LRoi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Εξηγήστε μου κάτι. Γιατί θεωρείτε ότι η ΤΠ στον Αντιτς δεν ήταν? Γιατί αν είχε δώσει το goal foul, που τον τραβάει ο άλλος κάτω από τη φανέλα δεν θα υπήρξε ΤΠ.
dismemberer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Γιατί αν είχε δώσει το goal foul, που τον τραβάει ο άλλος κάτω από τη φανέλα δεν θα υπήρξε ΤΠ. Α, ok, πάσο. Συνεχίζουμε.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Νομίζω βρίσκει το κεφάλι του Άντιτς με το χέρι, και υπάρχει επαφή για φάουλ. Η τεχνική τελείωσε το παιχνίδι. Το καλάθι του Χαϊνς φεύγει απ' τα χέρια του στο 1". 1
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Mην αγχωνεστε παιδια μου...θα γυρισει ο τροχος 3
LRoi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Νομίζω βρίσκει το κεφάλι του Άντιτς με το χέρι, και υπάρχει επαφή για φάουλ. Η τεχνική τελείωσε το παιχνίδι. Το καλάθι του Χαϊνς φεύγει απ' τα χέρια του στο 1". Ε, ναι, εκεί που πας να κάνεις το come back σε τελειώνουν με το έτσι θέλω. Αν πιστεύει κανείς ότι θα αφήναν ποτέ τον Ολυμπιακό να γυρίσει το παιχνίδι από -19 όπως στην ΤΣΣΚΑ να σηκώσει το χέρι.
Antwni Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μα γιατί διαμαρτυρήθηκε ο Αντιτς? Αφού έβαλε το καλάθι... Είτε φαουλ θα έπαιρνε και δεν θα μετρούσε το καλάθι είτε θα μετρούσε αλλά όχι φαουλ Δε έπρεπε να διαμαρτυρηθεί...
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Νομίζω οτι η αποδέσμευση Πέρκινς λίγο πρίν τους τελικούς ήταν λάθος. Με τον Κατσιβελάκο να σου βγάζει τα κάστανα απ' τη φωτιά που να πάς; Αμυντικά θα πρόσφερε αρκετά ο Πέρκινς, άστον για τους τελικούς και τον διώχνεις μετά. Λάθος επίσης το ότι δεν χρησιμοποιεί τον Σερμαντίνι περισσότερο που μπορεί να δώσει πράγματα, ο Πάουελ με τους σκληρούς ψηλούς του ΠΑΟ δεν μπορεί.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Γιατί αν είχε δώσει το goal foul, που τον τραβάει ο άλλος κάτω από τη φανέλα δεν θα υπήρξε ΤΠ. Ακριβως οπως το λες. Τον τραβαει κατω, αρα δεν υπαρχει γκολ, υπαρχει μονο φαουλ. Μας συμφερε δηλαδη να δωσει φαουλ στον Αντιτς, θα γλυτωναμε το διποντο.
LRoi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ακριβως οπως το λες. Τον τραβαει κατω, αρα δεν υπαρχει γκολ, υπαρχει μονο φαουλ. Και τρώει και μια σφαλιάρα ψηλά, άρα goal-foul και ξανά φάουλ. Anyway, φάνηκε από την αρχή του δευτέρου που θα πήγαινε η δουλειά. Πεντακάθαρη τάπα του Παουελ στον Ούκιτς, το σφυρίζει φάουλ, επιθετικό του Σπανούλη στον Μπράμος ο οποίος κάνει πλάγια βήματα. μετά έχουμε την ΤΠ στον Άντιτς για εξόφθαλμο φάουλ, καπάκι δεν μετράει εμπρόθεσμο καλάθι του Χάινς και καπάκι, χρεώνεται φάουλ - ανακάλυψη ο Σπανούλης για σπρώξιμο πάνω στον Ματσιούλις και το κερασάκι στην τούρτα το γκρέμισμα του Γκίστ στον Σπανούλη που απλά έδωσε άουτ. Σειρήνες σε κάθε επίθεση ενώ έχεις φάει μερικές αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα για αυτές (aka εδώ είναι Ελλάδα, τα γράφουμε στα @@ μας αυτά), ο πρεζάκιας πρόεδρος δίπλα στη μπασκέτα να πανηγυρίζει με τον Γκίστ την τάπα στον Λο και τα κοράκια να δίνουν τον σκοπό. Χαρισμά σας το πρωτάθλημα με τέτοιες καταστάσεις. Α ρε Κόκκαλη με τη Ριζούπολη, πόσο μπροστά ήσουν. Ήξερες με τι έχεις να κάνεις και τους προλάβαινες. PS Μην ξανακούσω γαύρο να λέει εδώ μέσα πόσο αηδίασε με τον τελικό κυπέλλου. Report κατευθείαν για ανιωθιά. 1
Superpie Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Γιατι δεν εχει αρχισει να σηκωνεται? Αρα γκολ-φαουλ..
Andy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δεν ηταν καλα σημερα ο αναστοπουλος(νομιζω) του το πε και ο διαμαντιδης..τι εχεις παθει σημερα???χαχαχαχα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Γιατι δεν εχει αρχισει να σηκωνεται? Αρα γκολ-φαουλ.. Οχι το τραβηγμα της φανελας ειναι πριν σηκωθει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Και τρώει και μια σφαλιάρα ψηλά, άρα goal-foul και ξανά φάουλ. εχει προηγηθει το φαουλ χαμηλα, συνεπως ειτε ειναι μη γενομενη η φαση, ειτε πειτε μας οτι μιλατε για το φαουλ στη χρονικη στιγμη που σας βολευει, ασχετως κανονισμων μπασκετ. Μακαρι να εδινε φαουλ ξαναλεω. Ουτε τοση φασαρια για το τιποτα, ουτε 2 λαθος ποντοι υπερ σας, ουτε και η (σωστη) ΤΠ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις