pirate79 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 - Με ειπε κολλημενη με τα μαθηματικα -Κι εσυ τι ειπες; -Οτι ειναι εκτος του πεδιου ορισμου μου. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Πάει ένα ποντικάκι σε ένα μπακάλικο. "Γεια θαθ, έχετε τυράκι;" " Έχουμε " " Έχετε λαδάκι; " "Και από αυτό έχουμε" "Μήπως έχετε και λίγο χαθιθακι;" "Είστε με τα καλά σας; Δεν έχουμε τέτοια πράγματα!" Ξαναπάει στο ίδιο μαγαζί την επόμενη εβδομάδα. "Γεια θαθ, έχετε τυράκι;" " Έχουμε " " Έχετε λαδάκι; " "Και από αυτό έχουμε" "Μήπως έχετε και λίγο χαθιθακι;" "Είπαμε δεν έχουμε τέτοια πράγματα!" Αυτό το σκηνικό επαναλαμβάνεται για μήνες ολόκληρους. Κάποια στιγμή ο μαγαζάτορας εκνευρισμένος με το ποντικάκι, αποφασίζει να βρει έναν χασισέμπορο και αγοράζει μια μικρή ποσότητα. Την ίδια μέρα εμφανίζεται ξανά το ποντικάκι. "Γεια θαθ, έχετε τυράκι;" " Έχουμε " " Έχετε λαδάκι; " " Έχουμε" "χαθιθακι έχετε;" "Φυσικά και έχουμε!Φρέσκια φρέσκια!" "Αααα ώθστε έχετε τελικά; Πολιθ, θυλαμβάνθτε!!!!" 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 α 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Στο αεροπλάνο:-Φοβάσαι?-Πολύ!-Σιγά, το χειρότερο είναι το αυτοκίνητο!-Γιατί?-Ένας θείος μου πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο..-Μα πως?-Έπεσε ένα αεροπλάνο πάνω του My gf left a note on the fridge saying "This is not working, I'm going to my mom's house". I opened the fridge's door, the light came on, the beer was cold. What the hell did she mean? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 "Αααα ώθστε έχετε τελικά; Πολιθ, θυλαμβάνθτε!!!!" Γέλασα περισσότερο απ'ότι έπρεπε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το κοκορέτσι έχει μέσα κόκορα, ή είναι απάτη όπως το ψαρονέφρι ; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Χθες με τσιμπησε κάτι αλλα δεν ξερω αν ηταν μέλισσα ή σφήκα. Προβληματίζομαι έντομα. Credits to Fountoulis 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 - Άμα κάτσω και καλα κατα λαθος πάνω του, λες να καταλάβει ότι τον θέλω.; - Θα καρφωθείς.. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση hackerW32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 τι λεει ενα χταποδι μετα απο πολυ πολυ περπατημα; ω χταποδια μου χαχα ακομα το'χω 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Έρευνα έδειξε ότι 9 στους 10 άντρες προτιμούν τα μεγάλα βυζιά. Ο δέκατος προτιμά τους άλλους 9 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 -Κυρ Μπάμπη θα μου φτιάξεις 5 πίτα γύρο χοιρινό?-Απ'ολα? -Αν μπορείς χωρίς ιδρώτα αυτή την φορά κυρ Μπάμπη 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Γι αυτό εγω τρώω μόνο απο σουβλατζίδικα που φτιάχνουν σουβλάκια ωραίες και καθαρες γυναίκες.χωρίς πλάκα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Γι αυτό εγω τρώω μόνο απο σουβλατζίδικα που φτιάχνουν σουβλάκια ωραίες και καθαρες γυναίκες.χωρίς πλάκα τι σχεση εχει η παρασκευή του σουβλακιου και την πλακα στα δόντια της κοπελας; τι περίεργοι άνθρωποι υπαρχουν.. χαχα Προπονώ τα αστεία μου τελευταία γιατί θα βγω με κοπέλα όπου νάνε Επίσης πριν λίγο γύρισα το i am bread για το Youtube, είμαι σε υπερένταση. Ράγισα το γραφείο μου. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2016 από hackerW32 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δεν νομιζω να υπάρχει πρόβλημα σ αυτό φίλε χακερw32 γιατί κάθε φορά πληρώνω με colgate αντι για ευρώ το σουβλάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 <p><span style="color:rgb(55,62,77);font-family:helvetica, arial, sans-serif;font-size:12px;">- Άμα κάτσω και καλα κατα λαθος πάνω του, λες να καταλάβει ότι τον θέλω.; </span></p> <p><span style="color:rgb(55,62,77);font-family:helvetica, arial, sans-serif;font-size:12px;">- Θα καρφωθείς..</span></p> μόνο αν την γουστάρει και το παλικάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις