aghsilaos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Σίγουρα, όλοι θα έχετε συναναστραφεί άτομα που μόλις και μετά βίας αρθρώνουν λαλιά από το στόμα τους. Τι πιστεύετε λοιπόν γι' αυτούς; Η ιδιαιτερότητά τους πηγάζει από συστολή και χαμηλή αυτοεκτίμηση; Μήπως φέρουν κάποια νοητική διαταραχή ή νευρολογικό πρόβλημα που τους δυσκολεύει να εκφράσουν λεκτικά τις σκέψεις τους; Θεωρείτε πως οφείλεται στο ότι γενικά δεν κάνουν πολλές σκέψεις, επειδή δεν είναι τόσο έξυπνοι; Ή απλά βαριούνται να μιλήσουν, γιατί δεν ευχαριστιούνται τη διαδικασία της κουβέντας;
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Γιατί πρέπει να είναι διαζευκτική η σχέση των ερωτημάτων σου; Απαγορεύεται να ισχύουν όλα όσα λες, για διάφορους "λιγομίλητους": Ή απλά ρωτάς το ποιο είναι το πιο common belief για κάποιον που δεν μιλάει πολύ;
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 εγω στις παρεες μου μιλαω ακαταπαυστα...οταν ομως ειμαι με ανθρωπους που δεν γνωριζω..ειτε σε παρεα ειτε γενικως σε καποιον δημοσιο χωρο..δεν παιζει να αρθρωσω λαλια...μονο για τα πολυ βασικα ή για να τρολλαρω καποια τραγικοτητα. παλιοτερα και ειδικα στον στρατο που μιλουσα με ενα καρο ατομα..μου ειχε μεινει "κουσουρι" και ανοιγα κουβεντα με ασχετους πολυ πιο ευκολα στην πολιτικη μου ζωη.... επειτα πανω στην δουλεια που εκανα και λιγο τον πωλητη , επρεπε αναγκαστικα να πιανω την παρλα με τους πελατες... απο ενα σημειο και μετα ειναι και θεμα διαθεσης/βαριεστημαρας/ελλειψης ενδιαφεροντος/προτιμω να παρατηρω τους γυρω μου παρα να τους μιλαω/κλπ/κλπ αυτο δεν αποκλειει οτι ολα οσα ανεφερες μπορει και να ισχυουν ειτε με διαζευκτικο ή ειτε ολα μαζι.
giorgos147 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Θα χαρακτήριζα τον... εαυτό μου ως "λιγομίλητο". Από αυτά που βλέπω από μένα, είναι ότι: 1) Ίσως η παρέα/άτομο που είσαι μαζί, να μην σε ελκύει στο να πεις κάτι ενδιαφέρον, ή να τα ενδιαφέροντα σας να μην... Εντάξει, θα μου πεις τότε έχεις λάθος παρέα, αλλά. 2) και... τι να πω τώρα για να περάσει η ώρα; Άσε, καλά είναι και να κοιτάς το πλήθος 3 σίγουρα, ίσως παίζει η χαμηλή αυτοεκτίμηση 4) βαριόμαστε να μιλήσουμε 5) μη μας έχετε για κακά παιδιά, ίσα-ίσα που πολλές φορές αγχωνόμαστε που δε μιλάμε, απλά μας αρέσει η ηρεμία Πάντως, σίγουρα παίζει ρόλο ο όρος "παρέα". Υπάρχουν άτομα που δε σταματάω να μιλάω και με άλλους που απλά... κάθομαι.
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Το θεμα μας εχει 2 σκελη... λιγομιλητοι σε παρεα με γνωστους..λιγομιλητοι σε "αγνωστο περιβαλλον" πιστευω οτι διαφερουν λιγο αυτα. μπορει στην παρεα να βαριεσαι να μιλας...να απασχολεισαι με κατι αλλο..να μιλας με καποιον συγκεκριμενο επειδη κατι θελετε να πειτε εκεινη την στιγμη..και ενα καρο αλλοι λογοι για να εισαι "λιγομιλητος" Θεωρω αδιανοητο καποιος "νορμαλ" να βγαινει με την παρεα του και να ειναι ....λιγομιλητος..τοτε μιλαμε για ψυχολογικα αιτια... τωρα λιγομιλητος σε "αγνωστο περιβαλλον" ειναι αλλη ιστορια...που μπορει να ειναι θεμα ποσο "ανοιχτος" ειναι καποιος στο να ξεκιναει κουβεντες...θεμα αυτοεκτιμησης φυσικα...ποσο καλος ειναι στο λεγειν..και φυσικα και ψυχολογικοι παραγοντες...
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Mε τους φίλους μιλάω συνεχώς, με αγνώστους ακόμα και σε ίδια παρέα δύσκολα.
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Mε τους φίλους μιλάω συνεχώς, με αγνώστους ακόμα και σε ίδια παρέα δύσκολα. οπως κανει δλδ το 95% του παγκοσμιου πληθυσμου
johnbond Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μπορεί να είσαι με αγνωστους και να θες να μιλήσεις,αλλά τι να πείς; Να αρχίσεις και εσύ να λες την ιστορία της ζωής σου; Αν δεν έχεις κάποιο κοινό με τον άλλο τι να πεις;Ωραία μέρα σήμερα;
fylatos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Οι λιγομιλητοι αντρες βγαζουν ευκολα γκομενα γιατι τους θεωρουν μυστηριωδεις. Οι γυναικες θεωρουνται μυξοπαρθενες αν δεν μιλουν. Παραξενο ποσο αντιθετα ειναι τα πραγματα.
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Οι λιγομιλητοι αντρες βγαζουν ευκολα γκομενα γιατι τους θεωρουν μυστηριωδεις. Οι γυναικες θεωρουνται μυξοπαρθενες αν δεν μιλουν. Παραξενο ποσο αντιθετα ειναι τα πραγματα. οχι απλα αυτοι που μιλαμε πολυ ειτε λενε μαλακιες ειτε κανουν oversell τον εαυτο τους και στο τελος απογοητευομαστε οικτρα. οποτε προτιμουμε να δουμε πραξεις αντι για λογια.
Tenshi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μου αρέσει που ο λιγομίλητος της παρέας έχει a priori ψυχολογικά προβλήματα όταν δέν συμμετέχει ενεργά σε μια συζήτηση. Δηλαδή πχ. εγώ δέν σκαμπάζω μία απο ποδόσφαιρο,δέν το έχω-ουδέποτε ασχολήθηκα-ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΡΕ πώς το λένε, θα πρέπει σώνει και καλά εκφέρω άποψη πάνω στην ομάδα "σου" και στην ομάδα "μου", για το πού πήγε τελικά ο Μιραλάς για το ποιος είναι κριάρι-παλτό-παιχταράς; Οχι σε τέτοιες συζητήσεις βγάζω τον σκασμό,πίνω τον καφέ μου και ας γνωριζόμαστε με τα παιδιά 12 χρόνια. 10
status Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 οχι απλα αυτοι που μιλαμε πολυ ειτε λενε μαλακιες ειτε κανουν oversell τον εαυτο τους και στο τελος απογοητευομαστε οικτρα. οποτε προτιμουμε να δουμε πραξεις αντι για λογια. Και μέτα φταίει ο «Κωστάκης» που προσπαθούσε να σε εντυπωσιάσει στο γυμνάσιο για να σε ρίξει, για να πας εσύ να βρεις ένα, που αργότερα, θα αποδειχθεί μαλάκας επειδή το έπαιξε μυστήριος..;ρ
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 @fylatos evabb ακριβως το αντιθετο με αυτο που λετε ισχυει και συμβαινει. οι γυναικες θελουν / αρεσκονται με αυτον που μιλαει πολυ , λεει κατα πασα πιθανοτητα 9 στις 10 κουβεντες μαλακιες και οπως λεει και το ευακι κανει oversell τον εαυτο τους... θεωρουν οτι αντρας που μιλαει πολυ (ασχετως τι λεει) και ειναι το επικεντρο της προσοχης ολων ειναι γαμαουα. Στο τελος αποδεικνυεται μαλακας και εχουμε τα κλασικα κλαματα "γιατι ειμαι μαλακομαγνητης??" Μου εχει τυχει πολλες φορες σε παρεα..να προσπαθουν να με γνωρισουν με κοπελες...να πιανω συζητηση..να ρωταω 1-2-3 πραματα..η κοπελα κλασικα σταση "θηραμα" να μην ανοιγει κανα θεμα...ωσπου το πραμα καποια στιγμη να βαλτωνει και να χω μετα τους αλλους να μου λενε "μα γιατι δεν μιλαγες καθολου?" give me a break @tenshi προφανως θελω να πιστευω οτι δεν αναφερομαστε σε τετοιες περιπτωσεις οπου δεν γνωριζουμε το θεμα που συζητιεται και εκ των πραγματων δεν συμμετεχουμε σε τετοιες κουβεντες.........θελω να πιστευω.... 2
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 @fylatos evabb ακριβως το αντιθετο με αυτο που λετε ισχυει και συμβαινει. οι γυναικες θελουν / αρεσκονται με αυτον που μιλαει πολυ , λεει κατα πασα πιθανοτητες 9 στις 10 κουβεντες μαλακιες και οπως λεει και το ευακι κανει oversell τον εαυτο τους... θεωρουν οτι αντρας που μιλαει πολυ (ασχετως τι λεει) και ειναι το επικεντρο της προσοχης ολων ειναι γαμαουα. Στο τελος αποδεικνυεται μαλακας και εχουμε τα κλασικα κλαματα "γιατι ειμαι μαλακομαγνητης??" Μου εχει τυχει πολλες φορες σε παρεα..να προσπαθουν να με γνωρισουν με κοπελες...να πιανω συζητηση..να ρωταω 1-2-3 πραματα..η κοπελα κλασικα σταση "θηραμα" να μην ανοιγει κανα θεμα...ωσπου το πραμα καποια στιγμη να βαλτωνει και να χω μετα τους αλλους να μου λενε "μα γιατι δεν μιλαγες καθολου?" give me a break @tenshi προφανως θελω να πιστευω οτι δεν αναφερομαστε σε τετοιες περιπτωσεις οπου δεν γνωριζουμε το θεμα που συζητιεται και εκ των πραγματων δεν συμμετεχουμε σε τετοιες κουβεντες.........θελω να πιστευω.... ενταξει ενα δικιο θα στο δωσω εδω. προσωπικα παντως ειμαι της αλλης τακτικης, οπως κι αλλες γυναικες. αυτες που λενε οτι εχουν τον μαλακομαγνητη καλα να παθουν στην τελικη.
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Εγώ πιστεύω πως οι λιγομίλητοι βρίσκονται απλά σε διαφορετικό επίπεδο -όχι απαραίτητα ανώτερο -από τον μέσο όρο. Είναι οι τύποι που είδαν τη μάνα σου με ανοιχτά πόδια καθώς σε γένναγε (όχι εσένα συγκεκριμένα TS). Μπορούν να παρασκευάσουν κοκαΐνη ψωνίζοντας συγκεκριμένα υλικά απ' το super market, ξέρουν 100 διαφορετικούς τρόπους να σε σκοτώσουν με ένα κέρμα. Ο Διάολος τους φοβάται και οι κλέφτες δεν τολμούν να διαρρήξουν τα διαμερίσματα τους. Στην ουσία είναι καταραμένοι και προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητοι κατά τη διάρκεια της ζωής τους στη Γη. Αν κάποτε έρθει η στιγμή που θα έχει χαθεί κάθε ελπίδα, θα δράσουν θυσιάζοντας την ακεραιότητα του είναι τους. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις