Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για να φτιάξω ένα pc για τη κόρη μου, που είναι εντελώς άσχετη από υπολογιστές και πάνω σε αυτό θα μάθει...

θα το συναρμολογήσω εγώ, οπότε εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα...

η χρήση του θα είναι office, internet, άντε και καμιά ταινία...

η προσπάθεια μας θα είναι να φτιάξουμε ένα αξιοπρεπές σύστημα και να κρατήσουμε το budget χαμηλά, αν είναι δυνατόν να μην ξεπεράσουμε τα 250 euro :)

ξέρω ότι σας βάζω δύσκολα...αλλά για να δούμε αν γίνεται...

πάμε να δούμε ιδέες ^_^

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?keyphrase=GA-H61M-D2-B3 μητρική s1155 χωρίς usb3 γιατί έτσι και αλλιώς πολυτέλειες.. ~42€ multiklama

http://www.skroutz.gr/s/380676/Intel-Celeron-G540.html?keyphrase=g540 ~42€ intel celleron αλλά μια χαρά μέχρι και virtualization έχει.

DD3 μνήμη 4gb όποια και να πάρεις δεν έχει διαφορά ~20€

όλα τα άλλα τα παίρνεις κατά βούληση

(σκέψου να πάρεις ένα tv/monitor ιδίως αν δεν έχει tv η μικρή)

Δημοσ.

ξεφυγε κατα 35ευρω αλλα πιστευω οτι τα αξιζει....!!

ποιο ξεφυγε 35 ευρο?αν λες για το δικο που setup ειναι και 5 ευρο ποιο κατο απο οτι ζητησε :)

Δημοσ.

ειναι μεχρι να ανακαλυψει το Sims και μετα να τραβας τα μαλλια σου? :Ρ

Ε σιγά, θα παίζει έστω και λίγο αργά και με χαμηλά γραφικά αν μιλάμε για το 3,και αν δεν αντέχει το κράξιμο ο δράκος βάζει και μια κάρτα γραφικών στο μέλλον,άλλωστε δεν θα πάρει laptop...

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας :-D

Πάμε λίγο να κάνουμε μία σύνθεση από όλα τα παραπάνω:

Κουτί: Thermaltake V4 Black Edition στα 38e, το βάζω στα υπόψιν επειδή έχει και 12άρι ανεμιστήρα, ενώ τα asus της ίδιας κατηγορίας όχι. Αν υπάρχει άλλη καλύτερη πρόταση, εδώ ήμαστε!

Τροφοδοτικό: Thermaltake TR2 380W στα 26e

Μητρική: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 στα 42e

Επεξεργαστής: Intel Pentium Dual Core G620 στα 47e. Βάζω τον 620, λόγω 3MB cashe σε σχέση με τον 540.

Μνήμες: Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz στα 24e

Σκληρός δίσκος: Western Digital Scorpio Black 320 GB, 3 Gb/s SATA, 16 MB Cache, 7200 RPM στα 60e

Dvd: Samsung SH-222AB στα 16e

Σύνολο: 253e

Περιμένω τη γνώμη σας και αν υπάρχει αντιπρόταση.

Η μητρική ποιά on board γραφικά έχει; λένε τίποτα;

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι για να σκεφτείς, το dvd με το ιντερνετ (αν θα έχει πρόσβαση) σχεδόν βγαίνει σε αχρηστία, εγώ το δικό μου έχω να το δουλέψω κάνα 6μηνο μόνο όταν θέλω κάτι που είχα γράψει σε δισκάκι παλιά π.χ. και εκεί θα μπορείς να την βοηθάς εσύ με το κεντρικό Η/Υ να τα γράφεις στο usb που σου προτείνω να πάρεις με τα 16€ ιδίως αν έχει παρέες με Η/Υ όπου θα την βολέψει χίλιες φορές περισσότερο το usb παρά το να έχει dvd(άντε πες έναν φίλο να σου γράψει dvd ή να σου δώσει το δικό του,ενώ να σου το γράψει σε usb δεν είναι κανένα πρόβλημα) .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω και εγώ την πρόταση μου, καθώς πρόσφατα αγόρασα κάποια κομμάτια σε μια παρόμοια σύνθεση.

Απο το you.gr παραγγέλνεις τα εξής

Επεξεγαστής* : Intel Celeron G540 @2.5GHz 2MB cache - 43€

Μητρική** : Gigabyte H61M-S2PV - 49€

Σύνολο = 92€

Και βάζοντας το κωδικό WEMISSEDU έχεις έκπτωση -10€ (περισσότερα εδώ)

Πάμε δηλαδή = 82€ για μητρική και επεξεργαστή.

Απο e-gate.gr τα υπόλοιπα.

μνήμες : αυτές που διάλεξες - 24€

κουτί : αυτό που διάλεξες - 38€

DVD : αυτό που διάλεξες - 16€

τροφοδοτικό : αυτό που διάλεξες - 27€

Σύνολο = 105€

+ 82€ τα άλλα πράγματα = 187€ και απο 2 καταστήματα μόνο, για να μην μπλέκεις με πολλά πολλά.

Το μόνο που σου λείπει πλέον είναι ένας σκληρός δίσκος.

Προτείνω αυτόν : Western Digital 500GB - 73€, γιατί λέει πως έχει 3 χρόνια εγγύηση.

Γνώμη μου είναι, γενικά να μην πάρεις κάτω απο 500GB και να προσέξεις την εγγύηση που έχουν.Άλλοι έχουν 1 έτος και άλλοι 2 ή 3.

187€ + 73€ = 260€ και είσαι καλυμένος σε όλα με 10€ παραπάνω απο το αρχικό σου bugdet.

*Είναι στα ίδια επίπεδα με τον G620, ο οποίος λέει "κατόπιν παραγγελίας" στο Multirama και δεν πιστεύω πως αξίζει την διαφορά στην τιμή και την τυχόν αναμονή.

**Είναι λίγο πιο ακριβή, έχει όμως PCI θύρες στην περίπτωση που θες να βάλεις αργότερα κάποια κάρτα(για ασύρματο δύκτιο-wifi κλπ.)

Επεξ/σία από peter_pan
Δημοσ.

Παντως αν σκεφτεις να βαλεις καρτα γραφικων στο μελλον για ελαφρια παιχνιδια, με το 380αρι θα εισαι οριακα. Καλυτερα παρε ενα 400-450. Αν και βλεπω οτι το Hamburg εχει 530w αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα ποσα A δινεισ στην +12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...