Προς το περιεχόμενο

Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι να ξεκινησω ? homeland η house of cards ?

Το house of cards ειναι 13 επεισοδια και τα επομενα θα βγουν σε 1 χρονο. Οποτε αν θες περιμενεις. 

Το homeland ειναι 2 σεζον γυρω στα 25 επεισοδια και θα σου ελεγα να ξεκινησεις με αυτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

The Hunt

9.9/10

Πανω σε αυτη τη ταινια 8α μπορουσα να γραψω σελιδες (κυριος ψυχολογια) για αυτο και το κοβω εδω. Μια απο τις ταινιες με μορφωτικο χαρακτηρα που πρεπει να δουν τα βαθεια αρρωστα ανθρωπακια σε αυτο το κοσμο.

Δεν υπαρχει καμια θεραπεια για μια τοσο βαθεια αρρωστη κοινωνια. **Krishnamurti**

Συμφωνώ στο ότι δεν υπάρχει θεραπεία, οπότε γιατί να τη δουν τα άρρωστα ανθρωπάκια...δε χρειάζεται.

Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να μοιραστείς τις σκέψεις σου, σε πολλούς από εμάς αρέσει η ψυχολογία.

Πήγαινε όμως καλύτερα στο thread "ποαι ταινία είδατε" ή άνοιξε ξεχωριστό για τη συγκεκριμένη.

Δεν ειχα δει την ταινια και τα post σας + οτι προσφατα ειδα μια αλλη φοβερη Δανεζικη ταινια (το Hævnen) μου κινησαν το ενδιαφερον και την ειδα και ισως μπορειτε να με βοηθησετε

Κατ'αρχην να πω οτι περιμενα

μεγαλυτερη κορυφωση απο την ωρα που ο πατερας της Κλαρα παει στο σπιτι του Λουκας μεχρι να ερθει η στιγμη να αναγνωρησουν ολοι οτι εκαναν λαθος. Το ερωτημα μου, ομως, ειναι, ποιος πυροβολησε; πυροβολησε ο αδερφος της Κλαρα; Και αν ναι, γιατι;

προφανως κατι δεν καταλαβα, ισως να φταιει η γλωσσα και να μην ηταν καλα μεταφρασμενοι οι υποτιτλοι.

Δεν ειχα δει την ταινια και τα post σας + οτι προσφατα ειδα μια αλλη φοβερη Δανεζικη ταινια (το Hævnen) μου κινησαν το ενδιαφερον και την ειδα και ισως μπορειτε να με βοηθησετε

Κατ'αρχην να πω οτι περιμενα

μεγαλυτερη κορυφωση απο την ωρα που ο πατερας της Κλαρα παει στο σπιτι του Λουκας μεχρι να ερθει η στιγμη να αναγνωρησουν ολοι οτι εκαναν λαθος. Το ερωτημα μου, ομως, ειναι, ποιος πυροβολησε; πυροβολησε ο αδερφος της Κλαρα; Και αν ναι, γιατι;

προφανως κατι δεν καταλαβα, ισως να φταιει η γλωσσα και να μην ηταν καλα μεταφρασμενοι οι υποτιτλοι.

Δεν είναι ξεκάθαρο... δύο περιπτώσεις υπάρχουν κατά τη γνώμη μου.

1. Κανείς. Απλά ήθελε να μας δείξει ότι παρόλο που πέρασε καιρός και η κοινωνία αναγνώρισε το λάθος της, αυτός ψυχολογικά δ εμπορεί να εφησυχάσει. Υπάρχει μέσα του μια διαρκής απειλή που δε θα φύγει ποτέ.

2. Κάποιος που πιθανόν δεν είχ επειστεί για την αθωοτητά του, όπως για παράδειγμα ο αδερφός της μικρής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω δει:

Alias

breaking bad

battlestar galactica

continuum

dexter

fringe

got

homeland

oz

lost

person of interest

sherlock

supernatural

big bang theory

the walking dead

the wire

true blood

x-files

Έχετε να μου προτεινετε καμια καλή σειρα ναρχίσω [(κατα προτιμηση) χωρις αυτοτελη επεισοδια]. Γενικα ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις αν ομως ειναι μηστυριου, δρασης με αγωνια κ etc ακομα καλητερα, ψαχνω κατι να κολλησω :D

Επεξ/σία από shini.gami

Jacobs Ladder 1990

9/10. Ενδιαφερον ταινια. Σιγουρα θα την ξαναδω καποια στιγμη.

Οι αμορφωτοι την αποκαλουν "THRILLER". Αλλα οπως λεει και η παροιμια: τοσα ξερουν τοσα λενε. Τεσπα εγω συνηθιζω να μην βαπτιζω τις ταινιες (οπως και οτιδηποτε αλλο) γιατι πολη απλα η ετικετοποιηση περιοριζει (το οτιδηποτε). Για ανθρωπους που ξερουν να σκεφτονται τα πραγματα ειναι απλα.

Lost ??  :-D

τοχω δει.. ξεχασα να το αναφερω :X Ευχαριστω παντως

@shini.gami

the sopranos?

Boardwalk empire ή Dexter ? Tι να ξεκινήσω ?

Καλο μου φαινεται το sopranos θα τοχω στα υποψιν μου

Ξεκινα dexter :-)

Αν εχεί καποιος να προτεινει κατι αλλο ευπροσδεκτος :-D

Καλησπέρα έχω δει:

Alias

breaking bad

battlestar galactica

continuum

dexter

fringe

got

homeland

oz

lost

person of interest

sherlock

supernatural

big bang theory

the walking dead

the wire

true blood

x-files

Έχετε να μου προτεινετε καμια καλή σειρα ναρχίσω [(κατα προτιμηση) χωρις αυτοτελη επεισοδια]. Γενικα ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις αν ομως ειναι μηστυριου, δρασης με αγωνια κ etc ακομα καλητερα, ψαχνω κατι να κολλησω :D

orphan black    πολλη αγωνια

• Like 1

Jacobs Ladder 1990

9/10. Ενδιαφερον ταινια. Σιγουρα θα την ξαναδω καποια στιγμη.

Οι αμορφωτοι την αποκαλουν "THRILLER". Αλλα οπως λεει και η παροιμια: τοσα ξερουν τοσα λενε. Τεσπα εγω συνηθιζω να μην βαπτιζω τις ταινιες (οπως και οτιδηποτε αλλο) γιατι πολη απλα η ετικετοποιηση περιοριζει (το οτιδηποτε). Για ανθρωπους που ξερουν να σκεφτονται τα πραγματα ειναι απλα.

Έχεις μπερδέψει το θρεντ με αυτό εδώ http://www.insomnia.gr/topic/424497-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%84%CE%B5-2/page-393

Και με αφορμή το ποστ του κθουλού να υπενθυμίσω απλά πως στο συγκεκριμένο θρεντ, δεν γράφουμε ούτε ποια ταινία είδαμε, ούτε ποια ταινία προτείνουμε έτσι γενικά στον κοσμάκι να δει, παρα μονο απαντάμε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις χρηστών. Για τα άλλα υπάρχει το ποια ταινία μόλις είδατε.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτίνει κάποιος κάποιο καλό θρίλερ για να δώ. Προτειμώ όμως θρίλερ του τύπου the ring, the grudge (που δεν μου άρεσε αρκετά το τελευταίο), insidious, dead silence όπου υπάρχουν διάφορες κατάρες, άνθρωποι που δολοφονήθηκαν και μετά στοιχειώνουν τον κόσμο και τον δολοφονούν με το δικό τους τρόπο. Επίσης οι ταινίες με δαίμονες κτλ (insidious..). Αποφεύγω βέβαια ταινίες του τύπου ''Saw'' γιατί είναι πολύ αηδιαστικά αν και δε με χαλάνε και πάρα πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...