mtzs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ............ .Eγω ποτε δεν ειπα οτι πχ δεν ηταν χερι του Μανιατη ,ή οτι δεν ευνοηθηκε στην Τριπολη ο Ολυμπιακος,απλα εισαι σε συγχυση και δεν μπορεις να σκεφτεις καθαρα ή να διαβασεις σωστα οποτε το παραληρημα σου το καταλαβαινω .\ Οποιος λεει τα πραγματα με το ονομα τους βρισκεται σε συγχιση. Το ακουσαμε και αυτο. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σχεση εχουν ο Σπαθας, με το μπασκετ και τον Αλαφουζ και αν δεν αποτελει αυτο συγχιση τοτε τι; Καθρεφτες υπαρχουν εκει που βρισκεσαι; Απλη απορια το εχω Τελος αντιπαραθεσης απο εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Mvp οκτωβριου ο Σπανουλης ΔΕΝ τα λέμε αυτά εδώ! Θα στεναχωρηθούν οι γκουρού του μπάσκετ που τον κράζουν κάθε δεύτερη βδομάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Οχι οτι το mvp του ταδε μηνα δηλωνει κατι (περα απο σκοραρισμα), αλλα προφανως ο Σπανουλης ηταν εκπληκτικος στα παιχνιδια με Βαλνεθια και ειδικα Νεπτουνας. Με τοσους ποντους δεν υπηρχε αλλη επιλογη για mvp. Γενικα αυτα τα παιχνιδια ειναι κομενα και ραμενα για τον Σπανουλη και το στυλ του, αποδειξη οτι παραδοσιακα ειναι πολυ καλος στη φαση των 32, συνηθως και στο τοπ16. Δεν θα μου κανει εντυπωση να παρει 1-2 mvp of the month ακομα, εως τοτε. @mtzs προσπαθεις να βγαλεις ακρη με ατομα που για να εξιλεωθουν ως οπαδοι για αυτο που ειδες προχθες με Σπαθα ή το κι εγω καλυπτα τον Κατσουρανη ή τον τελικο κυπελλου με Αστερα, οχι απλα ανακαλυπτουν αλλα ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ κιολας με το μπασκετ. Αν καποιος ξερει τροπο να παρω γερμανικη υπηκοοτητα ας μου πει, για να πηγαινω να ψηφιζω Μερκελ για λογαριασμο ορισμενων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Οποιος λεει τα πραγματα με το ονομα τους βρισκεται σε συγχιση. Το ακουσαμε και αυτο. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σχεση εχουν ο Σπαθας, με το μπασκετ και τον Αλαφουζ και αν δεν αποτελει αυτο συγχιση τοτε τι; Καθρεφτες υπαρχουν εκει που βρισκεσαι; Απλη απορια το εχω Τελος αντιπαραθεσης απο εμενα Συγχιση ξερεις τι ειναι? Που καθε φορα που αναφερουμε το μπασκετ,θα αρχισουν οι κωλοτουμπες για "τωρα το ριξαμε στο μαπσκετ" "ωραιο επιχειρημα το μπασκετ" κτλ κτλ.. Ναι φιλε,εχουμε παραγκα στο ποδοσφαιρο,οκ τωρα? Παει αυτο,αποσαφηνιστηκε αυτο το θεμα..Και τωρα πες μας για το μπασκετ.. (Καινουρια συζητηση,η αλλη με το ποδοσφαιρο τελειωσε) Οχι τιποτα αλλο,να δουμε τι θα μας πει και ενας....αντικειμενικος ρε παιδι μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αν καποιος ξερει τροπο να παρω γερμανικη υπηκοοτητα ας μου πει, για να πηγαινω να ψηφιζω Μερκελ για λογαριασμο ορισμενων. καμια εκπληξη δεν μου προκαλει , καποτε εδινες φιλικα με την γκεσταπο, την μερκελ δεν θα ψηφιζες ? μια αδυναμια στην γερμανια την εχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 καμια εκπληξη δεν μου προκαλει , καποτε εδινες φιλικα με την γκεσταπο, την μερκελ δεν θα ψηφιζες ? μια αδυναμια στην γερμανια την εχετε http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/327178/oikonomikoi-dosilogoi-oikogeneia-aggelopoyloi Αλλαξε θεμα καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δεν το ανοιξα καν μολις ειδα το λινκ απο newsbomb ..δειχνει παντως οτι ενημερωνεσαι σοβαρα , απο αξιοπιστα site ,και το newsbomb ειναι γνωστο για την σοβαροτητα που το διακρινει και οτι λεει παντα αληθειες . εχει παρει της αρχες και της ηθικες του ιδιοκτητη του ,τρακη γιαννακοπουλο σε λιγο θα βαζειςλινκ απο τα πρασινα νεα και την λεωφορο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/327178/oikonomikoi-dosilogoi-oikogeneia-aggelopoyloi Αλλαξε θεμα καλυτερα. Μήπως ξέρεις και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Midi,ασε τις Γερμανικες υπηκοοτητες,και τραβα στο χρωματοπωλειο..Εχει διακοπη πρωταθληματος σε λιγο,πρεπει να πιασετε δουλεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δεν το ανοιξα καν μολις ειδα το λινκ απο newsbomb ..δειχνει παντως οτι ενημερωνεσαι σοβαρα , απο αξιοπιστα site ,και το newsbomb ειναι γνωστο για την σοβαροτητα που το διακρινει και οτι λεει παντα αληθειες . εχει παρει της αρχες και της ηθικες του ιδιοκτητη του ,τρακη γιαννακοπουλο σε λιγο θα βαζειςλινκ απο τα πρασινα νεα και την λεωφορο Στρουθοκαμηλισμος με προσχημα το link. Καλως, εισαι εδω λοιπον, για να μη σε ταλαιπωρω με αλλα links απο αλλα site: http://www.politeianet.gr/books/9789604541270-koukounas-dimosthenis-erodios-i-elliniki-oikonomia-kata-tin-katochi-bibliodetimeni-ekdosi-212823 Αλλαξε θεμα οσο ειναι καιρος, για σχεσεις με τους ναζι η ιστορια (και οχι το newsbomb) εκθετει τους παραγοντες σου, των οποιων εισαι και προσωπικος υποστηρικτης. Μήπως ξέρεις και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας? Για να καταλαβω. Αυτο ειναι επιχειρημα αμφισβητησης των γεγονοτων επι κατοχης ; Γεγονοτα γνωστα σε οποιονδηποτε Ελληνα δεν ειναι αστοιχειωτος; Εχω, περα απο το βιβλιο του ιστορικου που παρεθεσα παραπανω, αποσπασματα ελληνικων εφημεριδων εκεινης της εποχης, θες να τα δουμε ή θα τα μπλεξετε με την καθαρευουσα και θα μου απαντατε για τρακηδες, πρεζακηδες κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Mια χαρα ειναι το newsbomb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Mια χαρα ειναι το newsbomb. Οπως και το παραπολιτικα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Για να καταλαβω. Αυτο ειναι επιχειρημα αμφισβητησης των γεγονοτων επι κατοχης ; Γεγονοτα γνωστα σε οποιονδηποτε Ελληνα δεν ειναι αστοιχειωτος; Εχω, περα απο το βιβλιο του ιστορικου που παρεθεσα παραπανω, αποσπασματα ελληνικων εφημεριδων εκεινης της εποχης, θες να τα δουμε ή θα τα μπλεξετε με την καθαρευουσα και θα μου απαντατε για τρακηδες, πρεζακηδες κλπ; Είδες κάποιο επιχείρημα ή κάποια αμφισβήτηση πάνω στο άρθρο από εμένα? Αν ναι, πες το και σε εμένα για να το μάθω.. Προτού μιλήσεις για βιβλία, καθαρεύουσα και το ποιος μπερδεύεται, μάθε να απαντάς στις ερωτήσεις που σου κάνουν. Γνωρίζεις ή όχι να μου απαντήσεις ποιος είναι ο ιδιοκτήτης (ή μήπως κατάλαβες ότι εκτίθεσαι και δεν μπορείς να το παραδεχθείς)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Είδες κάποιο επιχείρημα ή κάποια αμφισβήτηση πάνω στο άρθρο από εμένα? Αν ναι, πες το και σε εμένα για να το μάθω.. Προτού μιλήσεις για βιβλία, καθαρεύουσα και το ποιος μπερδεύεται, μάθε να απαντάς στις ερωτήσεις που σου κάνουν. Γνωρίζεις ή όχι να μου απαντήσεις ποιος είναι ο ιδιοκτήτης (ή μήπως κατάλαβες ότι εκτίθεσαι και δεν μπορείς να το παραδεχθείς)? Α η ερωτηση σου ηταν απλα ενα τεστ γνωσεων; Νομιζα οτι ειχες καποιο point επι του θεματος και ειπα αντι να το ταλαιπωρω, να παω την κουβεντα ενα βημα παραπερα, θεωρωντας ως δεδομενο οτι δε δεχεσαι οσα γραφει το συγκεκριμενο link (λογω ιδιοκτητη) και προσφεροντας σου εναλλακτικες πηγες ενημερωσης. Αλλα αφου εκανες απλα τεστ γνωσεων, ναι γνωριζω τον ιδιοκτητη: DPG. Για πες μας το point σου τωρα. Kαι φυσικα εξηγησε μου και πού/πώς ακριβως εκτεθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την αναμενόμενη κοιλιά του. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει με τίποτα ο Μακ και δύσκολα ο Ρατς. Ο Άγγελος θα κοιτάξει ΣΙΓΟΥΡΑ να μην χάσει και θα ελπίζει στην ώθηση της Τούμπας για να κατηφορίσει το γήπεδο και να πάρει το ματς με μισό μηδέν. Πολύ πολύ δύσκολα το βλέπω διπλό γιατί και ο ΠΑΟ έχει τα χάλια του.. ... Δεν έχω δει ΠΟΤΕ τον οσφπ να τον παίζουν σαν ομαδούλα και είμαι 25.. Εκτός από 1 ευρωπαϊκό ματς, νομίζω με την σαχτάρ εκτός δεν έχω δει σφαγή Ολυμπιακού ποτέ... Καλα δεν μιλάμε για σερι οφσάιντ και άλλα τραγικα που βλέπεις εδώ. Για παράδειγμα μιας και location μαλμε γράφεις, εκει ακύρωσαν γκολ του Μήτρογλου, έφαγε κάρτα για θέατρο ο Μανιάτης σε πέναλτυ & πιθανότατα αποβολή, συν καποιες κάρτες που δεν έβγαλε σε κλωτσιες των Σουηδών. Ε, ο πρώτος ρεφ που θα πάρει τέτοιες αποφάσεις εδώ, απλα δεν έχει μέλλον ως σφυρίχτρα τουλάχιστον σε Ά εθνική ή γενικα κρεμάει σφυρίχτρα (και ενθύμια καμενα μαγαζια, σπασμένα αμάξια κτλ). Btw, ένα βιντεάκι λίγο πριν ξεκινήσει η άνοδος του ΟΣΦΠ: https://www.youtube.com/watch?v=QWdt26cxcUY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις