yannis27gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Αν κάτι είναι χειρότερο από το να εξηγείς ανέκδοτο, είναι να το αναλύεις. Άντε, πάμε παρακάτω. Ένα κρύο για τον χακερW: Μπαίνει ένας γάιδαρος σε ένα φούρνο και λέει στον φούρναρη:- Δύο φραντζόλες ψωμί. Τον κοιτάζει έκπληκτος ο φούρναρης. Νευριασμένος ο γάιδαρος λέει: - Τι συμβαίνει ρε μάγκα; Τρέχει τίποτε; - Ε, όχι κύριε, τίποτε, λέει σαστισμένος ο φούρναρης και δίνει το ψωμί. Δεν πέρασαν δύο λεπτά και ξαναμπαίνει ο γάιδαρος: - Ρε φίλε, λέει, δεν μου δίνεις και μία σακούλα, γιατί είμαι με το μηχανάκι; είναι τραγικό... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μ' έπιασε το ψυχαναλυτικό μου :P Επειδή έχεις όμως δίκιο και αν ενοχλεί κι άλλους, δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να αναφέρω τα μηνύματά μου και για διαγραφή ακόμα... edit: Πάντως hackerW32, φλερτάρεις με το να μου δημιουργήσεις προκατάληψη και να πατάω like στα ανέκδοτά σου, πριν ακόμα τα διαβάσω :lol: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Αν κρεμάσεις μία γυναίκα ανάποδα της έρχεται συχνότητα; 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 αχα καλο εεεεε Αμα θες να ριξεις καμια φυσικινα αυτο να της πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μπαίνει ένας γάιδαρος σε ένα φούρνο και λέει στον φούρναρη:- Δύο φραντζόλες ψωμί.Τον κοιτάζει έκπληκτος ο φούρναρης. Νευριασμένος ο γάιδαρος λέει: - Τι συμβαίνει ρε μάγκα; Τρέχει τίποτε; - Ε, όχι κύριε, τίποτε, λέει σαστισμένος ο φούρναρης και δίνει το ψωμί. Δεν πέρασαν δύο λεπτά και ξαναμπαίνει ο γάιδαρος: - Ρε φίλε, λέει, δεν μου δίνεις και μία σακούλα, γιατί είμαι με το μηχανάκι; είναι τραγικό... Λοιπόν, η εμπειρία μου διαβάζοντας αυτό το ανέκδοτο: βλέπω το spoiler στο τέλος και σκέφτομαι "ΟΚ, προφανώς εκεί μέσα είναι το punchline που θα βγάλει το γέλιο". Διαβάζω, λοιπόν, έχουμε έναν τυπικό ήρωα και έναν ασυνήθιστο που θα βγάλει το γέλιο. Ο άλλος υπάρχει στην ιστορία απλά για να έχουμε κάποιον να ταυτιστούμε. Και διαβάζω, διαβάζω, φτάνω στο "ρε φίλε, δώσε μια σακούλα γιατί είμαι με το μηχανάκι", δεν συνειδητοποιώ ότι αυτό είναι το αστείο και σκέφτομαι "δεν είναι δυνατόν!!! Το punchline θα το δώσει ο φούρναρης;!! Θεέ μου, τι ανατροπή! Αυτό το ανέκδοτο έχει τεράστιο potential!". Και ανοίγοντας το spoiler, διαπιστώνω απλά ότι το ανέκδοτο είχε τελειώσει στην προηγούμενη πρόταση και εγώ απλά δεν το πήρα χαμπάρι. So disappointed. Αν κάτι είναι χειρότερο από το να εξηγείς ανέκδοτο, είναι να το αναλύεις. Είπες κάτι; Δεν πρόσεχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IHateLove Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Λέει η γυναίκα στον άντρα της, Γυναίκα : Γιώργο, είμαστε 10 χρόνια παντρεμένοι και μου έχεις κάνει 3 κόρες, κάνε μου και έναν γιο Άντρας : Yo 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Κι άλλο κάψιμο. Q: What did Donald Duck say in his graduate physics class? A: Quark, quark, quark! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Mickey: Minnie, darling, I want to break up! Minnie: Are you f@cking crazy?! Mickey: No, I'm f@cking Daisy... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Τι βρήκε ενας τράγος οταν επεσε στο πηγάδι; Τραγικό θάνατο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση empire21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Παιρνει τηλεφωνο ο Πετρος στο σπιτι του Ιησου.. Το σηκωνει η Παναγια,το κλεινει ο Πετρος... Ξαναπαιρνει τηλεφωνο και το σηκωνει παλι η Παναγια,το ξανακλεινει ο Πετρος.. Ξαναπαιρνει,το ξανασηκωνει η Παναγια,το ξανακλεινει ο Πετρος... Μετα λοιπον απο 7-8 φορες ξαναπαιρνει ο Πετρος και αυτην τη φορα το σηκωνει ο Ιησους,οποτε γυριζει και του λεει ο Πετρος: -Ελα ρε φιλε που εισαι!Τι ειναι αυτο το πραγμα!!Καθε φορα που σε παιρνω μου βγαινει η Παναγια.. 49 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 1-χρυσαυγιτες σπρωξανε αεροπλανο που εμεινε απο μαπταρια στον αερα 2-χρυσαυγιτες αγορασαν σοκοοφρετα σε φαφουτη παππου στο παρκο της γειτονιας 3-χρυσαυγητες αργα σημερα το βραδυ εντοπισαν τρεις πακιστανους απο την σομαλια αλβανικης καταγωγης να βιαζουν μια κοπελα, ευτυχως με την εγκαιρη επεμβαση τους τρομαξαν τους αλλοεθνεις και μετα ξεβιασαν την κοπελα 4-χρυσαυγιτες ξεβουλωσαν με το στομα βουλωμενα λουκια λογο βροχης σημερα 5-χρυσαυγιτες βρηκαν γαμπρο σε ανυπαντρη κοπελα 54 ετων 6-χρυσαυγιτες σωσαν παιδακια στο εθνικο κολυμβητηριο μετα απο επιθεση καρχαρια με πιρανχας μαζι 7-Επισης περασαν ενα πεζοδρομιο απεναντι για να μη χρειαστει καν η γιαγια να περπατησει ως εκει 8-exei paraginei to kako.... simera o gatos mou i8ele na anevei sto dentro kai autoi ton katevazan sunexeia! 9-Αντεξουσιστες κοψανε το κεφάλι ενός αγοριου 3 χρονων επειδη φορουσε μπλουζα με την ελληνικη σημαια...Ευτυχως επενεβησαν οι χρυσαυγητες εγκαιρως και ξανακολησαν το κεφαλι Αν είναι εκτός κανονισμών, πασσο ;ρ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Παιρνει τηλεφωνο ο Πετρος στο σπιτι του Ιησου.. Γέλασα πραγματικά με ανέκδοτο μετά από τόσο καιρό ... thanx Αν είναι εκτός κανονισμών, πασσο ;ρ Εκτός κανονισμού δε ξέρω ... αλλά ανέκδοτο παντως δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Quark, quark, quark! Εγώ που είμαι φυσικός μου ήρθε αυτό στο μυαλό: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Αν κρεμάσεις μία γυναίκα ανάποδα της έρχεται συχνότητα; Εγκεφαλικό δάκρυ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leecherman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 1-χρυσαυγιτες σπρωξανε αεροπλανο που εμεινε απο μαπταρια στον αερα 2-χρυσαυγιτες αγορασαν σοκοοφρετα σε φαφουτη παππου στο παρκο της γειτονιας 3-χρυσαυγητες αργα σημερα το βραδυ εντοπισαν τρεις πακιστανους απο την σομαλια αλβανικης καταγωγης να βιαζουν μια κοπελα, ευτυχως με την εγκαιρη επεμβαση τους τρομαξαν τους αλλοεθνεις και μετα ξεβιασαν την κοπελα 4-χρυσαυγιτες ξεβουλωσαν με το στομα βουλωμενα λουκια λογο βροχης σημερα 5-χρυσαυγιτες βρηκαν γαμπρο σε ανυπαντρη κοπελα 54 ετων 6-χρυσαυγιτες σωσαν παιδακια στο εθνικο κολυμβητηριο μετα απο επιθεση καρχαρια με πιρανχας μαζι 7-Επισης περασαν ενα πεζοδρομιο απεναντι για να μη χρειαστει καν η γιαγια να περπατησει ως εκει 8-exei paraginei to kako.... simera o gatos mou i8ele na anevei sto dentro kai autoi ton katevazan sunexeia! 9-Αντεξουσιστες κοψανε το κεφάλι ενός αγοριου 3 χρονων επειδη φορουσε μπλουζα με την ελληνικη σημαια...Ευτυχως επενεβησαν οι χρυσαυγητες εγκαιρως και ξανακολησαν το κεφαλι Αν είναι εκτός κανονισμών, πασσο ;ρ Μια επισήμανση,δεν θάχεις πηδήξει γκράνυ εσύ,σωστά;Φαντάσου midle age σεξουαλική καταπίεση,μέχρι κόμπο στόνε δένει. Αυτό για το γαμπρό της 54χρονης. Και μια προσθήκη,"5 χαβγίτες πέρασαν μια γρηούλα στο απέναντι πεζοδρόμιο κι όταν τους ρωτησαν γιατί τόσοι πολλοί για μιά γρηούλα,είπαν ότι ´δεν ήθελε´". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις