zeniath Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μου βγάζει αυτό το μήνυμα συχνά πυκνά τις τελευταίες 4 μέρες όπου στην διάρκεια αυτή το pc τρώει κολλήματα και δεν ανταποκρίνεται τίποτα. Ούτε mouse κουνιέται ούτε task manager ούτε τίποτα απλά δεν δείχνει τίποτα. Είτε κλείνει από μόνο του και ανοιγοκλείνει χωρίς να μπορέσει να φτάσει στο POST (που λέει πόσο RAM, Devices ect), είτε κολλάει και αρχίζει από τα ηχεία να ακούγεται το Dubstep από την κόλαση σε υπερβολική ένταση όπου τις 3-4 φορές που το έχει κάνει έχω κοντέψει να πάθω ανακοπή. Το pc είναι αυτό στην υπογραφή, και δεν έχω κάνει καθόλου και ποτέ overclock οπότε μου φαίνεται ακόμα πιο περίεργη η όλη υπόθεση. Απ'όσο έψαξα στο net πρέπει να έχει να κάνεi με το CMOS/BIOS ή με την RAM αλλά διάλεξα να γράψω μπας και εξηγώντας μπορεί κάποιος να με βοηθήσει καλύτερα. Πριν 1 ώρα του έκανα clean format (πριν από αυτό του είχα ξανακάνει πριν 2 μήνες) ασχέτως αν έχει σχέση ή όχι (μάλλον όχι). Τα προγράμματα περασμένα αυτή την στιγμή είναι, AV, Nvidia Drivers, Diablo 3 & Skype μόνο (το αναφέρω αυτό just in case...) καμιά βοήθεια plz; Την πιο εύκολη λύση που έχω βρει είναι να αφήσεις την μπαταρία της mobo για κανα 5-15 λεπτά εκτός για να κάνει reset τα defaults. Σημείωση: Έχω κάνει return to optimal defaults στο bios και συνεχίζει να το κάνει.
liopyr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Τσέκαρε αν υπάρχει updated bios. Το συγκεκριμένο μήνυμα το πετύχαινα συχνά σε παλιότερες μητρικές, αν και όποτε για οποιοδήποτε λόγο δε boot-αρε το pc, έκαναν bios reset και έδειχναν στάνταρ αυτό το σφάλμα.
άδικος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Εδώ εγώ το βλέπω σε pc της εταιρίας χωρίς να έχει καν κολλήσει πουθενά & ποτέ. Και εννοείται χωρίς oc. Αλλά ποιος κάθεται να το ψάξει... δε βαριέσαι...
konpat Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το ίδιο μηνυμα και συνεχείς επανεκινήσεις έκανε και σε εμένα σήμερα το πρωί ύστερα από o/c που τον έχω κάνει εδω και κάποιες μέρες.Τελικά το πρόβλημα λύθηκε αφού κατάφερα να μπω στο bios και έκανα load defult και μετά μπήκα κανονικά στα windows και αναβάθμισα και το bios και μεχρί τώρα όλα καλά
Sarandis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Longshot αλλά τσέκαρε τα timings των ram.
konpat Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μου ξαναεμφάνισε τα ίδια προβλήματα και τελικά έφταιγε το ένα από τα δύο modules της μνήμης ,οπότε έλενξε κι αυτή την εκδοχή.
Heatspreader Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε να αλλάξεις την μπαταρία του BIOS. Μάλλον αυτό είναι.
ptz13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Στη δική μου περίπτωση αν και αρχικά πρώτος υποψήφιος για το πρόβλημα ήταν το τροφοδοτικό τελικά αποδείχτηκε ότι το πρόβλημα ήταν στην κάρτα γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα