xristoforos89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 παιδια συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα υπαρχει περιπτωση να το βρω στην θεσσαλονικη???εστω και αν περιμενω με παραγγελια δλδ.. Παραγγελνεις με αντικαταβολη απο Αθηνα και δεν εχεις το οποιοδηποτε προβλημα.
Tony10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θα αγορασω τελικα το lenovo ideapad Y80 i7 και θα ηθελα να ρωτησω για την MG manager online computer shop.Ειναι αξιοπιστη?Επειδη αν το παρω απο την lenovo exclusive store θα βγει 100€ πιο ακριβα.Επισης εχω ακουσει πως δεν αναγνωριζονται εγγυησεις και μπορει να μην εχει ακριβως το ιδιο hardware που αναφερει,ειναι αληθεια αυτα??
liakjim Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εχει γενικα καλες κριτικες http://www.skroutz.gr/m/7/MG+Manager#shop_reviews Αλλα κ εδω μεσα θυμαμαι λενε καλα λογια. Τελικα ποια εκδοση θα παρεις? Την "μικρη" ή την "μεγαλη"?
Tony10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 τελικα θα παρω την μεγαλη και μαλλον απο το mg Ελπιζω να εκανα την σωστη επιλογη παιδια θα ηταν καλο αν επαιρνα και κανενα cooling pad??
vaggospat13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 αντε παρτο να μας πεις εντυπωσεις γιατι το ψηνω ασχημα να το παρω και γω ,το μονο που με προβληματιζει ειναι το service της lenovo εχει κανεις εμπειρια ή θα αν παθει τιποτα (χτυπα ξυλο) θα μεινω 1 μηνο χωρις υπολογιστη περιμενω να μαθω τιμες και για dell xps l521 αλλα θα ναι τουλαχιστον κανα 1500 το κοβω
jtheogr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Για το service της Lenovo υπολόγιζε απο μία έως 3 εβδομάδες για το xps l521 λίγα λες δες εδώ.
Tony10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 με τοσα χρηματα πιστευω αξιζει ενα alienware..
liakjim Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ε οχι κ 1870Ε για μια 640m. Με τα ιδια λεφτα παιρνω devitech με 680m.
Kostas93 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 στα ίδια χρήματα http://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X870/X875-Q7291
vaggospat13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Για το service της Lenovo υπολόγιζε απο μία έως 3 εβδομάδες για το xps l521 λίγα λες δες εδώ. καπου εκει το υπολογιζα για το μοντελο με i7 και msata ειμαι στο αμην να παρω τον lenovo απλα με κραταει πισω το θεμα service , δεν γουσταρω να τσακωθω οταν μου χαλασει το λαπτοπ. Ας ελπισουμε οτι θα μαι τυχερός κ δεν θα χρειαστει το service
lampisd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 παιδια για το service της lenovo ειχα εγω μια αξεχαστη εμπειρια,μου καηκε ο φορτιστης περιμενα 3μιση μηνες.Μια χαρα ετσι?
Tony10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια το πηρα..Πρεπει να πω πως ειναι φοβερο.πολυ γρηγορο και παιζει ολα τα παιχνδια χωρις να ζεσταινεται πολυ.ενα πραγμα θελω να ρωτησω επειδη ειναι η πρωτη φορα που εχω λαπτοπ ειναι πως οταν ειναι στο ρευμα παιζει μια χαρα χωρις καθολου κολημα αλα με μπαταρια τα fps πεφτουν τραγικα καποιες φορες,φενεται πως δεν παει τοσο smooth και η μπαταρια κρατει το πολυ 1 ωρα σε συνεχη gaming ειναι αυτα φυσιολογικα?
dhmhtrhs79 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν το βγάζεις από το ρεύμα, λογικά μπαίνει σε κάποιο mode "εξοικονόμησης" ενέργειας και ίσως ρίχνει την ισχύ του και για αυτο ίσως σέρνεται στα παιχνίδια. Δεν έχω Lenovo, αλλά συνήθως όλα τα laptops έχουν κάποιο προγραμματάκι να τρέχει με το που το ανοίγεις και το οποίο ρυθμίζει πως θα δουλεύει με ρεύμα και πως με μπαταρία. Δες κάτω δεξιά δίπλα στο ρολόι για κάποιο εικονίδιο που να λέει για performance ή power settings ή κατι τέτοιο και διάλεξε όταν είναι σε μπαταρία να μην "κατεβάζει" την ισχύ (επεξεργαστή, κάρτας, φωτεινότητα οθόνης κτλ). Έτσι βέβαια η αυτονομία θα γίνει ακόμα πιο μικρή, τώρα στο default λογικά είναι σε κάποια "μέση κατάσταση" αυτονομίας-απόδοσης. Για την μπαταρία, δεν ξέρω πόση αυτονομία έχει, αλλά εμένα ένα Qosmio που έχω όταν είναι στη μπαταρία κια παίζω ή βλεπω ταινίες κτλ σε full performance, κρατάει το πολύ 1:45, οπότε εσένα που είναι πιο δυνατό μπορεί να κρατάει και λιγότερο, μπορεί και 1 ώρα. Δυστυχώς έτσι είναι τα δυνατά laptops με μικρή μπαταρία (να μην προεξέχει). Πιστεύω όμως ότι επειδή η μπαταρία είναι ακόμα καινούρια, με 2-3 πλήρεις επαναφορτίσεις (να αδειάζει τελείως και μετά να τη φορτίζεις full και μετά ξανά το ίδιο για τις πρώτες φορές) ίσως αποκτήσει λίγο καλύτερη αυτονομία. Και καλό είναι αν το έχεις σαν desktop, δηλαδή συνέχεια στο ρεύμα, να μην έχεις πάνω την μπαταρία (κινδυνεύεις από διακοπές ρεύματος βέβαια) γιατί την "κουράζεις" και μετά από λίγο καιρό θα τα φτύσει και δεν θα κρατάει καθόλου. Στην τελική για μέσα στο σπίτι αγόρασε και καμμιά δεύτερη μεγαλύτερης αυτονομίας (δεν κοίταξα το μοντέλο σου, αλλά όλο και κάποια θα υπάρχει).
liakjim Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αντε μεγειες!!! Οταν ειναι στην μπαταρια , ριχνει χρονισμους στην καρτα ή την απενεργοποιει εντελως κ μεταπιπτει στην ενσωματωμενη του επεξεργαστη , ωστε να εχεις μεγιστη διαρκεια αυτης. Βεβαια σε gaming τραβα περισσοτερο οποτε λογικο ειναι. Παντως δεν υπαρχει καποιος λογος να παιζεις με την μπαταρια. Και καλό είναι αν το έχεις σαν desktop, δηλαδή συνέχεια στο ρεύμα, να μην έχεις πάνω την μπαταρία (κινδυνεύεις από διακοπές ρεύματος βέβαια) γιατί την "κουράζεις" και μετά από λίγο καιρό θα τα φτύσει και δεν θα κρατάει καθόλου. Στην τελική για μέσα στο σπίτι αγόρασε και καμμιά δεύτερη μεγαλύτερης αυτονομίας (δεν κοίταξα το μοντέλο σου, αλλά όλο και κάποια θα υπάρχει). Μαζι απαντησαμε.!!! Παντως προσωπικα διαφωνω με αυτην την τακτικη. Θεωρω την μπαταρια στο λαπτοπ σαν ups οποτε την εχω παντα επανω. Καλυτερα να προστατευω τα δεδομενα κ το υπολοιπο hardware παρα την αναλωσιμη μπαταρια . Μοναδικη συντηρηση που χρειαζονται οι νεες μπαταριες lithium-ion ειναι μια φορα τον μηνα να κανουν ενα κυκλο αποφορτισης-φορτισης. Τελος σε προτρεπω εντονως να προσθεσεις επεκταση εγγυησης ωστε να προστεψεις την επενδυση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα