Hellaslover Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μπαινει μια αρκουδα σε ενα μπαρ: -Barman βαλε ενα ουισκι ειμαι χαλια, η μαλλον οχι οχι ας ανοιξουμε μια σαμπανια να το γιορτασουμε, βασικα γαμησε το ρε φιλε σκετη βοτκα να ξεχασω τα προβληματα μου,ή καλυτερα βαλε να σε κερασω και σενα μια για τις χαρες μου... Οποτε ρωταει ενας πελατης: -Ρε συ τι παιζει; Τι εγινε εδω? -Ελα ρε φιλε δεν καταλαβες τι παιζει? Ειναι διπολικη αρκουδα... Ποια αρκουδα κοιμαται με το να ματι ανοιχτο; Η διπολικη Αν ειναι να πεις μ*αλακια at least keep it short Για να καταλαβεις ποσο ερωτικος ειμαι,η μονη μαρκα που φοραω ειναι η Roberto Cavliari Εγω αντιθετα δεν ειμαι, το βρακι μου ειναι calvin κλανει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καντε με mod να κλειδωσω το θεμα! μη ξηγιεσαι πουστικα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Κόρη Ιρλανδου μεγιστάνα Corrie karav o'kierry 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αλλη φορα να γραφεις ανέκδοτα σε assembly. Θα ειναι πιο εύπεπτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αλλη φορα να γραφεις ανέκδοτα σε assembly. Θα ειναι πιο εύπεπτα. Το βλέπω να έρχεται ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 "Ο Ρόκο Σιφρεντι Μπάτμαν είναι κατά κάποιο τρόπο." (από την εκπομπή της Ελένης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 "Ο Ρόκο Σιφρεντι Μπάτμαν είναι κατά κάποιο τρόπο." (από την εκπομπή της Ελένης) Λογικό. Κι οι δύο γαμάνε κώλους O ένας Βαλκάνιων γκομενών και ο άλλος των villains της Gotham. (και ναι, ξέρω τι είναι buttman) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 -Τώρα αυτό το μπισκότο μοιάζει με γεμιστά Παπαδοπούλου?-Όχι, αλλά τείνει... 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ειναι 4 φιλοι και συζητανε εγω πηγα με 6 εσυ με ποσες εχεις παει ως τωρα;; εγω εμμ με 10 εως τωρα ωραια εσυ λεει α εγω με 15 πηγα τελεια εσυ ρωτα ο αλλος α εγω πηγα με 2000 ΤΙ;;; καβλωμενοι οι αλλοι δεν μπορουν να το πιστεψουν ελα ρε πλακα κανεις οχι ρε πραματικα πηγα με 2000 ε οχι ελα τωρα κοψε τη πλακα δεν κανω πλακα ρε μαλ πηγα με 2000 γυναικες μα πως μα που.που σκατα τις βρικες τις 2000 γυναικες και απαντα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παντως δεν μπορειτε να πειτε, o star12 δινει χρωμα σε αυτο το νημα. Χωρις αυτον θα ηταν ολα μονοτονα και ως συνεπεια δεν θα εκτιμουσαμε την αξια των καλων ανεκδοτων. Γι 'αυτο πρεπει να τον δινουμε likes, υποθετω 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 -Μωρό μου σε λατρεύω τόσο πολύ που έχω πιει 10 τσιγάρα για σενα. -Και γω αγάπη μου σε αγαπώ πάρα πολύ και έχω πιει 4 μυτιες για παρτυ σου! Είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πως λέγονται οι γκόμενες με αμφιβολίες; Αναρωτιόμουνα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Στο ιδιο υφος, πως λεγονται αυτες που φτιαχνουν τα μαλλια τους ορθιες? Στεκομουνα Αυτες που δουλευουν στη Μοιραρακη? Χαλιομουνα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις