CherryB Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Γειά σας, ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζεται εάν υπάρχει κάποια γλώσσα προγραμματισμού για το cloud. Αυτό που ζητάω είναι μια abstract εύκολη γλώσσα ώστε να γράφω κάτι στο Amazon Cloud και αυτόματα να γίνεται available σε όλα τα υπόλοιπα clouds. Βασικά για να το πω καλύτερα ψάχνω για μια γενικευμένη γλώσσα προγραμματισμού που να γράφω π.χ. το application μου για το iPhone στο iCloud και μετά στο deploy να γίνεται available σε όλα τα clouds για όλες τις συσκευές και στα cloud για android, windows κτλ ή ακόμα και στα PC. Γίνεται κάπως αυτό?
CherryB Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Hello again. Βρήκα αυτό... http://www.slideshare.net/gdelaportas/alpha-script-presentation Τι παίζει?
CherryB Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Σοβαρά ρωτάω. Δεν κάνω καμια πλάκα. Τι είναι το συγκεκριμένο tool και πως μπορώ να κάνω αυτό που θέλω. Έχει σχέση αυτό?
x_maras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Έψαξα λίγο και δε βρήκα τίποτα. Ούτε ένα άρθρο σχετικά. Ούτε μια δημοσίευση από τον συγκεκριμένο. Δεν βρήκα επίσης καμία εφαρμογή και documentation. Το μόνο που έχω δει σχετικά είναι τα slide που έδωσες πιο πάνω. Γλώσσες προγραμματισμού για cloud computing υπάρχουν αρκετές και είναι οι γνωστές, αλλά δε κάνουν μαγικά και δεν είναι "one for all" όπως υπόσχεται το alphascript. Επίσης η παρουσίαση μου φάνηκε λίγο αόριστη και προσωπικά μου φαίνεται σαν εργασία σχολής ή κάτι τέτοιο... Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να κάνεις. Αν δώσεις μία περιγραφή του προβλήματός σου ίσως σε βοηθήσουμε καλύτερα. Κάνε μια αναζήτηση σχετικά με cloud aggregators, ίσως βρεις κάτι που να σε καλύπτει...
CherryB Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Γεια χαρά. Βρήκα όλα αυτά. Αλλά θέλει διάβασμα. Από ότι φένεται είναι γλώσσα σε προτυποποίηση... http://alpha-script.localhost-ltd.com/ 1
parsifal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Γεια χαρά. Βρήκα όλα αυτά. Αλλά θέλει διάβασμα. Υπομονή τότε, και καλό διάβασμα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις