Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά αποφάσισα να πάρω μια φθηνή μητρική, γιατί με περιορίζουν τα χρήματα.

κοιτάω τη GA-H61M-S2PV και θέλω να βεβαιωθώ 1000% για 2 πράγματα:

1. Αν η μητρική θα μπορεί να πάρει κάποια στιγμή SSD δίσκο και

2. Αν θα είναι αναβαθμίσιμο το σύστημα μου σε ivy...

thanks

Δημοσ.

1. Αν η μητρική θα μπορεί να πάρει κάποια στιγμή SSD δίσκο και ΝΑΙ, αλλά θα δουλεύει σε sata2. Στην πράξη δεν θα δεις καμία διαφορά ούτε θα αντιμετωπίσεις καμιά ασυμβατότητα.

2. Αν θα είναι αναβαθμίσιμο το σύστημα μου σε ivy... NAI, αλλά ακόμα και να πας σε ξεκλείδωτο ivy, δεν θα έχεις δυνατότητες overclocking.

thanks

Δημοσ.

Παιδιά αποφάσισα να πάρω μια φθηνή μητρική, γιατί με περιορίζουν τα χρήματα.

1. Αν η μητρική θα μπορεί να πάρει κάποια στιγμή SSD δίσκο και

2. Αν θα είναι αναβαθμίσιμο το σύστημα μου σε ivy...

thanks

Είναι λάθος σκεπτικό κατά την γνώμη μου. Άσε να λέει ο Δεινοσαυρούλης πως με την 'τάδε' ΜΒ για Gxxx έχεις και επεκτασιμότητα κλπ, κλπ. (Αυτά τον πληρώνει η Intel για να τους προμοτάρει, αυτά λέει!!) Θεωρητικά ΝΑΙ. Πρακτικά...θα αρχίσουμε να γελάμε όλοι μαζί (κι ο Dino μαζί) αν πας να βάλεις σε τέτοια μητρική έναν σοβαρό επεξεργαστή. Αυτά τα συστήματα δεν είναι για upgrade. Άλλο να βάλεις μια καλή μητρική τώρα μ' έναν μικρό επεξεργαστή κι αργότερα να αλλάξεις CPU μόνο. Αλλά μιλάμε για +120 μόνο για αυτήν...

Πάρε αυτό που σε καλύπτει τώρα, κάνε την δουλειά σου με 100 ευρώ και όταν/άμα έρθει η ώρα για κάτι καλύτερο τα δίνεις 60-70, και παίρνεις κάτι καταλληλότερο ;)

Δημοσ.

dino σε παρακαλώ,

ρίξε μια ματιά σε 2 από τις μητρικές που προτείνεις για τον I3 2105, που φοράει HD3000

τι σημαίνει η διαφορά που έχουν στο Onboard graphic card...

ούύύπς

members, τώρα σε είδα

δες και εσύ το link

να πάρω μία από τις δύο, χωρίς να ξεφύγω;

Δημοσ.

Δεν βλέπω τίποτα στο λινκ σου αλλά κάτι με τις θύρες θα παιζει. Δεν καθορίζονται από τη μητρική τα on board graphics εφόσον αυτή τα υποστηρίζει.

σημαίνει ότι η μία υποστηρίζει onboard graphics, ενώ η άλλη όχι;;

εγώ π.χ. που δεν θέλω να πάρω ξεχωριστεί GPU, ποια μητρική από τις δύο να πάρω;;;

Δημοσ.
Μα δεν μπορώ να δω ποιές λινκαρες.

λάθος,,,,,,,το σωστό είναι αυτές

αν κάνεις την επιλογή για σύγκριση

δείχνει ότι η μία υποστηρίζει on board graphics, ενω η άλλη όχι

Δημοσ.

To προηγούμενο μήνυμα σαν να μην το γραψα...

Πάμε πάλι. Αφού έφτασες να βλέπεις Β75 chipsets των 70 ευρώ, καλύτερα να πας σε Η77 με ~10 ευρώ παραπάνω, να σου μείνει το board...

http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?from=catspan&keyphrase=h77

Υ.Γ.

Και οι 2 που έβαλες υποστηρίζουν γραφικά

• Like 1
Δημοσ.

To προηγούμενο μήνυμα σαν να μην το γραψα...

Πάμε πάλι. Αφού έφτασες να βλέπεις Β75 chipsets των 70 ευρώ, καλύτερα να πας σε Η77 με ~10 ευρώ παραπάνω, να σου μείνει το board...

http://www.skroutz.g...n&keyphrase=h77

Υ.Γ.

Και οι 2 που έβαλες υποστηρίζουν γραφικά

συγγνώμη και μη με παρεξηγείς :-)

ξεκίνησα από τα 46e και έχω φθάσει στα 70e

πρέπει να βάλω κάπου ένα όριο

Δημοσ.

Μαζί σου 1.000.000 φορές! (αν και έχουν ένα bug με το NTSC format, το 23,976fps, αλλά εμάς δεν μας αφορά αφού παίζουμε PAL, 25fps)

Απλά τόνισα πως τα παραπάνω chipset δεν κάνουν για high-end επεξεργαστές (γιατί φαντάζομαι εκεί απευθυνόταν η ερώτηση για μελλοντική αναβάθμιση σε ΙΒ). Γι'αυτά που θέλει να κάνει τώρα είναι ταμάμ και πάνω απ' όλα φθηνά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...