Danbo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καλα ρε,μονο 3εκ ευρω ο Κλαους? Ο Καλυτερος απο τον Μητρογλου Ελληνας επιθετικος? :P
Demon13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ο Παπαθεοδώρου, ο γαύρος? Όταν λέμε εμείς για βαζελέτα, οι απέναντι το βάφτιζαν γαυρέτα, γιατί έτσι τους συνέφερε. Όλα τα media είναι βαζελοκρατούμενα, με εξαίρεση τον ANT1 και να βγουν οι γνωστοί να μας πουν το αντίθετο Tόσα χρόνια σου άρεσε ο γαβρο-φμ ε; και η gavros-day. Bλέπεις να μιλάει κανείς για το θέμα του Φαταούλ; Τουμπεκί όλοι... μόνο ο Σκάι...για δείξε μου τη έγραψε το κόντρα ή το gazzetta. Υπάρχουν 4 επίσημα έγγραφα του εισαγγελέα που δεν τολμάει να τα βάλει κανείς! Γίνατε και antimedia ομάδα, με όλα τα σιτε και ραδιοφωνα να σας γλύφουν. Για πες ποιος έχει θίξει το θέμα των δανεικών ή το θέμα της διαιτησίας; Ο σπορ-φμ; (ο επικοινωνιακός βραχίονας του γάβρου που λέει και το άρθρο σου) θα βάλω τα γέλια...
Jenkins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέχρι κι ο Αλαφούσκας το κατάπιε το θέμα με τον Fataul. Δυο μέρες και μετά σιγή ιχθύος. Κάνε υπομονή, θα γελάσουμε
Demon13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Γράψε και καμιά αλήθεια Erwdie. Για σωρεία εγκληματικών πράξεων εγκαλείται από τις αρχές ο Μαρινάκης (pdf το δικαστικό έγγραφο) Για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ. Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/261696/marinakis/#ixzz37ThC2jO8 Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook http://www.skai.gr/news/greece/article/261696/marinakis/#ixzz36xfDXHIx ακόμα πάνω το βλέπω.
CROM271 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δηλαδη με λιγα λογια μας λες οτι απο το 1997 μεχρι και σημερα,ΟΛΑ τα πρωταθληματα (αντε,εκτος απο 1-2?) τα εχω κλεψει ενω δεν τα δικαιωμουν,και μαζι με αυτα παιρνω αδικα τα λεφτα του ΤΛ ενω δεν θα επρεπε! Ωραια,αλλαξε πλευρο τωρα γιατι θα πιαστεις! Ναι αυτο λεω δεν νομιζω να χρειαζεται εξηγηση. Το ποσα θα επρεπε να εχεις παρει δεν μπορω να το ξερω γιατι οπως ειπα ολα ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους (κλεβω πρωταθλημα, βγαινω chl, παιρνω φραγκα, ειμαι πιο ανταγωνιστικος). Το μονο που μπορω να σου πως ειναι πως περιπου τα μισα δεν επρεπε να τα παρεις. Βαριεμαι να ανατρεξω για πιο συγκεκριμενς πληροφοριες... Να απαντησεις στο εξης απλο..Απο το 97 μεχρι και το 09 ημουν διορισμενος,ελεγχα τα παντα και μπλα μπλα μπλα..Οκ,εγιναν ολα αυτα και ηρθε η στιγμη που ημουν με το 1.5 ποδι στην διαλυση.. Το 2010 λοιπον,αυτα πηγαν περιπατο.Ημουν με εκ ευρω χρεη,διαλυμμενος,ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ ΤΛ και ειχα απεναντι εναν ΠΑΟ,με 100+εκ μπατζετ,+30εκ ευρω απο το ΤΛ .Εσυ τι εκανες λοιπον γιαυτο ωστε να φτιαξεις ομαδα για να παιρνει το πρωταθλημα για 5 χρονια τουλαχιστον? ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ οι Αραβες μεταξυ τους,εφαγαν οτι εφαγαν και σε αφησαν στα κρυα του λουτρου.. Ρε δουλευομαστε τωρα? Επειδη δεν βγηκες μια φορα chl καταστραφηκες? Ειχες καμια δεκαρια συνεχομενες που εβγαινες. Απο εκει και περα την επομενη χρονια αρχισαν αμεσως τα οργανα παλι. Δεν υπηρχε μεταβατικη περιοδος στη λαμογια. Απο την επομενη κιολας χρονια καλυπταμε ολοι τον κατσουρανη...
Danbo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Tόσα χρόνια σου άρεσε ο γαβρο-φμ ε; και η gavros-day. Bλέπεις να μιλάει κανείς για το θέμα του Φαταούλ; Τουμπεκί όλοι... μόνο ο Σκάι...για δείξε μου τη έγραψε το κόντρα ή το gazzetta. Υπάρχουν 4 επίσημα έγγραφα του εισαγγελέα που δεν τολμάει να τα βάλει κανείς! Γίνατε και antimedia ομάδα, με όλα τα σιτε και ραδιοφωνα να σας γλύφουν. Για πες ποιος έχει θίξει το θέμα των δανεικών ή το θέμα της διαιτησίας; Ο σπορ-φμ; (ο επικοινωνιακός βραχίονας του γάβρου που λέει και το άρθρο σου) θα βάλω τα γέλια... Τα pdf αν γνωριζεις δεν μπορει να τα εχει ο καθενας γιατι απαγορευεται να δημοσιοποιηθουν ενω η υποθεση (η συγκεκριμενη) βρισκεται στην προανακριτικη εξεταση. Και το gazzetta το εβγαλε το θεμα,και το sport-fm και το sport24 απλα χωρις ονοματα και τηλεφωνα γιατι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Για ποιο λογο να θιξουν το θεμα των δανεικων ρε φιλε? Υπαρχει καποιος νομος που να απαγορευει τους δανεικους? Ειναι κατι παρανομο ωστε να το θιξουν τα μεσα? Ναι αυτο λεω δεν νομιζω να χρειαζεται εξηγηση. Το ποσα θα επρεπε να εχεις παρει δεν μπορω να το ξερω γιατι οπως ειπα ολα ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους (κλεβω πρωταθλημα, βγαινω chl, παιρνω φραγκα, ειμαι πιο ανταγωνιστικος). Το μονο που μπορω να σου πως ειναι πως περιπου τα μισα δεν επρεπε να τα παρεις. Βαριεμαι να ανατρεξω για πιο συγκεκριμενς πληροφοριες... Ρε δουλευομαστε τωρα? Επειδη δεν βγηκες μια φορα chl καταστραφηκες? Ειδες τον ισολογισμο του 2009-2010 να δεις ποσα χρεη ειχα και ποσα προβληματα οικονομικα? Εχεις μπει να δεις ή μονο λογια του αερα λες? Ειχες καμια δεκαρια συνεχομενες που εβγαινες. Που απο τις 10 τις 7 εβγαινες και εσυ μαζι μου αρα ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ τα εσοδα..Τις 3 φορες που δεν βγηκες,ειχες βγει 5ος στην βαθμολογια και 2 φορες 3ος!!! Απο εκει και περα την επομενη χρονια αρχισαν αμεσως τα οργανα παλι. Δεν υπηρχε μεταβατικη περιοδος στη λαμογια. Απο την επομενη κιολας χρονια καλυπταμε ολοι τον κατσουρανη... Ρε φιλε τι λες? τα σκεφτεσαι αυτα που λες? Εχουμε και λεμε γιατι απο αρλουμπες και καραμελες αλλο τιποτα! 1997-1998 Βγηκα μονο εγω στο CL,αρα πηρα μονος μου τα λεφτα.Μαντεψε ομως,δεν σου εκλεψα κανενα πρωταθλημα,την προηγουμενη χρονια βγηκες 5ος!!! 1998-1999 Βγηκαμε και οι δυο στο CL αρα τα χρηματα ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ,δεν πηρα παρα πανω χρηματα (Ειναι αλλο θεμα που πηγα στους 8 με οτι παραπανω εσοδα συνεπαγεται αυτο.Ηταν καθαρα δικη μου αγωνιστικη προσπαθεια) 1999-2000 Βγηκα μονο εγω στο CL,αρα πηρα μονος μου τα λεφτα.Μαντεψε,την προηγουμενη χρονια βγηκες 3ος με 11 βαθμους διαφορα! 2000-2001 Βγηκαμε και οι δυο στο CL,αρα τα χρηματα ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ,και εκεινη την χρονια ηταν η σειρα σου να παρεις παραπανω χρηματα επειδη προκριθηκες. 2001-2002 Βγηκαμε ΠΑΛΙ και οι δυο στο CL,αρα τα χρηματα ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ,και εκεινη την χρονια,προκριθηκες ξανα εσυ ενω αποκλειστηκα.Παλι πηρες καποια χρηματα παραπανω. 2002-2003 Βγηκα εγω CL και η ΑΕΚ αρα τα χρηματα τα μοιραστηκα με την ΑΕΚ.Μαντεψε,εσυ την προηγουμενη χρονια βγηκες παλι 3ος! 2003-2004 Βγηκαμε και οι τρεις CL,αρα τα χρηματα ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ απλα αυτη τη φορα δια 3.Την προηγουμενη χρονια ηταν η Ριζουπολη ΑΛΛΑ εκεινη την χρονια εβγαιναν 3 ομαδες στο CL,αρα και το πρωταθλημα να εχανα της Ριζουπολης,ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ.Δεν αλλαζει κατι οσο αφορα το CL και την εισοδο στους ομιλους. 2004-2005 Βγηκαμε και οι 2 μας στο CL,αρα τα χρηματα ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ παλι μεταξυ μας.Εσυ μπηκες ως πρωταθλητης και εγω σαν δευτερος. 2005-2006 Βγηκαμε και οι 2 μας στο CL,αρα τα χρηματα ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ παλι μεταξυ μας. 2006-2007 Βγηκα εγω με την ΑΕΚ στο CL,αρα εσυ δεν πηρες χρηματα.Μαντεψε,την προηγουμενη χρονια βγηκες παλι 3ος. Αυτα ειναι φιλε μου,οσο αφορα το "κλεβω πρωταθλημα,παιρνω τα λεφτα του CL και γινομαι πιο δυνατος".. Οπως βλεπεις δεν εκανα την αρχη και καλα με κλεμμενο πρωταθλημα για να βαλω την βαση με τα λεφτα του CL ωστε να δυναμωσω..Η αρχη που πηρα τα λεφτα του CL εγινε ενω εσυ τερματισες 5ος!!!! Σταματα επιτελους αυτη την καμελα λοιπον..Σε καλυψα πληρως με στοιχεια
CROM271 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τι εκατσες και εγραψες τωρα? Και τα λες και στοιχεια.... Εμ φυσικα αφου η πρωτη θεση ηταν παντα καπαρωμενη οι υπολοιποι παλευαν για την 2η θεση. Ποτε εβγαινε ο ενας 2ος ποτε αλλος οπως ειναι φυσιολογικο. Και ο αλλος θα εμενε 3ος. Επισης ο 2ος επαιζε προκριματικα για να μπει ομιλους οποτε μαντεψε. Αν εβγαινες ποτε 2ος μπορει και να μην επαιζες. Η αρχη φιλαρακι δεν εγινε απο το πρωτο chl που βγηκες. Η αρχη εγινε που απο τοτε δεν υπηρχε πιθανοτητα να βγεις 2ος στο ελληνικο πρωταθλημα και αρα να χασεις την προκριση. Παντα πρωτος ο Ολυμπιακος και οι υπολοιποι παλευουν για την 2η θεση την οποια αν κατακτησουν τελικα πρεπει να περασουν απο προκριματικα για να μπουν ομιλους. Για αυτο φτασαμε και στο 15-8. Ωραια αυτην η ισονομια οπως την αντιλαμβανεσαι!!!
Danbo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τι εκατσες και εγραψες τωρα? Και τα λες και στοιχεια.... Εμ φυσικα αφου η πρωτη θεση ηταν παντα καπαρωμενη οι υπολοιποι παλευαν για την 2η θεση. Ποτε εβγαινε ο ενας 2ος ποτε αλλος οπως ειναι φυσιολογικο. Και ο αλλος θα εμενε 3ος. Επισης ο 2ος επαιζε προκριματικα για να μπει ομιλους οποτε μαντεψε. Αν εβγαινες ποτε 2ος μπορει και να μην επαιζες. Η αρχη φιλαρακι δεν εγινε απο το πρωτο chl που βγηκες. Η αρχη εγινε που απο τοτε δεν υπηρχε πιθανοτητα να βγεις 2ος στο ελληνικο πρωταθλημα και αρα να χασεις την προκριση. Παντα πρωτος ο Ολυμπιακος και οι υπολοιποι παλευουν για την 2η θεση την οποια αν κατακτησουν τελικα πρεπει να περασουν απο προκριματικα για να μπουν ομιλους. Ωραια η ισονομια οπως την αντιλαμβανεσαι!!! Δεν βρισκουν ακρη μαζι σου... Ρε φιλε,το θεμα ειναι αν εδινες προκριματικα για να μπεις στους ομιλους ή οτι ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ και επαιρνες τα μισα χρηματα? Το θεμα που εθιξες ηταν οτι εγω παιρνω τα λεφτα του CL,με αποτελεσμα να δυναμωνω και να ειμαι πιο ανταγωνιστικος..Και σου λεω οτι επαιρνα ΤΑ ΜΙΣΑ και εσυ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ...Το πως εμπαινες στους ομιλους δεν με ενδιαφερει.Το θεμα ειναι οτι εμπαινες και επαιρνες τα μισα χαρτια.. Α! Και κατι ακομα..το 97-98 και το 98-99 δωσαμε και οι 2 προκριματικα για να μπουμε!Το 03-04 και 04-05 δεν εδινε ο δευτερος,μπαιναμε κατευθειαν..Μαντεψε,δεν εχεις κοπει καθολου απο τις παραπανω χρονιες που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ μου στα προκριματικα.ΟΛΕΣ ΤΙΣ χρονιες αυτες που μπηκες,μπηκες κατευθειαν εκτος απο 2 που μπηκες με προκριματικα.ΜΠΗΚΕΣ ΟΜΩΣ και πηρες και τα μισα χρηματα οπως και εγω.. Οποτε δεν εχει βαση αυτο που λες αφου και οι 2 παιρναμε τα χρηματα εν τελη ασχετα αν ηταν μεσω προκριματικων ή απευθειας.. Υ.Γ Οσο για το 15-8,διαμορφωθηκε την τελευταια 5ετια..Εσυ μιλας οτι για να φτασουμε εδω σαν ομαδες εφταιγαν τα εσοδα του CL των προηγουμενων ετων οταν και επαιρνα τα λεφτα και καλα με το ετσι θελω.Και αυτο με εκανε πιο ανταγωνιστικο.Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ ΙΣΟΠΟΣΑ
CROM271 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αντε να αναφερω συγκεκριμενα παραδειγματα αν και ηθελα να το αποφυγω γιατι μαζι σου δεν βγαινει ακρη. 1997-1998 Βγηκα 2ος με 3 βαθμους διαφορα και περασα chl. Αν εβγαινες εσυ 2ος θα περνουσες? 1o chl 1999-2000 Βγηκα 2ος με 4 βαθμους διαφορα και περασα chl. Αν εβγαινες εσυ 2ος θα περνουσες? 2o chl 2001-2002 Βγηκες 1ος ισοβαθμος με ΑΕΚ και εγω 3 βαθμους πισω. Αν ησουν τριτος τον μπουλο αν ησουν 2ος προκριματικα. 3ο chl 2002-2003 Βγηκες 1ος ισοβαθμος με Παναθηναικο και η ΑΕΚ 2 βαθμους πισω. Αν ησουν τριτος ειχες προκριματικα εκεινη την χρονια νομιζω. Θα περνουσες? 4ο chl 2004-2005 Βγηκες 1ος με 1 βαθμο διαφορα απο ΠΑΟ και 3 απο ΑΕΚ. Αν εβγαινες 3ος τον μπουλο, αν εβγαινες 2ος προκριματικα. 5ο chl 2005-2006 Βγηκες 1ος με διαφορα 3 βαθμους και απο ΑΕΚ και απο ΠΑΟ. Αν εβγαινες 3ος τον μπουλο, αν εβγαινες 2ος προκριματικα. 6ο chl 2007-2008 Βγηκες 1ος με διαφορα 2 βαθμους απο ΑΕΚ και 4 απο ΠΑΟ. Αν εβγαινες 3ος τον μπουλο, αν εβγαινες 2ος προκριματικα. 7οchl 2011-2012. Βγηκες 1ος με διαφορα 7 βαθμους απο ΠΑΟ. Αν εβγαινες 2ος προκριματικα. 8o chl Εβαλα τις κραχτες περιπτωσεις μονο. Οπως καταλαβαινεις φιλε μου αν δεν το ειχες τσεπακι το πρωταθλημα σαν διορισμενος ξεχνα τα 15 chl. Αντε γεια παω για υπνο.
Danbo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αντε να αναφερω συγκεκριμενα παραδειγματα αν και ηθελα να το αποφυγω γιατι μαζι σου δεν βγαινει ακρη. 1997-1998 Βγηκα 2ος με 3 βαθμους διαφορα και περασα chl. Αν εβγαινες εσυ 2ος θα περνουσες? 1o chl Και οι 2 προκριματικα δωσαμε και περασαμε ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ..ΓΚΕΓΚΕ? 1999-2000 Βγηκα 2ος με 4 βαθμους διαφορα και περασα chl. Αν εβγαινες εσυ 2ος θα περνουσες? 2o chl 2001-2002 Βγηκες 1ος ισοβαθμος με ΑΕΚ και εγω 3 βαθμους πισω. Αν ησουν τριτος τον μπουλο αν ησουν 2ος προκριματικα. 3ο chl 2002-2003 Βγηκες 1ος ισοβαθμος με Παναθηναικο και η ΑΕΚ 2 βαθμους πισω. Αν ησουν τριτος ειχες προκριματικα εκεινη την χρονια νομιζω. Θα περνουσες? 4ο chl 2004-2005 Βγηκες 1ος με 1 βαθμο διαφορα απο ΠΑΟ και 3 απο ΑΕΚ. Αν εβγαινες 3ος τον μπουλο, αν εβγαινες 2ος προκριματικα. 5ο chl ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ.ΟΥΤΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΔΙΝΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ Ο 1ος ΚΑΙ Ο 2ος. 2005-2006 Βγηκες 1ος με διαφορα 3 βαθμους και απο ΑΕΚ και απο ΠΑΟ. Αν εβγαινες 3ος τον μπουλο, αν εβγαινες 2ος προκριματικα. 6ο chl 2007-2008 Βγηκες 1ος με διαφορα 2 βαθμους απο ΑΕΚ και 4 απο ΠΑΟ. Αν εβγαινες 3ος τον μπουλο, αν εβγαινες 2ος προκριματικα. 7οchl 2011-2012. Βγηκες 1ος με διαφορα 7 βαθμους απο ΠΑΟ. Αν εβγαινες 2ος προκριματικα. 8o chl Εβαλα τις κραχτες περιπτωσεις μονο. Οπως καταλαβαινεις φιλε μου αν δεν το ειχες τσεπακι το πρωταθλημα σαν διορισμενος ξεχνα τα 15 chl. Αντε γεια παω για υπνο. Βρε υποθετικα μιλας αν θα περνουσα? Παμε καλα? Το θεμα ειναι οτι περασες και πηρες τα μισα λεφτα.Τι σχεση εχει το αν? Η Ουσια ειναι οτι περνουσες τελικα και μοιραζομασταν τα χρηματα.Αυτη ειναι η ουσια.. Υ.Γ Και στο κατω κατω,οταν λετε οτι με τα λεφτα του CL δυναμωσα,το λετε με τα γεγονοτα τα υπαρχοντα.Δηλαδη με τα μοιρασμενα εσοδα απο αυτο και οχι με το υποθετικο..
nasos o psaras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω κατο ποσο θα φτιάξει ομάδα ο Μιτσελ με αυτούς που εχει πάρει αλλά βλέπω ότι κάνουμε μεταγραφές ρίσκου. Περίμενα 2-3 παίχτες με ποιότητα σε θέσεις που έχουμε ανάγκη οπως αυτη του χαφ και βλέπω παμε και παίρνουμε τον Κασάμι που για μένα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μακάρι να βγούν όλοι αλλά το επίπεδο εχει πέσει αρκετά. o κασαμι ειναι καλος παιχτης
CROM271 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Βρε υποθετικα μιλας αν θα περνουσα? Παμε καλα? Το θεμα ειναι οτι περασες και πηρες τα μισα λεφτα.Τι σχεση εχει το αν? Η Ουσια ειναι οτι περνουσες τελικα και μοιραζομασταν τα χρηματα.Αυτη ειναι η ουσια.. Υ.Γ Και στο κατω κατω,οταν λετε οτι με τα λεφτα του CL δυναμωσα,το λετε με τα γεγονοτα τα υπαρχοντα.Δηλαδη με τα μοιρασμενα εσοδα απο αυτο και οχι με το υποθετικο.. Καταρχην το 1998-99 που επαιξες προκριματικα αν εβγαινες 2ος το 97-98, θα επαιζες και 1ο γυρο προκριματικων μιας και ησουν τζανετακος. Δευτερον ενημερωσου εσυ καλυτερα.Το 2005-2006 ο Παναθηναικος επαιξε προκριματικα με την Βισλα Κρακοβιας και δεν μπηκε κατευθειαν στους ομιλους. Επισης παραβλεπεις το γεγονος πως σαν τριτος θα επαιρνες τον μπουλο και δεν θα μιλουσαμε καν για προκριματικα. Κατα τα αλλα δεν μας το ειπες πως εχεις και μαντικες ικανοτητες και εισαι σιγουρος πως θα περνουσες τα προκριματικα. Η λογικη παντως λεει πως δεν θα περνουσες παντα. Επισης καποιες χρονιες δεν θα εμπαινες καν στα προκριματικα σαν τριτος. Επισης λαβε υποψην το γεγονος πως εφοσον δεν θα εβγαινες καποιες χρονιες δεν θα υπερειχες ανταγωνιστικα απο τους αντιπαλους επομενως και αλλες χρονιες που δεν αναφερω θα εφτυνες αιμα να βγεις chl. Παντως μου αρεσει η αριθμητικη που σου εμαθαν στο σχολειο περι μοιρασματος. Ακομα νομιζεις πως το 15-8 ειναι μοιρασμα... Η αριθμητικη των γαβρων... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2014 από CROM271
Chris_85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Κάθεστε και κάνετε συζήτηση με άτομα που δεν καταλαβαίνουν ποιό είναι το πρόβλημα του να έχεις ντοπαρισμένους παίκτες στην ομάδα σου. Τα πάντα για τη νίκη! Τόσα χρόνια βέβαια με το βαζελοπρωτάθλημα του βασιλακ, έχουν διαμορφώσει χαρακτήρα. Τι και αν κόντευαν να μπερδέψουν οι παίκτες τους τη λευκή γραμμή του γηπέδου.
gamanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Όλα τα media είναι βαζελοκρατούμενα Έχεις πάει το τρόλινγκ σε άλλο επίπεδο. Βάζεις ένα άρθρο (προφανώς πιστεύοντας ως σωστά αυτά που λέει) που αναφέρει ότι "ο επικοινωνιακός βραχίονας του Ολυμπιακού" έχει σοβαρό έρεισμα στον όμιλο του σπορφμ και δέχεται ισχυρό χτύπημα με την αγορά του από τον Αλαφούζο και καταλήγεις ότι όλα τα media είναι βαζελοκρατούμενα. Πόσο ΘΕΟΥΛΗΣ. Κάθεστε και κάνετε συζήτηση με άτομα που δεν καταλαβαίνουν ποιό είναι το πρόβλημα του να έχεις ντοπαρισμένους παίκτες στην ομάδα σου. Τα πάντα για τη νίκη! Τόσα χρόνια βέβαια με το βαζελοπρωτάθλημα του βασιλακ, έχουν διαμορφώσει χαρακτήρα. Τι και αν κόντευαν να μπερδέψουν οι παίκτες τους τη λευκή γραμμή του γηπέδου. Για λέγε, ποιό είναι το πρόβλημα να έχεις Μπουρούση στην ομάδα σου; Αλλάζουμε αιματάκι και ο Ντούντα (τεράστιο ατόπημα που δεν έκανε καν τις δηλώσεις ένας μπροστινός) επικαλείται ιατρικό πρόβλημα και τον διατηρεί εντός ομάδας. 1
Chris_85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ο Μπουρούσης πήρε απ τον κύριο Μάκη τη ντόπα του. Όχι απ τη φαρμακαποθήκη του αφεντικού της ομάδας.. Περιττό δε να αναφέρω πως η ομάδα ούτε καν ενδιαφέρθηκε να του ξανατηλεφωνήσει μόλις μαθεύτηκε το γεγονός. Στην ομάδα με την αγελαδοτροφή, κάναν 10ετή καριέρα και τους τιμάν κιόλας. ΥΓ Ψιλά γράμματα να ζητήσω λινκ με το οποίο να αποδεικνύεται πως ο Μπουρούσης δεν ήταν 3 εβδομάδες εκτός ομάδας για κακή συμπεριφορά (που έχει ακουστεί απο περισσότερους απο έναν προπονητές του), αλλά για ντόπα. Είπαμε, ο βάζελος να νικάει, και όλα τ' άλλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις