yannis27gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Νομίζω οτι αυτή η version είναι καλύτερη: Συναντιούνται δύο φίλοι: -Τι έγινε ρε, καλά? - Άσε ρε, πέθανε η πεθερά μου. - Σώπα! Τί είχε? - Μ@λ@κίες μωρέ, ένα κτήμα στο χωριό. - Όχι ρε, σε ρωτάω αν είχε κανά πρόβλημα. - Ναι μωρέ, δεν ήτανε γραμμένο στο κτηματολόγιο και τρέχουμε. - Ρε μ@λ@κ@, σε ρωτάω από τι πέθανε. - Προχτές το μεσημέρι μωρέ, δεν είχαμε φαγητό, βγήκε να πάει στο χασάπη να πάρει κανά κρέας και την πάτησε αυτοκίνητο. - Όχι ρε την καημένη!!! Και τί κάνατε? - Τι να κάνουμε, φάγαμε μακαρόνια!!!! Κι υπάρχει και η κορυφαία: Συναντιούνται 2 φίλοι, ο ένας σε κακά χάλια, σκισμένα ρούχα, ματωμένο πρόσωπο, κτλ. - Τι έπαθες ρε συ; Πώς είσαι έτσι; - Άσε, μόλις θάψαμε την πεθερά μου. - Και γιατί είσαι έτσι; - Δεν ήθελε... 4
slygeo87 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 αιγιακακόταλέωαλλάπουμονημουταλεωμονημουταακουωαλλαδενέρθειμιαμέραπουθασήκωθωναφύγωαπό αυτότοσπίτικαιναδούμετιθακάνετεχωρίςεμέναόλαέτοιματαπεριμένεαποεμέναάντεναπεθάνωναησυχασωεπιτέλους βαρέθηκαπιακαιαμάνπιααυτάταρούχασαςδενταμαζέυτελίγοέλεοςόλαμαόλαεγώπουθαπάειαυτήη κατάστασηπιακακομαθημένααποάυριοθαδείτεολακομμένατηλεόρασηυπολο γιστήέξοδοικαιαυτάθακοπούνθαδείτεεσείςμόνοδιάβασμααποεδώκαιπέρα!!! 2
olympiakosgate7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Mηπως να ανοιχτει τοπικ "Ενα τυπος ποσταρει καθε μερα στο twitter..." για να καθαριζουμε απο δαυτα? 3
άδικος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 -Μαμά,νομίζω ότι κρύωσα. -Εμβέβαιαεμέναποιοςμακούειότανμιλάωάμαλέωβάλεζακέτακάνεικρύολεςκαιμιλάωστοντουβάριπάνταγραμμένημέχετεόλοιλες καιγιακακόταλέωαλλάπουμονημουταλεωμονημουταακουωαλλαδενέρθειμιαμέραπουθασήκωθωναφύγωαπό αυτότοσπίτικαιναδούμετιθακάνετεχωρίςεμέναόλαέτοιματαπεριμένεαποεμέναάντεναπεθάνωναησυχασωεπιτέλους βαρέθηκαπιακαιαμάνπιααυτάταρούχασαςδενταμαζέυτελίγοέλεοςόλαμαόλαεγώπουθαπάειαυτήη κατάστασηπιακακομαθημένααποάυριοθαδείτεολακομμένατηλεόρασηυπολο γιστήέξοδοικαιαυτάθακοπούνθαδείτεεσείςμόνοδιάβασμααποεδώκαιπέρα!!! Εγώ που το διάβασα ενώ έβγαινε σε μια γραμμή εκτός πλαισίου και έπρεπε να το υπογραμμίζω κι'όλας... 1
hackerW32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 γαμισεταρεκαιεμεναμουπηρελιγηωραγιανατοδιαβασωαλλαδεντοεβαλακατω ειχεκαπιεςπαρενεργιεςβεβαια..φενετεκαθολου; 2
koularasss Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 παει ενας που την ειχε πολυ μεγαλη στον γιατρο. -γει-γει-γει-α-α-α σ-σ-σ-α-α-ς-ς,ε-ε-ε-χωω-ω-ω με-με-με-γα-γα-λη-λη που-που-τσ@-τσ@ κ-κ-αι-αι για-για αυ-αυ-το-το μι-μι-λα-λα-ω-ω ε-ε-τσι-τσι.Θε-θε-λω-λω να-να μου-μου τη-τη μιι-κρη-κρη-νε-νε-ται-ται. -ενταξει φυσικα,λεει ο γιατρος. μια εβδομαδα μετα το χειρουργειο γυρναει πισω αυτος που την ειχε μικρηνει και λεει στον γιατρο πως η γυναικα του του εκανε παραπονα και θελει να ξαναβαλει το κομματι που ελειπε,και ο γιατρος του λεει. -Λυ-λυ-πα-μαι-μαι ααααλλλα αααυττοο δεεεε γιιινεταιιι. αι στο καλο,5 λεπτα μου πηρε για να το γραψω! 2
Socratis_g Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 -Μαμά μπαμπά, θέλω να σας πω ότι αποφάσισα να μείνω μόνος μου... -Εντάξει παιδί μου, ότι νομίζεις. -Τα πράγματά σας είναι έξω! 8
koularasss Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 δεν βαζεις και το λινκ του σερβετα; εμενα χθες μου το ειπαν,τωρα απο που το ακουσαν δεν ξερω.
Socratis_g Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 -Τι δουλειά κάνουν οι γονείς σου? -Η μάνα μου είναι ψυχίατρος και ο πατέρας μου γυναικολόγος. -Ααααα γι' αυτό είσαι τρελό μ**νί! 12
άδικος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 -Τι δουλειά κάνουν οι γονείς σου? -Η μάνα μου είναι ψυχίατρος και ο πατέρας μου γυναικολόγος. -Ααααα γι' αυτό είσαι τρελό μ**νί! Από εμένα πάντως αναφορά
hackerW32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ε μα πια, εχει καταντισει αιδια, να ανεβαζουν ανεκδοτα με αισχρολογιες οπος μ**νί και τετοια. πρεπει να καποτε αυτη η τρελα να σταματισει. για το καλο του μαγιονγκ
άδικος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Αναφορά για το φέιλ του ανεκδότου ρε! Ποιες αισχρολογίες;
Antwni Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ε μα πια, εχει καταντισει αιδια, να ανεβαζουν ανεκδοτα με αισχρολογιες οπος μ**νί και τετοια. πρεπει να καποτε αυτη η τρελα να σταματισει. για το καλο του μαγιονγκ Γιατί πετάγεσαι κάθε φορά εσύ? Προσπαθείς να γίνεις αστείος??Πιο πολυ σπαστικός γίνεσαι.. γαμισεταρεκαιεμεναμουπηρελιγηωραγιανατοδιαβασωαλλαδεντοεβαλακατω ειχεκαπιεςπαρενεργιεςβεβαια..φενετεκαθολου; να σου πω, τα ανέκδοτα τα δοκιμάζεις πριν τα σερβίρεις στον κόσμο; δεν εχω αδελφη, ειχα παει πριν κανα χρονο στο σπιτι μιας κοπελας, το βρηκα πανω στο κρεταβατι, το φορεσα, και ειδου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις