ninos30 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τα parts που διάλεξες είναι άριστα. Γιαυτό και το μόνο που σχολιάστηκε από την αρχή είναι το κουτι. Σε ποιο καταλήγεις τελικά? Και SSD φαντάζομαι θα πάρεις τον120αρη. Δεν αξίζει την διαφορά ο 60/90
hitman 21 original Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 κατεληξα στο thermaltake mk-i ....απλα το γουσταρω εμφανισιακα,δεν ξερω γτ δεν τα πατε τα thermaltake γενικα εδω μεσα γι αυτο ρωτησα να μου πουν τα πλην,οποιος το χει ασ γραψει κατι θα ξερει παρα πανω ναι τον 120αρι
nikos1982 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 thermaltake εχω και εγω δεν εχω δει η δουλεψει τα αλλα κουτια που δωσανε τα παιδια.αλλα δεν πιστευω οτι ειναι στο χαλη που λενε.με το Α60 ειμαι μια χαρα ευχαριστημένος.εχει αρκετο χωρο και για crossfire και για να αεριζετε σωστα το hardware.γενηκα πιστευω κουτια της τιμης 100++++ οχι ολα αλλα τα ποιο πολλα ειναι αξιοπιστα.απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου πανω απ ολα
ninos30 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Για ευνόητους λόγους, δεν θα βρεις πολλούς να το έχουν. Κι ο νοών νοείτω! χεχεχε Αφού σου αρέσει εσένα πάρ'το και μην ακούς κανέναν. Ορίστε.Μια χαρά!: http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/Chaser_MK-1/6.html http://www.overclockersclub.com/reviews/thermaltake_chaser_mki/6.htm http://www.vortez.net/articles_pages/thermaltake_chaser_mk_i_review,9.html
alexis97droso Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Aν το θελεις τοσο πολυ το κουτι αυτο παρτο, αλλα κοιτα και Site: αυτο εδω το κουτακι απο την corsair. Ειναι παρα πολυ καλοο και εχει ο,τι εχει και το thermaltake εκτος απο το dock μονο και αντι να εχει τοσο πλαστικο οσο το thermaltake εχει αλουμινιο
stm00192 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 κατεληξα στο thermaltake mk-i ....απλα το γουσταρω εμφανισιακα,δεν ξερω γτ δεν τα πατε τα thermaltake γενικα εδω μεσα γι αυτο ρωτησα να μου πουν τα πλην,οποιος το χει ασ γραψει κατι θα ξερει παρα πανω ναι τον 120αρι Για να σου λεμε να μεινεις μακρυά απο τα ΤΤ μαλλον θα σημαίνει ότι εχουμε δουλεψει αρκετα πανω τους και εχουν δει πολλα στραβα τα ματακια μας...Απο εκει και περα its your επιλογη!
johnbond Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δες για κανενα καλυτερο κουτακι... δεν λεει τοσο καλο μηχανιμα να στεγαζεται σε κονσερβοκουτι! Η προσωπική μου γνώμη είναι οτι υπερβάλλετε με τα ακριβά κουτιά.. Εγω το σύστημα της υπογραφής μου το έχω "στεγάσει" σε ένα thermaltake commander των 45 ευρώ και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.. Πραγματικά το θεωρώ μεγάλη κοροιδία να δίνει κανείς 150-200 ευρώ για ένα κομμάτι σίδερα..Γιατί να μη δώσει 50 και με τη διαφορά να πάρει καλύτερη κάρτα γραφικών; Το κουτί κάθεται σε μια άκρη.Ούτε κάνει κάτι λειτουργικό ούτε μπορεί να χαλάσει... Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. περιμένω αντιδράσεις!
stm00192 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Η προσωπική μου γνώμη είναι οτι υπερβάλλετε με τα ακριβά κουτιά.. Εγω το σύστημα της υπογραφής μου το έχω "στεγάσει" σε ένα thermaltake commander των 45 ευρώ και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.. Πραγματικά το θεωρώ μεγάλη κοροιδία να δίνει κανείς 150-200 ευρώ για ένα κομμάτι σίδερα..Γιατί να μη δώσει 50 και με τη διαφορά να πάρει καλύτερη κάρτα γραφικών; Το κουτί κάθεται σε μια άκρη.Ούτε κάνει κάτι λειτουργικό ούτε μπορεί να χαλάσει... Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. περιμένω αντιδράσεις! Για καποιον που ασχολειται συχνα με το hw του, εχει πολυ hw, ακριβο hw η απλα θελει να ειναι ολα ομορφα και συμαχεμενα εκει μεσα πιστεψε με ενα καλο κουτι κανει την διαφορα! Και για να στο θεσω διαφορετικα ... δεν θα εβαζες επιπλα και ηλεκτρικες συσκευες εκατομυριων σε τσαντιρι ... αντε στην καλυτερη να εβαζες κανενα εκστρατιας! Οταν θα ασχοληθεις παντως με ενα καλο κουτι θα καταλαβεις 2
johnbond Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Για καποιον που ασχολειται συχνα με το hw του, εχει πολυ hw, ακριβο hw η απλα θελει να ειναι ολα ομορφα και συμαχεμενα εκει μεσα πιστεψε με ενα καλο κουτι κανει την διαφορα! Και για να στο θεσω διαφορετικα ... δεν θα εβαζες επιπλα και ηλεκτρικες συσκευες εκατομυριων σε τσαντιρι ... αντε στην καλυτερη να εβαζες κανενα εκστρατιας! Μα εδώ μιλάμε για μηχανήματα που πρέπει να κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά.Όχι για εργα τέχνης. Εμποδίζει το κουτί των 50ευρώ τα μηχανήματα αυτά να αποδώσουν άριστα; Αν μιλάμε για την ψύξη ,στο κουτί μου είναι άριστη και μια χαρά συμαζεμμένα είναι τα καλώδια και όλα.. Αν μιλούσαμε για κάποιο εξειδικευμένο setup με πολλές κάρτες γραφικών και πολλούς δίσκους κτλ θα μπορούσα να δεχτώ την ανάγκη για ένα ακριβό κουτί.. Αλλά εδώ το παιδί θέλει να φτιάξει ένα απλό pc με μία vga και 2 δίσκους.Γιατί να ξοδευτεί χωρίς λόγο;
stm00192 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι δεν θελει καθε φορα που θα βαζει χερι στο μηχανημα να χρειαζεται τραυμοπλαστ μετα, γιατι θελει να εχει συμαζεμενα καλωδια, γιατι οταν θα θελησει να προσθεσει κατι θα πρεπει να γινεται ευκολα, γιατι θελει οταν χρειαστει να μεταφερει, σηκωσει το κουτι να μην του μενουν τα πλαστικα στο χερι, γιατι θελει μια αισθηση ποιοτητας και καλαισθησιας στο χωρο που περναει αρκετες ωρες τις ζωης του! Εχω και αλλους λογους αμα θες! Αν τα πραγματα ηταν οπως τα λες και σκεφτοντουσαν ολοι με αυτο τον τροπο θα ειχαμε μεινει στα παλια μπεζ κουτια με 80αρια ανεμηστηρια. 2
johnbond Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι δεν θελει καθε φορα που θα βαζει χερι στο μηχανημα να χρειαζεται τραυμοπλαστ μετα, γιατι θελει να εχει συμαζεμενα καλωδια, γιατι οταν θα θελησει να προσθεσει κατι θα πρεπει να γινεται ευκολα, γιατι θελει οταν χρειαστει να μεταφερει, σηκωσει το κουτι να μην του μενουν τα πλαστικα στο χερι, γιατι θελει μια αισθηση ποιοτητας και καλαισθησιας στο χωρο που περναει αρκετες ωρες τις ζωης του! Εχω και αλλους λογους αμα θες! Εντάξει εσύ κοιτάς περισσότερο τις λεπτομέρειες.Εγώ σου λέω οτι δεν έχω κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρεις(κοψίματα,ανακατωμένα καλώδια,πλαστικά που φεύγουν κτλ) Το όλο σύστημα(χωρίς την οθόνη) μου στοίχησε 620ευρώ πριν λιγους μήνες. Με τα λεφτά που μου μείνανε βάζω μέχρι και 7970. Δε θα ήταν κρίμα να είχα δώσει 850(με πιο ακριβή mobo,τροφοδοτικό,κουτί) και να έπαιρνα τα ίδια frames στα παιχνίδια. Τώρα ως προς την καλαισθησία του χώρου με 150ευρώ που θα του μείνουν παίρνει και ένα ωραίο χαλί ή μια πολυθρόνα και ομορφαίνει το χώρο περισσότερο. Εγώ κλείνω εδώ το θέμα.Όποιος διαβάζει μπορεί να αποφασίσει τι τον βολεύει.
stm00192 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγω θα κλεισω επιμενοντας οτι χωρις μια καποια εμπειρια πανω σε καλο κουτι δεν μπορεις να εχεις ολοκληρωμενη αποψη... Οταν και αμα στησεις ποτε hw σε σωστο κουτι θα με θυμηθεις! Δεν γραφεις στην υπογραφη σου πιο τροφοδοτικο εχεις αλλα αν υποψιαστω βαση των γραφομενων σου οτι το τροφ για σενα ειναι δευτερευουσης σημασιας τοτε κριμα και κακως ανοιξα σοβαρη κουβεντα!
ninos30 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ θα το πάρω αλλιώς και θα θέσω μια πιο γενική άποψη. Το HW εξελίσσεται ΤΡΕΛΑ και δεν το προλαβαίνεις. Για παράδειγμα, κάποιος που πλήρωσε 700 ευρώ για την 5970 του πριν 2 μόλις χρόνια, τώρα απλά είναι στο midrange των VGAs. Μια 7870 τον έχει στα ίσια, με το 1/4 της κατανάλωσης... Και φυσικά πρέπει να τα χώνουμε στις VGA (και στις CPU) αν πρόκειται να παίζουμε games αλλά νομίζω πως ακριβώς εκεί είναι το σημείο που δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές. Απλά πολύ σύντομα κλαίμε τα λεφτά μας. Υπάρχουν όμως και κάποια parts που αξίζουν την προσοχή μας. Parts που θα μας συντροφεύουν χρόνια, που θα τα "ανεχόμαστε" χρόνια και που παίζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ στην εύρυθμη καθημερινή χρήση του υπολογιστή μας αλλά και στην μακροζωία του (τα 2 από τα 3 το τελευταίο). Τα παραθέτω λοιπόν (προσωπική εκτίμηση) με βάση την σημαντικότητα που έχουν: - PSU - Case - Monitor Αυτό είναι HW που δεν αλλάζει σε κάθε rig που φτιάχνουμε. Το αγοράζουμε μια φορά και το αλλάζουμε όταν απλά δεν πάει άλλο. Όταν καεί, χαλάσει ή δεν μας καλύπτει στις καινούριες ανάγκες μας. Είναι η μόνη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε στο PC μας Το κουτί λοιπόν. Οι σημερινές ανάγκες του TS δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ίδιες με τις αυριανές. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του gamer. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι ΑΥΡΙΟ να χρειαστεί μια 2η κάρτα? Θα τον καλύψει το Commander? Και πες ότι με έναν μαγικό τρόπο την χωρούσε. Temps? Αν θελήσει να βάλει υδρόψυξη? Αν αρχίζει να κατεβάζει σαν τρελός και θέλει 2-3-4 δίσκους παραπάνω? (εγώ από έναν ξεκίνησα και έχω 5+1 ssd μόνο στο κουτί μου μέσα). Αν θέλει να κλοκάρει και βάλει κανα θηρίο cooler? Το ότι θα έχει όλα τα υποσυστήματά του κάτω ~5-10 βαθμούς απ' ότι έχεις εσύ στο Commander σου, ξέρεις ότι μεγαλώνει τον χρόνο καλής λειτουργίας του? Το ότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσεις να ακούς τριξίματα από τους ανεμιστήρες και το κουτί σου το έχεις υπολογίσει? Ο θόρυβος? Στο Antec P182 που έχω, έχει μέσα 4x120mm το case, 2x120mm η υδρόψυξη, 1x120 το PSU, 2xVGA coolers (CF5850) και άμα κάτσεις πάνω από το κουτί με τα πάντα γύρω κλειστά ακούς ένα χαμηλό βουητό. Με ανοικτή την TV νομίζεις ότι είναι κλειστό. Και μπορώ να σου αραδιάσω άλλες τόσες περιπτώσεις που ένα μέτριο κουτί αύριο δεν θα του "κάνει"... Την πρώτη φορά που θα στήσεις PC για σένα ή για κάποιον φίλο σου σε ένα Corsair 600T (ή ανάλογο) θα καταλάβεις ΑΜΕΣΩΣ για το τι σου μιλάει ο stm και θα αναθεωρήσεις αμέσως όλα αυτά που λες εδώ σήμερα...
johnbond Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 nino, τα πιο πολλά που λες είναι υποκειμενικές απόψεις γι'αυτό και δε θα απαντήσω γιατί απλά θα πω τις δικές μου υποκειμενικές απόψεις. Εσύ βλέπεις το pc σαν επένδυση 10ετίας,εμένα πλέον οι εταιρίες με έχουν κάνει να το βλέπω σαν αναλώσιμο που το πετάς και παίρνεις καινούριο οταν δε σου κάνει πια. Πριν 3-4 χρόνια είχα δώσει 150ευρώ για ένα enermax 400w.Και τι κατάλαβα;Πλέον είναι άχρηστο στο νέο pc μου. Αλλά στο θέμα της θερμοκρασίας που είναι κάτι αντικειμενικό και μετρήσιμο θα σου πω οτι κάνεις λάθος. 5-10 βαθμούς διαφορά δε θα έχει το commander με κανένα κουτί της αγοράς εφόσον του βάλεις 3 συνολικά 12άρηδες ανεμιστήρες.. Έχει θέσεις για ανεμιστήρες παντού και απο φυσικής άποψης δε μπορεί να υπάρξει κάτι παραπάνω.
stm00192 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 nino, τα πιο πολλά που λες είναι υποκειμενικές απόψεις γι'αυτό και δε θα απαντήσω γιατί απλά θα πω τις δικές μου υποκειμενικές απόψεις. Εσύ βλέπεις το pc σαν επένδυση 10ετίας,εμένα πλέον οι εταιρίες με έχουν κάνει να το βλέπω σαν αναλώσιμο που το πετάς και παίρνεις καινούριο οταν δε σου κάνει πια. Πριν 3-4 χρόνια είχα δώσει 150ευρώ για ένα enermax 400w.Και τι κατάλαβα;Πλέον είναι άχρηστο στο νέο pc μου. Αλλά στο θέμα της θερμοκρασίας που είναι κάτι αντικειμενικό και μετρήσιμο θα σου πω οτι κάνεις λάθος. 5-10 βαθμούς διαφορά δε θα έχει το commander με κανένα κουτί της αγοράς εφόσον του βάλεις 3 συνολικά 12άρηδες ανεμιστήρες.. Έχει θέσεις για ανεμιστήρες παντού και απο φυσικής άποψης δε μπορεί να υπάρξει κάτι παραπάνω. Συνεχιζεις να μην μου απαντας πιο τροφοδοτικο εχεις... ετσι μονο για μονο γα να δουμε αν αξιζει να συνεχιστει αυτη η κουβεντα η οχι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα