Georges Kousikian Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Οπως ακριβώς περιέγραψε ο thanos75x στο post #308 εκανα και εγω την αναβαθμιση απο 0815 QM σε flambe V15 απ'ευθειας χωρις ενδιαμεση αναβαθμιση και γλιτωσα απο τα κινεζικα (το ταμπλετ απο byuincoins σε έκδοση για την κινεζικη αγορα). Περιμενα η διαδικασια να ειναι ποιο χρονοβορα και δυσκολη αλλα αποδειχτηκε οτι ειναι για "τυφλους" και τοσο γρηγορη που οταν τελειωσε νομιζα οτι δεν ειχε γινει τιποτα... Να προσθεσω οτι δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο απο μια συσκευη τοσο φτηνη και οσον αφορα τη συνδεση wifi δεν υπολειπεται σε εμβελεια απο τον toshiba φορητο μου. Οσοι δεν παρηγγειλαν ακομη go for it ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Α, πήγες απευθείας; Όπως εμείς οι TM; Ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos75x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Chimei Innolux vs Tianma. http://www.panelook.com/HJ070IA-02C_Chimei%20Innolux_7.0_LCM_parameter_16677.html http://www.panelook.com/TM070JDHP01-00_TIANMA_7.0_LCM_overview_16164.html Τα specs που μας ενδιαφέρουν: χρόνος απόκρισης, χρωματικό βάθος, φωτεινότητα. Chimei Innolux (QM): 15ms, 16.7M (8-bit), 350 cd/m2 Tianma : 25ms, 262K/16.7M (με interpolation), 420 cd/m2 Το σημαντικό είναι ότι η QM είναι πραγματική true color ενώ η Tianma όχι. Το ότι έχει λίγο μεγαλύτερη φωτεινότητα, λίγο ρόλο παίζει. Επίσης, η QM έχει μικρότερο χρόνο απόκρισης το οποίο μας ενδιαφέρει για την ομαλή λειτουργία της touch. Στο τέλος της κάθε σελίδας αναφέρεται και η ημερομηνία δήλωσης των χαρακτηριστικών του κάθε μοντέλου. Εκεί βλέπουμε: QM: 5-7-2012 TM: 14-12-2011 (υποθέτοντας ότι τα TM Fire's έχουν την έκδοση v1.3 και όχι καμιά παλαιότερη). Συμπέρασμα: η TM είναι παλαιότερης τεχνολογίας από την QM. * Ευχαριστουμε πολυ το μελος Frontier για τις πληροφοριες απο το γνωστο site: myphone.gr * Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
istasi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ΕΠειδη το παραγγειλα και εγω απο το ipadalternative (αφου η προηγουμενη μου παραγγελια στο dinodirect δεν ολοκληρωθηκε ποτε) με ενημερωσαν οτι εχει λιγες ημερες καθυστερηση (4 για την ακριβεια) Ζητησα να σιγουρεψει οτι θα μου στειλουν την QM και με ενημερωσαν οτι η νεα παραγγελια του τους ερχεται εχει νεο πανελ της LG. Δεν ξερω αν ειναι κακό ή καλο, απλως το αναφερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα, αφού υποτίθεται πως καινούριο έρχεται -κανονικά- με το καινούριο panel, νομίζω είναι λογικό και οι ROMs να αναπτύσσονται και για το τελευταίο Panel. Οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXGS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ωραία.... τώρα γίναμε τρεις οι "ομάδες". Οι μεν με τα ΤΜ, οι δε με τα QM και τώρα αυτοί με τα LG Θα έχουμε να συζητάμε για τυχόν προβλήματα (εύχομαι όχι) και για εντυπώσεις. Θα έχει δουλειά η ainol με τις ROM πάντως. Τόσα διαφορετικά (κι όμως πόσο ίδια) τάμπλετ και με πολλά διαφορετικά πάνελ στο ίδιο μοντέλο... παραπάει. Ελπίζω να μην ξεχάσουν τους παλαιότερους ιstasi... θέλουμε εντυπώσεις από την οθόνη όταν με το καλό το παραλάβεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos75x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Της Ainol τα panel ποιος θα σωσει; Ποιος ξερει αυριο τι θα μας ξημερωσει; TM, QM, LG, GTι turbo χαχα ελεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
istasi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ωραία.... τώρα γίναμε τρεις οι "ομάδες". Οι μεν με τα ΤΜ, οι δε με τα QM και τώρα αυτοί με τα LG Θα έχουμε να συζητάμε για τυχόν προβλήματα (εύχομαι όχι) και για εντυπώσεις. Θα έχει δουλειά η ainol με τις ROM πάντως. Τόσα διαφορετικά (κι όμως πόσο ίδια) τάμπλετ και με πολλά διαφορετικά πάνελ στο ίδιο μοντέλο... παραπάει. Ελπίζω να μην ξεχάσουν τους παλαιότερους ιstasi... θέλουμε εντυπώσεις από την οθόνη όταν με το καλό το παραλάβεις! Ας το παραλαβω με το καλο πρωτα... Οτι μπορω θα σας πω, οι γνωσεις μου δεν ειναι αρκετες στο ειδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsokrat Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Παιδια με ολα αυτα που βλεπω να γραφετε εχω ψηθει ασχημα να το παρω και εγω....Ενα πραγμα με κραταει πισω ομως. Οτι θελω να εχω και ιντερνετ με 3G και οχι μονο WiFi. αν παμε σε επιλογη που εχει το 3G αναγκαστικα θα πρεπει να κοιταξω samsung galaxy κλτ η υπάρχει κατι παρόμοιο με το fire να δω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolispk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 σημερα παρελαβα το ainolaki μου και γω το fire. απο buyincoins και εκανε 8 μερες να ερθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aflaouras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 σημερα παρελαβα το ainolaki μου και γω το fire. απο buyincoins και εκανε 8 μερες να ερθει... Τι τύπο αποστολής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolispk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 τι τυπος? tm ή qm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Με τι στο στειλαν και ηρθε τοσο γρηγορα εννοει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolispk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 εμενα μου ηρθε με τον ταχυδρομο συστημενο. νομιζω απο εκει μου το στειλανε με hong kong post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aflaouras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 εμενα μου ηρθε με τον ταχυδρομο συστημενο. νομιζω απο εκει μου το στειλανε με hong kong post Free shipping δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα