Προς το περιεχόμενο

Κατι πολυ περιεργο συμβαινει (worldventures)

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πιστεύω ότι κατι μπορεί να γίνει δικαστικά. Όχι ότι είναι η εταιρία παρανομη (αν και ποτέ δεν ξέρεις με καλό δικηγόρο τι μπορεί να γίνει) αλλά για παραπλάνηση / εξαπάτηση. Είναι κάτι σαν παραπλανητική διαφήμιση όπου μπορει να παρέμβει η δικαιοσύνη. Σου φουσκώνουν τα μυαλά με παραμύθια για εύκολα χρήματα χωρίς να σου πουν λέξη για το ποσό δύσκολο είναι. Εγώ αν ήμουν παθών θα ξεκινούσα από συνήγορο του καταναλωτή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Νέα γ@μάτη διαφήμιση, που δείχνει με πολύ παραστατικό τρόπο πως να χρήματά σας "μεταναστεύουν" σ' άλλες τσέπες! :-D

Τρέχτε λέμε, να σωθείτε.

LostRevenue.jpg

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=218237&-V=articles

μοιράζει πόνο wv λέμε τρεχάτε
(και μιλάμε είναι γνωστη κυρπιακή εφημερίδα)

δεν τελειώνει στο άρθρο το γέλιο διαβάστε και τα comment από κάτω

Δυστυχως δεν ειναι κομπίνα. Ξεκινήσαν στην Πάφο κάποιοι γνωστοί μου και είμουν από τους πρώτους που κοντέψαν. Αλλά εγώ λόγο άλλων ασχολιών και το ότι ηταν ''too good to be true'' αποφάσισα να μην ασχοληθω. Οχτώ μήνες μετά οι δύο γνωστοί μου είναι στο Las Vegas στην Παρουσίαση για να π'αρπυν τα BMW τους. Επίσης ο ένας από τους δύο είναι οικογενειακος μου φιλος ξέρω ότι έχει εισίοδημα 4 χιλλιαδες ευρω μηνιαιως.

ενα απo τα πολλα

Επεξ/σία από Dimitris1948
  • Like 2

Κλαίω από τα γέλια...Χριστουγεννιάτικες διακοπές στη παραλία, σε ξενοδοχείο που δεν υπάρχει ΨΥΧΗ!!

Εσυ και οι πέτρες...χαχαχαχ!

edit: και δείτε όνομα στο like...βρε τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει;;;

"Οχτώ μήνες μετά οι δύο γνωστοί μου είναι στο Las Vegas στην Παρουσίαση για να π'αρπυν τα @@@ τους"

Fixed :devil:

...Τι επίπεδο...φτου σου, που δε ντρέπεσαι!

παντως ειναι απίστευτο που συνεχίζουν να λένε ψεμματα αναφορικά με το αμαξι. Επιμένουν να λενε οτι η worldventures χαρίζει αμαξι ενώ ξέρουν (ή είναι τόσο θύματα που δεν ξέρουν) ότι το μόνο που κάνει είναι να σου δίνει καποια μετρητά (με κάποιο μαξιμουμ ποσό εννοείται) για να πληρώνεις το leasing καθε μήνα του αυτοκινήτου που θα παρεις ΕΣΥ!! ΕΣΥ πρεπει να το αγοράσεις με δικα σου λεφτά, και μάλιστα όχι οπως το θελεις εσύ αλλά η wv (μάλιστα είναι τόσο τσίπηδες που και το αυτοκολλητο που πρέπει να κολλησεις πρεπει να το αγοράσεις από αυτούς). Και όπως ξαναείπα αν καποιοι από κάτω σου φύγουν και δεν καταφέρεις να πιάσεις το στοχο τοτε συνεχίζεις να το πληρώνεις ΕΣΥ!

Τώρα πως από αυτο φτάσαμε να μιλάμε για χάρισμα αυτοκινήτου δεν ξέρω. Γι'αυτό και μιλάω για εξαπάτηση γιατί μόνο ως εξαπάτηση μπορεί να θεωρηθεί αυτό. 

Α ρε να είχα facebook να τους τα έψελνα λιγάκι :) Είναι τόσο ευκολο να τους στριμώχνεις που το απολαμβάνω

• Like 2

Πάντως, μην ορκίζεστε κιόλας, ότι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου οι κρετίνοι, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές στο thread. Τα κίνητρά τους είναι πολύ πιο ...ταπεινά: Αν λυσσάνε να υπερασπίζονται το καραγκιοζιλίκι αυτό, είναι μόνο διότι ελπίζουν να γραφτεί κανένα ακόμα θύμα, μπας και βγάλουν τίποτα σπασμένα, απ' αυτά που πλήρωσαν οι ίδιοι. Θέμα ...ταμείου είναι και όχι πίστης σ' αυτό που κάνουν.

• Like 4

Κλαίω από τα γέλια...Χριστουγεννιάτικες διακοπές στη παραλία, σε ξενοδοχείο που δεν υπάρχει ΨΥΧΗ!!

Εσυ και οι πέτρες...χαχαχαχ!

edit: και δείτε όνομα στο like...βρε τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει;;;

είναι dreamtrip όνομα και πράμα, ποιος δεν εχει ονειρευτεί να πάει σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην πάφο τα χριστούγεννα??

y-u-r-not-here_o_1445677.jpg

• Like 4

Χαιρετώ!!! Καλά μιλάμε δεν έχει πάτο το βαρέλι!!!!! Για να σας θυμίσω, είχα ζητήσει οδηγίες για να ξεγραφτώ! Οκ, ξεγράφτηκα, όλα καλά, πήρα και τα λεφτά μου πίσω!

Τώρα τι κάνω για να ξεγραφτώ και από τα emails που μου στέλνουν κάθε μέρα; Μιλάμε οι τύποι είναι θλιβεροί!!!! Δεν με ενοχλούν τα emails προς Θεού, γελάω μάλιστα. Λαμβάνω περίπου 2-3 την ημέρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι περισσότερο το περιεχόμενό τους, πουλάνε "special recordings" αν κατάλαβα καλά πρόκειται για videos και καλά για να μάθεις πώς να "επεκτείνεις το όραμά σου" και γράφει με μεγάλα κόκκινα γράμματα: προσοχή, αυτή είναι μια ειδική τιμή (δε λέει τιμή) για τα μέλη του wv, μην την κοινοποιήσεις σε κανένα social media ή όπου αλλού. Γιατί;;;;;;; Κι'άμα το κοινοποιήσω για κανέναν που ενδιαφέρεται, τι θα γίνει δηλαδή; Επίσης, πουλάνε videos με μαρτυρίες ανθρώπων και διάφορα τρικς και τεχνικές για να πουλάς καλύτερα τον κοπανιστό αέρα; Μα πουλάνε videos;

Όσο για το αμάξι, είναι leasing όπως έχω ξαναγράψει. Δεν σου το χαρίζουν, δεν σε βάζουν να το αγοράσεις, σε βάζουν να το νοικιάσεις (με ειδική τιμή και καλά) για ένα πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αντί να πάρεις bonus σε χρήματα. Κ όλα αυτά για μια φωτογραφία. Το είδα να συμβαίνει!

Χαιρετώ!!! Καλά μιλάμε δεν έχει πάτο το βαρέλι!!!!! Για να σας θυμίσω, είχα ζητήσει οδηγίες για να ξεγραφτώ! Οκ, ξεγράφτηκα, όλα καλά, πήρα και τα λεφτά μου πίσω!

Τώρα τι κάνω για να ξεγραφτώ και από τα emails που μου στέλνουν κάθε μέρα; Μιλάμε οι τύποι είναι θλιβεροί!!!! Δεν με ενοχλούν τα emails προς Θεού, γελάω μάλιστα. Λαμβάνω περίπου 2-3 την ημέρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι περισσότερο το περιεχόμενό τους, πουλάνε "special recordings" αν κατάλαβα καλά πρόκειται για videos και καλά για να μάθεις πώς να "επεκτείνεις το όραμά σου" και γράφει με μεγάλα κόκκινα γράμματα: προσοχή, αυτή είναι μια ειδική τιμή (δε λέει τιμή) για τα μέλη του wv, μην την κοινοποιήσεις σε κανένα social media ή όπου αλλού. Γιατί;;;;;;; Κι'άμα το κοινοποιήσω για κανέναν που ενδιαφέρεται, τι θα γίνει δηλαδή; Επίσης, πουλάνε videos με μαρτυρίες ανθρώπων και διάφορα τρικς και τεχνικές για να πουλάς καλύτερα τον κοπανιστό αέρα; Μα πουλάνε videos;

Όσο για το αμάξι, είναι leasing όπως έχω ξαναγράψει. Δεν σου το χαρίζουν, δεν σε βάζουν να το αγοράσεις, σε βάζουν να το νοικιάσεις (με ειδική τιμή και καλά) για ένα πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αντί να πάρεις bonus σε χρήματα. Κ όλα αυτά για μια φωτογραφία. Το είδα να συμβαίνει!

Αχ ποσταρε κανα μαιλ εδω.. θελω να γελασω... :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...