evoracing Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα...έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή εκεί που έπεσε ένα παιχνίδι άρχισε να κολαει και είπα να κάνω επανεκινηση και πριν να μου βγάλει το Windows μου λέει BOOTGR Mising Press Ctrl+Alt+Del και μετα απο λίγο έκλεισε μόνο του. Το ξανά ξεκίνησα και μετα απο 4sec έκλεισε πάλι, το ξανά ξεκίνησα και πήγα να μπω στα Bios και μπήκε για λίγο και πάλη έκλεισε...Εγώ για Τροφοδοτικό το πάω. Sent from my iPod touch using Insomnia
evoracing Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Απο υψηλές θερμοκρασίες είναι;;; Sent from my iPod touch using Insomnia
filip123go Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Κάνε ένα start up repair και είσαι οκ. (Μετά τσέκαρε και θερμοκρασιες)
evoracing Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δεν μπενει κάνω στα windows!!! Sent from my iPod touch using Insomnia
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Κάνε ένα start up repair και είσαι οκ. (Μετά τσέκαρε και θερμοκρασιες) Και πως θα το κάνει αυτό όταν κλείνει κάθε λίγο ο Η/Υ;;;
evoracing Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Οι θερμοκρασίες είναι γύρο στους 60-70 βαθμούς Sent from my iPod touch using Insomnia
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Αν μιλάς για τον Η/Υ που έχεις στην υπογραφή και για μέσα στο bios τότε είναι πολύ ψιλές,καθάρισε τον ανεμιστήρα της cpu και φρόντισε να τον ξαναβάλεις σωστά.
filip123go Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δεν μπενει κάνω στα windows!!! http://pcsupport.abo...ε λίγο ο Η/Υ;;; Και πως θα το κάνει αυτό όταν κλείνει κάθε λίγο ο Η/Υ;;; Ας τον αφήσει να κρυώσει λίγο. Αλλιώς, πρώτα ας τον καθαρίσει και να του βάλει πάστα. Υ.Γ. Τσέκαρε μήπως έχεις κανένα φλασάκι ξεχασμένο σε καμια θύρα.
evoracing Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ναι Sent from my iPod touch using Insomnia Οι ανεμιστήρες γυρνάνε κανονικά. Απο θερμοκρασίες ποτέ δεν είχα πρόβλημα και πάστα άλλαξε πριν ένα δίμηνο ο υπολογιστής δεν έχει overclock και το μήνυμα BOOTGR Mising γιατί το βγάζει;;; Sent from my iPod touch using Insomnia Λάθος BOOTMGR Λέει Sent from my iPod touch using Insomnia Μου έκανε αυτο το πρόβλημα το άνοιξα για καθάρισμα και εξακολουθεί να μου το κάνει Sent from my iPod touch using Insomnia
filip123go Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Κάνε αυτό που σου λέω στο προηγούμενο ποστ
evoracing Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Τι ακριβός πρέπει να κάνω γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και πολυ καλα και θα καταλάβω αλλα εγώ Sent from my iPod touch using Insomnia
filip123go Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 θα βάλεις το cd των win, θα bootαρεις με αυτό, αφού φορτώσει όλα τα αρχεία θα πατήσεις repair και δώσε τις εντολές fixboot και fixmbr και είσαι ΟΚ.
snakes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Τσέκαρε μια το καλώδιο sata του σκληρού μήπως έχει βγει από την θέση του καθώς επίσης άλλαξέ του θύρα για να είσαι πιο σίγουρος..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα