Palp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Από θόρυβο πως είναι; Αν κάνει σαν τουρμπίνα για 5 ώρες που θα σκουπίζει θα με σκοτώσουν οι γείτονες...
s2117 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 E ψιλοκάνει...Εμένα δε μου έχουν πει κάτι πάντως
kyriosotinanai Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Κάνω up αυτό το θέμα γιατί χάζευα χθες στο Carrefour και τελικά ενέδωσα και αγόρασα μία HVC-10R 11 για 60 ευρώ. Είναι πολύ ανώτερη από αυτή που είχα ποστάρει στο πρώτο μήνυμα. Έχει βάση φόρτισης στην οποία η σκούπα επιστρέφει μόνη της, καθώς και τηλεχειριστήριο. Η ποιότητα κατασκευής εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλή. Δεν την έχω βάλει ακόμα σε λειτουργία. Αν κάποια στιγμή έχω χρόνο και δε βαριέμαι τραγικά, μπορεί να κάνω ένα mini-review και να βγάλω κάποια φωτό. Το ποστάρω γιατί πιστεύω ότι για 60 ευρώ είναι πολύ καλό deal. 1
kyriosotinanai Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Πρώτες εντυπώσεις: Θετικά: Εκτενές manual. Σχετικά ήσυχη στη λειτουργία. Την έβαλα για 5-10' δοκιμαστικά και μάζεψε αρκετά σκουπιδάκια και σκόνη (βλ. φωτό). Έβλαα την ευαισθησία του αισθητήρα για να μην πέφτει από σκάλες στο ένα άκρο, και σταμάτησε στην άκρη ενός ψηλού χαλιού, κάνοντάς το να μένει σε ένα δωμάτιο μόνο, το οποίο με βόλεψε! Αρνητικό: έχω ένα κεντρικό τραπεζάκι ΙΚΕΑ με ένα κάτω ράφι. Προσπαθούσε να χωρέσει κάτω από αυτό, αλλά ήταν οριακά. Παρ'όλα αυτά δε μπορούσε να κάνει πίσω, έτσι τα παράτησε και γύρισε σε κατάσταση "ωχ κόλλησα τελείως και σβήνω, βοήθησέ με άνθρωπε όποτε μπορείς." Φωτό: http://s1326.beta.photobucket.com/user/kyriosotinanai/library/Carrefour%20Robot%20Vaccum%20cleaner 1
android7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 όταν έχεις χρόνο τράβα την ένα βιντεακι να την δούμε εν δράση, γιατί θέλω και εγώ αλλά έχω κάτι χοντρά μαλλιαρά χαλιά και την φοβάμαι οτι θα κολλάει
kyriosotinanai Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Θα έγραφα τώρα για χαλιά. Δεύτερο αρνητικό που παρατηρησα: δυσκολεύεται να ανεβοκατέβει από χαλιά με ελαφριώς ψηλό πάχος. Μπορεί να κάτσει ΟΚ, αλλά ενδέχεται και να κολλήσει. Οπότε τα προσωπικα μου συμπερασματα ειναι: * Μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία ωστε να μενει πανω σε ενα χαλι και να μην κατεβαινει απ'αυτο. Αλλά δε θα πηγαινει μονη της να καθαριζει π.χ. το μωσαικο ή το πλακακι. * Αν εχεις μοκετες χωρις χαλια απο πανω θα εισαι ΟΚ. * Το καλοκαιρι αν ξεστρωνεις τα χαλια, θα εισαι ΟΚ. * Για τα χοντρα μαλλιαρα χαλια που αναφερεις, πιστευω θα εισαι οκ, αν τη βαζεις και καθαριζει μονο πανω σε αυτο και δεν ανεβοκατεβαινει. Το manual συστηνει άλλωστε να μη βαζεις τις βουρτσες του οταν καθαριζεις χαλιά. * Αν εχεις μιξη χαλιων και μοκετων στρωμενα το χειμωνα, μην περιμενεις να τη βαζεις και να παει παντου να μαζευει τη σκονη. Θελει επιπλεον manual δουλιτσα.
unbutucay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν έχεις χαλια παντως το πιο απλο ειναι κροσάτη, πιο φθηνή απο τα σουιφερ και κάνει καλη δουλεια!
Kill_bill2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 H φτηνή με την ακριβή careffour έχει καμια διαφορά; Να την χρυπήσω αξίζει τον κόπο; Αυτή την εβδομάδα έχει σε προσφορά μια της Vileda, δεν ξέρω αν είναι ακριβώς το ίδιο ή μόνο για γιάλυσμα
Kill_bill2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 To αγόρασα τελικά...όλα οκ απλά δεν γυρνάει πίσω στην βάση του. Συνίθως ξεφορτίζεται και το βάζω πίσω εγώ. Κάποιος με το ίδιο πρόβλημα;
newtech Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Φιλε αλαξε τον τιτλο... φενεται λες και εχει 11,50€. Εχεις και το κομμα εκει... 1
LOULATRANS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 η διαφορες αναμεσα στην φτηνη και ακριβη του καρρφουρ ειναι ο μικροτερος φορτιστης που θελει 16 ωρες αντι για 8,η βαση φορτισης και το τηλεχηριστηριο ,που δεν εχει η φτηνη......κατεληξα στην ακριβη γιατι φορτιζει γρηγοροτερα ,αλλα.....δεν αξιζουν.......ακομα και αυτες των 300,αν δουλευουν ετσι.........μια δουλεια που μπορω να κανω σε 10 λεπτα με την κλασσικη ηλεκτρικη,αυτες θελουν το 6ωρο τους,και παλι ,οταν υπαρχουν χαλια,δεν κανουν την δουλεια που περιμενα,αν εχουν τα χαλια και κροσια,ή ειναι με μακρυα τριχια,ειναι αχρηστες....ειναι σαν ενα δυνατο σκουπακι με μεγαλη αυτονομια....παπαρια μαντολες.....αυτος ο καταναλωτισμος......... 2
kyriosotinanai Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 μια δουλεια που μπορω να κανω σε 10 λεπτα με την κλασσικη ηλεκτρικη,αυτες θελουν το 6ωρο τους [...] παπαρια μαντολες.....αυτος ο καταναλωτισμος......... Με αυτή τη λογική βέβαια το ίδιο άχρηστο είναι και ένα πλυντήριο πιάτων που κάνει δύο ώρες ενώ ένας άνθρωπος κάνει 15 λεπτά, ή ένα πλυντήριο ρούχων που κάνει μιάμιση ώρα ενώ ο άνθρωπος θα έκανε 20 λεπτά. Αν το σπίτι σου είναι κατάλληλο και έχεις κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, μια χαρά χρήσιμη μπορεί να φανεί μία Roomba. Όσοι έχουν Roomba αναφέρουν για ελαφρώς καλύτερη ποιότητα ζωής, μιας και ξαφνικά ένα σπίτι από μόνο του θα έχει πολύ μειωμένες αιωρούμενες σκόνες.
Erevodifwntas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 μια δουλεια που μπορω να κανω σε 10 λεπτα με την κλασσικη ηλεκτρικη,αυτες θελουν το 6ωρο τους,και παλι ,οταν υπαρχουν χαλια,δεν κανουν την δουλεια που περιμενα,αν εχουν τα χαλια και κροσια,ή ειναι με μακρυα τριχια,ειναι αχρηστες....ειναι σαν ενα δυνατο σκουπακι με μεγαλη αυτονομια....παπαρια μαντολες.....αυτος ο καταναλωτισμος.........Δεν έχω τη συγκεκριμένη αλλά μία αντίστοιχη: Στα χοντρά (αν σου έχει πέσει κάτι) τότε ναι. ισχύει αυτό που λες. Αλλά για τη σκόνη που δε φαίνεται με το μάτι, η διαφορά είναι τεράστια! Έκανα το παρακάτω "πείραμα": Σκούπισα ένα δωμάτιο με την κανονική μου (ηλεκτρική) σκούπα και στο καπάκι έβαλα την αυτόματη. Η σκόνη που μάζεψε η δεύτερη από το καθαρό δωμάτιο δεν περιγράφεται. Αυτό μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα: ή δεν καθαρίζω καλά ή η αυτόματη καθαρίζει πολύ καλύτερα (μην ξεχνάς ότι δε ρουφά απλά την σκόνη, αλλά έχει και ένα περιστροφικό "χτενάκι". Η διαφορά (κυρίως στο μάζεμα τριχών) είναι τεράστια
Kill_bill2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 συφωνώ, αλλα δεν γυρνάει μόνη της στην βάση της. Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Παραμένει ξεφόρτιστη μέχρι να την βάλω εγώ πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις