Δημοφιλής ανάρτηση Lucifer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ιησούς: Πέτρο, έλα εδώ. Πέτρος: Τι είναι δάσκαλε; Ιησούς: y=x² Πέτρος: Τι είναι αυτό δάσκαλε; Ιησούς: Παραβολή. Έχει ξαναμπεί, αλλά αξίζει να 'ναι στο πρώτο ποστ. Site: Εδώ το παλιό θρεντ. 35 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση demessakis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι ένας τύπος σε ένα χωράφι, και σπέρνει κουκιά. Περνάει κάποιος από εκεί, τον βλέπει, και του λέει: - Τι κάνεις Γιάννη; - Γιώργο, με λένε! 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leecherman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Όπατις,καινούργιο κοσκινάκι..... ...και πού να το κρεμάσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση bnvdarklord Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Νομιζω σαν πρωτο ποστ επρεπε να μπει ο τυπος που πέρνει καθε πρωι το λεωφορειο. 39 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 -Γιατι μια ξανθια αλλαζει καθε μηνα την πανα του μωρου της? -Γιατι γραφει βαρος μεχρι 8 κιλα... πρωτη και τελευταια φορα.δε ξερω αλλα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Διαολεμένα καλό το 1ο ανέκδοτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Νομιζω σαν πρωτο ποστ επρεπε να μπει ο τυπος που πέρνει καθε πρωι το λεωφορειο. Συμφωνώ ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση deesnider Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει μπει ξανά, αλλά anyway... Τύπος πάει για τουρισμό στην Ελβετία και καθώς περπατά σ' ένα κεντρικό εμπορικό δρόμο της Γενεύης, γλιστρά και πέφτοντας, σπάει το τζάμι του ρολογιού του. Στην αρχή τον κυριεύει η στενοχώρια, αλλά σκεπτόμενος πιο ψύχραιμα αργότερα, ησυχάζει: «Ε, του κερατά! Στην Ελβετία βρίσκομαι! Δε θα βρω ένα ωρολογοποιείο να μου αντικαταστήσουν το τζάμι;» Πράγματι, λίγα λεπτά αργότερα, βρίσκεται μπροστά σ' ένα μεγάλο κατάστημα, με μια τεράστια πινακίδα πάνω από την είσοδο, στην οποία απεικονίζεται σε θηριώδεις διαστάσεις ένα ρολόι. Στην εκτενέστατη δε βιτρίνα του, υπάρχουν τοποθετημένα εκατοντάδες ρολόγια. Μπαίνει μέσα όλο χαρά και, απευθυνόμενος στον υπάλληλο, του περιγράφει το πρόβλημά του. Ο υπάλληλος του απαντά ευγενέστατα: «Θα ήθελα πραγματικά να ήμουν σε θέση να σας εξυπηρετήσω, αλλά δυστυχώς αδυνατώ. Βλέπετε, εδώ δεν είναι ωρολογοποιείο.» Ο τουρίστας, βγαίνει για λίγο πάλι έξω, ρίχνει μια ματιά ακόμα στη βιτρίνα και στην πινακίδα και, αφού επιβεβαιώνει την αρχική του εντύπωση, ότι όντως βλέπει ρολόγια, επιστρέφει μέσα και ρωτά: «Αν δεν πρόκειται για ωρολογοποιείο, περί τίνος πρόκειται;» για να εισπράξει την όλο φυσικότητα απάντηση του υπαλλήλου: «Μα, για ευνουχιστήριο ταύρων, κύριε... Ταύρους ευνουχίζουμε εδώ.» «Τι πράγμα;» ρωτά έκπληκτος ο τουρίστας και, μη μπορώντας να πιστέψει όσα ακούει, συνεχίζει: «...και γιατί έχετε τοποθετήσει 500 ρολόγια σε ολόκληρη βιτρίνα;» Οπότε ο υπάλληλος, επίσης σε απόλυτη ηρεμία και με πλήρη φυσικότητα, του απαντά: «...και τι ήθελες να τοποθετήσουμε, ρε φίλε;» 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 μάλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση ntinos19 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 3 πράγματα δεν μπορείς να κάνεις: -να μετρήσεις τα μαλλιά σου. -να πλύνεις τα ματιά σου με σαπούνι. -να αναπνευσείς με τη γλώσσα έξω.... Τώρα όμως σε παρακαλώ μάζεψε τη γλώσσα σου γιατί είσαι σα σκυλί... 48 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Συναντάει μια γοργόνα ένα καρχαρία στον ωκεανό: Γοργόνα: Αχ! καλέ καρχαρία μην με φας. Καρχαρίας: Καλέ μην φοβάσαι...και εγώ γοργόνα είμαι! 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση hackerW32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 για μια στιγμη νομιζα οτι μου κανανε ban απο το τοπικ με τα ανεκδοτα, η οτι το υπουργειο παιδειας το εκλεισε.. επισης πιστεω οτι επρεπε να ονομαστει ''Ο HackerW32 παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...'' και λιγα ζηταω με τοσο αγωνα, ιδρώτα.. απειρες ωρες copy-paste.. ------------------ Πανικός στο δάσος, τα ζώα τρέχουν γύρω γύρω πανικόβλητα, μιας και κυκλοφόρησε μια φήμη ότι η αρκούδα έχει κάνει μια λίστα με ζώα και θα τα φάει όλα! Πάει λοιπόν το ελάφι, βρίσκει την αρκούδα και της λέει: - Αρκούδα, έμαθα ότι έχεις κάνει μια λίστα με τα ζώα που θα φας, είναι αλήθεια; - Ναι, αλήθεια είναι... - Εγώ είμαι μέσα; - Μισό να δω... Γ... Δ... Ε... Ελάφι. Ναι, μέσα είσαι. - Όχι ρε γαμώτο! Τουλάχιστον μπορείς να το κάνεις γρήγορα και ανώδυνα; - ΟΚ... Και γκντάπ, με μία γρήγορη ξαπλώνει το ελάφι νεκρό και το τρώει. Σκάει μετά η αλεπού... - Αρκούδα, έμαθα ότι έχεις κάνει μια λίστα με τα ζώα που θα φας, είναι αλήθεια; - Ναι, αλήθεια είναι... - Εγώ είμαι μέσα; - Μισό να δω... Α... Αλεπού. Ναι, μέσα είσαι. - Όχι ρε γαμώτο! Τουλάχιστον μπορείς να το κάνεις γρήγορα και ανώδυνα; - ΟΚ... Και πάλι με μία τέζα και η αλεπού... Έχουν περάσει πόσα ζώα, όλα με το ίδιο αίτημα, και χωρίς πρόβλημα η αρκούδα τα σκότωνε και τα έτρωγε. Αποφασίζει λοιπόν να πάει και ο λαγός... - Αρκούδα, έμαθα ότι έχεις κάνει μια λίστα με τα ζώα που θα φας, είναι αλήθεια; - Ναι, αλήθεια είναι... - Εγώ είμαι μέσα; - Μισό να δω... Κ... Λ... Λαγός. Ναι, μέσα είσαι. - Ρε συ, μπορείς να με σβήσεις; - Ok. 41 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 3 πράγματα δεν μπορείς να κάνεις: -να μετρήσεις τα μαλλιά σου. -να πλύνεις τα ματιά σου με σαπούνι. -να αναπνευσείς με τη γλώσσα έξω.... Τώρα όμως σε παρακαλώ μάζεψε τη γλώσσα σου γιατί είσαι σα σκυλί... Το σαπούνι να το αφήσω κι αυτό ? 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 εγω ακομα μετραω 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Σάκης κι ο Τάκης περπατάνε αμέριμνοι στον δρόμο όταν βλέπουν έναν τύπο με μπερέ,πινέλα στο ένα χέρι και ένα καβαλέτο στο άλλο.Το περίεργο είναι ότι σε κάθε του βήμα ακούγεται ένας εκκωφαντικός κρότος που όπως είναι φυσικό κινεί την περιέργεια του Σάκη.Οπότε ρωτάει τον Τάκη. -Καλά ρε συ τι ν' αυτός -Χαζός είσαι;Κάνει μπαμ ότι είναι ζωγράφος. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις