Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

ανοιγω αυτο το θεμα ως συνεχεια του ''Αναβάθμιση Laptop'' http://www.insomnia....βάθμιση-laptop/ ωστε να μου προτινετε εσεις, οι πολυ πιο εμπηροι απο εμενα, ενα σταθερο PC, γυρω στα 500-600€ που λεει και ο φιλος liakjim στο τοπικ, το οποιο να ΜΗΝ κολλαει σε παιχνια οπως NFS Hot Persuit, Counter Strice, Minecraft, Drakensang και αλλα τετοιου τυπου! Οπως μου ειπαν και τα παιδια, θα χρειαστω μια καλη καρτα γραφικων, οποτε σκεφτομαι κατι σε NVidia Gforce με καμια i5 CPU.. Ειμαι πολυ περιεργος να δω καποια PC στα 500-600€, οποτε περιμενω τις προτασεις σας!! :D

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή nvidia και i5 σε αυτά τα λεφτά δεν είναι πολύ εύκολο. Αν κατάλαβα καλά από το θέμα με το λαπτοπ θες και οθόνη, ηχεία, πληκτρολόγιο. Σε αυτή την περίπτωση είναι αδύνατον.

Δες εδώ: Βγαίνει στα 670€ μαζί με μεταφορικά/κόστος αντικαταβολής.

untitled.bmp

Δημοσ.

286repy.jpg

+1 στην προηγούμενη σύνθεση αν μπορείς να δώσεις παραπάνω

Επίσης μπορείς να βάλεις τα περιφερειακά της παραπάνω να μειώσεις λίγο το κόστος.

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις! :-)

Πρωτα απ'ολα ξεχασα να αναφερω οτι οθονες, ποντικια και ηχεια δεν χρειαζομαι.. Τα εχω ιδη (οθονη στην αρχη θα βαλω την τηλεοραση μου που εχει θυρα για να γινει οθονη PC και μετα βλεπουμε με κατι καλυτερο).

Απλα θελω να μου πειτε καταρχας (κυριως ο φιλος liakjim που το ανεφερε) τα PC στα 500-600 ευρω αν υπαρχουν ετοιμα (δηλαδη χωρις να πρεπει να το συνθεσω εγω)

Αν αυτο δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη, θα με βοηθουσε πολυ να μου παραθετατε λινκς απο μαγαζια με κουτι, καρτα γραφικων, μητρικη, επεξεργαστη, ψυκτρες και οτι αλλο χρειαζεται οπως πχ καρτες ηχου κλπ κλπ για να συνθεσω στα λεφτα αυτα ενα καλο εργαλειακι για gaming κυριως που να ΜΗΝ κολλαει! :-) :-)

Δημοσ.

Έτοιμο δεν αξίζει να πάρεις για πολλούς λόγους, μερικούς από τους οποιους μπορείς να διαβάσεις στο λινκ της υπογραφής μου. Σου έκανα μια σύνθεση που μπορείς να ζητήσεις να σου την συναρμολογήσουν δωρεάν στο κατάστημα. Το κατάστημα είναι το visionstudio.gr. Όχι απλά δεν θα κολλάει, αλλά θα παίζεις με πολύ ψηλά settings όλα τα παιχνίδια.

post-228313-0-84803800-1346771002_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεινοσαυρε σε ευχαριστω πολυ για την προταση σου :-) Μπορεις να μου προτινεις και καμια καρτα ηχου,σαρωτη,FM tuner και CD/DVD που δεν εχεις βαλει? Ακομη, μηπως να παρω CPU καλυτερα της Intel? Την εμπιστευομαι καπως περισσοτερο.. Με ολα αυτα που προτινεις ταιριαζει η i5?

Δημοσ.

Δεινοσαυρε σε ευχαριστω πολυ για την προταση σου :-) Μπορεις να μου προτινεις και καμια καρτα ηχου,σαρωτη,FM tuner και CD/DVD που δεν εχεις βαλει? Ακομη, μηπως να παρω CPU καλυτερα της Intel? Την εμπιστευομαι καπως περισσοτερο.. Με ολα αυτα που προτινεις ταιριαζει η i5?

Κάρτα ήχου δεν χρειάζεσαι, έχει η μητρική. CD-DVD έβαλα, μην σε μπερδεύει η φόρμα. Χρειάζεσαι και σκανερ? Δεν το είπες. Δεν φτάνει το μπάτζετ σου για intel i5, μια χαρά αξιόπιστοι είναι και οι amd.

Δημοσ.

ααα σκανερ ειναι ο σαρωτης? :ph34r: χαχαχα λαθος τοτε.. εχω πολυμηχανιμα της HP με εκτυπωτη και σκανερ οποτε δεν θελω σαρωτη.. Ο AMD που προτινεις αντιστοιχει στον Intel i3 η ειναι καλυτερος βρε δυνοσαυρε? :-)

Επισης, για να βαλω και λειτουργικο (Windows 7 Home Premium παντα) και αυθεντικους drivers τι χρειαζεται?

Δημοσ.

Ο AMD που προτινεις αντιστοιχει στον Intel i3 η ειναι καλυτερος βρε δυνοσαυρε? :-) Σαν τον i3 περίπου αλλά θεωρητικά θα σου κρατήσει περισσότερο γιατί έχει 4 πυρήνες που στο μέλλον λογικά θα τους εκμεταλλεύονται τα παιχνίδια. Αν θες i5, ανεβαίνεις 140 ευρώ.

Επισης, για να βαλω και λειτουργικο (Windows 7 Home Premium παντα) και αυθεντικους drivers τι χρειαζεται? Να τα πληρώσεις. 100 ευρώ. Ή να τα βρεις από κάποιον "θείο" σου.... Οι drivers είναι πάντα αυθεντικοί και δωρεάν.

Καλωσήρθες στον κόσμο των πραγματικών υπολογιστών. :-D

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ δυνοσαυρε :-) Οποτε πρεπει να προσθεσω 100€ στο ολο μπατζετ μου για λειτουργικο ε? Μηηηηπως λεω μηπως μπορω να το βγαλω απο το λαπτοπ και να το βαλω στο νεο PC? :P

Δημοσ.

Αλλιως.. Χμμ καταλαβα τι εννοεις.. :P Κατι τελευταιο ετσι για να μαθαινω σιγα σιγα, η καρτα γραφικων που προτινεις, και απο οσο εχω καταλαβει ειναι απο τα συμαντικοτερα παρτς για ενα gaming PC, ειναι αντιστοιχη μιας ενβιντια τζι φορς η κατοτερη? Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ποσο καλες η ''κακες'' ειναι οι καρτες γραφικων?

Τι ειναι το ΟΕΜ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...