naruto14 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mHiUkN1ik_U&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Θέλω Vita..!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Και εγώ!! Και θα αγοράσω αυτό είναι σίγουρο... το πότε είναι το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 εντάξι τα γραφικά δεν υπάρχουν για φορητή ε,μακάρι να είναι και ωραίο παιχνιδάκι,τα έχω λιώσει όλα τα killzone,το 2 έπαιζα και Multiplayer online,ξεκλίδωνες classes ωραίο ήταν,ειδικά ο sniper με το Stealth.τέσπα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ο κύριος λόγος που πήρα το Vita. Ελπίζω να μην είναι καμιά μετριότητα όπως το Resistance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δεν ηξερα οτι υπαρχει αναλογο τοπικ για το παιχνιδι και δημοσιευσα και εγω το βιντεο του στο thread του vita. Φενετε δυνατος τιτλος και αποτι ειδα και στο βιντεο ενα ακομα ομορφο killzone. Το θεμα ειναι θα παιζετε ανετα στο βιτα ή θα υπαρχει ακομη δυσκολια στον χειρισμο του με τα αναλογικα του vita τα οποια ειναι ψηρες? Αν δεν κανω λαθος το ιδιο εγινε και με το cod του vita ετσι δεν ειναι? Τελος παντων...μακαρι να μην υπαρξουν προβληματα για να παρει τα πανω του το μηχανημα γιατι το αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Το CoD δεν το έπαιξα (και ούτε πρόκειται), πάντως στο Resistance δεν είχα τόσο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Βασικα ουτε εγω το εχω παιξει ουτε το cod ουτε το resistance απλα λεω οτι εχω ακουσει, πολυ εκραζαν το cod γενικα σαν παιχνιδι αλλα και για τον χειρισμο. Μακαρι το kz να βγει παιχνιδαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Στα resistance και cod όλα ήταν χάλια εκτός από τον χειρισμό. Ήταν κακά παιχνίδια, όχι ότι δεν ταίριαζαν στο Vita. Αν και εμένα δεν με ενθουσιάζει τόσο αυτό το Killzone, ωστόσο είναι αναμενόμενος τίτλος. Περισσότερο gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Βλακ οψ ρε. USA rules !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Φενετε πολυ ομορφο, πισευω θαναι must have τιτλος για οσους εχουν vita. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Όπως προείπα, το παιχνίδι αυτό είναι ο λόγος που πήρα Vita. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Όντως φαίνεται πολύ όμορφο. Και το Box Art πολύ ωραίο. Σίγουρη αγορά και από μένα κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα