδια με προφαση το συμβαν και αφορμη την αδελφοποιηση φασιστοσυνδεσμων. Θα με αφορουσε το θεμα, αν ειχαν υιοθετηθει οι προβλεπομενες διαδικασιες "τιμης προς το νεκρο" απο τους εμπλεκομενους στο γεγονος (οι οποιοι στην Α1 ειναι στο συνολο τους...μηδεν (0) ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ξεκολατε λιγο , εχετε μεινει πισω .. Θα βγαλετε εσεις τα καστανα για τις αποφασεις των απο πανω .. Και οι δυο πλευρες δικιο εχουν , δεν εχει νοημα να τσακωνεστε γι αυτο το πραγμα .. Ελεος .. Θα χουμε περιγραφη σημερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Παμε ματσαρα σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ξεκολατε λιγο , εχετε μεινει πισω .. Θα βγαλετε εσεις τα καστανα για τις αποφασεις των απο πανω .. Και οι δυο πλευρες δικιο εχουν , δεν εχει νοημα να τσακωνεστε γι αυτο το πραγμα .. Ελεος .. Θα χουμε περιγραφη σημερα ? ελληνικη οχι δεν πηρε αδεια η νεριτ απο την εσηεα οποτε η κυπριο η μουγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Η 11αδα Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι, Εντινγκά, Ντομίνγκες, Μήτρογλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ξέρει κανεις τι ακριβώς θεμα παιζει με τον Κασάμι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.tifosi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Παιζει κανενα κυπριακο audio stream? Απαντώ στον εαυτό μου http://radio.thecyprusguide.net/station_details.php?id=SuperSport%20104 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις