Προς το περιεχόμενο

νεο pc για flight simulator x +addons

BRAXOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να σου πω με σιγουριά τι ΔΕ ΘΕΛΕΙ. Windows 8.1...

Αρνείται να παίξει ότι και να κάνω ενώ δε βλέπει και τα γραφικά της ATI αλλα της Intel..

Tα Windows 8 ήταν μια αποτυχία σε σχέση με το FSX. Όλοι, μαζί κι εγώ, έχουμε τα 7 που είναι το τέλειο OS για το FSX.

Δοκίμασε όμως και κάτι απλό. Από τα Folder Options του Control Panel τσέκαρε το View Hidden FIles and Folders.

Πήγαινε στο C:>Users>UserName>AppData>Roaming>Microsoft>FSX και άνοιξε το fsx.cfg με το Notepad. Δές κάποια ενότητα που λέει

[DISPLAY.Device........]. Κοίτα τί γράφει. Αν δεν αναφέρει την κάρτα σου σβήσε το fsx.cfg σαν αρχείο, κλείσε τα παράθυρα όλα και ξανατρέξε το FSX. Ξαναπήγαινε στο cfg αρχείο και δες αν είδε την κάρτα σου. Αν δεν την βλέπει άνοιξε το Ctalyst Control Center της κάρτας σου και φτιάξε προφίλ για το FSX.

Για τις σωστές ρυθμίσεις δες και αυτό το video. Το είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα, όταν προσπαθούσα να τρέξω fsx με μια AMD Radeon.

http://www.youtube.com/watch?v=CamkeD1AhJ0

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν φταίει το ότι το έχεις σπασμένο. Όλοι έτσι το τρέχουνε. ΕΞάλλου, είναι γνωστό: τα αγαθά copies κτώνται!! :-D.

Χωρίς κανένα add-on δεν δικαιολογείται να σέρνεται. Καλό είναι να βάλεις και το SP2 ή να πας απευθείας στο Accelerator που το περιλαμβάνει.

Αν δεν βαριέσαι κάνε μια clean επανεγκατάσταση από την αρχή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποτέ μη βάζεις το FSX στα Program Files. Βάλ'το οπουδήποτε θέλεις εκτός, και σε άλλο drive ει δυνατόν. Μετά το βασικό πακέτο (μάλλον έχεις το Deluxe) φόρτωσε την default πτήση με το ultra light στο Friday Harbour και κάνε reboot τον υπολογιστή. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και μετά το SP1. Default πτήση και reboot. Έχει νόημα αυτό που σου λέω.

Αφού τελειώσεις με τα βασικά πρέπει να προχωρήσεις στις ρυθμίσεις μέσα στο FSX. Πατάς Customize και στο πρώτο tab βλέπεις κάτι τέτοιο:  

attachicon.giffsxconfig1.jpg

Στο filtering βάλε Trilinear ενώ μπορείς να τσεκάρεις και το light bloom αν θέλεις για περισσότερο ρεαλισμό.

Το επόμενο tab είναι αυτό:

attachicon.giffsxconfig2.jpg

Στο default cockpit view βάλε 3D και όλα τα άλλα ίδια. Εν συνεχεία:  

attachicon.giffsxconfig3.jpg

Άλλαξε μόνο τα water effects σε low 2.x ή σε mid 2.x και καλύτερα το scenery complexity αρχικά σε very dense. Ύστερα εδώ:

attachicon.giffsxconfig4.jpg

Το cloud draw distance βάλ'το στο ελάχιστο που είναι 60mi. Το thermal visualization στο Normal και τα υπόλοιπα ίδια.

Στο τελευταίο tab που είναι το Traffic βάλε κάτι χαμηλό όπως low ή ultra low.

Αφού κάνεις αυτά πές μου αν θες τί γίνεται από frames για να προχωρήσουμε στο configuration. Μάλλον δεν θα ανοίξω καινούργιο θέμα στα games. Αν ενδιαφέρεσαι μόνο συνεχίζουμε.

το deluxe έχω ναι.Το δοκιμάζω τώρα αυτό που είπες.

ΠΑΙΖΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! YES! Παίζουν όλα τέλεια τώρα ,παίζει νεράκι.και τα γραφικά φορτώνουν σε όλον το πλανητη,δεν έχει framedrops,όλα καλά.ευχαριστώ πολύ @pnick!

το εγκατέστησα απο την αρχή και έβαλα και το acceleration,έβαλα και τις ρυθμίσεις που είπες και μάλιστα έβαλα και παραπάνω ρυθμισεις αφου είδα οτι το έτρεχε καλά.έβαλα anisotropic filtering ,direct x 10,   60 frames per second και όλα καλά

• Like 1

Ωραία. Χαίρομαι. Το DX10 το έχω κι εγώ, αλλά είναι μεγάλη ιστορία για να το στήσεις σωστά, γιατί είναι Preview. Το είχαν αφήσει στην μέση και είναι γεμάτο bugs. Αν αρχίσεις να βάζεις add-ons κάποια στιγμή θα αρχίσουν τα προβλήματα. Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Tα Windows 8 ήταν μια αποτυχία σε σχέση με το FSX. Όλοι, μαζί κι εγώ, έχουμε τα 7 που είναι το τέλειο OS για το FSX.

Δοκίμασε όμως και κάτι απλό. Από τα Folder Options του Control Panel τσέκαρε το View Hidden FIles and Folders.

Πήγαινε στο C:>Users>UserName>AppData>Roaming>Microsoft>FSX και άνοιξε το fsx.cfg με το Notepad. Δές κάποια ενότητα που λέει

[DISPLAY.Device........]. Κοίτα τί γράφει. Αν δεν αναφέρει την κάρτα σου σβήσε το fsx.cfg σαν αρχείο, κλείσε τα παράθυρα όλα και ξανατρέξε το FSX. Ξαναπήγαινε στο cfg αρχείο και δες αν είδε την κάρτα σου. Αν δεν την βλέπει άνοιξε το Ctalyst Control Center της κάρτας σου και φτιάξε προφίλ για το FSX.

Για τις σωστές ρυθμίσεις δες και αυτό το video. Το είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα, όταν προσπαθούσα να τρέξω fsx με μια AMD Radeon.

http://www.youtube.com/watch?v=CamkeD1AhJ0

Τα έκανα, τίποτα... Τα windows 8.1 Και οι διπλες καρτες γραφικών αρνούνται να ρίξουν το επιπεδο τους για κάτι τόσο "παλιό"...

Θα φάνε ξήλωμα τα μεν και απενεργοποίηση η Intel να τελειώνουμε, δε γίνεται πια δουλειά έτσι... Εδω λίγο CS 1.6 ήθελα να παίξω μετα απο 5 χρόνια και πάλι έκανε τα δικά του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...