Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδια. . . εχω μια απορια ειχα παρει ενα pc απο multirama και μου ειπαν οτι ειναι τετραπυρινος αλλα στην διαχιριση συσκευων μ βγαζει μονο δυο πυρηνες, τον πηγα πισω ολο το κουτι και το ειπα και μου λενε ναι ειναι δυο διπλοι πυρηνες για αυτο δεν φενετε . . . εχω μπερδευτη τι ειναι τελικα? ο επεξεργαστεις ειναι

intel core 2duo e8400 @ 3.00 ghz 45nm

Help plz

Δημοσ.

Τι περιμένεις τώρα να στον αλλάξουν για 4πύρινο..? Οι πωλητές πουλάνε ό,τι τους συμφέρει, ό,τι είναι διαθέσιμο και ό,τι είναι στα ''αζήτητα'' για πολύ καιρό.. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον για τους περισσότερους από αυτούς.. :-)

• Like 2
Δημοσ.

χ

Γειά σας παιδια. . . εχω μια απορια ειχα παρει ενα pc απο multirama και μου ειπαν οτι ειναι τετραπυρινος αλλα στην διαχιριση συσκευων μ βγαζει μονο δυο πυρηνες, τον πηγα πισω ολο το κουτι και το ειπα και μου λενε ναι ειναι δυο διπλοι πυρηνες για αυτο δεν φενετε . . . εχω μπερδευτη τι ειναι τελικα? ο επεξεργαστεις ειναι

intel core 2duo e8400 @ 3.00 ghz 45nm

Help plz

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!

Δημοσ.

Μπορείς βέβαια να εκτυπώσεις την σελίδα της Intel και να πας εκεί και να τα κάνεις ολίγον π.....α (εεεε, μπάχαλο ήθελα να πω).

Γιατί δεν είναι ότι στο έπαιξε, εγώ φίλε διπύρηνο σου είπα εσύ μπερδεύτηκες. Επιμένει κιόλας να σε δουλεύει...

Δημοσ.

Καλα σου πουλησαν επεξεργαστη του 2008 για καινουργιο?Δεν εχεις αποδειξη?Τι γραφει επανω?Δεν λεει αναλυτικα τα στοιχεια του επεξεργαστη,το μοντελο του και ποσοι πυρηνες ειναι?

Αν στην αποδειξη λεει τετραπυρηνο τοτε παιζει να τους κανεις μυνηση και να τους παρεις σοβαρο ποσο.

Παντως περιεργη ιστορια τετοια ματσαραγκια να σου κανουν,πρεπει να σε πηραν για πολυ ασχετο,χωρις παρεξηγηση. :devil:

Δημοσ.

Δυστηχως στην αποδειξει δεν λεει για ποσους πυρηνες και τετοια. . .ενταξει και τελειος ασχετος να ειναι ο αλλος αξιζει αυτο το πραγμα? ελεος. . . και σε τετοια εταιρια? να ηταν κανενα της γειτονιας οκ. . .

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο η πουστια που σου πουλησαν.Ειναι και οτι συνεχιζουν να στην πουλανε,λεγοντας σου οτι ο επεξεργαστης ¨ειναι δυο διπλοι πυρηνες¨.Δεχομαι το να μην ξερεις.Το να πουλας ομως ¨γνωση¨ τετοιου επιπεδου...

Τον πας πισω και τον βαζεις στον κωλο τους.

Αι σιχτιρ,πια με τους απατεωνες...

Δημοσ.

Δυστηχως στην αποδειξει δεν λεει για ποσους πυρηνες και τετοια. . .ενταξει και τελειος ασχετος να ειναι ο αλλος αξιζει αυτο το πραγμα? ελεος. . . και σε τετοια εταιρια? να ηταν κανενα της γειτονιας οκ. . .

Κανενας δεν αξιζει τετοια μεταχειριση,αυτοι αξιζουν ξυλο.Επρεπε να υπηρχε τρομοκρατικη οργανωση αδικουμενων καταναλωτων και να εσπαγε στο ξυλο,ποτε,ποτε τετοια λαμογια.

Ποσο ηταν το κοστος του επεξεργαστη με βαση την αποδειξη?Εισαι σιγουρος οτι δεν λεει το μοντελο του επεξεργαστη?Ολες οι αποδειξεις απο ολα τα καταστηματα το λενε και πρεπει να ειναι υποχρεωτικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...