deesnider Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Σε χαλανε διακοπουλες στην εξοχη κοντα στ κυματακι να αναπνες καθαρο αγερι? Ασε ρε, μου γινατε ολοι tech freaks κ δε σας κανει η φυση. Δε μ' έπιασες αρχηγέ! Την εξοχή και το καθαρό αγέρι τα λατρεύω, αλλά μισώ αβυσσαλέα τα έντομα κάθε είδους (ακόμα και τις πασχαλίτσες, λέμε...) Με τα πιράνχας έχω μικρότερο πρόβλημα... Καλύτερα να αναπνέω - για όσο ζήσω... - απευθείας από εξάτμιση ασυντήρητου ελληνικού ταξί, παρά τον καθαρότερο αέρα που μέσα του πετάνε ...μαμούνια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 εχμ... λάθος σέξιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Σε λίγα χρόνια ...- Ποιανού είσαι εσύ παιδί μου ;- Έλα βρε γιαγιά η Μαρία εξ ντι είμαι ,της Ελένης σεξ μι απ η κόρη ...- Ααα !!! Κατάλαβα !!! Του Γιώργου ντα φακ το εγγόνι ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 -Μωρό μου σου πάει πολύ αυτή η τουαλέτα!-Κλείσε την πόρτα ρε ανώμαλε.. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Βγαίνω με γκομενάκι, ωραίο άρωμα μου λέει, κανένα άρωμα, το χει πλύνει η μάνα μου με μαλακτικό λενορ άνθη πορτοκαλιάς. Τέτοια κάνω και τις τρελαίνω. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Τι δουλειά κάνεις;- Πάω σε τοίχους και γράφω τη λέξη "ΕΛΕΟΣ" σε διάφορα χρώματα.- Τι δουλειά είναι αυτή;;;;- Ελεοχρωματιστης https://www.youtube.com/watch?v=ePTAfC3-An8 Επεξ/σία 17 Μαΐου 2014 από hackerW32 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Τι είπε η οδοντογλυφίδα στο σπίρτο;Προχώρα κεφάλα.Πόσοι Ινδοί χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;Δύο. Ο ένας την αλλάζει και ο άλλος βάζει κάρυ.Πόσες γυναίκες με περίοδο χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;Πενήντα οχτώ.Γιατί;ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!!!Πόσοι Ιρλανδοί χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;Δύο. Ο ένας κρατάει τη λάμπα και ο άλλος ξεκινάει να πίνει μέχρι να αρχίσει να γυρίζει το ταβάνι.Πόσοι σουρεαλιστές ζωγράφοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;Μπλε.Πόσοι Γιαπωνέζοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;Τρεις. Ο πρώτος την αλλάζει, ο δεύτερος ποζάρει και ο τρίτος τραβά φωτογραφίες. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 -Πήρα κατοικίδιο..-Ελα ρε, τι πήρες..;-Ενα τζίτζικα..-Και πως τον έβγαλες..;-Ουρανό... Sky ο τζίτζικας... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Mayhem- Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 -Σκυλι που δε φοβαται τους καυγαδες. -Θαμουκ-λάσσυ 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostionalist Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Τι φασολάκια ρε μάνα?? Στο τηλέφωνο δεν είπες "Θα φάμε γύρο στις 4"?? 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) 1.Έκπληξη.. 2.Θυμός.. 3.Αναζήτηση.. 4.Κατάθλιψη.. 5.Αποδοχή.. . . . . . . . . . . . . . . . . Τα 5 στάδια όταν διαπιστώνεις ότι το μέρος που είσαι δεν έχει wifi.. __________________________________________________________________________________ -Δημητράκι, τι είναι ο μπαμπάς σου; -Σκουπιδιάρης. -Δε λέγεται έτσι, αλλα υπάλληλος του δήμου! -Εσενα Γιωργάκη; -'Κοράκι' κυρία..! -Δε λέγεται έτσι, αλλά υπάλληλος γραφείου τελετών! -Εσένα, Τοτέ; -Ο δικός μου κυρία, ειναι DJ στο Mystic Club! -Δηλαδη;.. -Χτυπά τις καμπάνες!!... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2014 από Superuser 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Οδηγός νεκροφόρας κάνει καμακι σε γκομένα. "Παμε καμμια βόλτα " "Καλά,μ‘ αυτό το αμαξι ; " "Γιατί τι έχει; Άλλοι ψοφανε να μπούνε μεσα " 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 -Σ'αρεσει μωρο μου το τζακουζι? -Τακη σταματα να κλανεις ,θα βγω απ'την μπανιερα.. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση ougxar Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 -Έχετε βιβλία για μαζοχισμό? -Ναι.. -Μπορείτε να μου πετάξετε ένα στην μάπα? 35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις