Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 - Πάτερ αμάρτησα ...- Τι έκανες τέκνον μου ;- Είπα ένα αγόρι ... καριόλη.- Γιατί τέκνον μου ;- Γιατί μου άγγιξε το χέρι.- Έτσι τέκνον μου (της αγγίζει το χέρι)- Ναι Πάτερ μου ...- Δεν υπάρχει λόγος να τον πεις έτσι.- Ναι αλλά μου έβγαλε και τα ρούχα.- Κάπως έτσι τέκνον μου ; (της βγάζει τα ρούχα)- Ναι πάτερ μου ...- Δεν υπάρχει λόγος να τον πεις έτσι τέκνον μου.- Ναι αλλά μετά με γάμησε.- Κάπως έτσι ; (την ξεσκίζει ο ... Πάτερ)- ΝΑΙ ΠΑΤΕΡ ΝΑΙ ΑΧ ΝΑΙ ...- Ουφ ... δεν υπάρχει λόγος να τον πεις έτσι τέκνον μου.- Ναι αλλά είχε AIDS ...- ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ... 34
gatoulis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 - Θα σε ρωτήσω κάτι και θα μου απαντήσεις ειλικρινά. - Οκ. - Πόσο χρονών είσαι; - Ειλικρινά. 28
kalogeros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 - Με ποιο τρόπο βγάζουν οι Άγγλοι το προφυλακτικό μετά το σεξ; - Κλάνοντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είσαι σίγουρος ότι έτσι βγαίνουν και δεν γίνονται φούσκες;
tsioudiver Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) - Που είναι το μπολ μου που σου έβαλα τους κεφτέδες; - Εδώ είναι ρε μάνα! - Δεν το βλέπω! ! ! - Είναι ινβιζιμπολ. Νιώθω ένα τράνταγμα στο αμάξι και ξαφνικά αλλάζει ο σταθμός και παίζει λάτιν !!!! ΛαCuba θα ήταν! Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2014 από tsioudiver 25
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 - Εγώ στην ηλικία σου παιδί μου είχα οικογένεια.- Άλλες εποχές τότε ρε πατέρα. Τώρα τα καταπίνουν ολες! 22
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 -Ζήτα συγγνώμη.-Εντάξει ρε Θήτα ξέχνα το. 26
deesnider Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 -Ζήτα συγγνώμη. -Εντάξει ρε Θήτα ξέχνα το. stormrain, έχεις απύθμενο θράσος! Αν ήσουν απλό μέλος, κάτι πήγαινε κι ερχόταν, αλλά τώρα... ...είναι ζήτημα ελάχιστου χρόνου η μονομαχία μεταξύ mods... ...δεν τολμώ να φανταστώ ότι ο Sellers θα αφήσει αναπάντητη αυτή την πρόκληση... 5
ougxar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 -Μα καλά τι έπαθες κι έβαλες πατάτες, μελιτζάνες και μπεσαμέλ πάνω σου; - Είναι το καινούριο μουσακάκι 27
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 -Μια πιτα απ' ολα χωρις ανανα. -Μα δεν βαζουμε ανανα. -Γιατι ρε σου ζητησα? 6
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 stormrain, έχεις απύθμενο θράσος! Αν ήσουν απλό μέλος, κάτι πήγαινε κι ερχόταν, αλλά τώρα... ...είναι ζήτημα ελάχιστου χρόνου η μονομαχία μεταξύ mods... ...δεν τολμώ να φανταστώ ότι ο Sellers θα αφήσει αναπάντητη αυτή την πρόκληση... Πφφφτ he doesn't even lift. 4
Δημοφιλής ανάρτηση angmar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 -Τι μάρκα ήταν αυτό το ρύζι? -Ηγίγι. -Τι ηγίγι ρε Γαλιλαίο? -Ηγίγι ρύζι. 31
DKNI Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Στα τελευταία ποστ παρακολουθούμε την μεγάλη αντεπίθεση του Σεφερλή, το twitter κρατάει γερά, θα αντέξει όμως? 2
Gtr34 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Πάει ένας κλέφτης να μπουκάρει σε ένα σπίτι! Απενεργοποιεί τον συναγερμό, παραβιάζει την πόρτα και μπαίνει μέσα. Μέσα στο σπίτι επικρατεί απόλυτο σκοτάδι! Αρχίζει λοιπόν να ψηλαφίζει προκειμένου να βρει κάτι να αρπάξει...Ψηλαφίζει λοιπόν... ψηλαφίζει... και βρίσκει ένα ντουλάπι... ανοίγει το ντουλάπι και συνεχίζει να ψηλαφίζει... ώσπου ακούει μια φωνή να του λέει..."πρόσεχε... σε βλέπει ... ο Σωτήρης..."Σταματά να ψηλαφίζει ο κλέφτης... περιμένει λίγο και συνεχίζει να ψηλαφίζει... σε λίγο ακούει πάλι μια φωνή μέσα από το ντουλάπι να του λέει... "πρόσεχε... σε βλέπει ο Σωτήρης"Τρελαίνεται ο κλέφτης... τί να κάνει... τί να κάνει... αποφασίζει να ανάψει τον φακό για να δει τί παίζεται! Ανάβει τον φακό και βλέπει μέσα στο ντουλάπι ένα παπαγάλο!!! Τον ρωτάει λοιπόν τον παπαγάλο, "ποιος είσαι εσύ;"Ο παπαγάλος του λέει: "Είμαι ο Αντώνης!" Βάζει τα γέλια ο κλέφτης... και του λέει: "Καλά είναι το Αντώνης όνομα για παπαγάλο; χα χα χα χα χα"Και του απαντά ο παπαγάλος: "Γιατί είναι το Σωτήρης όνομα για Ντόπερμαν;"
Προτεινόμενες αναρτήσεις