Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η επιλογή 1) μου θύμησε την αντίδραση της δικιάς μου όταν της ζητάω αναλ => χαχαχα :wacko:

παλι καλα να λες που δε σου λεει "να ξαναρθεις να γελασουμε"

ΚΑΦΡΊΛΑ ΓΟΥΟΡΝΙΝΓΚ! :

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια χώρα μακρινή, γεννήθηκε ένα αυτί. Ένα αυτί μόνο του, χωρίς κεφάλι ή σώμα. Και ζει σαν αυτί καλά κι εμείς καλύτερα.

Μια φορα και ενα καιρο, σε μια χωρα μακρινη, ηταν 2 αδερφια- κερακια. Μια μερα ειχε πολυ αερα, και σβησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα.

• Like 3
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γραφει η αλλη "Καλο ταξιδι γιαγια" και αρχισαν απο κατω συλλυπητηρια, ζωη σε σας, να τη θυμάστε, θα σας βλέπει από 'κει πάνω και θα σας φυλαει και τελικα η γιαγια ειχε παει ταξιδι για μπανια στην Αιδηψο..

• Like 6
Δημοσ.

true story. επαιζα μ'εναν φιλο μου στο χωριο φιφα πριν καμποσα χρονια, διαλεξαμε ομαδες και μετα διαλεγαμε γηπεδο.  Μου βγηκε το βλαχικο και του κανω " να παιξουμε στου καμπ νου, στου ολυμπικ για στο μνιτς (munich)"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια απορία έχω.
Τι στον μπούτσο ετοιμάζουν οι μύγες τόσο
καιρό και τρίβουν τα χέρια τους?

-πότε είσαι γεννημένη;
- Το '95. Εσύ; 
- Εγώ το '95 έφυγα από την Panafon για να πάω στην Telestet που έδινε δώρο το Motorola..

Επεξ/σία από Alex-V
  • Like 26
Δημοσ.

Μολις τωρα γυρναγα σπιτι μου,περιοχη Ανω Πατησια και βλεπω 2 γιαγιαδες 70-75 χρονων πανω σε μια Harley Davidson!! Κατασπρα μαλλια με κοκκινα μαντηλια στο κεφαλι ,μπλουζακια και τζην παντελονια.Προφανως τις κοιταξα λιγο παραπανω και το προσεξαν,οποτε μου λεει η γιαγια που οδηγουσε : '' Τι κοιτας νεαρε,εισαι μαλακας? '' χαχαχαχα! (Τωρα μολις εγινε ,πριν 5 λετπα,κοντα στην Πλατεια Παπαδιαμαντη,ξερει ο Stormrain,ειναι γειτονας.)

''Οχι ειμαι καθηγητης'' τους απαντησα, και γελασαν. :devil:

• Like 14
Δημοσ.
- Aν ζωγραφίσεις σε 1" ένα ξαπλωμένο ανθρωπάκι, θα σου πάρω πίπα

- ΟΚ

και για όποιον δεν το 'πιασε...

δες το ΟΚ πλάγια

• Like 13
Δημοσ.

Μολις τωρα γυρναγα σπιτι μου,περιοχη Ανω Πατησια και βλεπω 2 γιαγιαδες 70-75 χρονων πανω σε μια Harley Davidson!! Κατασπρα μαλλια με κοκκινα μαντηλια στο κεφαλι ,μπλουζακια και τζην παντελονια.Προφανως τις κοιταξα λιγο παραπανω και το προσεξαν,οποτε μου λεει η γιαγια που οδηγουσε : '' Τι κοιτας νεαρε,εισαι μαλακας? '' χαχαχαχα! (Τωρα μολις εγινε ,πριν 5 λετπα,κοντα στην Πλατεια Παπαδιαμαντη,ξερει ο Stormrain,ειναι γειτονας.)

''Οχι ειμαι καθηγητης'' τους απαντησα, και γελασαν. :devil:

Και δω γειτονας νο2!!!

• Like 1
Δημοσ.

Bρηκα σαιτ για να γίνεις ντετέκτιβ μέσω ιντερνέτ.
Πλήρωσα την συνδρομή και εξαφανίστηκαν.
Ή με κορόιδεψαν ή αυτή είναι η πρώτη μου αποστολή

• Like 27
Δημοσ.

Bρηκα σαιτ για να γίνεις ντετέκτιβ μέσω ιντερνέτ.

Πλήρωσα την συνδρομή και εξαφανίστηκαν.

Ή με κορόιδεψαν ή αυτή είναι η πρώτη μου αποστολή

Οσο παει,το χιουμορ των μελων γινεται Βρεττανικο. :devil:

• Like 1
Δημοσ.

- Καλησπέρα κύριε, τι θα πάρετε; 

- Ανάποδες θα πάρω, χώρισα γαμώτο...

- Κατάλαβα...θέλετε μια μαργαρίτα; 

- Τι;;; Την βγάζετε και σε coctail τώρα την πουτάνα;;; 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...