Sugizo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 αυτό μου θύμισε το αρχαιο:-Γεια σας θα ήθελα ένα πίτα γύρο απ'όλα χωρίς ντομάτα-Δεν έχω ντομάτα μεγάλε-Καλά τοτε κάντο χωρίς κρεμμύδι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Το οποίο μου θύμισε το άλλο αρχαίο: - Θα ήθελα 99 σουβλάκια. - Να τα κάνω 100; - Όχι ρε φίλε, ποιός θα τα φάει τόσα πολλά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Οχι (άλλο κάρβουνο) άλλα σουβλάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Το οποίο μου θύμισε: Ένας μεθυσμένος πάει σε ένα ταχυφαγείο.. -Ένα γύρο απ' όλα.. -Πίτα; -Γάμησε τα.. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Το οποίο μου θύμισε: Ένας μεθυσμένος πάει σε ένα ταχυφαγείο.. -Ένα γύρο απ' όλα.. -Πίτα; -Γάμησε τα.. Καί αν έλεγε καλαμάκι τί θα έλεγε ; τι χρώμα σε αρέσει ; ή γιατί έβαλες δύο μόνος μου είμαι ; (Πάντως γύρο στο χέρι δεν έχω ξανακούσει και ειδικά απ' όλα, εκτός και αν ρωτούσε τον τύπο της πίτας Ελληνική,Κυπριακή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πίτα γύρο δεν έχεις ακούσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πίτα γύρο δεν έχεις ακούσει; Λές να είμαι απο άλλο πλανήτη μπορεί που ξέρεις καμιά φορά εννοώ γιατί ρωτάει ο σουβλατζής πίτα αφου το οτι ο γύρος πάει σε πίτα είναι αυτονόητο.(Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται).Εκτός και αν ήταν μερίδα ή ξέχασα οτι υπάρχουν και σάντουιτς (που τα έχω για ιεροσυλία μάλλον, με γύρο) απο τον Λόρδο σάντουιτς θεός σχωρέστον εκεί που βρίσκετε για τις ευεργεσίες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 WTFUUUUUUUUUUUUUUUU νιμοοοοο??? γυρο σε ψωμι δεν εχεις φαει; γουερ αρ γιου φρομ καπιταν??? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 WTFUUUUUUUUUUUUUUUU νιμοοοοο??? γυρο σε ψωμι δεν εχεις φαει; γουερ αρ γιου φρομ καπιταν??? Είμαι πουριτανός σε αυτό το θέμα και επιλέγω μόνο πίτα ξέχασα οτι υπάρχουν και άλλοι στην Ελλάδα ζητώ την επιείκεια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πήγα στο ΙΚΕΑ να πάρω ένα καθρέφτη.... Ξέρει κανείς σε πόσους βαθμούς η άμμος γίνεται γυαλί;;;; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ INSOMNIACS!!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πήγα στο ΙΚΕΑ να πάρω ένα καθρέφτη.... Ξέρει κανείς σε πόσους βαθμούς η άμμος γίνεται γυαλί;;;; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ INSOMNIACS!!! Αυτό θα πεί οικονομικό μυαλό να γλυτώσεις τα έξοδα συναρμολόγησης ε ; Μήπως σε λένε Στάθη ; γιατί ένιωσα μια ψυχρούλα.Καλή χρονιά σου και σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καί αν έλεγε καλαμάκι τί θα έλεγε ; τι χρώμα σε αρέσει ; ή γιατί έβαλες δύο μόνος μου είμαι ; (Πάντως γύρο στο χέρι δεν έχω ξανακούσει και ειδικά απ' όλα, εκτός και αν ρωτούσε τον τύπο της πίτας Ελληνική,Κυπριακή) Πάει λοιπόν η ξανθιά στο σουβλατζίδικο: Ξανθιά: Θα ήθελα 2 πίτες απ'όλα Σουβλατζής: Με καλαμάκι; Ξανθιά: Ααααα! Τα βγάλατε και σε χυμούς; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daftfunk Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ατομο μπαίνει με φοβερή γκόμενα σε κοσμηματοπωλείο. - Θα ήθελα κάτι καλό για την κοπέλα από εδώ... - Βεβαίως κύριε, τι θα λέγατε για αυτό το δαχτυλίδι με το διαμάντι? Ο τύπος ρωτάει την γκόμενα αν της αρέσει και μετά ρωτάει πόσο κάνει το δαχτυλίδι. - 200.000 απαντά ο κοσμηματοπώλης. - Ε!! ΟΧΙ και 200.000! Θέλω κάτι πιο ακριβό για το κορίτσι μου! - Βεβαίως κύριε, τι θα λέγατε για αυτό το περιδέραιο με μαργαριτάρια που κάνει 500.000 ? - Χμμμ...Μ αρέσει, θα το αγοράσω... Όμως.... Ξέρετε δεν κουβαλάω 500.000 μετρητά, θα σας πληρώσω με επιταγή..... Ο κοσμηματοπώλης το σκέφτεται... - Ξέρετε, το πρόβλημα με τις επιταγές είναι ότι, χμμμ.., μπορεί να είναι ακάλυπτες. Χωρίς να θέλω να σας προσβάλω, τέτοια ώρα δεν μπορώ να την ελέγξω.. - Α, μην ανησυχείτε, και εγώ έμπορος είμαι και σας καταλαβαίνω... Τι θα λέγατε να σας δώσω την κάρτα μου και αύριο το πρωί που θα πάρετε έγκριση από την τράπεζα μου τη στέλνετε στο σπίτι. - Σύμφωνοι ! Την άλλη μέρα το πρωί, ο κοσμηματοπώλης παίρνει τον τύπο τηλέφωνο: - Ξέρετε, η επιταγή που μου δώσατε χθες.... Η τράπεζα μου είπε ότι είναι ακάλυπτη.... - Α!!, μην ανησυχείς ρε φίλε...Σκίσ την...εγώ πάντως γ@μησ@....! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Εκτός και αν ήταν μερίδα Σωστά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πάει λοιπόν η ξανθιά στο σουβλατζίδικο: Ξανθιά: Θα ήθελα 2 πίτες απ'όλα Σουβλατζής: Με καλαμάκι; Ξανθιά: Ααααα! Τα βγάλατε και σε χυμούς; πιο παλιο πεθαίνεις να ουμε.. ενω εγω τι βαζω ξερω εγω.. Ατομο μπαίνει με φοβερή γκόμενα σε κοσμηματοπωλείο. - Θα ήθελα κάτι καλό για την κοπέλα από εδώ... - Βεβαίως κύριε, τι θα λέγατε για αυτό το δαχτυλίδι με το διαμάντι? Ο τύπος ρωτάει την γκόμενα αν της αρέσει και μετά ρωτάει πόσο κάνει το δαχτυλίδι. - 200.000 απαντά ο κοσμηματοπώλης. - Ε!! ΟΧΙ και 200.000! Θέλω κάτι πιο ακριβό για το κορίτσι μου! - Βεβαίως κύριε, τι θα λέγατε για αυτό το περιδέραιο με μαργαριτάρια που κάνει 500.000 ? - Χμμμ...Μ αρέσει, θα το αγοράσω... Όμως.... Ξέρετε δεν κουβαλάω 500.000 μετρητά, θα σας πληρώσω με επιταγή..... Ο κοσμηματοπώλης το σκέφτεται... - Ξέρετε, το πρόβλημα με τις επιταγές είναι ότι, χμμμ.., μπορεί να είναι ακάλυπτες. Χωρίς να θέλω να σας προσβάλω, τέτοια ώρα δεν μπορώ να την ελέγξω.. - Α, μην ανησυχείτε, και εγώ έμπορος είμαι και σας καταλαβαίνω... Τι θα λέγατε να σας δώσω την κάρτα μου και αύριο το πρωί που θα πάρετε έγκριση από την τράπεζα μου τη στέλνετε στο σπίτι. - Σύμφωνοι ! Την άλλη μέρα το πρωί, ο κοσμηματοπώλης παίρνει τον τύπο τηλέφωνο: - Ξέρετε, η επιταγή που μου δώσατε χθες.... Η τράπεζα μου είπε ότι είναι ακάλυπτη.... - Α!!, μην ανησυχείς ρε φίλε...Σκίσ την...εγώ πάντως γ@μησ@....! εαν δεν εχεις σερβετα να στο λεει-κανει μπροστα σου, δεν λεει. δεν ξερω γιατι εγινα κριτής ξαφνικα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις