captainrodos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Γειά σας παιδια. . . εχω μια απορια ειχα παρει ενα pc απο multirama και μου ειπαν οτι ειναι τετραπυρινος αλλα στην διαχιριση συσκευων μ βγαζει μονο δυο πυρηνες, τον πηγα πισω ολο το κουτι και το ειπα και μου λενε ναι ειναι δυο διπλοι πυρηνες για αυτο δεν φενετε . . . εχω μπερδευτη τι ειναι τελικα? ο επεξεργαστεις ειναι intel core 2duo e8400 @ 3.00 ghz 45nm Help plz
snakes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ο επεξεργαστής σου είναι 2πύρινος... Δες το και εδώ
eSATA Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Διπύρηνος είναι ο Ε8400. http://ark.intel.com/products/33910?wapkw=e8400
captainrodos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 τωρα μπορω να κανω κατι? για 4πυρηνο τον πηρα και το ειχα τονισει στον πωλητη. . .
snakes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Τι περιμένεις τώρα να στον αλλάξουν για 4πύρινο..? Οι πωλητές πουλάνε ό,τι τους συμφέρει, ό,τι είναι διαθέσιμο και ό,τι είναι στα ''αζήτητα'' για πολύ καιρό.. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον για τους περισσότερους από αυτούς.. 2
qweRRr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 χ Γειά σας παιδια. . . εχω μια απορια ειχα παρει ενα pc απο multirama και μου ειπαν οτι ειναι τετραπυρινος αλλα στην διαχιριση συσκευων μ βγαζει μονο δυο πυρηνες, τον πηγα πισω ολο το κουτι και το ειπα και μου λενε ναι ειναι δυο διπλοι πυρηνες για αυτο δεν φενετε . . . εχω μπερδευτη τι ειναι τελικα? ο επεξεργαστεις ειναι intel core 2duo e8400 @ 3.00 ghz 45nm Help plz χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
ninos30 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μπορείς βέβαια να εκτυπώσεις την σελίδα της Intel και να πας εκεί και να τα κάνεις ολίγον π.....α (εεεε, μπάχαλο ήθελα να πω). Γιατί δεν είναι ότι στο έπαιξε, εγώ φίλε διπύρηνο σου είπα εσύ μπερδεύτηκες. Επιμένει κιόλας να σε δουλεύει...
captainrodos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ντροπή τους παντως μεγαλη εταιρια. . .
duffyduck Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ειναι γνωστο οτι τα multirama καταντησαν multiδραμα (τοσο δραμα που πεφτει και πολυ κλαμα ή γελιο).
benign Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Καλα σου πουλησαν επεξεργαστη του 2008 για καινουργιο?Δεν εχεις αποδειξη?Τι γραφει επανω?Δεν λεει αναλυτικα τα στοιχεια του επεξεργαστη,το μοντελο του και ποσοι πυρηνες ειναι? Αν στην αποδειξη λεει τετραπυρηνο τοτε παιζει να τους κανεις μυνηση και να τους παρεις σοβαρο ποσο. Παντως περιεργη ιστορια τετοια ματσαραγκια να σου κανουν,πρεπει να σε πηραν για πολυ ασχετο,χωρις παρεξηγηση.
captainrodos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δυστηχως στην αποδειξει δεν λεει για ποσους πυρηνες και τετοια. . .ενταξει και τελειος ασχετος να ειναι ο αλλος αξιζει αυτο το πραγμα? ελεος. . . και σε τετοια εταιρια? να ηταν κανενα της γειτονιας οκ. . .
dimpa16 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δεν ειναι μονο η πουστια που σου πουλησαν.Ειναι και οτι συνεχιζουν να στην πουλανε,λεγοντας σου οτι ο επεξεργαστης ¨ειναι δυο διπλοι πυρηνες¨.Δεχομαι το να μην ξερεις.Το να πουλας ομως ¨γνωση¨ τετοιου επιπεδου... Τον πας πισω και τον βαζεις στον κωλο τους. Αι σιχτιρ,πια με τους απατεωνες...
benign Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δυστηχως στην αποδειξει δεν λεει για ποσους πυρηνες και τετοια. . .ενταξει και τελειος ασχετος να ειναι ο αλλος αξιζει αυτο το πραγμα? ελεος. . . και σε τετοια εταιρια? να ηταν κανενα της γειτονιας οκ. . . Κανενας δεν αξιζει τετοια μεταχειριση,αυτοι αξιζουν ξυλο.Επρεπε να υπηρχε τρομοκρατικη οργανωση αδικουμενων καταναλωτων και να εσπαγε στο ξυλο,ποτε,ποτε τετοια λαμογια. Ποσο ηταν το κοστος του επεξεργαστη με βαση την αποδειξη?Εισαι σιγουρος οτι δεν λεει το μοντελο του επεξεργαστη?Ολες οι αποδειξεις απο ολα τα καταστηματα το λενε και πρεπει να ειναι υποχρεωτικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα