dimitra_m3 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 -Μωρό μου παιζουμε σκάκι;-Σκακι;;; Αχ...οκτώ στρατιώτες, δύο στρατηγοί, ο βασιλιάς και η...ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!-Εισαι ανώμαλη μωρή;-Αν ήμουν αγάπη μου, θα υπολόγιζα και τα...άλογα!!!Μου είπε : "θέλω να μείνω για λίγο μόνη... μακρυά απ όλους και απ΄όλα ....." Σεβάστηκα την απόφαση της και την κλείδωσα στο υπόγειο...-Μάνα θα κάνω τατουάζ μανίκια!!-Τι μανίκια παιδί μου;; κανε ολόκληρη ζακέτα... θα κρυώσεις!!!Άντε να έρθουν τα Χριστούγεννα να μπορούμε να δικαιολογούμε τις μ@λ@κίες μας... Και καλά ξύπνησε το παιδί μέσα μας... 9
kostask91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 -Βλέπω ήρθατε όλοι με τα πόνυ σας. -Όχι όλοι... Η Ζωή δεν έχει. Ά-πονυ Ζωή ! 10
yannis27gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 - Μαμά, τι θα φάω; - Φασολάκια. - Όχι εσύ κι ο μπαμπάς. Εγώ τι θα φάω; 5
Daemonos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 - Είχα έναν γνωστό που έπαιζε στη Εθνική... - έπαιζε? γιατί τώρα τι απέγινε? - Τον πάτησε ένα αμάξι.... 4
Ntinaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Προφυλακιστέοι οι δύο ρομά, που είχαν τη μικρή Μαρία Και το σχολιο απο κατω... Αφού πέταξε ο Φρόντο το δαχτυλίδι στο ηφαίστειο της Μόρντορ και καταστράφηκε το Μάτι του Σάουρον, ο βασιλιάς Άραγκορν διέταξε να ψάξουν στις τρώγλες των Ούρουκ-Χάι για τυχόν επιζώντες. Εκεί, με μεγάλη τους έκπληξη, οι στρατιώτες βρήκαν ένα ζεύγος Ορκ, μαζί με ένα κορίτσι, που έμοιαζε με τη χαμένη κόρη της Άργουεν. Τα Ορκ υποστήριζαν ότι είναι δικό τους (εμφανής η ομοιότητα άλλωστε), ότι τους το έδωσε η Άργουεν, ότι η γυναίκα Ορκ το έκανε με τον βασιλιά Έλροντ και λοιπές ασυναρτησίες, αλλά η ομάδα των επιλέκτων, με τη βοήθεια της μαγικής δύναμης του Γκάνταλφ, αποκάλυψε ότι ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. http://news247.gr/eidiseis/koinonia/sth_dhmosiothta_oi_fwtografies_twn_duo_roma_poy_eixan_th_mikrh_maria.2464677.html 7
pournaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Γενικα, τα πιο πολλα σχολια κατω απο την ειδηση ειναι διαμαντια
Gtr34 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ο Γιάννης, γιατρός στο επάγγελμα, έχει δεσμό με έναν από τους ασθενείς του..Είναι όμως πολύ προβληματισμένος με το γεγονός, μιας και θεωρεί πως έχει παραβεί τους κώδικες επαγγελματικής δεοντολογίας, τον Όρκο του Ιπποκράτη .Η συνείδηση του, του μιλάει με δυο φωνές....Η μια φωνή του λέει:"Μην το παίρνεις τόσο βαριά! Άλλωστε, δεν έχεις σχέση, δεν είσαι παντρεμένος, δεν απατάς κανέναν. Άνθρωπος είσαι κι εσύ βρε αδερφέ! Και ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος που διατηρεί σχέσεις με ασθενή του!"Η δεύτερη φωνή του επισημαίνει: "Γιάννη, είσαι κτηνίατρος " 10
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 -Μανα τι φαι εχουμε? -Φασολακια. - http://images.cheezburger.com/completestore/2010/10/13/e3561c6a-3443-4e24-ae02-f91622862d26.gif 5
hackerW32 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 -περνα εξω με ωριαία -μα δεν μιλούσα μονο εγω -περνα αλλιως 3μερη είδες τι εκανες τωρα, και έλεγα να ξεκόψω απο αυτα 7
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Στο τέλος θα αποδειχθεί πώς η μικρή Μαρία είναι η χαμένη κόρη του Γιάγκου Δράκου ...Χαλκιδική πας 1ο πόδι να βρεις γκόμενα, 2ο αν έχεις, 3ο αν σ´αφήσειΑνώνυμος ΜοναχόςΆγιο Όρος2013 μΧ-Σ'αρέσει να είσαι απο πάνω ή απο κάτω στο κρεβάτι;-Γιατί,κουκέτες έχεις;Πάει ο Γιώργος στην μητέρα του και της λέει :- Μητέρα έχω να σου ανακοινώσω κάτι...- Τι Γιώργο παιδί μου;- Παντρεύομαι τον Ιούλιο!- Ωραία γιε μου... Εσύ παλικάρι μου είσαι ο κουμπάρος; λέει στον φίλο του- Οχι! Εγώ είμαι ο Ιούλιος...Ο μπαμπάς της Ελενίτσας παίρνει ένα σημείωμα από τη δασκάλα της μικρής που γράφει : "Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι η κόρη σας μιλάει πολύ" . Την επόμενη μέρα ο πατέρας στέλνει κι εκείνος ένα σημείωμα στη δασκάλα που γράφει : "Που να γνωρίσετε και τη μάνα της ..." Βλεπω μπροστα μου στα 200 μέτρα μια τεραστια τίγρη..Λεω, παναγια μου, με εφαγε..Ουφφφ τελικα ηταν χοντρη με τιγρε κολαν. -Κοπελιά Να Σε Ρωτήσω Κάτι ;-Ναι-Μήπως Έπεσες Από Τον Παράδεισο ;-Ίσως , Γιατί; -Γιατί Η Προσγείωση Πρέπει Να Έγινε με Τα Μούτρα ! Πως λέγεται ο πεφωτισμένος Πατρινός? Ιλουμινάρας.. Πήρα καυσόξυλα και η ταμίας έγραψε ΚΑΥ/ΛΑ στην απόδειξη.Εντάξει δεν υπάρχει αμφιβολία με γουστάρει! -Μωρό μου έχω βάλει πολύ make up;-Κοίτα να δεις.. Αν έχεις σκοπό να σκοτώσεις τον Batman, όχι. 12
star12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 πως λεγεται αυτος που λεει τον καιρο στον εαυτο του; αιγοκερος πως λεγεται αυτος που παει στη βραζιλια και λεει τον καιρο; ρινοκαιροσ 2
agrio.imeros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Σε σκυλοδιαγωνισμό συμμετείχαν ένας Γερμανός, ένας Αγγλος και ένας ... Έλληνας .Ο Γερμανός βγαίνει με ένα λύκοσκυλο.Βγάζει 10 ευρώ, του τα βάζει στο στόμα και του λέει:- Αντε, αγόρι μου. Κάνε αυτό που ξέρεις.Φσσστ, βολίδα ο σκύλος, εξαφανίζεται. Ύστερα από δύο λεπτά γυρίζει με τσιγάρα, εφημερίδα, καραμέλες και τα ρέστα.Ο Αγγλος βγαίνει με ένα υπέροχο μπουλντόγκ.Του δίνει 30 λίρες και του λέει:- Αντε, αγόρι μου, κάνε αυτό που ξέρεις.Ο σκύλος γυρίζει ύστερα από 10 λεπτά με τσιγάρα, εφημερίδα, δύο σακούλες σούπερ μάρκετ γεμάτες αλλαντικά,τα ρέστα και την απόδειξη.Ο Έλληνας βγαίνει με ένα μούργο!Του δίνει πενήντα ευρώ και του λέει:- Αντε, αγόρι μου, κάνε αυτό που ξέρεις.Περνάει μισή ώρα, μία, δύο ... ρε που είναι ο σκύλος; Τέλος πάντων, βγαίνουν να τον ψάξουν και τι να δουν;Καβάλα σε μια σκύλα ο μούργος, κάνει αμέριμνος τη δουλειά του.Οπότε πετιέται ο Έλληνας και λέει:- Για αυτό, δεν του δίνω λεφτά. Όλα οι πουτάνες του τα τρώνε. 11
leftis95 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Mετα απο σεισμο 12 ριχτερ τα σωστικα συνεργεια βγαζουν εναν ..βουδιστη ..χωρις χερια σηκωνεται κ λεει ευχαριστω βουδα μου που κ χωρις χερια θα ζησω κ θα δω τα παιδια μου να μεγαλωνουν........ μετα βγαινει ενας μουσουλμανος χωρις ποδια κ λεει ..αλλαχ μου σευχαριστω που και χωρις ποδια θα ζησω αλλα θα δω τα παιδια μου να μεγαλωνουν................. βγαινει και ο ελληνας με 2 γρατζουνιες ξεσκονιζεται και λεει.... το χριστο σου κ την παναγια σου παραλιγο να σκοτωθουμε!! 28
pinwkolwnies Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 - Να σου λέει: “Είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει τύχει” και να αναρωτιέσαι τισκατά ζωή είχε ως τώρα. - Βλήματα έχουμε πολλά, αν είχαμε και κανόνια θα ήμασταν υπερδύναμη. - Το ποτό δεν έδωσε ποτέ καμία λύση σε κανένα πρόβλημα, αλλά πάλι ούτε καιτο γάλα. - Το “δεν είναι αυτό που νομίζεις” είναι πάντα αυτό που νομίζεις συν κάτι ακόμα που δεν έχεις πάρεις χαμπάρι. - Mε το σταυρό στο χέρι, μόνο οι παππάδες κάναν λεφτά. - Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Εκτός από την Ελλάδα πουχαίρονται από το 1974 μέχρι σήμερα. - Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς, αλλά όταν φας 4 κανταϊφια, ότικαφέ και να παραγγείλεις, σκέτο σου φέρνουν. - Aύριο θα πάω για τρέξιμο να κάψω αυτά που έφαγα οπότε καλού κακού θα πάρωκαι το διαβατήριο μαζί. - Οι αντικαπνιστές που ισχυρίζονται ότι το παθητικό κάπνισμα είναι πιοεπικίνδυνο απ το κανονικό γιατί δεν ξεκινάνε το κανονικό να μη μας ταπρήζουν; - Καθηγήτρια στο Τέξας έκανε σεξ με ΠΕΝΤΕ 17χρονους !!!Άει στο διάολο… εμάς μόνο στον πίνακα μας σηκώνανε !!! - Μπαμπά, εσύ είχες ερωτευθεί ποτέ καμιά δασκάλα στο σχολείο;- Τι μου θύμησες τώρα γιέ μου! Φυσικά!- Και τι έγινε;- Τίποτα. Το έμαθε η μάνα σου και σου αλλάξαμε σχολείο! -Τι δουλειά κάνεις;-Είμαι ερευνητής.-Και τι ψάχνεις;-Δουλειά. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις