Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

andypolitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Για την beta1 δεν χρειάζεται developer udid αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ: οι αναφορές λένε πως στη beta2 θα ενεργοποιηθεί ο έλεγχος του udid και σε περίπτωση που έρθει σαν αναβάθμιση ΟΤΑ, υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις συσκευές σας μετά το update.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παίδες γινεται να απενεργοποιήσουμε κάπως το τηλεφωνητ/η ή να εξαφανίσουμε το κουμπί του ή να αλλαξουμε έστω το νούμερο;

εχει 2 βδομαδες και σχεδον κάθε μερα πατιέται κατα λαθος (;) και παιρνει τηλεφωνο κ με χρεώνει η μλκια χωρίς λόγο... (δεν εχω καν τηλεφωνητή, τον ειχα απενεργοποιήσει)

παίδες γινεται να απενεργοποιήσουμε κάπως το τηλεφωνητ/η ή να εξαφανίσουμε το κουμπί του ή να αλλαξουμε έστω το νούμερο;

εχει 2 βδομαδες και σχεδον κάθε μερα πατιέται κατα λαθος ( ;) και παιρνει τηλεφωνο κ με χρεώνει η μλκια χωρίς λόγο... (δεν εχω καν τηλεφωνητή, τον ειχα απενεργοποιήσει)

Το κουμπί δεν γίνεται να φύγει.

Κάλεσε τον πάροχό σου και ζήτα αν είναι εφικτό να σου απενεργοποιήσει την υπηρεσία προσωπικού τηλεφωνητή.

<p>παίδες γινεται να απενεργοποιήσουμε κάπως το τηλεφωνητ/η ή να εξαφανίσουμε το κουμπί του ή να αλλαξουμε έστω το νούμερο;</p>

<p> </p>

<p>εχει 2 βδομαδες και σχεδον κάθε μερα πατιέται κατα λαθος (;) και παιρνει τηλεφωνο κ με χρεώνει η μλκια χωρίς λόγο... (δεν εχω καν τηλεφωνητή, τον ειχα απενεργοποιήσει)</p>

Αν εχεις jailbreak υπάρχει tweak να το εξαφανίσεις.

Το κουμπί δεν γίνεται να φύγει.

Κάλεσε τον πάροχό σου και ζήτα αν είναι εφικτό να σου απενεργοποιήσει την υπηρεσία προσωπικού τηλεφωνητή.

ξαναενεργοποιείται με το που καλεσεις στο νουμερο του τηλεφωνητή... ελεγα μηπω πειράζοντας τιποτα ρυθμίσεις της σιμ χανόταν το νουμερο κ ησύχαζα...

Οχι δεν εχω jb

iOs 7 Beta 2 is Out..

Όσοι έχετε Dev account μπορείτε να κάνετε update μέσω OTA

attachicon.gifIMG_0051.PNG

Μετα αν θες να την βγαλεις και να γυρισεις κανα στο iOS 6 γινεται; Για να παρεις το επισημο οταν ερθει;

• Super Moderators

έβαλε κανένας παιδιά την beta 2 να μας πεί εντυπώσεις?

Ναι και τα πάει μια χαρά στο iphone5. Την beta1 την αφαίρεσα γιατί είχε σοβαρά θέματα με τη θερμοκρασία και την αυτονομία. Η 2 όμως τα πάει μια χαρά και η αυτονομία είναι σχεδόν η ίδια που είχα και με την 6.1.4. Υπάρχουν όμως μερικές εφαρμογές που δεν παίζουν σωστά ακόμη στην 7 (όπως το Navigon).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...